perjantai 6. heinäkuuta 2018

ARMONVUOSI 2018Avoin Kirje Elämästä
2018

**ARMON VUOSI 2018 **Uusi Vuosi taas vaihtui, mutta Herramme ei tullut vieläkään. Vuosi 2017 antoi paljon merkkejä Hänen tulostaan ja hyvin VAHVOJA merkkejä, mutta tässä vielä olemme, me, jotka Herraamme odotamme, pettyneinä, mutta edelleen Häneen rakastuneina ja odottavina. Se näkyi myös viesteissä toisillemme:


Uskova ystäväni laittoi minulle heti UudenVuoden päivänä sähköpostia:


"Shalom!
Valehtelisin, jos väittäisin, etten ole yhtään pettynyt.
Toivoin kovasti, että vaikkei tempausta vielä tapahtuisikaan, vuoden vaihteessa olisi tapahtunut jotain järisyttävää. Mutta ei, kaikki jatkuu kuin ennen. Lehdet täynnä kinkunsulatusvinkkejä, näin onnistut pitämään lupauksesi jne.
Luotan Herraan ja Hänen lupauksiinsa, mutta siltikin harmittaa ja vähän kiukuttaa.
Herra sinua siunatkoon!
No, jotain outoa kuitenkin sattui...
Pari päivää sitten katselin videota, jossa eräs sisar kertoi (ja näytti) löytäneensä valkoisen pienen, kovan helmen/kuulan siivotessaan keittiössä. Hänellä ei ole lapsia, eikä näin ollen leluja, mihin tuo kuula/helmi kuuluisi. Eli se oli ilmestynyt tyhjästä. Muutama muu sisar ja veli kertoi myös löytäneensä vastaavan. (nämä olivat amerikkalaisia). Harmittelin tuolloin Herralle, eipä varmaan minulle tuollaista tapahdu.
Minä teen pääasiassa kaikki "perinteiset naisten kotityöt", paitsi että mies laittaa 99%:sti pyykit kuivumaan. No, tänään tapahtui poikkeus ja minä joutessani laitoin ne kuivumaan. Kone oli jo lähes tyhjillään, kun sitä pyöräytin ja kuulosti, kuin rummussa olisi raha tms. Lopulta löysin sieltä pienen, kovan, valkoisen helmen/kuulan! Siinä ei ole reikää, eli se ei ole ollut missään lasten arkarteluseteissä eikä missään vaatteissakaan tuollaista ole! Uskon, että Herra antoi sen minulle lohdutukseksi ja vahvistukseksi.
Miten Ihana Isä meillä onkaan! Heikkoja Hän vahvistaa!


t. *****


Vastasin hänelle:


Shalom! Ja aamenet ekaan kirjoitukseeni.
Ja totisesti, onhan sinulle tapahtunut. Nyt minä täällä kyselen, miksen minä ole helmeä löytänyt?
Aamulla kyllä näin oudon kuvan jota en tiennyt mikä se oli.
Ajattelin oliko se silmä, mutta se oli niin eloton. Se oli kuin pyöreä kristalli pallo jonkin kuin kultaisen kotelon sisällä. Äkkisältään näytti silmältä. Se oli kuin läpinäkyvää kristallin. Pallo muodoltaan kuin tuo helmikin. Mutta se ei ollut oikea vaan näky ... ????
Herra, mistä löydän helmeni?
Lisään vielä tuohon näkyyni.
Näin tuota kristalli palloa ennen kuvan jossa oli jokin punainen, kuin tulinen kekäle joka liikkui kuvan oikeaan reunaan ... olisiko siitä muodostunut tuo kaunis kristalli pallo? Tulessa valmistunut?
Olen tässä pähkäillyt blogin tekemistä.Ja väännellyt sanoja mikä sen nimeksi ... en tiedä ...


Siunaten sinua siskoni!”


Löysin tuohon HELMEEN liittyen hyvän tekstin:

HELMI
Kärsimystie, myös Evankeliumi


Raamatussa Ilm. 21: 21 mainitaan helmiportit. Helmi syntyy siten, että kuoren turvissa elävä eläin erittää ympärilleen helmiäistä, jos kuoren sisäpuolelle sattuu tulemaan joku siru, joka hiertää. Meidän syntimme hiertävät Jeesuksen Pyhyyttä kuin kiusallinen siru hiertää kotiloa. Näin ajateltuna helmi voisi olla vertauskuvaa kärsimyksestä synnin takia. Kun Raamattu kertoo, että taivaan kaupungin portit ovat helmiportteja, helmi kuvaa myös armoa. Sen kautta syntinen pääsee taivaaseen. Jotkut ovat verranneet ihmissielua simpukkaan: se on sulkeutunut kovan kuoren sisään, ja pienet hiekkajyvät, jotka pääsevät sisälle tuottavat kipua, mutta ajan myötä, kun sielu vihdoin avautuu, tuskasta kääriytyneenä anteeksi antoon ja Jeesuksen hoidettavaksi, syntyy kallisarvoinen helmi.


Markku Ylipää kertoo: ”Simpukankuoret nostettiin Punaisenmeren syvyyksistä. Jokaisella meistä on elämämme syvyyksissä pimeitä hetkiä. Niitä tässä nostetaan. Voiteen sekoittaja murskaa voideseokseen kaiken sen, mitä simpukat ja meren syvyydet voivat elämässämme edustaa." Suitsutuksen tuoksu on todella ainutlaatuinen, mutta se tarkoitettu Pyhän Jumalan edessä tuoksumaan. Neitsyt Mariaa on joskus verrattu simpukkaan, joka on kätkenyt kallisarvoisen helmen.


http://riittaahvonen.blogspot.fi/ 
1. ”Olen vieraillut Taivaassa lukemattomia kertoja”, kertoo pastori Oden Hetrick.
Katso TV7 ohjelma-arkistosta dokumentti, missä pastori Oden Hedrik kertoo lukuisista vierailuistaan Taivaassa.
Lopetin näiden vierailukertojen laskemisen 80 :nen vierailuni jälkeen”, kertoo Pastori Oden Hetrick
Itse olen katsellut tämän pastori Oden Hetrickin haastattelu-ohjelman  pari kertaa TV7:n kautta, ja nyt se on katseltavissa myös netin kautta TV7:n ohjelma-arkistossa ihan milloin tahansa. Kirjoitukseni lopussa on suora linkki k.o. ohjelmaan. Ohjelma on pitkä (melkein 2 t.), mutta ajankulua ei huomaa, sillä se on niin huikeaa kerrontaa, että ihan iho menee kananlihalle ja hiukset nousee pystyyn.
Ja varoitus niille jotka olette vielä ns. mukavuussektorille ajautuneita tapakristittyjä  tai epäilijöitä, ”agnostikkoja” tai jopa ateisteja, sillä tämän ohjeman katsominen voi romuttaa kaikki aikaisemmat käsityksenne ihmisen olemuksesta, uskosta ja siitä mitä kuoleman jälkeen tapahtuu. Haluatte  itsekin alkaa etsiä Jumalaa ja Taivasten Valtakuntaa, ja te haluatte elää jo täällä maanpäällä tiivissä ja intiimissä yhteydessä Isään ja Poikaan Pyhän Hengen kautta ja välityksellä. Te voitte, jos haluatte, ”uudestisyntyä Kristuksessa”, saada ”Pyhän Hengen kasteen”, ja näin te elätte Kristuksessa Kristus elää teissä ... ja näin te elätte jo täällä maanpäällä ”Taivasmaailmassa”. Kaikki on teille silloin mahdollista, sillä kaikki on mahdollista Kristuksessa. Kristuksen voima on Hänen lupaustensa kautta teissä, ja te teette suurempiakin ihmetekoja kuin Hän teki ollessaan maanpäällä ihmishahmossa. 
Tämä Oden Hetrickin kertomus myös vahvistaa omia kokemuksiani ”Taivasmaailmasta” ja myös niitä kuvailuja Taivaasta, joista itse olen lukenut Raamatusta ja muistakin kirjoista tai katsellut TV7:n kautta ja esim. youtube videoilta netistä. Välillä minulle tuli ilonkyynellet silmiin, ohjelmaa katsoessani, sillä sain vahvistusta sille, että olin muistanut ja aistinut oikein sitä mitä itse olen kokenut Taivaasta. Tämä kertomus on siitä poikkeava, että se on hyvin tarkka kuvaus Taivaasta, siten kuin me ihmiset voimme ihmisymmärryksellä ja sanoilla tuota huikea kokemusta kuvata. Esimerkiksi Taivaan värejä ja valoa ja maisemia ja tunnelmaa minulla on vaikea kuvailla, vaikka olenkin taitelija, sillä ne ovat niin huikeita Taivaassa. Ei löydy sellaisia sanoja ihmistenkielessä miten sitä kaikkea kuvailisi. Jos minun pitäisi kuvailla lyhyesti Taivasmaailman tunnelmaa, niin sanoisin, että se on ihanan valoisan ”persikkainen” ... ei sellaisesta halua lähteä poijes. Ken sinne saa edes vähänkin kurkistaa, niin ikuinen kaipuu ja ikävä Isän Kotiin jää sydämeen.
Tervetuloa Taivasmaailmaan myös te rakkaat lukijani, sillä Taivas on monelle maallisessa tomumajassaan kulkevalle ihmislapselle tullut yhtä tutukiksi kuin tämä fyysinen maailma – ”kyynelten laakso”. Sinäkin voit vierailla Taivaassa, sillä mikään ei ole mahdotonta Isälle, koska hengessäsi sinä elät Jeesuksessa Kristuksessa. Hengessä voit sinäkin vierailla Taivaassa.
Ohjelman  kesto 1 t. 45 min.:     http://www.tv7.fi/vod/player/?program=4524
Ohjelma on pitkä, mutta kannattaa ehdottomasti katsoa alusta loppuun ja vielä useaan kertaan.
https://taivas-ihme-blogi-annelindell.blogspot.com/2013/05/2-miten-ela-ihmeessa-blogini-sai-alkunsa.html Tänään, 6.7.2018. on Eino Leinon päivä:

Aurinkolaulu, osa

Ei paha ole kenkään ihminen,
vaan toinen on heikompi toista.
Paljon hyvää on rinnassa jokaisen,
vaikk' ei aina esille loista.
Kas, hymy jo puoli on hyvettä
ja itkeä ei voi ilkeä;
miss' ihmiset tuntevat tuntehin
siellä lähell' on Jumalakin.

Oi, antaos Herra sa auringon
mulle armosi kultaiset kielet,
niin soittaisin laulua sovinnon,
ett' yhtehen sais eri mielet.
Ei tuomitse se, joka ymmästää.
Mut laulukin syömiä selittää
ja ihmiset toistansa lähemmäs vie.
Sen kautta käy Jumalan tie.

Oi, onnellinen, joka herättää
niitä hyviä voimia voisi!
Oi, ihmiset toistanne ymmärtäkää,
niin ette niin kovat oisi!
Miks emme me kaikki yhtyä vois?
Ja yksi jos murtuis, muut tukena ois.
Oi, ihmiset toistanne suvaitkaa!
Niin suuri, suuri on maa.

Ken yhtä ihmistä rakastaa,
se kaikkia rakastaapi.
Ken kerran voi itsensä unhoittaa,
se unten onnen saapi.
Ken kerran itse on onnellinen,
se tahtois onnehen jokaisen
ja antaa ja antaa ja antaa vaan
oman onnensa aarteistaan.

Oi, kiitos sa Luojani armollinen
joka hetkestä, jonka ma elin,
kun annoit sa ruumihin tervehen
ja syömmen mi sykähteli,
kun annoit sä tervettä kättä kaks,
kaks silmää sieluni ikkunaks,
ja hengen herkän ja avoimen
joka tuutia tuulosen.

Sua kiitän mä Luojani armollinen,
kun annoit sa kodin hyvän,
soit äidin niin hellän ja herttaisen
ja taaton niin tarmoa syvän,
kun annoit sa myös pari ystävää,
ja ne hyvää, en pyydä mä enempää,
ja annoit sa armahan isäinmaan,
jota kyntää ja rakastaa.

Eino Leino
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti