torstai 6. syyskuuta 2018

SILLÄ KRISTUS ON LAIN LOPPU ...


 
 

Tänään, 19.6.201
 
  Näin herätessäni kuvan, jossa oli paljon enkeleitä ja ne soittivat pasuunoihin ...
Herran tulemuksen läheisyyttä ne soittaa! Halleluja! Amen.

21.6.2018.
Shalom !
Minulla oli jo viime viikolla rukousöljy mukanani töissä. Oli aikomus, että siunaan sillä erästä asiakasta, joka uskoo. Hän on lievästi vammainen ja mielenterveys ongelmasta kärsivä. Hän elää nyt kuitenkin hyvää vaihetta ja usein jos tulee rauhallinen hetki, puhumme hänen kanssaan uskon asioista. Hän on alkanut pitää minua tuki henkilönään, vaikka viralliselta taholta sitä en ole missään nimessä.
Hän pyysi että vaihdamme puhelin numeroita ja niin teimme, sillä ajattelin että ei se ole itseltäni pois, jos vapaallakin heittelemme toisillemme viestejä.
No, tuo siunaus ei viime viikolla onnistunut, olimme niin eritehtävissä. Mutta eilen, ... eilen se sitten onnistui. Saimme rauhallisen hetken ja kysyin saanko siunata hänet, rukousöljyllä öljyten ja hän iloisesti otti sen vastaan.
Tänä aamuna hän lähetteli viestiä ja kiitteli vieläkin siitä että siunasin häntä.
"Siunataan toinen toisiamme!" Olkaa Siunatut!

TÄMÄ SANA ON PUHUTTANUT MINUA TÄNÄÄN; VOI KUINKA SE ON NIIN TÄRKEÄÄ SANOMAA!

Kirje roomalaisille 10
1. Veljet, minä toivon sydämestäni ja rukoilen Jumalaa heidän edestänsä, että he pelastuisivat.
2. Sillä minä todistan heistä, että heillä on kiivaus Jumalan puolesta, mutta ei taidon mukaan;
3. sillä kun he eivät tunne Jumalan vanhurskautta, vaan koettavat pystyttää omaa vanhurskauttaan, eivät he ole alistuneet Jumalan vanhurskauden alle.
4. Sillä Kristus on lain loppu, vanhurskaudeksi jokaiselle, joka uskoo.
5. Kirjoittaahan Mooses siitä vanhurskaudesta, joka laista tulee, että ihminen, joka sen täyttää, on siitä elävä.
6. Mutta se vanhurskaus, joka uskosta tulee, sanoo näin: "Älä sano sydämessäsi: Kuka nousee taivaaseen?" se on: tuomaan Kristusta alas,
7. tahi: "Kuka astuu alas syvyyteen?" se on: nostamaan Kristusta kuolleista.
8. Mutta mitä se sanoo? "Sana on sinua lähellä, sinun suussasi ja sinun sydämessäsi"; se on se uskon sana, jota me saarnaamme.
9. Sillä jos sinä tunnustat suullasi Jeesuksen Herraksi ja uskot sydämessäsi, että Jumala on hänet kuolleista herättänyt, niin sinä pelastut;
10. sillä sydämen uskolla tullaan vanhurskaaksi ja suun tunnustuksella pelastutaan.
11. Sanoohan Raamattu: "Ei yksikään, joka häneen uskoo, joudu häpeään".
12. Tässä ei ole erotusta juutalaisen eikä kreikkalaisen välillä; sillä yksi ja sama on kaikkien Herra, rikas antaja kaikille, jotka häntä avuksi huutavat.
13. Sillä "jokainen, joka huutaa avuksi Herran nimeä, pelastuu".
14. Mutta kuinka he huutavat avuksensa sitä, johon eivät usko? Ja kuinka he voivat uskoa siihen, josta eivät ole kuulleet? Ja kuinka he voivat kuulla, ellei ole julistajaa?

15. Ja kuinka kukaan voi julistaa, ellei ketään lähetetä? Niinkuin kirjoitettu on: "Kuinka suloiset ovat niiden jalat, jotka hyvää sanomaa julistavat!"
16. Mutta eivät kaikki ole olleet kuuliaisia evankeliumille. Sillä Esaias sanoo: "Herra, kuka uskoo meidän saarnamme?"
17. Usko tulee siis kuulemisesta, mutta kuuleminen Kristuksen sanan kautta.
18. Mutta minä kysyn: eivätkö he ole kuulleet? Kyllä ovat: "Heidän äänensä on kulkenut kaikkiin maihin, ja heidän sanansa maan piirin ääriin".
19. Minä kysyn: eikö Israelilla ole ollut siitä tietoa? Ensiksi jo Mooses sanoo: "Minä herätän teidän kiivautenne kansan kautta, joka ei ole kansa, ymmärtämättömän kansan kautta minä teitä kiihoitan".
20. Ja Esaias on rohkea ja sanoo: "Minut ovat löytäneet ne, jotka eivät minua etsineet; minä olen ilmestynyt niille, jotka eivät minua kysyneet".
21. Mutta Israelista hän sanoo: "Koko päivän minä olen ojentanut käsiäni tottelematonta ja uppiniskaista kansaa kohden".


Ef.1:13. Hänessä on teihinkin, sittenkuin olitte kuulleet totuuden sanan,
pelastuksenne evankeliumin, uskoviksi tultuanne pantu luvatun Pyhän Hengen sinetti.
Suomen kohtalo - Talvisota, synnin takiako?


Menen tässä hetkeksi hieman taaksepäin, kirjoituksissani. Muistin tuon keskustelun äskettäin, ja ajattelin että se on hyvä nostaa uudelleen, sillä koen että asia on juuri näin.
2016, kävimme keskustelua Pelastussanomassa Suomen kohtalosta, josta nousi, että elämme kuin 30-luvulla, jolloin tuntui että kaikki oli salittua:
Monesta suusta kuulee siis julistajien suusta että nyt jos tasa-arvoinen avioliittolaki tulee voimaan Venäjä hyökkää Suomeen että Jumala ottaa varjelevan kätensä pois Suomen yltä koska syntimitta on täynnä. No miksi sitten 2 maailmansota ja sota Venäjän ja Suomen välillä. Tietääkö kukaan. Synnin takiako? Oliko ihmisten ajatukset sydämissä kaiken aikaa niin pahat kuten Nooan aikana että Jumala salli sen?
30-luku, oli yltäkylläisyyden aikaa, kaikki oli "hyvin", ehkä liiankin hyvin, ihmisen mielestä ja tuudittauduttiin siihen, ettei mitään voi tapahtua ja tällaisessa elämässä Jumalakin helposti unohtuu. Tänään elämme, vähän samanlaiseen tahtiin, kaikkea on tarjolla, liiankin kanssa ....
http://www.rantapallo.fi/matkailu/seksi ... -rannallaKirje roomalaisille 3

1. Mitä etuuksia on siis juutalaisilla, tai mitä hyötyä ympärileikkauksesta?
2. Paljonkin, kaikin tavoin; ennen kaikkea se, että heille on uskottu, mitä Jumala on puhunut.
3. Mutta kuinka? Jos jotkut ovat olleet epäuskoisia, ei kaiketi heidän epäuskonsa ole Jumalan uskollisuutta tyhjäksi tekevä?
4. Pois se! Olkoon Jumala totinen, mutta jokainen ihminen valhettelija, niinkuin kirjoitettu on: "Että sinut havaittaisiin vanhurskaaksi sanoissasi ja että voittaisit, kun sinun kanssasi oikeutta käydään".
5. Mutta jos meidän vääryytemme tuo ilmi Jumalan vanhurskauden, mitä me siihen sanomme? Ei kaiketi Jumala ole väärä, kun hän rankaisee vihassansa? Minä puhun ihmisten tavalla.
6. Pois se! Sillä kuinka Jumala silloin voisi tuomita maailman?
7. Sillä jos Jumalan totuus tulee minun valheeni kautta selvemmin julki hänen kirkkaudekseen, miksi sitten minutkin vielä syntisenä tuomitaan?
8. Ja miksi emme tekisi, niinkuin herjaten syyttävät meidän tekevän ja niinkuin muutamat väittävät meidän sanovan: "Tehkäämme pahaa, että siitä hyvää tulisi"? Niiden tuomio on oikea.
9. Miten siis on? Olemmeko me parempia? Emme suinkaan. Mehän olemme edellä osoittaneet, että kaikki, niin hyvin juutalaiset kuin kreikkalaiset, ovat synnin alla,
10. niinkuin kirjoitettu on: "Ei ole ketään vanhurskasta, ei ainoatakaan,
11. ei ole ketään ymmärtäväistä, ei ketään, joka etsii Jumalaa;
12. kaikki ovat poikenneet pois, kaikki tyynni kelvottomiksi käyneet; ei ole ketään, joka tekee sitä, mikä hyvä on, ei yhden yhtäkään.
13. Heidän kurkkunsa on avoin hauta, kielellänsä he pettävät, kyykäärmeen myrkkyä on heidän huultensa alla;
14. heidän suunsa on täynnä kirousta ja katkeruutta.
15. Heidän jalkansa ovat nopeat vuodattamaan verta,
16. hävitys ja kurjuus on heidän teillänsä,
17. ja rauhan tietä he eivät tunne.
18. Ei ole Jumalan pelko heidän silmäinsä edessä."

19. Mutta me tiedämme, että kaiken, minkä laki sanoo, sen se puhuu lain alaisille, että jokainen suu tukittaisiin ja koko maailma tulisi syylliseksi Jumalan edessä;
20. sentähden, ettei mikään liha tule hänen edessään vanhurskaaksi lain teoista; sillä lain kautta tulee synnin tunto.
21. Mutta nyt Jumalan vanhurskaus, josta laki ja profeetat todistavat, on ilmoitettu ilman lakia,
22. se Jumalan vanhurskaus, joka uskon kautta Jeesukseen Kristukseen tulee kaikkiin ja kaikille, jotka uskovat; sillä ei ole yhtään erotusta.
23. Sillä kaikki ovat syntiä tehneet ja ovat Jumalan kirkkautta vailla
24. ja saavat lahjaksi vanhurskauden hänen armostaan sen lunastuksen kautta, joka on Kristuksessa Jeesuksessa,
25. jonka Jumala on asettanut armoistuimeksi uskon kautta hänen vereensä, osoittaaksensa vanhurskauttaan, koska hän oli jättänyt rankaisematta ennen tehdyt synnit
26. jumalallisessa kärsivällisyydessään, osoittaaksensa vanhurskauttaan nykyajassa, sitä, että hän itse on vanhurskas ja vanhurskauttaa sen, jolla on usko Jeesukseen.
27. Missä siis on kerskaaminen? Se on suljettu pois. Minkä lain kautta? Tekojenko lain? Ei, vaan uskon lain kautta.
28. Niin päätämme siis, että ihminen vanhurskautetaan uskon kautta, ilman lain tekoja.
29. Vai onko Jumala yksistään juutalaisten Jumala? Eikö pakanainkin? On pakanainkin,
30. koskapa Jumala on yksi, joka vanhurskauttaa ympärileikatut uskosta ja ympärileikkaamattomat uskon kautta.
31. Teemmekö siis lain mitättömäksi uskon kautta? Pois se! Vaan me vahvistamme lain.


Elämme hyvin samankaltaista aikaa, kuin 30-luvun lopulla olevat ihmiset, ennen toista maailmansotaa.


Trumpin puheesta kuului 30-luvun kaiku: http://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000002912140.html


No jo oli tosiaan puhe tulevalta presidentiltä...mikähän lapsi hän mahtaa olla?
Ystäväni muistutti minua eräästä näystä. Sain tässä, taannoin, näyn, joka oli tämmöinen:

Neljä näkykuvaa koeteltavaksi

20 Loka 2016.
Kun juuri heräilin, sain neljä kuvaa, aivan kuin sarjaksi tarkoitettuna:
1. Näin tutin, jonka valkoiseen keskiöön oli kirjoitettu, kuin arabiankielisiä sanoja mustalla, mutta en nähnyt niitä kunnolla ja vaikka olisinkin, en olisi niitä ymmärtänyt.


2. Sitten nuo sanat oli kirjoitettu paperille, joka oli askarellut kahdesta paperista. Päällimmäisestä paperista oli revitty tuollainen pyöreä aukko, aivan kuin tuon tutin keskiön muotoinen ympyrä ja tuon aukon kautta näkyi nuo samanoloiset sanat, alapuolella olevalta paperilta.

3. Sitten näytettiin maapalloa avaruudesta käsin ja näin aivan kuin jonkun maan, ranta vedestä, olisi noussut vaalea ihoinen ja vaalea hiuksinen, noin taapero ikäinen lapsi. Se näytti siltä että lapsi nousi vedestä.

4. Sitten joku nainen tuli selittämään yhtä sanaa tuosta tekstistä, sanoen:
-" Tuossa ei lue hiha ..".
Vastasin naiselle:
- " Tiedän, siinä lukee, hihja..."
En tiedä mitä tuo sana tarkoittaa, takoittaako mitään? Ehkä teille nousee tästä enemmän ajatuksia. Koetellaan yhdessä. Toin tämän heti rukoukseni jälkeen tänne, etten unohda noita kaikkia kuvia ja tuota sanaa: HIHJA?

....................... ........................... .............................. ...................................

Tuo kolmanessa kuvassa oleva vaalea hiuksinen lapsi, oli aivan saman näköinen kuin Trump ja yhdistänkin tuon lapsen häneen. Ja tuo maa tuolta ylhäältä käsin nähtynä, olisi voinut olla hyvinkin New Yorkin rannikkoa. Lapsen hiukset olivat tuollaiset ohuet ja valtoimenaan olevat, kuin Trumpilla, siksi olenkin monasti miettinyt, tämän näyn tarkoitusta. Selvää oli että se liittyi Presidentin vaaleihin.

Tässä vielä tuohon näkyyn liittyvää, siinä olin saanut näyn Hilarista:

Näky; Usan tuleva Presidentti?


Tänä aamuna sain näky kuvan, jota näytettiin vain hetken, eikä sitä ennen eikä jälkeen tullut muita kuvia, mutta kuva oli selkeä. Taustalla oli kuin kuva New Yorkista ilta valoissa ja tuon kuvan päälle oli asetettu toinen kuva kuin iso tv skriini (en tiedä miten kirjoitetaan ). Ja tuossa tv:ssä oli vaalea, polkkatukkainen nainen, joka oli hyvin laittautunut ja hymeilevä kuvassa ja jokin punainen asuste päällä.
Ensin ajattelin josko tuo näky olikaan, mutta mitään muuta ei sitten näytetty, se oli kuin vartavasten annettu ja tuon kuvan asetelmakin siitä kieli. Olen pari kertaa aiemminkin saanut kaksi kuvaa New Yorkista ja silloin se esiteltiin logoina joissa luki: New York. Nyt tuota kaupunkia ei mainittu, mutta tuo tausta kuva muistutti sitä suosittua iltakuvaa New Yorkista valoineen. Minulle nousi tästä mieleeni uutisointi jostain isosta tapahtumasta siellä, tiedämmehän että siitä on annettu paljon ennustuksia, joten tätä voi vain jäädä odottamaan, tapahtuuko jotain?
Palaanpa vielä hieman tähän vanhaan näkyyni, jonka sain jo ennen isompia vaalitaisteluja. Siinä ei kerrottu eikä mainittu mitään presidentistä. Näytettiin Hilaryn kuvaa skriinillä ja niinhän se sitten oikeastikkin tapahtui. Hilary oli tehnyt itsestään sellaisen ison skriinin, jossa tuo lasikatto sitten kuvannollisesti hajosi.
Samaisessa näyssäni näytettiin kuvaa myös New Yorkista, jossa moni vaalitaistokin käytiin ja myöhemmin tutkiskeltuani, huomasin, että Trump oli syntynyt New Yorkin rannikolla, josta myöhemmin näin näkykuvan, jossa taaperoikäinen vaaleahiuksinen lapsi, nousi jotakin rannikon vedestä ja silloin sen koinkin, että se oli kuvaa New Yorkin rannikosta ja mainitsin, että näin tuo lapsen nousun kuin ylthäältä käsin ja katselin sitä kuin karttaa.
Tämä oli siis selvää jatkoa tuohon näkyyn Hilarysta.
Koska satuin tietämään tämän Clinton Profetian, yhdistin sen näkyyn, mutta kuitenkin käytin kirjoituksessani kokoajan kysymysmerkkiä. Noissa näkykuvissa kuitenkin kerrottiin näistä kahdesta vaalitaistelijasta................. uskon näissä olevan jonkin merkittävän käänne kohdan maailmassa ...................
Tämä Jarmon laittama kirjoitus Pelastussanomassa, tuolla antikristus ketjussa, nosti mieleeni heti tuon näyn lapsesta:
Antikristus = henki/henkisyys, joka kieltää ISÄN ja POJAN (yksikään kristitty/kristillinen kirkkkokunta ei voi olla)
Laittomuuden ihminen = lopunajan merkkihenkilö, joka saa täyden vallan Lähi-idän alueella
Peto ja (Väärä profetta) = Enismmäinen peto ilmestyy/nousee maasta (maa=Levan alue=Luvattu maa) TÄMÄ luulatavasti = laittomuuden ihminen
Pedon kumppani, Väärä Profeetta = Toinen peto, joka nousee merestä = meri on kansakunnat Luvatun maan ympäril
- Tänään, koko maailman kohtalo = myös Suomen kohtalo -
30 luku oli todellakin yltäkylläisyyden aikaa. esim. viipurissa oli monia eri kansallisuuksia jotka asuivat siellä.eikös ihmiset ole aina kulkeneet hyvinvoinnin perässä.
Raamattu sanoo yksiselitteisesti niin että se jota Jumala Rakastaa, sitä myös Hän eniten kurittaa. Esim Israelin kansa!!
Suomen kansa on erityisen Rakas Jumalalle ja sen on moni saarnaaja jo ymmärtänyt, vaikkapa siinä että Suomessa on viisinkertaisesti herännäisukonlahkoja ja pieniä kirkkokuntia kuin missään muualla. Olemme siis jo nyt Kristillisyyden maailmanennätys.
Me olemme erityisesti lopunajan kansa, johon on ennustettu nousevan koko maailman uskoon sytyttävän profeetan. Se ei ole pikkujuttu, vaan se ja kaikki muu mikä liittyy Suomen herännäisyyteen ja sen ristiriitaiseen toiseen puoleen.. saatanan aikaansaamaan luopupukseen.
Me olemme ääärimmäinen ilmiö, johon Jumalan on vastattava! Se oli sitä jo -20 ja 30-luvuilla kun kommunismi tahtoi lyödä läpi ja sitä seurasi äääriliikkeet taas toiseen suuntaan. Oli varmaan kauheasti erilaista syntiä. Mun isosisä kertoi niistä ajoista minulle hyvin elävästi mitä silloin tapahtui ja se oli aika kauheaa kuultavaa.
Nyt synti on erilaista, se on itsemme lihottamista ja lihan nautintojen hakuisuutta, synnin vähättelyä ja Jumalan muodon uudelleen selittämistä.
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti