maanantai 9. heinäkuuta 2018

KATSO, YLKÄ TULEE ...
15.1.2018.
Tänään ...., näin rukous hetkelläni kuvan; Valkoisesta kukkakimpusta, en ole varma oliko ne ruusuja, mutta saattoivat olla ja ne olivat kauniissa maljakossa.
Näin kädet, jotka nostivat ne syliinsä ja toi ne minua kohti, aivan viereeni ...

Kiitos Jeesus!

Tänään,20.1.2018, kun heräsin ja olin rukouksessa näin hyvin selkeän kuvan, jossa oli kaksi sormusta päällekkäin. Ne olivat kultaiset vihkisormukset. Ja meille, jotka odotamme Herraa palaavaksi takaisin, nuo sormukset tietää hyvää. Ylkä (Jeesus) tulee hakemaan pian morsiantaan (morsius seurakunta). Sormukset on jo valmiina.
Kiitos, kunnia ja ylistys, Herrallemme, Jeesukselle Kristukselle! Te, jotka ette ole vielä ottaneet Jeesusta Herraksenne, tehkää se pian, sillä kun tuo hetki tulee, joka on pian, on myöhäistä. Tuo hetki tulee kuin varas, ilmoittamatta. 

 1. "Silloin on taivasten valtakunta oleva kymmenen neitsyen kaltainen, jotka ottivat lamppunsa ja lähtivät ylkää vastaan. 2. Mutta viisi heistä oli tyhmää ja viisi ymmärtäväistä. 3. Tyhmät ottivat lamppunsa, mutta eivät ottaneet öljyä mukaansa. 4. Mutta ymmärtäväiset ottivat öljyä astioihinsa ynnä lamppunsa. 5. Yljän viipyessä tuli heille kaikille uni, ja he nukkuivat. 6. Mutta yösydännä kuului huuto: 'Katso, ylkä tulee! Menkää häntä vastaan.' 7. Silloin kaikki nämä neitsyet nousivat ja laittoivat lamppunsa kuntoon. 8. Ja tyhmät sanoivat ymmärtäväisille: 'Antakaa meille öljyänne, sillä meidän lamppumme sammuvat'. 9. Mutta ymmärtäväiset vastasivat ja sanoivat: 'Emme voi, se ei riitä meille ja teille. Menkää ennemmin myyjäin luo ostamaan itsellenne.' 10. Mutta heidän lähdettyään ostamaan ylkä tuli; ja ne, jotka olivat valmiit, menivät hänen kanssansa häihin, ja ovi suljettiin. 11. Ja myöhemmin toisetkin neitsyet tulivat ja sanoivat: 'Herra, Herra, avaa meille!' 12. Mutta hän vastasi ja sanoi: 'Totisesti minä sanon teille: minä en tunne teitä'. 13. Valvokaa siis, sillä ette tiedä päivää ettekä hetkeä.
Matt.25.


Tänään, 5.2.2018. herätessäni näin taas kuvan/näyn tuosta pelikortista. Näin ison käden uittavan vedessä, pystyssä, pelikorttia joka oli hertta kuningas.
Rauhallinen mies ääni sanoi: ”uskonnollisuuden jumala”.


Mietin liekkö tuo tarkoittaa maallisen uskonnollisuuden lisääntymistä, sillä näin juuri uutis artikkelin, jossa puhuttiin maallisuuden lisääntyvän kirkkojen piiriin ja nyt on alkamassa esim: ”Jeesus jooga” Herra varoittaa "uskonnollisuudesta".
Herra auta!

Eilen, 9.7.2018. pidin uskoville ystävilleni taas Rukousyhteys Hetken. Sain kertoa unestani, kuka on sinulle tärkein? viewtopic.php?f=4&t=1290 Ja näystäni: "emme kaikki kuolemaan nuku" : viewtopic.php?f=4&p=21088#p21088
Herra oli puhunut sen kautta väkevästi minulle ja halusi sen jaettavaksi. Kaikilla muillakin oli samaa sanomaa ja päätimme, että vaikka vielä jatkamme kotikokouksia, voisimme alkaa murtaa seiniä ja jalkautua tuonne ulos, apua tarvitsevien joukkoon. Sillä siellä on ne jotka oikeasti apua tarvitsevat ja heitä on paljon ja työmiehiä vähän.
Rukoilimme myös taimaan luolaan loukkuun jääneiden puolesta, siinä päivällä ja kun illalla kaikki oli kotiutunut, tuli uutisista tiedotus että 4 oli jo saatu pelastettua.
Rukoilimme myös erään uskovan veljen puolesta, joka halusi irti tupakasta. Rukous oli voimallista, moni meistä tunsi vahvan Pyhän Hegen ja rukoiltava alkoi näyttämään kaatuamisen merkkejä, mutta kannattelimme häntä loppuun asti. Hän huojui siinä keskellä rinkiä Pyhässä Hengessä. Ja lopussa murtui ja löi tupakat ja sytkärin pöytään! Herralla kiitos! Tuollaista läheltäpiti kaatuamis tilannetta meillä ei vielä koskaan ole ollut. Nyt Pyhä Henki oli hyvin voimallinen, itsekkin huojuin siinä rukoillessa ...
Herra puhuu nyt vahvasti Apostolien tekojen kautta, ne ihmeet alkavat uudelleen. He olivat ensimmäiset uskovat, jotka saivat Jeesukselta lähetetyn Pyhän Hengen ja siihen meidän tulee uskoa ja se toimiin edelleen...
Jorma Tapanainen öljysi ja siunasi minut, ja siunasi minulle henkien erottamisen armolahjan, kun keroin nämä unet ja näyt tältä viikolta ja sen mitä Pirkko Vesavaara minusta profetoi, tiimiläisensä kanssa, että minusta tulee evankelista. Kaikki 3 toisistaan tietämättä, profetoi minulle samaa ..
Itse olen aina sanonut, että minusta ei tule evakelistaa, vaikka täällä netissä sitä teenkin, mutta ei muutn. Mutta nyt näyttää että Jumala on toista mieltä ja jos niin on, niin olkoon. Hän kouluttaa minut ja saan kulkea ohjauksessa ja johdatuksessa, Hänen vahvassa koulutuksessa.
Ja kuten minulle sanottiin; olen saanut kokea kovia ja niitä tulee jatkossakin, eli kova koulu luvassa. Hän ei luvannut ruusu tarhaa ...

Amen.

... ja nostan tuon jakamani elokuvan tähän, sillä se liittyy vahvasti olennaisena osana siihen mitä Herra edellisellä viikolla jakoi:

Katsokaapa tämä todella hyvä ja vahva elokuva: Viimeinen uskonpuhdistus : http://www.tv7.fi/vod/player/50709/


Viimeinen uskonpuhdistus

Elokuvat

Dokumenttielokuva rohkaisee seurakuntaa elämään todeksi Apostolien tekoja. Seurakunta ei ole rakennus vaan ihmiset, sinä ja minä.

Keskiössä on tanskalainen Torben Söndergaard, jonka kaipaus on vapauttaa seurakunta ulos kirkkosysteemistä. Elokuva haastaa uuteen reformaatioon 500 vuotta Lutherin uskonpuhdistuksen jälkeen, reformaatioon, joka koskettaa paitsi oppia myös koko seurakuntajärjestelmää. Ulos kirkkorakennuksista ihmisiä kohtaamaan!

Kesto: 100 min.

Asiaa jota Herra on nyt antanut sydämelleni unien ja näkyjen kautta ja puhuin tästä niin kuin unista tämän päivän Rukous hetkessämme.
Ja yllätys, kaikilla rukous
osallistujilla tänään, oli sama aihe sydämellä.
Minä sanon tuolle elokuvalle: " Amen!"

ps. en tiedä jääkö tuo elokuva pysyvästi tv7 arkistoon, joten se kannattaa katsoa, jos sattuu poistumaan ...
Apostolien elämä alkaa meissä, Jeesuksen opetuslapsina, elää uudelleen meissä. Jumala on sama eilen, tänään ja tulevaisuudessa ja myös Hänen Sanansa ja Pyhä Hengensä!
Amen.
Ef.1:13. Hänessä on teihinkin, sittenkuin olitte kuulleet totuuden sanan,
pelastuksenne evankeliumin, uskoviksi tultuanne pantu luvatun Pyhän Hengen sinetti.


Minun oli ensin tarkoitus ylistyslaulujen jälkeen, kertoa ja puhua se mitä Herra oli minulle jakanut ja antanut sydämelle jaettavaksi. Muuta toisin oli Herra suunnitellut. Jorma alkoi puhumaan sitä mitä oli sydämellään ja niin pari muuta ja sitten vasta minä ja sanoin heille:
- "Huomasitteko, me kaikki olemme puhneet tässä samasta aiheesta,... Totsesti Herra on kanssamme!"


 ... nyt vaan jään avoimin mielin ja sydämin odottamaan, mikä on Herran seuraava siirto? Miten Hän johdattaa ja ohjaa? Mitä tai keitä Hän tuo eteeni, mikä vie eteenpäin tätä koulutustani ja tehtävääni ...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti