maanantai 27. elokuuta 2018

TOINEN TIE VIE ELÄMÄÄN JA TOINEN KADOTUKSEEN 
 
TÄNÄÄN, 17.5.2018. 
 
Näin herättyäni kuvan/näyn, jossa katselin jostain korkeammalta tietä, kapeaa polkua, joka kulki hyvin jyrkkänä alas. Tuo tie tuolta ylhäältä näytettiin minulle irallisena kaikesta muusta, oli vain tuo kapea tie tai polku, jonka reunoilla näin kasvavan nurmea. Se oli hiekkatie. Mutta mietin, miksi näytettiin tuota tietä tuolta ylhäältä alaspäin?
Herra haluaa sanoa tällä jotain ja jos tämä avautuu avaan sitä teille lisää .
Herra olkoon meille armollinen.
TÄMÄN KOIN SELITYKSEKSI:


https://www.kotimaa24.fi/blogit/ahdas-j ... levea-tie/

"Jeesus puhuu ahtaasta ja avarasta portista. Toinen vie elämään ja toinen vie kadotukseen.

Meillä Suomessa portteja käytetään pihapiirin erottamiseen muusta ympäristöstä. Jeesuksen aikana porttien tehtävänä oli mm. kaupunkien turvaaminen yöaikaan, kun ihmiset nukkuivat.

Puhuessaan leveästä tiestä ja avarasta portista kapean tien ja ahtaan portin vastakohtana Jeesus käytti liioittelun tyylikeinoa. Iso tehtiin liioitellun isoksi, jotta ajatus korostuisi.

Leveä tie oli kuivana kautena kuiva joenuoma ja lavea portti oli kahden vuoren välinen sola. Kuivana kautena niistä oli mahdollista kävellä kuin tietä pitkin. Tällainen reitinvalinta kuitenkin saattoi johtaa keskelle tyhjää autiomaata. Siellä kaikki oli kuollutta. Vesi puuttui ja sen mukana kaikki muukin elämä.

Kapea tie oli vuoren rinteellä luikerteleva tie. Se johti vuoren laella olevaan kaupunkiin. Kaupungin portti oli kapea, jotta sitä oli helpompi puolustaa. Portin sisäpuolella oli kaupungin kaupan ja hallinnon keskus. Siellä oli tori. Torilla kauppiaat myivät tavaroitaan. Torilla myös pidettiin kaikki ne kokoukset missä kaupungin asioista päätettiin. (Tämä on ollut yleinen käytäntö koko Orientissa. Niinpä islamilaisesta valtiosta ja sen hallinnosta saatettiin käyttää esim. nimitystä "Kultainen portti".)

Se joka kulki kapeaa tietä ja astui sisälle ahtaasta portista saapui kaupungin kuhinaa keskelle mitä vilkkainta elämää.

Jeesus opetti että on tärkeätä käydä sisälle Taivasten valtakuntaan. Vaikka taivaan tie vaikuttaa kapealta ja vaivalloiselta kulkea niin se kuitenkin vie todelliseen elämään, Jumalan kansan yhteyteen.

Sunnuntaina 6.8.2017

Evankeliumi on

Matt. 7: 13-14
Jeesus sanoo:
Menkää sisään ahtaasta portista. Monet menevät avarasta portista ja laveaa tietä, mutta se vie kadotukseen. Miten ahdas onkaan se portti ja kapea se tie, joka vie elämään, ja vain harvat löytävät sen!"

AMEN! JA ITSE SAIN KATSELLA TUOTA TIETÄ, JO TUOLTA YLHÄÄLTÄ KÄSIN!
AHDAS PORTTI: http://www.lampaille.com/opetukset.php?id=2
Kun näin tuon tien edessäni, oli helppo ymmärtää, kuinka helppoa on siltä tieltä, liukua alas ikuiseen kadotukseen, ei tarvitse astua paljoa väärin, kun huomaa kadottaneensa tuon oikean tien ikuiseen elämään.
Evankeliumi Matteuksen mukaan 7
 1. "Älkää tuomitko, ettei teitä tuomittaisi;
  2. sillä millä tuomiolla te tuomitsette, sillä teidät tuomitaan; ja millä mitalla te mittaatte, sillä teille mitataan.
  3. Kuinka näet rikan, joka on veljesi silmässä, mutta et huomaa malkaa omassa silmässäsi?
  4. Taikka kuinka saatat sanoa veljellesi: 'Annas, minä otan rikan silmästäsi', ja katso, malka on omassa silmässäsi?
  5. Sinä ulkokullattu, ota ensin malka omasta silmästäsi, ja sitten sinä näet ottaa rikan veljesi silmästä.
  6. Älkää antako pyhää koirille, älkääkä heittäkö helmiänne sikojen eteen, etteivät ne tallaisi niitä jalkoihinsa ja kääntyisi ja repisi teitä.
  7. Anokaa, niin teille annetaan; etsikää, niin te löydätte; kolkuttakaa, niin teille avataan.
  8. Sillä jokainen anova saa, ja etsivä löytää, ja kolkuttavalle avataan.
  9. Vai kuka teistä on se ihminen, joka antaa pojallensa kiven, kun tämä pyytää häneltä leipää,
  10. taikka, kun hän pyytää kalaa, antaa hänelle käärmeen?
  11. Jos siis te, jotka olette pahoja, osaatte antaa lapsillenne hyviä lahjoja, kuinka paljoa ennemmin teidän Isänne, joka on taivaissa, antaa sitä, mikä hyvää on, niille, jotka sitä häneltä anovat!
  12. Sentähden, kaikki, mitä te tahdotte ihmisten teille tekevän, tehkää myös te samoin heille; sillä tämä on laki ja profeetat.
  13. Menkää ahtaasta portista sisälle. Sillä se portti on avara ja tie lavea, joka vie kadotukseen, ja monta on, jotka siitä sisälle menevät;
  14. mutta se portti on ahdas ja tie kaita, joka vie elämään, ja harvat ovat ne, jotka sen löytävät.
  15. Kavahtakaa vääriä profeettoja, jotka tulevat teidän luoksenne lammastenvaatteissa, mutta sisältä ovat raatelevaisia susia.
  16. Heidän hedelmistään te tunnette heidät. Eihän orjantappuroista koota viinirypäleitä eikä ohdakkeista viikunoita?
  17. Näin jokainen hyvä puu tekee hyviä hedelmiä, mutta huono puu tekee pahoja hedelmiä.
  18. Ei saata hyvä puu kasvaa pahoja hedelmiä eikä huono puu kasvaa hyviä hedelmiä.
  19. Jokainen puu, joka ei tee hyvää hedelmää, hakataan pois ja heitetään tuleen.
  20. Niin te siis tunnette heidät heidän hedelmistään.
  21. Ei jokainen, joka sanoo minulle: 'Herra, Herra!', pääse taivasten valtakuntaan, vaan se, joka tekee minun taivaallisen Isäni tahdon.
  22. Moni sanoo minulle sinä päivänä: 'Herra, Herra, emmekö me sinun nimesi kautta ennustaneet ja sinun nimesi kautta ajaneet ulos riivaajia ja sinun nimesi kautta tehneet monta voimallista tekoa?'
  23. Ja silloin minä lausun heille julki: 'Minä en ole koskaan teitä tuntenut; menkää pois minun tyköäni, te laittomuuden tekijät'.
  24. Sentähden on jokainen, joka kuulee nämä minun sanani ja tekee niiden mukaan, verrattava ymmärtäväiseen mieheen, joka huoneensa kalliolle rakensi.
  25. Ja rankkasade lankesi, ja virrat tulvivat, ja tuulet puhalsivat ja syöksyivät sitä huonetta vastaan, mutta se ei sortunut, sillä se oli kalliolle perustettu.
  26. Ja jokainen, joka kuulee nämä minun sanani eikä tee niiden mukaan, on verrattava tyhmään mieheen, joka huoneensa hiekalle rakensi.
  27. Ja rankkasade lankesi, ja virrat tulvivat, ja tuulet puhalsivat ja syöksähtivät sitä huonetta vastaan, ja se sortui, ja sen sortuminen oli suuri."
  28. Ja kun Jeesus lopetti nämä puheet, olivat kansanjoukot hämmästyksissään hänen opetuksestansa,
  29. sillä hän opetti heitä niinkuin se, jolla valta on, eikä niinkuin heidän kirjanoppineensa.  Tänään, 18.5.2018, herättyäni, näin kuvan, liekkö ollut näky, mene ja tiedä?
Näin laivan puisella kannella kaksi kilpikonnaa. Niiden vatsat oli niin pyöreät, ettei niiden jalat ylettynyt maahan. Ne pomppivat eteenpäin, mutta yllättävän nopeasti.
Ihmisiä oli siinä niiden ympärillä. Mietin, mitä tämä kuva voi tarkoittaa?
Kilpikonnat on tunnetusti hitaita eläimiä. Oliko tuo jokin kalastusalus ja olivat saaneet nuo kipparit kalastettua ja nyt sitten leikittelivät niillä ja kilpailuttivat niitä keskenään. Näin koin.
Oliko kyse kilvoituksesta? Kun meidän pitäisi uskovina kilvoitella henkilökohtaisella tasolla, itsemme kanssa, kilvoittelemme ulkoisilla asioilla, toistemme kanssa? Näin tämän koin.
Herra haluaa muistuttaa tuosta oman uskon elämän kilvoittelusta.
Herran siunausta ja armoa meille kaikille!

Palaaminen kilvoitteluun; David Wilkerson: http://www.tscpulpitseries.org/finnish/ts931025.htm
"Uskon, että Jumala antoi minulle tämän sanan välitettäväksi sinulle juuri tänä päivänä: Jumala kutsuu sinua tänään irrottaakseen katseesi kaikista ulkoisista olosuhteista. Älä tuomitse mitään nykyisen tilanteesi perusteella. Älä yritä miettiä asiaa loppuun asti. Älä anna pelon kaataa sinua. Jumala kohtaa sinut rukouksessa! Hän antaa sinulle pian sanansa. Hän ei pidä sinua pimeydessä. Hän tietää, että olet kuuliainen Hänelle."
Amen! "Ulkoiset olosuhteet", niinhän tulkitsin näkyäni, aivan kuin Wilkerson tekstiään.

"Nunna Trapetsilla

27.8.2018.
Shalom! Herran Rauhaa teille!
Tänään herättyäni näin kuvan, jota tässä olen pureksinut, onko se näky kuva ja ehkä tarkoitettu jollekkin henkilökohtaiselle tasolle?

Näin kuvan, jossa mustiin puketunut nunna, tanssi trapetsilla.
Ehkä tuo kuvastaa, tuon uskovan ihmisen elämää, joka on kuin trapetsilla tanssimista ja siinä on omat vaaransa ...
koetelkaa ...

Siunaten päiväänne!

Kuva
Ef.1:13. Hänessä on teihinkin, sittenkuin olitte kuulleet totuuden sanan,
pelastuksenne evankeliumin, uskoviksi tultuanne pantu luvatun Pyhän Hengen sinetti.
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti