tiistai 4. syyskuuta 2018

HERRA, SINÄ OLET MINUN JUMALANI


Tänään, 18.6.2018. Äsken, pyysin Harralta Sanaa taas, kasvukseni ja Hän antoi 2 lukua jotka koen tämän kaiken jatkumoksi, tuohon eilen iltaiseen saamaani Sanaan, Herra puhuu Sanansa kautta:

JESAJA 25
1. Herra, sinä olet minun Jumalani; minä kunnioitan sinua, kiitän sinun
nimeäsi, sillä sinä olet tehnyt ihmeitä, sinun aivoituksesi kaukaisilta päiviltä ovat todet ja vakaat.
2. Sillä sinä olet tehnyt kaupungin kiviroukkioksi, varustetun kaupungin raunioiksi; muukalaisten linna on kadonnut kaupunkien luvusta, ei sitä ikinä enää rakenneta.
3. Sentähden sinua kunnioittaa väkevä kansa, väkivaltaisten pakanain kaupunki sinua pelkää.
4. Sillä sinä olit turvana vaivaiselle, turvana köyhälle hänen ahdingossansa, suojana rankkasateelta, varjona helteeltä; sillä väkivaltaisten kiukku on kuin rankkasade seinää vastaan.
5. Niinkuin helteen kuivassa maassa, niin sinä vaimensit muukalaisten melun. Niinkuin helle pilven varjossa vaipuu väkivaltaisten voittolaulu.
6. Ja Herra Sebaot laittaa kaikille kansoille tällä vuorella pidot rasvasta, pidot voimaviinistä, ydinrasvasta, puhtaasta voimaviinistä.
7. Ja hän hävittää tällä vuorella verhon, joka verhoaa kaikki kansat, ja peiton, joka peittää kaikki kansakunnat.
8. Hän hävittää kuoleman ainiaaksi, ja Herra, Herra pyyhkii kyyneleet kaikkien kasvoilta ja ottaa pois kansansa häväistyksen kaikesta maasta. Sillä Herra on puhunut.
9. Ja sinä päivänä sanotaan: "Katso, tämä on meidän Jumalamme, jota me odotimme meitä pelastamaan; tämä on Herra, jota me odotimme: iloitkaamme ja riemuitkaamme pelastuksesta, jonka hän toi".
10. Sillä Herran käsi lepää tällä vuorella. Mutta Mooab tallataan siihen paikkaansa, niinkuin oljet tallautuvat lantaveteen.
11. Ja hän haroo siinä käsiään, niinkuin uija haroo uidessansa, mutta Herra painaa alas hänen ylpeytensä ynnä hänen kättensä rimpuilut.
12. Sinun korkeitten muuriesi varustukset hän kukistaa, painaa alas, syöksee maahan, tomuun asti.


JESAJA 26
1. Sinä päivänä lauletaan Juudan maassa tämä laulu: "Meillä on vahva
kaupunki, pelastuksen hän asettaa muuriksi ja varustukseksi.
2. Avatkaa portit vanhurskaan kansan käydä sisälle, joka uskollisena pysyy.
3. Vakaamieliselle sinä talletat rauhan, rauhan, sillä hän turvaa sinuun.
4. Turvatkaa Herraan ainiaan, sillä Herra, Herra on iankaikkinen kallio.
5. Sillä hän on kukistanut korkealla asuvaiset, ylhäisen kaupungin, hän painoi sen alas, painoi maan tasalle, syöksi sen tomuun asti.
6. Sitä tallaa jalka, kurjan jalat, vaivaisten askeleet.
7. Vanhurskaan polku on suora, sinä teet vanhurskaan tien tasaiseksi.
8. Niin, sinun tuomioittesi tiellä me odotamme sinua, Herra; sinun nimeäsi ja sinun muistoasi sielu ikävöitsee.
9. Minun sieluni ikävöitsee sinua yöllä, minun henkeni sisimmässäni etsii sinua varhain; sillä kun sinun tuomiosi kohtaavat maata, oppivat maanpiirin asukkaat vanhurskautta.
10. Jos jumalaton saa armon, ei hän opi vanhurskautta; oikeuden maassa hän tekee vääryyttä eikä näe Herran korkeutta.
11. Herra, sinun kätesi on kohotettu, mutta he eivät sitä näe. He saakoot häpeäksensä nähdä sinun kiivautesi kansan puolesta; kuluttakoon heidät tuli, joka sinun vihollisesi kuluttaa.
12. Herra, sinä saatat meille rauhan, sillä myös kaikki meidän tekomme olet sinä tehnyt.
13. Herra, meidän Jumalamme, meitä ovat vallinneet muut herrat, et sinä; sinua yksin me ylistämme, sinun nimeäsi.
14. Kuolleet eivät virkoa eloon, vainajat eivät nouse: niin sinä olet heille kostanut, tuhonnut heidät ja hävittänyt kaiken heidän muistonsa.
15. Sinä olet lisännyt kansan, Herra, olet lisännyt kansan, olet kunniasi näyttänyt, olet laajentanut kaikki maan rajat.
16. Herra, ahdistuksessa he etsivät sinua, vuodattivat hiljaisia rukouksia, kun sinä heitä kuritit.
17. Niinkuin raskas vaimo, joka on synnyttämäisillään, vääntelehtii ja huutaa kivuissansa, niin me olimme sinun edessäsi, Herra.
18. Me olimme raskaina, vääntelehdimme, mutta oli niinkuin olisimme synnyttäneet tuulta: emme saaneet aikaan pelastusta maalle, maanpiirin asukkaat eivät ilmoille päässeet.
19. Mutta sinun kuolleesi virkoavat eloon, minun ruumiini nousevat ylös. Herätkää ja riemuitkaa, te jotka tomussa lepäätte, sillä sinun kasteesi on valkeuksien kaste, ja maa tuo vainajat ilmoille.
20. Mene, kansani, kammioihisi ja sulje ovet jälkeesi, lymyä hetkinen, kunnes viha on ohitse mennyt.
21. Sillä katso, Herra lähtee asuinsijastaan kostamaan maan asukkaille heidän pahat tekonsa, ja maa paljastaa verivelkansa eikä surmattujansa enää peitä."

Veljeni lähetti minulle tämän Wilkersonin tekstin ja koska niin pidän hänen teksteistään, toin sen jakoon myös tänne, olkaat hyvät:

Wilkersonin kirjoitus Isä-lapsi suhteesta
Monet uskovat puhuvat läheisyydestä Herran kanssa, Hänen kanssaan vaeltamisesta, Hänen tuntemisestaan, yhteydestä Häneen. Meillä ei kuitenkaan voi olla todellista yhteyttä Jumalaan, ellemme ole saaneet täyttä ilmestystä Hänen rakkaudestaan, hyvyydestään ja armostaan.
Yhteys Jumalaan muodostuu kahdesta asiasta: Isän rakkauden vastaanottamisesta ja Hänen rakastamisestaan. Voit rukoilla tuntikausia päivässä kertoen Jumalalle, kuinka paljon Häntä rakastat, mutta se ei ole yhteyttä Hänen kanssaan. Et voi kokea Herran läheisyyttä, ellet ole varma Hänen rakkaudestaan sinua kohtaan.
Jumala ei ole ankara, julma, vaativa Isä. Hän ei odota meitä kasvot vihasta vääristyneinä. Eikä Hän seuraa meitä odottaen meidän lankeavan, jotta Hän pääsisi sanomaan: "Kiinni jäit!”
Ei, Isämme on ilmoittanut itsensä meille lempeänä ja helläsydämisenä, armahtavana ja laupiaana, valmiina nostamaan kaikki huolemme ja taakkamme. Tiedän, että Hän ei koskaan käännä meille selkäänsä, kun Häntä huudamme.
Profeetta Sefanja sanoo jotakin uskomatonta Jumalan rakkaudesta meitä kohtaan: ”Herra, sinun Jumalasi, on sinun keskelläsi, sankari, joka auttaa. Hän ilolla iloitsee sinusta, hän on ääneti, sillä hän rakastaa sinua, hän sinusta riemulla riemuitsee” (Sef.3:17).
Riemuitseminen tarkoittaa iloa ja ihastusta. Se on sisäisen iloisuuden ulkonainen ilmaus ja suurin rakkauden ilmaus. Sefanja käyttää tässä heprean kielen ’riemuitsemista’ tarkoittavaa sanaa ’tripudiare’, joka merkitsee ’hyppiä kuin suunnattoman ilon vallassa’.
Voitko kuvitella Isäsi hyppivän ilosta, kun Hän ajattelee sinua? Että Hän rakasti sinua ennen maailman luomista, ennen kuin olit syntynytkään? Voitko uskoa, että Hän rakasti sinua jo ennen kuin lankesit Aadamin syntisille teille ja tulit Hänen vihollisekseen?


DAVID WILKERSON


Vähässä uskollinen


Lahjaa on se, minkä saimme, lahjaa hetki jokainen. Ole vähässä uskollinen. Se on kutsu Jeesuksen.

Anna unelmat, anna toiveet. Anna haavasi jokainen. Suuri Jumala hellyydellään käyttöön vielä ottaa sen. Anna se, mitä ehkä tänään vielä itket ja kapinoit. Kerran Jumalan salaisuutta muille murtuneille soit.

Lahjaa on se, minkä saimme, lahjaa hetki jokainen. Ole vähässä uskollinen. Se on kutsu Jeesuksen.

Tule kulkemaan vanhaa tietä. Se on polku niin rosoinen. Tule heikkojen valtakuntaan. Ristin mies on voima sen. Anna vähäsi, anna kaikki. Tämä päivä ja huominen. Älä menneisyyteen katso. Uudeksi Hän tekee sen.

Lahjaa on se, minkä saimme, lahjaa hetki jokainen. Ole vähässä uskollinen. Se on kutsu Jeesuksen.

-Pekka Simojoki & Anna-Mari Kaskinen-

Tänään, 4.9.2018. aikaisin aamulla herätessäni, näin kuvan, Jeesuksesta Kristuksesta joka seisoi kaikkinensa ja Hänestä säteili valtavaa voimaa.

Aloin rukoilla, että Herra yllättäisi voimallisesti. Aivan kuin tämän aamun kuvassa, jossa Hän seisoi kaikkinensa ja säteili jotain valtaa voimaa. Herra jaa tuota Sinun voimaasi meidän ylle. Minun ja kaikkien Sinun omiesi ylle ja auta meitä jaksamaan. Anna meidän tuntea tuo voimasi. Yllätä meidät iloisesti.
Amen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.