maanantai 3. syyskuuta 2018

ÄLÄ PELKÄÄ, SILLÄ ET SINÄ HÄPEÄÄN JOUDU


                                          Johannes Evankelista

Eilen, 15.6.2018.

Lähdin hyvän uskovan ystäväni kanssa Pirkko Vesavaaran kokoukseen. Olin rukoillut Herraa että Hän vahvana ilmestyisi paikalle ja avaisi minulle tätä tehtävääni Hänessä. Olin ollut pitkään jo hyvin väsynyt, sillä taistelu oli ollut kovaa ja samaa valittivat muutkin uskon sisaret ja veljet.
Ennen lähtöä sain yksityis viestin, jossa minua pyydettiin rukoilemaan ahdistuksen vuoksi ja tämä joka anoi, on minulle rakas uskon veli. Ja minä rukoilin ja kiivaana ajoin pois tuota ahdistusta ja väsymystä pois, niin tämän veljen kuin itseni yltä ja kaikkien kanssa sisarien yltä, sillä Jeesus Kristus on Herramme ja voittanut kuoleman! Tämä jo piristi hieman itseäni.
Sitten lähdimme tuonne kokoukseen ja Pirkko puhui kokoajan niitä asioita, jotka olivat minua ja monia vaivanneet viime päivät. Se oli hyvää Sanomaa ja tunsin Herran läsnäolon.
Sitten tuli rukousvuoro ja viimein Pirkko pääsi kohdalleni ja alkoi rukoilemaan:
- "Sinä olet siskoni ollut kovassa koulussa ja et ole aina luottanut itseesi ..Herra kouluttaa sinua ja vahvistaa uskoasi edelleen .. tulet olemaan kovassa koulussa edelleen .."
Kerroin Pirkolle että haluan pois tästä maailman oravanpyörästä, päästä irti siitä niinkuin Pirkko aikanaan jättäytyi pois maailman töistä ja alkoin tekemään täysin Jumalan työtä. Sitä minä haluan. Kerroin kuinka julistin netissä Jumalan sanomaa ja siellä on ollut työmaani ja siellä olen ollut kovassa koulussa.
Pirkko sanoi:
- " Mutta vaikka olet nettievankelista, Herra tulee antamaan sinulle muutakin evankeliointi tehtäviä ..."
Kerroin vielä hieman kotikokouksista jotka aloitin ja siellä myös saan tehdä Herran työtä.
Pirkko siunasi ja öljysi minut ja ohjasi erään tiimiläisen luokse minut, että voimme jatkaa rukousta.
Tämä tiimi sisko alkoi rukoilla ja puhua aivan samoista asioita kuin Pirkko ja minä oli aivan hämmästynyt. Kerroin hänelle asioita niinkuin Pirkolle ja vielä vähän enemmänkin.
Kerroin kuinka oli kuntouttavassa työtoiminnassa ja olin jäänyt väliinputoojaksi, joka huonon terveyden takia ei enää saa työtä mutta ei pääse eläkkeellekkään.
Halusin tuosta kaikesta irti ja tehdä työtä vain Jumalan valtakuntaan!
Tämä sisko sanoi, kuultuaan myös netti evankeliointini:
- " Sinä et tule olemaan väliin putooja, ehkä maailman silmin, mutta Jumalan työssä sitä et ole ... Jumala tulee olemaan sinun palkan maksajasi ja tulet tekemään evankeliointia enemmän kuin tuolla netissä ..."
Silloin kerroin hänelle kotikokouksistamme ja hän vastasi:
- "aivan .. ja se tulee laajenemaan!"
Kerroin heti tuohon että minulle on 2 x profetoitu tuota samaa, että rukoustoimintamme tulee laajenemaan ja minulle kerrottiin että se tietää minulle lisää Jumalan työtä. Tämä joka tuota aiemmin minulle profetoi on evankelista Jorma Tapanainen. Kysyin, tunsiko hän Jormaa?
Hän nyökkäsi hämmästyneenä:
- Aivan! Juuri noin.. tuota juuri tarkoitin .. tulet olemaan evankelista muuallakin kuin nettievankelistana.."
Hänkin siunasi ja öljysi minut ja olin valmis lähtemään tulevaan taistoon ja Herran koulutukseen, jonka tiedän kestävän koko elämän ja täällä maailmassa olon ajan ja niin kuin minulle sanottiin, olen ollut kovassa koulussa ja tulen olemaan sitä edelleen.
Tämä vahvisti sitä, että teen todella sitä mihin Herra on minut asettanut ja etenen Hänen suunnitelmiensa mukaisesti .. kunha vain saisin luottoni siihen, että minä siihen kaikkeen pystyn, mutta tiedän ja uskon että Herra auttaa tässäkin asiassa. Saan luottaa Häneen ja Hänen apuunsa.
Voin rukoilla:
- " Jeesus, enene Sinä minussa ja anna minun vähetä .."Olen ollut yhtä KIITOSTA eilisen illan jälkeen. Tiedän, että edessäni oleva tie ei tule olemaan helppo, sellaista ei luvattu, mutta kaikessa siinä tulee Herra olemaan kanssani. Hän tulee minua vielä kovin kasvattamaan: " TÄSSÄ OLEN !"
Nyt olen ylen kiitollinen ja ylistävin mielin riemuitsen tästä kaikesta, Herrani, Jeesuksen Kristuksen edssä. Halleluja!
Amen.

Heti aamulla kun heräsin kaikesta kokouksessa tapahtuneesta, iloisena ja riemua ja kiitosta sydän täynnä olevana, avasin Raamattuni, Herraltani pyytäen, että Hän antaisi Sanansa kuin vahvistukseksi tuohon illalla saamaani Sanomaan. Ja voi kuinka ihanasti Hän vastasikaan!
Raamattuni avautui Korkea veisu 2 kohdalta, voiko parempaa toivoa?
Kiitos Herrani ja rakkaani, Jeesus Kristus!!!Ei näkyni mukainen sormus

18.6.2018.
Eilen illalla, kun suunnittelin jo maata menoa vuoteelleni, otin vielä Raamatun ja pyysin Herraa lopettamaan päivän Sanallaan, jonka Hän halusi hyväksi jakaa ja Hän avasi tämän ja siihen niin ilahduin:

JESAJA 54
1. Riemuitse, sinä hedelmätön, joka et ole synnyttänyt, huuda ilosta ja
riemahda, sinä, joka et ole synnytyskivuissa ollut. Sillä hyljätyllä on lapsia enemmän kuin aviovaimolla, sanoo Herra.
2. Tee avaraksi telttasi sija, levennettäköön sinun majojesi seinien kangas. Älä säästele! Pidennä telttaköytesi ja vahvista vaarnasi.
3. Sillä sinä olet leviävä oikealle ja vasemmalle, sinun jälkeläisesi ottavat omiksensa kansat ja tekevät autiot kaupungit asutuiksi.
4. Älä pelkää, sillä et sinä häpeään joudu; älä ole häpeissäsi, sillä et sinä ole pettyvä. Nuoruutesi häpeän sinä olet unhottava, leskeytesi pilkkaa et ole enää muistava.
5. Sillä hän, joka sinut teki, on sinun aviomiehesi, Herra Sebaot on hänen nimensä, sinun lunastajasi on Israelin Pyhä, hän joka kaiken maan Jumalaksi kutsutaan.
6. Sillä niinkuin hyljätyn, syvästi murheellisen vaimon on Herra sinut kutsunut - nuoruuden vaimon, joka on ollut halveksittu, sanoo sinun Jumalasi.
7. Vähäksi silmänräpäykseksi minä hylkäsin sinut, mutta minä kokoan sinut jälleen suurella laupeudella.
8. Ylitsevuotavassa vihassani minä peitin sinulta kasvoni silmänräpäykseksi, mutta minä armahdan sinut iankaikkisella armolla, sanoo Herra, sinun lunastajasi.
9. Sillä tämä on minulle, niinkuin olivat Nooan vedet: niinkuin minä vannoin, etteivät Nooan vedet enää tulvi maan ylitse, niin minä vannon, etten enää vihastu sinuun enkä sinua nuhtele.
10. Sillä vuoret väistykööt ja kukkulat horjukoot, mutta minun armoni ei sinusta väisty, eikä minun rauhanliittoni horju, sanoo Herra, sinun armahtajasi.
11. Sinä kurja, myrskyn raastama, sinä lohduton! Katso, minä muuraan sinun kivesi kiiltokivellä, panen sinun perustuksesi safiireista,
12. minä teen sinun harjasi rubiineista ja sinun porttisi kristalleista ja koko sinun ympärysmuurisi jalokivistä.
13. Sinun lapsesi ovat kaikki Herran opetuslapsia, ja suuri rauha on sinun lapsillasi oleva.
14. Sinut vahvistetaan vanhurskaudella; sinä olet oleva kaukana väkivallasta, sillä ei sinulla ole pelkäämistä, ja kaukana hävityksestä, sillä ei se sinua lähesty.
15. Jos sinun kimppuusi karataan, ei se ole minusta; joka kimppuusi karkaa, se eteesi kaatuu.
16. Katso, minä olen luonut sepän, joka lietsoo hiilivalkeata ja kuonnuttaa aseen käytäntöönsä; mutta minä olen myös luonut tuhontuottajan hävittämään sen.
17. Jokainen ase, joka valmistetaan sinun varallesi, on oleva tehoton; ja jokaisen kielen, joka nousee käymään sinun kanssasi oikeutta, sinä osoitat vääräksi. Tämä on Herran palvelijain perintöosa, tämä heidän vanhurskautensa, minulta saatu, sanoo Herra.


Monena päivänä, on minunkin eteeni Herran Sanan kautta tullut viestiä tuosta muurista, aivan kuin korostetusti.
Tuossa Jesaja 54:ssa oli monta kohtaa mikä on mieltäni askaruttanut omalle kohdalleni ja Herra niihin vastasi. Jakeessa 11 Hän puhuu kuin suoraan minulle, vertauskuvauksensa kautta. Hän puhuu safiirista ja tuo safiirihan oli minun sinettisormukseni kivi, jota Hän minulle monasti näytti ja vahvisti moninaisten asioiden kautta.
Sain lukea tuon Raamatun luvun miehellenikin illalla, hän suostui yllättäen kuuntelemaan, vaikka jalkapallo olikin menossa ...
Golgatan veren voimassa ja Jeesuksen Kristuksen nimen kautta, on meidän hyvä kasvaa uskossamme, ei ole muuta niin pysyvää ja voimallista!
Amen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.