maanantai 23. heinäkuuta 2018

VIESTEJÄ JA TERVEISET ...

                           (klikkaa kuvaa niin näet isompana)

31 Maalis 2018.

LUE LISÄÄ: http://www.asanna.fi/profetioita/
Tommy Hicksin näky v.1961

Sain sanomani 25.kesäkuuta noin klo 2.30 aamulla Winnipegissä Kanadassa. Tuskin olin nukahtanut, kun Jumalan antama näky ilmestyi eteeni. Se tuli kolme kertaa täsmälleen samanlaisena kesäkuun 25. päivän aamuna 1961. Näky vaikutti minuun niin syvästi, että se on täysin muuttanut käsitykseni Kristuksen ruumiista ja lopun aikojen tehtävistä.31 Maalis 2018.
Toteutuuko Hicksin näky jo tässä kertomuksessa, joka TODELLA on TOSI!!!!
Nyt kerron jotain vallan ihmeellistä, joka on tapahtunut n. pari viikkoa sitten. En kerro nimiä, sillä tapahtuma paikka on eräs palvelutalo, jossa asustaa vammaisia ja mielenterveys potilaita. Tämän kertoi minulle, rakas, uskova ystäväni, joka on tuolla töissä ja joka todisti tätä iltavuorossaan.
Eräs asukas oli valittanut huonoa oloaan koko päivän ja ystäväni sanoi että seuraillaan.
Illemmalla, ystäväni meni tämän kyseisen asukkaan huoneen ohi ja huomasi tämän sängellä, höpöttävän jotain ihmeellistä, mistä ei saanut selvää.
Jonkun verran aiemmin, oli eräs asukki, joutunut sairaalaan ja kuoli, mutta asukkaille ei oltu kerrottu tuon ihmisen kuolemasta.
Hän oli uskova, joten kerron hänestä nyt vaikka nimellä "Veli".
Ystävä kysyi siis tuolta huoneessaan olevalta, että mikä sinua vaivaa? Onko vielä huono olo? Tarvitko jotain?
Tämä vastasi iloisena, että kaikki on hyvin. Minä harjoittelen kielillä puhumista.
- "MITÄ?"
Ystäväni kysyi ja hänelle kerrottiin lisää, että Veli oli juuri käynyt kylässä ja oli puhunut kielillä ja nyt hänkin sitä harjoitteli. Olihan Raamatussakin kerrottu kuinka Pyhä Henki laskeutui opetuslasten ylle, näin hän innokkaasti kertoi.
- " Miten niin, olitko varma että se oli Veli? Minkä näköinen hän oli ja mistä hän tuli?" Kysyi ystäväni.
- "no, tosta ovesta se kai tuli ... ja oli se aivan Veljen näköinen, Sillä oli valkoinen paita päällä. Se puhui kielillä, etten saanut selvää."
- " Saitko mitään selvää, mitä puhui?"
- "Sain sen verran, että kertoi että kaikki on hyvin."
Ystäväni olisi halunnut kertoa, että Veli oli kuollut, mutta oli hiljaa. Sitten asukas jatkoi:
- " Avaa nuo ikkuna verhot, niin saatat nähdä kun Veli menee pois."
Ei siellä kuitenkaan mitään näkynyt ja asukas kyseli moneen kertaan onko hän hullu, kun kuolleitten kanssa ei saa jutella.
- "Et sinä ole hullu .." sanoi ystäväni.Sitten asukas jatkoi kielillä puhumisen harjoittelua. Ystäväni meni seuraavan asukkaan luo ja siellä tämä istui pelästyneen näköisenä sängyllään.
- Mikä hätänä, tarvitsetko apua?" Ystäväni kysyi.
- " Ei, mutta näin juuri kummituksen." Ystäväni ihmetteli että miten niin, kun tämä jatkoi:
- "Se oli Veli ja se oli kirkkaassa läpinäkyvässä vaatteessa." Asukas oli todella pelästynyt, toisin kuin tuo ensimmäinen, Veljen nähnyt.
Ystäväni kävi vielä yhden asukkaan huoneessa, mutta siellä nukuttiin sikeästi. Huoneesta kuitenkin kuului outoa ääntä, mutta ketään ei ollut missään.
Sitten ystäväni meni tämän ekan asukkaan luo ja tälle oli tullut uudelleen paha olo ja sanoi:
- "Tulisi se Veli takaisin, niin tulisi taas hyvä olo .." Jatkaen kielillä puhumista.
Ystäväni soitti minulle tästä muutamia päivijä myöhemmin ja ihmetteli, mitä siellä oli tapahtunut? Itsekkin olin aluksi todella hämmentynyt että mitä tuo oli, mutta sitten ymmärsin.
Asukas puhui kielillä ja sitä hän ei voinut ymmärtää, sillä se tuli Pyhältä Henkeltä. Hän ei nähnyt demoneita eikä kuolleita, vaan Pyhä Henki oli välittänyt tämän viestin Veljeltä. Hän näki veljen näkynä, niinkuin tuo toinenkin asukas, mutta kenellekkään ei oltu kerrottu Veljen kuolemasta, eikä ole kerrottu vieläkään ... Sanoin terveiset ystäväni kautta tuolle asukkaalle, että jatkaa kielillä puhumista aivan kaikessa rauhassa ja että hän osaa sen jo.

Toivottavasi muistin tämän suurin piirtein oikein, ole tätä tässä päiviä sulatellut ja nyt toin jakoon, kun sain siihen luvan ja ystävänikin toivoi että tästä kerrottaisiin, mutta ilman nimiä.Shalom!
Viikonloppu oli kiireinen ja väsymystäni tuosta kaikesta ja tästä helteestä, en jaksanut avata edes konetta. Mutta tässä nyt yritän.
Lauantai aamusta, 21.7.2018, ennen heräämistäni, näin ihmeellistä unta. Ensin en antanut sille mitään isompaa arvoa, mutta sitä yrittäessäni tulkita itselleni, huomasin, että kyllä siinä oli jotain .. Itse tulkitsen sen toisin, kuin veljeni, iltapäivällä, kertoessani Rukousyhteys hetkessä heille uneni:

" Näin unta, että olin taas kerran raskaana ja nyt synnytin, mutta se ei ollut luonnollinen synnytys, vaan se tehtiin hätä sektiolla.
Syntyi komea POIKA! Samassa huomasin, että siinä oli muitakin synnyttämässä ja samalla lailla hätä sektiolla. Se oli melkein kuin sarja työtä.
Leikkaus haavat paranivat ihmeen nopeasti ja kohta ympärilleni ilmestyi ihmisiä, jotka alkoivat järjestämän kihlajaisia ...

Tuon enempää en unesta muistanut, mutta siinä oli se oleellisin.
Ajattelin itse ensin näin, että Jeesus tulee pian ja meidät otetaan pian, kuin hätä sektiolla, ja taivaassa haavat paranee silmissä ja hää juhlia aletaan järjestää.
Sitten veljeni, tuuolla rukous hetkessämme, tulkitsi unen näin ja koin että se oli kuitenkin oikeampi, vaikka pois jo lähtisin, niin Jeesusta odotan palaavaksi.
Veljeni koki unen näin: Nämä synnytykset ovat uudesti syntyviä ihmisiä ja sinä, siskoni, saat toimia siinä "kätilönä". Haavat paranee Jeesuksen voimassa ja kihlajaiset on näitä uudesti syntyneitä, "morsiamia".
Tostisesti sen täytyy olla niin, sillä häitä siinä ei valmisteltu, vaan kihlajaisia ja kihlaus Jeesukseen tapahtuu aina henkilökohtaisen herätyksen ja uudesti syntymän kautta.
Jorma Tapanainen vielä lähtiessä profetoi minulle, että herätystä on tulossa ja ahdistuksen aika on käsillä."
Amen.

Nimimerkki; Katso7 veljeni, niin rakas veljeni, toi kerran tämmöisen viesti ketjun: Olemmeko valmiit ekoihin "kätilökursseihin"? :
viewtopic.php?f=4&t=740

ja koen tämänkin keskustelun liittyvän tähän: viewtopic.php?f=4&p=21322#p21322
Muistin tuon ja ajattelin, josko katso7 minulle ja meille tuota jo silloin profetoi ja nyt tuo uneni vahvistaa sitä minulle!
Amen.
Kuva
https://ennustuksia.files.wordpress.com ... us-hug.png

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti