sunnuntai 2. syyskuuta 2018

TUTKI MINUA, JUMALATänään, 13.6.2018. Herätessäni, näin kuvan tumman puhuvasta hevosesta, voi sanoa sen olevan melkein musta. Se seisoi rauhallisesti paikoillaan …


  1. Ja kun Karitsa avasi kolmannen sinetin, kuulin minä kolmannen olennon sanovan: "Tule!" Ja minä näin, ja katso: musta hevonen; ja sen selässä istuvalla oli kädessään vaaka.
    6. Ja minä kuulin ikäänkuin äänen niiden neljän olennon keskeltä sanovan: "Koiniks-mitta nisuja yhden denarin, ja kolme koiniksia ohria yhden denarin! Mutta älä turmele öljyä äläkä viiniä."
    Ilm.6.

Tänään, 14.6.2018. Kun heräsin ja aloin siinä joka aamuiseen rukoukseeni, näin kuvan rististä, joka oli muodoltaan, kuin muovinen kaukalo, vaaleaa muovia, ja siinä oli kauttaaltaan, mutta järjestyksessä, pieniä reikiä, johon oli istutettu vihreitä heinä tai kasvi tuppoja.
Mietin, mitä tuo tarkoittaa, onko tuo näky ollenkaan, mutta sitten tuota miettiessäni, minulle nousi tai se nostettiin minulle että tuo RISTI, on meidän uskovien kasvu alusta.
Kiitos, kunnia ja ylistys, Herrallemme, Jeesukselle Kristukselle!
Amen!

Ristillä on keskeinen asema Jumalan tahtoon liittyvissä päätöksissä. Tämä johtuu siitä, että Jumalan ikuinen tarkoitus sekä Hänen Pojalleen että Hänen seurakunnalleen voi toteutua ainoastaan ristin kautta. Sillä minä olin päättänyt olla teidän tykönänne tuntematta mitään muuta paitsi Jeesuksen Kristuksen, ja hänet ristiinnaulittuna, julisti apostoli Paavali (1. Kor. 2:2). Kristus tuli luoksemme ristin kautta, ja me voimme oppia tuntemaan Hänet ainoastaan tällä samalla tavalla. Ellemme hyväksy ristiä sekä objektiivisesti Kristuksen Golgatalla täyttämänä työnä että subjektiivisesti Pyhän Hengen toimintana meissä, meillä ei ole sanomaa tuotavana maailmalle emmekä ole kelvollisia sen sanansaattajiksi.
Risti on kaikkien hengellisten asioiden alkulähde. Siihen, että Kristus voisi olla kaikki kaikessa, ei ole mitään muuta tehokasta keinoa kuin risti. Meidän tarvitsee siis todella rukoilla: Tutki minua, Jumala, ja tunne minun sydämeni, koettele minua ja tunne minun ajatukseni(Ps. 139:23). Kun Jumala sitten vastaa tällaiseen hartaaseen rukoukseen, voimme saada todellista tietoa itsestämme. Hänen vastauksensa tarkoittaa, että joudumme kokemaan henkemme ja sielumme erottamisen, koska kaiken synnin alkujuurena on ihmisen langenneen minän oma elämä.


4. Kaikki laaksot korotettakoon, kaikki vuoret ja kukkulat alennettakoon; koleikot tulkoot tasangoksi ja kalliolouhut lakeaksi maaksi. 5. Herran kunnia ilmestyy: kaikki liha saa sen nähdä. Sillä Herran suu on puhunut. 6. Ääni sanoo: Julista! Toinen vastaa: Mitä minun pitää julistaman? Kaikki liha on kuin ruoho, ja kaikki sen kauneus kuin kedon kukkanen:
Jesaja 40.


Pelko, epätoivo-vihollisen valhe14 Touko 2018. (Veljeni lähttämä viesti ..)
Jos tänään tuntuu, ettet jaksa...
Muista vedoten JEESUKSEEN tehdä tämä. sielunvihollinen vihaa ihmistä, koska ihmisellä ON MAHDOLLISUUS, jota sillä ei Voitettuna ole. Joskus mietin hämmennystä, jota käyn
sisimmässäni. Ihmettelen, mitä tämä on...vaikeutta ja kipua mielentasolla...aina uupumiseen saakka, kunnes ymmärrän huutaa Jeesusta auttajaksi omaan kykenemättömyyteen ymmärtää...


JA HÄN VASTAA
PIAN JA SAAN YMMÄRTÄÄ OLEVANI JATKUVAN HENKISEN HYÖKKÄYKSEN KOHTEENA OLEMISESSA, KOSKA teen Jeesukselle työtä. Paavali ei turhaan kehoittanut seuraavaa:

Efesolaisille 6:

10. Lopuksi, vahvistukaa Herrassa ja hänen väkevyytensä voimassa.
11. Pukekaa yllenne Jumalan koko sota-asu, voidaksenne kestää perkeleen kavalat juonet.
12. Sillä meillä ei ole taistelu verta ja lihaa vastaan, vaan hallituksia vastaan, valtoja vastaan, tässä pimeydessä hallitsevia maailmanvaltiaita vastaan, pahuuden henkiolentoja vastaan taivaan avaruuksissa.
13. Sentähden ottakaa päällenne Jumalan koko sota-asu, voidaksenne pahana päivänä tehdä vastarintaa ja kaikki suoritettuanne pysyä pystyssä.
14. Seisokaa siis kupeet totuuteen vyötettyinä, ja olkoon pukunanne vanhurskauden haarniska,
15. ja kenkinä jaloissanne alttius rauhan evankeliumille.
16. Kaikessa ottakaa uskon kilpi, jolla voitte sammuttaa kaikki pahan palavat nuolet,
17. ja ottakaa vastaan pelastuksen kypäri ja Hengen miekka, joka on Jumalan sana.
18. Ja tehkää tämä kaikella rukouksella ja anomisella, rukoillen joka aika Hengessä ja sitä varten valvoen kaikessa kestäväisyydessä ja anomisessa kaikkien pyhien puolesta;
19. ja minunkin puolestani, että minulle, kun suuni avaan, annettaisiin oikeat sanat rohkeasti julistaakseni evankeliumin salaisuutta,
20. jonka tähden minä olen lähettiläänä kahleissa, että minä siitä rohkeasti puhuisin, niinkuin minun puhua tulee.

Jeesuksen puheesta...

Joh 12:
46. Minä olen tullut valkeudeksi maailmaan, ettei yksikään, joka minuun uskoo, jäisi pimeyteen.
47. Ja jos joku kuulee minun sanani eikä niitä noudata, niin häntä en minä tuomitse; sillä en minä ole tullut maailmaa tuomitsemaan, vaan pelastamaan maailman.
48. Joka katsoo minut ylen eikä ota vastaan minun sanojani, hänellä on tuomitsijansa: se sana, jonka minä olen puhunut, se on tuomitseva hänet viimeisenä päivänä.
Psalmi 50
15. Ja avuksesi huuda minua hädän päivänä, niin minä tahdon auttaa sinua, ja sinun pitää kunnioittaman minua."

<3 Joh 6:
37Kaikki ne, jotka Isä minulle antaa, tulevat minun luokseni, ja sitä, joka luokseni tulee, minä en aja pois.38Enhän minä ole tullut taivaasta tekemään oman tahtoni mukaan, vaan täyttämään lähettäjäni tahdon.39Ja lähettäjäni tahto on, etten minä anna yhdenkään niistä, jotka hän on uskonut haltuuni, joutua hukkaan, vaan viimeisenä päivänä herätän heidät kaikki.<3
vihollinen haluaa, että koet itsesi hyljätyksi.

Jumala siis vihaa hylkäämistä.....älä sinäkään hylkää itseäsi!
Siksi...Eli...Nyt Käymme Joulun viettohon:)

Voittolaulu
https://youtu.be/zgwLiiwpq84

Shofar Voittoääni
https://youtu.be/EjU7XW5zpRcTänään, 2.9.2018.
herätessäni, näin liikkuvan kuvan, joka oli nopea ja siinä oli leijona ja lammas/karitsa.
Ne molemmat murisivat toisilleen ja näytti, että leijona perääntyi tuon lampaan edessä.
Pelästyin, ... mitä tämä tarkoittaa? Herra, onko tämä sinulta? Kuinka leijona ja lammas 
käy toisiaan vastaan?
Samassa näin uuden kuvan, jossa oli välkkyviä sydämiä. Herra lohdutti minua.
Samalla nousi ajatus, Juudaan Leijonasta, joka kuvastaa Juudaa ja ehkä tuo olikin karitsa,
Uhrikaritsa. Mitä tulee tapahtumaan Juudassa, Israelissa, tätä täytyy jäädä seuraamaan.

Kiitos, kunnia ja ylistys Jeesukselle Kristukselle, joka asettui meidän vuoksemme
Uhrikaritsaksi! 

 JESAJA 65
1. Minä olen suostunut niiden etsittäväksi, jotka eivät minua kysyneet,
niiden löydettäväksi, jotka eivät minua etsineet; minä olen sanonut kansalle, joka ei ole otettu minun nimiini: Tässä minä olen, tässä minä olen!
2. Koko päivän minä olen ojentanut käsiäni uppiniskaista kansaa kohden, joka vaeltaa tietä, mikä ei ole hyvä, omain ajatustensa mukaan;
3. kansaa kohden, joka vihoittaa minua alinomaa, vasten kasvojani, uhraa puutarhoissa ja suitsuttaa tiilikivialttareilla.
4. He asustavat haudoissa ja yöpyvät salaisiin paikkoihin; he syövät sianlihaa, ja saastaiset liemet on heillä astioissansa.
5. He sanovat: "Pysy erilläsi, älä tule minua lähelle, sillä minä olen sinulle pyhä". Nämä ovat savu minun sieramissani, tuli, joka palaa kaiken päivää.
6. Katso, se on kirjoitettuna minun edessäni. En ole minä vaiti, vaan minä maksan, maksan heille helmaan
7. heidän pahat tekonsa ynnä teidän isienne pahat teot, sanoo Herra, niiden, jotka ovat vuorilla suitsuttaneet ja kukkuloilla minua häväisseet; ja ensiksi minä mittaan heille palkan heidän helmaansa.
8. Näin sanoo Herra: Niinkuin sanotaan rypäleestä, jos siinä on mehua: "Älä hävitä sitä, sillä siinä on siunaus", niin teen minä palvelijaini tähden, etten kaikkea hävittäisi.
9. Minä tuotan Jaakobista siemenen ja Juudasta vuorteni perillisen; ja minun valittuni saavat periä maan, ja minun palvelijani saavat siinä asua.
10. Ja Saaron on oleva lammasten laitumena ja Aakorin laakso karjan lepopaikkana minun kansallani, joka minua etsii.
11. Mutta te, jotka hylkäätte Herran ja unhotatte minun pyhän vuoreni, jotka valmistatte Gadille pöydän ja vuodatatte uhrijuomaa Menille -
12. teidät minä määrään miekan omiksi, ja kaikki te kumarrutte teurastettaviksi, sentähden ettette vastanneet, kun minä kutsuin, ettekä kuulleet, kun minä puhuin, vaan teitte sitä, mikä on pahaa minun silmissäni, ja valitsitte sen, mikä ei ole minulle otollista.
13. Sentähden, näin sanoo Herra, Herra: Katso, minun palvelijani syövät, mutta te näette nälkää; katso, minun palvelijani juovat, mutta te kärsitte janoa; katso, minun palvelijani iloitsevat, mutta te joudutte häpeään.
14. Katso, minun palvelijani riemuitsevat sydämen onnesta, mutta te huudatte sydämen tuskasta ja voivotatte mielimurteissanne.
15. Ja te jätätte nimenne kirouslauseeksi minun valituilleni: "Niin sinut surmatkoon Herra, Herra!" Mutta palvelijoilleen hän on antava toisen nimen.
16. Joka maassa itsensä siunaa, siunaa itsensä totisen Jumalan nimeen, ja joka maassa vannoo, vannoo totisen Jumalan nimeen; sillä entiset ahdistukset ovat unhotetut ja peitossa minun silmiltäni.
17. Sillä katso, minä luon uudet taivaat ja uuden maan. Entisiä ei enää muisteta, eivätkä ne enää ajatukseen astu;
18. vaan te saatte iloita ja riemuita iankaikkisesti siitä, mitä minä luon. Sillä katso, iloksi luon minä Jerusalemin, riemuksi sen kansan.
19. Minä iloitsen Jerusalemista ja riemuitsen kansastani; eikä siellä enää kuulla itkun ääntä eikä valituksen ääntä.
20. Ei siellä ole enää lasta, joka eläisi vain muutaman päivän, ei vanhusta, joka ei täyttäisi päiviensä määrää; sillä nuorin kuolee satavuotiaana, ja vasta satavuotiaana synnintekijä joutuu kiroukseen.
21. He rakentavat taloja ja asuvat niissä, he istuttavat viinitarhoja ja syövät niiden hedelmät;
22. he eivät rakenna muitten asua, eivät istuta muitten syödä; sillä niinkuin puitten päivät ovat, niin ovat elinpäivät minun kansassani. Minun valittuni kuluttavat itse kättensä työn.
23. He eivät tee työtä turhaan eivätkä lapsia synnytä äkkikuoleman omiksi, sillä he ovat Herran siunattujen siemen, ja heidän vesansa ovat heidän tykönänsä.
24. Ennenkuin he huutavat, minä vastaan, heidän vielä puhuessaan minä kuulen.
25. Susi ja lammas käyvät yhdessä laitumella, ja leijona syö rehua niinkuin raavas, ja käärmeen ruokana on maan tomu; ei missään minun pyhällä vuorellani tehdä pahaa eikä vahinkoa, sanoo Herra.Myös vihollinen kuvataan Raamatussa leijonan hahmossa, ehkä siinä selitys, miksi leijona vaani lammasta.
Tuokin on totta! Ja tuo leijona joutui perääntymään, tuon pienoisen Karitsan edessä!
1. Piet. 5:8
Olkaa raittiit, valvokaa. Teidän vastustajanne, perkele, käy ympäri niinkuin kiljuva jalopeura, etsien, kenen hän saisi niellä.

Olin luopumassa tuosta näystä tai kuvasta .. kun nuo sydämet annettiin lohduttamaan ... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.