sunnuntai 26. elokuuta 2018

SHAUKAT ANJAMIN PROFETIA

TUON TÄMÄN PROFETIAN TÄHÄN VÄLIIN:
http://www.tv7.fi/shaukat-anjamin-profetia-paastoillassa-23-8/

Paastoa ja rukousta Suomen puolesta -ohjelmassa 23.8.2018.  luettiin seuraava Shaukat Anjamin profetia:
Vainot, luopuminen ja herätys
Herran Henki näytti, että seuraava Suomen hallitus ja eduskunta tulevat olemaan pahempia kuin aikaisemmat, mitä tulee kristinuskoon, Jumalan Sanaan, juutalaisiin ja Israeliin. On aika kristittyjen rukoilla vakavasti ja yhdessä.
Kristittyjä tullaan vainoamaan avoimesti valtaapitävien taholta. He tulevat tekemään lakeja ja säädöksiä, joiden kautta vaikeutetaan Jumalan Sanan totuuden julistamista. Vain rukouksen kautta kristityt voivat selvitä tästä ajasta. Voimme kuitenkin rukoilla, että sellaista hallitusta ei muodosteta. Sanan opettaminen ja julistaminen tehdään vaikeaksi. Totuutta ei kärsitä. Monet joutuvat oikeuden eteen. Vankeustuomiot ovat myös mahdollisia. Kristittyjä syytetään vihanpuhujiksi, kun he puhuvat Jumalan Sanan totuutta. Kristittyjen vihaajat taas saavat helposti pilkata Jumalaa, Raamattua ja uskovaisia.
Tässä vainon aallossa monet ahdistuvat ja luopuvat uskosta. Eturivin kristittyjä paljastetaan ja he luopuvat. Herran Henki näytti, että vihollinen tekee niin paljon suljettujen ovien takana, että jotkut ovat jo tekemässä kompromisseja ja ovat pian valmiit luopumukseen.
Demokraattinen valtio ei tule suojelemaan kristittyjä samanarvoisina kansalaisina, vaan sen agenda on miellyttää niitä, jotka vastustavat Jumalaa, Hänen Sanaansa ja Hänen kansaansa. Näen paljon hengellisiä johtajia, pastoreita ja vanhimpia hämmentyneinä, koska he eivät ole valmiina tällaiseen aikaan. Rukoillaan, tehdään parannusta, valvotaan ja ollaan valmiit.
Herra näyttää myös hyviä uutisia tämän vaikean ajan kestäessä. Ne, jotka ovat kestäviä vainoissa, jotka pysyvät uskollisina ja seuraavat Herraa, tulevat myös olemaan osa herätystä. Herätyksen laajuus ei ole meidän huolenamme. Jumala antaa armonsa uskollisille kristityille tehdä työtä lujasti yhdessä ja Herra suo herätyksen ja sadonkorjuun. Näen, että tuhannet ja tuhannet vielä pelastuvat.
Kunnia Jumalalle!
Shaukat Anjam
Pihtipudas

AIJEMPAA PROFETIAA HÄNELTÄ:

 Profeetallinen näky 8. joulukuuta 2016:

Vuosi 2017 on epävarma Suomelle ja Euroopalle. Joissakin osissa Eurooppaa yhteiskunnallinen levottomuus voi kasvaa. Näin, että kristillisyyttä painetaan alas, kristittyjä halvennetaan ja avoin kristillisyydestä luopuminen alkaa kristittyjen keskuudessa. Rukoilkaamme Kristuksen ruumille valpasta valvomista ja pyhitystä.

Näin Suomen yläpuolella suojelevien enkelien taistelevan pimeyden voimia vastaan. Näin isoäidit ja isoisät polvillaan rukoilemassa Suomen puolesta. Heidän rukouksensa ovat pitäneet enkelit vahvoina ja Suomen turvassa. Herra sanoo, että rukousten tulee jatkua ja että myös keski-ikäisten ja nuorten tulee notkistaa polvensa rukoillen armoa ja suojelusta maallemme.

Näin myös Euroopan yllä Jumalan enkelien taistelevan pimeyden valtoja vastaan samoin kuin Suomen yllä.

Näen, että vuonna 2017 Eurooppa tulee kokemaan kovan ravistelun, elleivät uskovaiset tee parannusta ja rukoile 2. Aikakirjan 7:14 mukaan: ”Mutta jos minun kansani, joka on otettu minun nimiini, nöyrtyy ja he rukoilevat ja etsivät minun kasvojani ja palajavat pahoilta teiltänsä, niin minä kuulen taivaasta ja annan anteeksi heidän syntinsä ja teen heidän maansa jälleen terveeksi.”

Euroopan suuret kaupungit tulevat olemaan terrorismin kohteina.

Kohtaamme maailmaan historian loppujakson ja se tarkoittaa myös, että meidän autuaan toivomme täyttymys on lähellä (Tiitus 2:13). Seurakunnan tulee olla valmis voittamaan sieluja Kristukselle, kun lopunajan sadonkorjuu on käsillä.

Shaukat Anjam
Pihtipudas, Suomi

 ROHKAISUKSI:
Viesti rakkaalta, uskovalta veljeltä:


Jeesus saapuu, kohta Taivas aukee.Seurakunta pilviin temmataan,
pois on silloin mainen tuska murhe, Herran omat kiittää Karitsaa.

KERTO:)"OI MIKÄ PÄIVÄ ON TULEVA: JEESUS SAAPUU TAAS, TAIVAS AUKEAA.
OI AUTUUS SUURI, MITTAAMATON, KUN ME NÄÄMME JEESUKSEN"

Veljet, siskot, kohta päivä koittaa, alkaa juhla pelastettujen.
Joka valvoo rukoillen , hän voittaa, siksi katseen luomme Jeesukseen.
OI MIKÄ PÄIVÄ ON TULEVA...

Sielu kallis käänny Herran puoleen, Armon päivä kohta iltaan saa.
Tahdothan sä päästä juhlaan suureen? Siellä saat myös kiittää Karitsaa.
OI MIKÄ PÄIVÄ ON TULEVA.... 

"Mutta kohta niiden päivien ahdistuksen jälkeen aurinko pimenee, eikä kuu anna valoansa, ja tähdet putoavat taivaalta, ja taivaitten voimat järkkyvät.
Ja silloin Ihmisen Pojan merkki näkyy taivaalla, ja silloin kaikki maan sukukunnat parkuvat; ja he näkevät Ihmisen Pojan tulevan taivaan pilvien päällä suurella voimalla ja kirkkaudella.
Ja hän lähettää enkelinsä suuren pasunan pauhatessa, ja he kokoavat hänen valittunsa neljältä ilmalta, taivasten ääristä hamaan toisiin ääriin".
Mtt.24:29-31

"Aurinko muuttuu pimeydeksi ja kuu vereksi, ennenkuin Herran päivä tulee, se suuri ja julkinen".


"Jeesus Kristus on sama eilen ja tänään ja iankaikkisesti".Ei kommentteja:

Lähetä kommentti