maanantai 2. heinäkuuta 2018

VAHVAA RUOKAA JA RAKKAUTTA

Vahvaa Ruokaa ja Rakkautta!

3.12.2017.
Shalom!
Siunattua Adventin aikaa kaikille!

Tänään, kun olin herättyäni rukouksessa, näin 2 näky kuvaa:
1. Näin vanhanaikaisen ruoka haarukan pystyssä.
Mietin, että tuo on tarkoitettu syömistä varten, mutta minkälaista ruokaa varten, no, vahvaa ruokaa, Vahvaa Jumalan Sanaa.

12. Sillä te, joiden olisi jo aika olla opettajia, olette taas sen tarpeessa, että teille opetetaan Jumalan sanojen ensimmäisiä alkeita; te olette tulleet maitoa tarvitseviksi, ei vahvaa ruokaa.
13. Sillä jokainen, joka vielä nauttii maitoa, on kokematon vanhurskauden sanassa, sillä hän on lapsi;
14. mutta vahva ruoka on täysi-ikäisiä varten, niitä varten, joiden aistit tottumuksesta ovat harjaantuneet erottamaan hyvän pahasta.
Heb.5.2. Sitten näin ihmisen makaamassa maassa, ja hän oli alaston ja hyvin likainen.
Tähän vastaa Matt.25. että vaatettaisimme ja ruokkisimme lähimmäisemme, antaisimme puhdasta ja sijan yöpyä. Kun näitä teemme, teemme sen myös Herrallemme, Jeesukselle Kristukselle!

Kuva


Vahvistukaamme ja Rakastakaamme lähimmäistämme!
9.12.2017. Lauantai.
Tuo iltapäivä ja ilta lauantaina rukoushetkessä oli taas niin täydellinen. Herra todella lohdutti ja luotti niin minua kuin muitakin joiden rukouksia annoimme Herran eteen. Eräs sisko joka tuli ekaa kertaa sanoi minulle että hän vain ensin seuraa sivusta, mutta kun näki ja tunsi sen rakkauden joka tämän kaiken yllä oli ja myös sydämissä, hän kun rohkenin puhumaan ja kertomaan murheensa Herran eteen rukoiltavaksi. Hän oli aivan myyty ja lupasi tulla jatkossakin. Laittoi eilen viestiä, että kotiin päästyä vain loikoi sohvalla Pyhän Hengen vaikutuksen alla edelleen ja mies oli sanonut heidän pikku pojalleen: -" Katso nyt äitiä, on tainnut saada rukousta yli varantonsa".
Se oli paljon puhuva viesti.
Eräs toinenkin oli ekaa kertaa ja hän koki valtavaa Pyhän Hengen kuumuutta ja hiki vain virtasi kun häntä rukoiltiin, hän aivan tärisi ...
Lupasi myös tulla jatkossakin.
Sanoin kaikille että Jeesuksen rakkaus joka oli yllämme tuossa illassa oli aivan käsin kosketeltavaa. Kaikki kokivat samoin.
Erään sisaren tytär tuli meille laulamaan ja se oli kuin enkeliä olisi kuunnellut. Tuolla tytöllä on Jumalalta saatu laulu lahja. Ääni oikein helisee.


Mutta viikko oli raskas, etenkin alkuviikko, kuten jo kirjoitinkin. Huusin joka asiaan että: "Herra Auta"!
Sitten puolessa väliä viikkoa alkoi helpottaa ja alkoi tulemaan näitä iloisia viestejä rukoushetkeen liittyen. Uusia ihmisiä ja varmistui tuo tytön laulamaan tulo, tai onhan hän jo nuori nainen joka opiskelee nyt Jyväskylässä ja haaveilee lääkärin urasta. Hänkin sanoi että voi tulla uudelleen.Oli ihmetellyt kuinka jotkut ihmiset voi tuntea näin vahvasti, kuin me tunsimme siinä illassa. Se oli tälle nuorelle uutta, mutta positiivisesti.


Alkuviikosta kun yritin leipoakkin, mikään ei onnistunut, kaikki meni pieleen ... sitten sanoinkin Jeesukselle että auta sinä, tehdään yhdessä ja siten kaikki alkoi sujua.
Saatana hyökkäsi oikein vyörymällä.


Eilen sitten kaiken jälkeen, olin todella väsynyt, olin koko päivän vain levossa katsellen tv:tä. Tuntuu että olin vapautunut jostakin hyvin raskaasta.


Aamulla kun tuossa rukoilin ja siunasin Israelia ja Jerusalemia ja Suomea, näin himmeän kuvana Jeesuksen valkoisessa vaatteissa pilvissä ja sitten myös enkeleitä, mutta ne oli todella himmeitä tai utuisia kuvia ... samoin että tapahtukoon Sinun tahtosi tuossa Jerusalemin asiassa. Sillä onhan oikein että Jerusalem on Israelin pääkaupunki eikä tuo syntiä täynnä oleva Tellavi.


Että tällaista minulla, tuntuu että taas elän.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti