perjantai 31. elokuuta 2018

JEESUKSESSA TE KAIKKI OLETTE YKSI

30.5.2018.


Tänään, aikaisin aamulla, kun hetkeksi heräsin, näin taas kuvan jossa oli sormus. Kuva oli hieman hämärä, enkä voi tarkkaa kuvausta sormuksesta antaa, mutta siinä oli pyöreä kivi. Herrani haluaa puhua minulle noiden sormusten kautta, niin usein Hän niitä minulle tarjoaa ...

Eilen kun nousin siihen päivään, pyysin Herralta vahvaa johdatusta ja ohjausta, ja että Hän antaisi päivän aikana jonkin ihmeensä. Normaalista poiketen minulla oli työpäivä, joka sujui kaikkinensa hyvin. Näin siellä erään, "minulle" uuden ihmisen, naisen, joka näytti hiljaiselle, mutta hän aina hymyili minulle.
Kun työpäivä päättyi, menin odottelemaan minulle luvattua kyytiä kotiin. ( minulla kun ei ole ajokorttia). Siinä odotellessa, tämä päivän aikana näkemäni nainen tuli siihen vierelleni, ja aloimme keskustelemaan siinä odotellessani. Kyytini oli hieman myöhässä, joka kuului Jumalan suunnitelmaan.
Hän kertoi ex miehestään, jota sai pelätä vieläkin. Mies oli ollut väkivaltainen ja nainen kärsi vieläkin valtavaa masennusta. Hän syö masennus lääkkeitä.
Sitten kyytikin tuli ja nainen sanoikin:
- "nyt kyytisi tulee .."
Hämmästyin, että hän tiesi jo ennen kuin auto kääntyi pihaan, että se oli kyytini. Osoittautui, että hän tunsi entuudestaan tämän ystäväni. Juttelimme vielä kaikki siinä yhdessä ja naisen tausta alkoi avautua enemmän minullekkin. Olimme kaikki melkein samasta kylästä. Hän kertoi ongelmistaan ja hänellä oli ollut todella vaikeaa. Uskaltauduin kysymään:
- "uskotko sinä?"
Hän nyökkäsi hiljaa ja alkoi kertomaan, kuinka suojelusenkelit olivat olleet hänen matkassaan. Ex-mies oli kuristanut häntä niin, että häneltä oli mennyt taju ja taisipa olla likellä kuoleman porttia, kun oli saanut raja kokemuksen.
Hänen jo kuollut iso-isänsä, oli tullut häntä siellä vastaan ja sanonut:
- "ei ole vielä sinun vuorosi, TAISTELE".
Kun tämän kaiken kuulin, kutsuin häntä meidän Rukousyhteyteen, likoamaan ja eheytymään sillä olevan Rakkauden äärelle. Uskon, että Herra halusi meidät hänen taistelu avukseen. Hän ei kieltänyt muttei myöntänytkään, hiljaa nyökkäsi ja näytti että hän taisteli kyyneliä vastaan. Hän kertoi että hänen omaisetkaan ei juuri liioin välitä hänestä, eikä vaivaudu edes kysymään:
- "mitä sinulle kuuluu, kuinka sinä jaksat ..."
Ei edes omat siskot ja veljet. Ystäväni kanssa innoissamme lupasimme, että jos vain suinkin haluaa ottaa kutsumme vastaan, hän varmasti saa lisää siskoja ja veljiä jotka välittävät hänestä ja me, ystäväni kanssa olimme jo sitä ja lupasimme rukoilla hänen puolestaan.
Nyt jää nähtäväksi, miten tätä asiaa jatkossa johdatetaan, mutta tässä näkyi vahva johdatus ja tarkoitus, mitä aamulla Herralta pyysinkin ja sen sain. Rukoilkaa tämän asian puolesta.


EILEN, 30.5.2018. illalla, kun kävin jo maate ja olin Herran kanssa Rukouksessa ja läsnäolossa, näin miehen, tai mieheksi hänet katsoin, ehkä on parempi kertoa, että näin ihmisen, jolla oli kahdet kasvot.


Ihmisten asein?

"Me elämme tässä maailmassa mutta emme taistele tämän maailman tavoin. Taisteluaseemme eivät ole ihmisten aseita, vaan niillä on Jumalan antama voima tuhota linnoituksia. Me kaadamme kumoon järjen päätelmät ja kaiken, mikä nousee ylpeänä vastustamaan Jumalan tuntemista. Me vangitsemme kaikki ajatukset kuuliaisiksi Kristukselle ja olemme valmiit rankaisemaan kaikesta tottelemattomuudesta, heti kun te itse olette tulleet täysin kuuliaisiksi."2. Kor. 10:3-6 [kr92] [kr38]  
LUELISÄÄLINKISTA:
http://www.kotisatama.net/fi/raamattujasana/viikonsana/sana.php?paivays=2007-12-27
Kaksinaamaisuudesta; ketä miellytän tänään? : http://www.brander.name/?p=1642
Hankalinta kaksinaamaisuus on silloin, kun pitäisi odotat jo saamaasi tukea vaikeassa asian käsittelyssä ja huomaat, että aiemmin kovasti asiansa puolesta puhunut osapuoli pyörtää puheensa tai kääntää takkinsa sitten, kun olisi se tilanne, jossa päätöstä tehdään. Mielipiteen vaihtaminen ei ole ongelma, mutta se, jos mielipide vaihtuu aina sen mukaan, ketä tahdotaan miellyttää. Ikävintä on tietty löytää itsensä syystä tai toisesta tällaisen takinkääntäjän paikalta.

”Te kaikki olette Jumalan lapsia, kun uskotte Kristukseen Jeesukseen. Kaikki te, jotka olette Kristukseen kastettuja, olette pukeneet Kristuksen yllenne. Yhdentekevää, oletko juutalainen vai kreikkalainen, orja vai vapaa, mies vai nainen, sillä Kristuksessa Jeesuksessa te kaikki olette yksi.” (Gal. 3:26-28)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti