maanantai 24. syyskuuta 2018

TARKASTAKAAMME TAIVAALLINEN SOTA-ASUMME


Shalom! Rauhaa!

Kiitän Herraa teistä kaikista siskoista ja veljistä, joita siellä vielä lukee, teistä, jotka pidätte tätä Kristus yhteyttä yllä.
Lauantaina, 22.9.2018. olin kuulemassa Jukka Partalaa, pitkästä aikaa, moneen vuoteen.
Sanomaa tuli niin paljon ja oi, kuinka hyvää Sanomaa. Ilta oli hyvin vahva ja Pyhän Hengen täyteinen. Kunpa voisin sen kaiken kertoa, mutta jos edes vähän osaisin avata .. kunpa edes tietäisi, mistä aloittaa.
Ensimmäiseksi, eräs uskon veli, kertoi näkynsä, josta Herra oli jo hänelle puhunut pitkään:
- " Näin paljon ihmisiä kulkemassa kohti taivaskotia ja kun tarkemmin katselin, huomasin että he olivat pukeutuneita kuin sota-asuun (ef. 6.). Sitten huomasin että kuinka paljon noissa asuissa olikaan puutteita ja eri tyyliä pukeutua siihen. Joillain oli kypärät päässään ja joillain ne oli päässä kallellaan, jotkut kulkivat paljain jaloin ja joiltain puuttui haarniska tai muuten vain oli epämääräisesti ja huolimattomasti puettu päälle.
Siinä ne kaikki kulkivat yhtämatkaa iloisina. Sitten pelästyin, kun huomasin myös itseni tuon joukon keskellä ..."
Totta, voisimme hieman alkaa tarkistella, miten olemme pukeneet tuon taivaallisen sota-asun päällemme, olemmeko tehneet sen Sanan mukaisesti vaiko vain vähän sinne päin.
Jukka Partala julisti, että meidän tulee lukea enemmän Sanaa, jättää ne maalliset hömpötykset katsomatta ja lisätä Sanan lukemista, sillä sitä kautta vain voimme oppia tuntemaan Herramme ja sitä enemmän kun luemme, niin että siitä tulee elämämme, syventyy tuntemuksemme Herraamme, Jumalaamme. Mikä mieltämme painaakin on kaikkeen vastaus Sanassa, kunhan sen vain syvällisesti tunnemme.
Jukka sanoi, että meidän on syytä alkaa valmistautumaan, sillä vielä hetki ja kohta Suomeen tulee todella huonot ajat, jotka vain syvenee. Tästä on paljon profetoitu, mutta ei sitä edes tarvitse profetoida, kun se kaikki alkaa olla jo näkyvissä edessämme.
Hän huomautti, että seurakunnissa on nuo jotka kantavat vastuuta seurakunnan asioista ja sitten teemme asioita totutun ja opitun kaavan mukaan. Mutta pitää muistaa, että oikea vastuun kantaja on Jeesus Kristus. Hän on keskuudessamme kokouksissa ja kaikessa. Hän lähettää Pyhän Hengensä, kuin Helluntain. Saamme kiittää Pyhää Hengeä! Papit ja muut emme mitään voi, olemme vain Herran työkaluja, Vastuu on yksin Herran Jumalan! Emme me ketään paranna, emme pelasta tahi vapauta, sen kaiken tekee Herra! Amen!
Jukka kertoi ja näin hän on aina ajatellut, että kun viemme rukouksemme Herralle, ei meidän siitä tarvitse enää taakkaa kantaa, sillä Herra ottaa sen kantakseen, Hän tietää niin lapsemme, puolisomme kuin muutkin asiamme ja Hän ottaa niistä vastuun ja Hänellä on niihin kaikkiin oma suunnitelma.
Emme me mitään voi vaikka kuinka yritämme suunnitella, mutta Herra voi ja Hänen suunnitelmat pitää.
Jukka sanoi, että älkäät myös olko synkät ja masennuksessa, vaan näyttäkää meillä oleva Kristus valo. Saatana on vain riemuissaan kun huudamme ahdistustamme ja väsymystämme ja masennustamme, se nauraa ilkikurisesti:
- "Ole vain hiljaa siellä sohvan nurkassa, äläkä ala tekemään mitään! Näytä vain maailmalle synkkyytesi uskovana, niin ei uskottomat tuota osaa halua omakseen!"
Lopetetaan siis tuo, ei anneta sille "ketkulle" tuota iloa, vaan näytetään, mitä on kun Kristus asuu meissä! Amen!!!
Tähän sopii hyvin se Sota-asu rukous, jonka katso7 veli meille löysi. Siitä voisi joku tehdä sellaisen flaierin, jonka voisi laittaa vaikka kehyksiin ja yöpöydälle. Siitä se olisi sitten hyvä lukea aamuisin ääneen.
Niin, ... Jukka lopuksi rukoili minulle Ilmestyksen Lahjaa! Kiitos Jeesus, tahdon ottaa sen vastaan!
Tässä tuo ilta oli n. tiivistettynä ja tämän jaoin myös eilen Rukousyhteys Hetkessämme ja Herra yllätti taas, sillä muilla oli samankaltaista Sanomaa.
Pidetään näistä kiinnin ja vartioidaan ettemme näistä lipsu. Kiitetään Pyhää Hengeä siitä mitä Hän meille antaa!
Kiitos ja Kunnia ja Ylistys on Jeesuksen Kristuksen! KUNNIA !!! KUNNIA !!! KUNNIA !!!

t.sinetti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.