sunnuntai 9. syyskuuta 2018

KUKAAN EI HALUA KUULLAKUKAAN EI HALUA KUULLA!!!

(otsikkoa glikkaamalla, pääsee tuohon keskusteluun)


Oli pakko nostaa  tämä Jarmon Sanoma tuolta päivittäisestä, Pelastussanomasta.
Olen nyt kuunnellen kuunnellut uudelleen Jeremiaa. Jeremia ja Jeesus itkivät Jerusalemin puolesta, mutta kumpaakaan ei kansa halunnut kuulla, mutta silti he lupasivat vielä palata takaisin ...
Sama tapahtuu nyt, me julistamalla julistamme, mutta kukaan ei halua enää kuulla, aika on täysi .... Se mitä Herra on tästä nostanut vahvasti sydämelleni ja tuoden eteen asioita jotka vahvistavat tämän Sanoman, minkä Jarmo sai:


JARMO:
7.9.2018

Hengen sanomaa

Sain tosiaan eilen illalla eteeni tiensä ja etsikkoaikansa ohi kävelleen ihmisen kumaran häpeän jonka olemus annettiin takaa päin, kuin hän olisi kulkenut ohitseni jo monta kertaa.

Tämän jälkeen minun eteeni tuli eriskummallinen Y-kirjain, jossa vasemmalle pääsi helposti laveaa tietä mutta sitten oikealle taas oli haarautumia useita mutta ne eivät menneet perille, vaan jotenkin kiemurtelivat ja palasivat takaisin vasemmalle, kunnes jälleen oikealle oli ahdas ja mutkainen reitti, joka ei välttämättä päätynyt sinne.

Sitten lopuksi sanottiin sanat: TIET OVAT PÄÄTTYNEET!

Koetelkaa tämä!

Sitten tänään autossa minulle muistutettiin tämän sanoman kautta sanoma, että turha enää julistaa Suomessa!

Kun rupesin kelaamaan sanomaa, niin sehän sotisi lähetyskäskyä vastaan mutta hetken oltuani siinä hengen puhuttelussa, sain kysymyksen. Sanoppas yksikin henkilö koko läntisellä pallonpuoliskolla, joka ei tiedä kuka Jeesus on. Te vain julistatte, eikä kukaan halua enää kuulla.
Lähetyskäsky on saatettu loppuun ja nyt tulee loppu!"
                                    :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Sain syntymäpäivä lahjaksi cd:n: Paluu Jerusalemiin. Se on musiikki cd, ja kertoo Jeesuksen ja Jeremian itkusta ja siitä ettei heitä haluttu kuulla vaan lähetettiin pois ... ja minäkin itkin, Jeesuksen ja Jeremian kanssa. Koen että tämä kaikki on ollut tarkoituksen mukaista, mikään ei ole sattumaa, ne Raamatun kuuntelut ja tuo lahja, ja nyt, ... tämä Jarmon saama ja jakama Sanoma!!! Vahvaa Sanomaa!!!
Siunausta Jarmo ja te kaikki.

sinetti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti