tiistai 10. heinäkuuta 2018

LAVEA TIE JA KAPEA POLKUNÄKY LAVEASTA TIESTÄ JA KAPEASTA POLUSTA 

25 Tammi 2018.

Tässä näky vuodelta 2016. Veljeni laittoi sen minulle tämän 28.12.2017. ja siinä on paljon asiaa jota tulee jokaisen miettiä omassa uskon tuen kulussaan.
Veljeni ilmoitti ettei tämä ollut hänen näky, vaan jonkun uskovan ystävän:

NÄKY LAVEASTA TIESTÄ JA KAPEASTA POLUSTA

12.8 2016

LAVEA TIE
Tie on leveä ja siinä kulkee kuin harmaana massana eteenpäin remuava ja metelöivä lauma ihmisiä. He eivät ole täysin pimeällä tiellä vaan saavat niukan valonsa toisistaan, jokainen on kuin harmaata valoa tuottava pieni valonlähde. He ovat ikäänkuin toistensa "johtotähtiä".
Kukaan ei katso eteensä vaan kaikki katselevat toisiaan ja saavat toisiltaan aina voimaa ja pontta jatkaa samalla remulla matkaa kuin siihenkin asti missä nyt ovat. Heidän aistinsa on turtuneet tähän meteliin ja ympäristöön. Tie on kuoppainen ja mutainen ja sitä näkyy vain muutama metri eteenpäin. Ketään ei kiinnosta minne tie menee ja mihin se loppuu, heitä kiinnostaa vain toinen toisensa. Millä hetkellä hyvänsä heidän eteensä voi tulla kuilu joka nielaisee sisäänsä joko osan massaa tai kaikki. Se ei kuitenkaan pysäytä jäljellä olevia. Mikään ei voi heidän suuntaansa muuttaa sillä he ovat itse valinneet tämän tien elämäkseen ja se koituu heille kuolemaksi ja tuhoksi.

KAPEA POLKU
Tie on niin kapea että se on polku ja polun ympärillä on täydellinen pimeys. Se on niin kapea että sitä ei voi kulkea rinnakkain vaan ainoastaan peräkkäin. Kukaan ei katsele toisiinsa, edes omiin jalkohinsa ei voi katsella sillä silloin ei näe valoa joka loistaa edessä olevasta maailman valkeudesta ja majakasta. Polku on täysin suora, sillä on johtotähtenä ja valaisijana Jeesus jonka puku loistaa hyvin kirkkaasti ja se on yliluonnollisen valkoinen. Jeesus katsoo eteenpäin eikä kukaan tiedä mitä minne hän seuraavaksi suuntaa mutta tämä lauma luottaa johdattajaansa täydellisesti. Hiljaa, rauhallisena ja kuuliaisena se seuraa Herraa josta väliin näkyy vain hänen pukunsa helma. Silloin on kiirehdittävä nopeammin sillä Herran on oltava joka hetki näkyvissä! Kukaan ei puhu sillä tämän lauman Paimen on ainut joka saa olla äänessä. Tämä lauma on vielä enemmän riippuvainen Paimenestaan kuin toisen lauman jäsenet toistaan.

Herra sanoo: "Katsokaa miten monesta tuskasta te olette pelastetut! Nämä maailman lapset vetävät mukanaan myös teistä niitä jotka eivät etsi minua täydestä sydämestään. Tämä voimakas maailman pauhu turruttaa myös minun omieni aistit jos ette eroa tästä kaikesta mitä he seuraavat. Erotkaa maailmasta ja riippukaa minussa niin minä teidät pelastan! Te ette kuule minun ohjeitani ja minun ääntäni jos katselette toisiinne että minuun. Katso eihän teillä ole toisillenne mitään annettavaa ilman minua ettekä ilman minua voi mitään tehdä, mutta minussa teillä on kaikki; tulevaisuus ja toivo ja elämän tie."

"Nostakaa siis päänne ja katseenne niin näette kuka minä olen, sillä alkaa hyvin pian aika jossa tulen osoittamaan valtasuuruuttani. Mutta nämä jotka eivät ole valmiina eivät sitä ymmärrä, sillä heistä on tullut kuuroja ja sokeita niinkuin maailman lapsista."

"Ottakaa nämä sanat varteen sillä minä tulen pian! Olkaa turvallisella mielellä te minun valittuni, sillä minä olen voittanut maailman. Vielä muutama huokaus niin olette luonani.
Valvokaa ja rukoilkaa ystäväni. Isä on nähnyt hyväksi antaa teille valtakunnan joka ei horju ja pian olette sen näkevä!"
Amen.

LUUKAS 12:29 Älkää siis tekään etsikö, mitä söisitte ja mitä joisitte, älkääkä korkeita tavoitelko.
12:30 Sillä näitä kaikkia maailman pakanakansat tavoittelevat; mutta teidän Isänne kyllä tietää teidän näitä tarvitsevan.
12:31 Vaan etsikää Jumalan valtakuntaa, niin myös nämä teille annetaan sen ohessa.
12:32 Älä pelkää, sinä piskuinen lauma; sillä teidän Isänne on nähnyt hyväksi antaa teille valtakunnan.
12:33 Myykää, mitä teillä on, ja antakaa almuja; hankkikaa itsellenne kulumattomat kukkarot, loppumaton aarre taivaisiin, mihin ei varas ulotu ja missä koi ei turmele.
12:34 Sillä missä teidän aarteenne on, siellä on myös teidän sydämenne.
12:35 Olkoot teidän kupeenne vyötetyt ja lamppunne palamassa;
12:36 ja olkaa te niiden ihmisten kaltaiset, jotka herraansa odottavat, milloin hän palajaa häistä, että he hänen tullessaan ja kolkuttaessaan heti avaisivat hänelle.
12:37 Autuaat ne palvelijat, jotka heidän herransa tullessaan tapaa valvomasta! Totisesti minä sanon teille: hän vyöttäytyy ja asettaa heidät aterioimaan ja menee ja palvelee heitä.
12:38 Ja jos hän tulee toisella yövartiolla tai kolmannella ja havaitsee heidän näin tekevän, niin autuaat ovat ne palvelijat.
12:39 Mutta se tietäkää: jos perheenisäntä tietäisi, millä hetkellä varas tulee, hän ei sallisi taloonsa murtauduttavan.
.12:40 Niin olkaa tekin valmiit, sillä sinä hetkenä, jona ette luule, Ihmisen Poika tulee."

Kuva


Jeesus sanoi: Menkää ahtaasta portista sisälle. Sillä se portti on avara ja tie lavea, joka vie kadotukseen, ja monta on, jotka siitä sisälle menevät; mutta se portti on ahdas ja tie kaita, joka vie elämään, ja harvat ovat ne, jotka sen löytävät (Matt 7:13-14).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti