torstai 19. heinäkuuta 2018

ÄLKÄÄ MAALLISIA RIKKAUKSIA TAVOITELKO,VAAN TAIVAALLISIA

LOHDUTUSTA

Tänään, 12.3.2018. Sain pari heikkoa näkyä, joita jo illalla pyysin lohdutukseksi ja vahvistukseksi, uskoville ystävilleni, siis meille jotka väsyneinä jo Herraamme odotamme:

Ensin näin koruja ja ne näyttivä rannekoruilta. Tästä nousi mieleeni heti Herramme kehoitus:
"Älkää maallisia rikkauksia tavoitelko, vaan taivaallisia ... teidän palkanne on Taivaassa"
(tämä vain näin ulkomuistista).
Ja juuri vähän ennen kuin olin nousemassa vuoteeltani ylös, näin vielä kuvan rististä, jonka keskellä loisti kirkasta valoaan, kultainen sädekehä. Sen ympyrän muoto kertoo "Iankaikkisuudeta" .. ja näin kuinka ristin juurelta kasvoi ylöspäin kaunis köynnön ruusu!
Kiitos Jeesus Kristus! Sinä vastasit rukoukseeni, näillä lohduttavilla kuvilla.
Amen.Enne näky?

13.3.2018.
Tänään kun heräsin ja olin siinä Herran läsnäolossa, näin tavallisuudesta poikkeavan kuvan. Jos tuo oli näky, uskon sen olevan enne näky. Mietin, tuonko edes tätä tänne, mutta sitten ajattelin, että jos jotain tapahtuu, kuka minua uskoisi jälkeenpäin. En tätä tosin toivo tapahtuvaksi:

Näin naisen jonkin rakennuksen edessä olevassa sisään meno paikassa. Hänellä oli lyhyet vaaleahkot hiukset ja näin hänet takaa päin. Hän katsoi olkapäänsä yli taaksepäin. Hänellä oli pitkä vaalea takki yllään.
Sitten kiinnitin huomioni hänen takin selkään, jossa oli iso pyöreä punainen läntti. Ajattelin heti että oliko se verta? Sitten ajattelin, että ei kai, ehkä tuo on jokin iso punainen piirros takissa. Kun näin siinä ajattelin, kuva muuttui. Tuo punainen läntti hävisi ja sen tilalle ilmestyi valtava pyöreä aukko!
Ymmärsin heti että tuota näistä oli ammuttu!
Jos tuo tapahtuu, mitä en toivo, onko hän joku tärkeässä ja näkyvässä virassa oleva kuuluisa nainen? En tunnistanut häntä, mutta hius tyyliltään oli kuin Merkel tai tämä brittien nainen, May?
Mutta, tätä ei voi liioin spekuloida, tämä jää nähtäväksi?

Siunausta päiväänne!
 

Lepoa Herran Läsnäoloss

15 Maalis 2018.

Tänään, olessani levossa ja rukouksessa, Herrani kanssa, Hänen läsnäolossaan, sain nähdä kuvan, jossa nainen makasi selällään vuoteessaan, valkoisessa vaatteessaan, kuin morsian ja hänen kätensä oli kohotettuna ylös, Taivaaseen!

Kiitos Jeesus Kristus, sitä Sinä toivot meiltä, että olisimme Rukouksessa ja Hänen läsnäolossaan. Me olemme Hänen. Olemme Hänen morsian!Kun Raamattu kuvaa ihmiskunnan ja Jumalan välistä suhdetta se käyttää suhteen ilmaisemiseen kuvaa sulhasesta ja morsiamesta. Kyseessä on rakkaussuhde. Jumalan sormenjäljet näkyvät jokaisessa hänen luomassaan ihmisessä, olemme hänen omaisuuttaan, josta hän on palavasti kiinnostunut.

Salomo kuvailee Jumalan ja ihmisen välisen suhteen loppuvaiheita näin: ”Ihminen palaa tomuun ja henki palaa Jumalan tykö joka sen on antanut.” Tämä tulee kerran tapahtumaan kaikkien kohdalla. Elämämme on täysin Jumalan alullepanema ja hän tuntee kiinnostusta sitä kohtaan loppuun saakka. Jeesuksen veli Jaakob painottaa että ”Kateuteen asti hän halajaa sitä henkeä jonka hän pannut meihin asumaan.” Tuo sana ”kateuteen” merkitsee sanatarkasti ”mustasukkaisuudella”.

Olemme Jumalalle niin tärkeitä että hän rakastaa meitä mustasukkaisella rakkaudella. Mustasukkaisuus termi esiintyy siinä yhteydessä jolloin kahden rakastavaisen ihmisen rinnalle on nousemassa kolmas henkilö, joka yrittää varastaa toisen osapuolen rakkauden itselleen. Jumalan mustasukkaisuus on osoitus hänen aidosta rakkaudestaan ja se kiintymys ei voi hyväksyä mitään kolmatta osapuolta. Hänelle ei ole yhdentekevää että jokin hänen ja ihmisen väliin tunkeutuva vieras varastaa hänen morsiamensa sydämen.

Tiedämme ja tunnistamme tämän kolmannen osapuolen. Kyseessä on sielujemme vihollinen. Hän käyttää kaikkia mahdollisia keinoja houkutellakseen meidät pois Jumalan huolenpidon rakkaudesta. Hän käyttää aseinaan lihan himon voimaa, silmien halua ja elämän mahtailevaa tyyliä.

Tämä päivä jota elät nyt, on Jumalan lahja sinulle. Se on hänen rakkautensa osoitus. Hän välittää sinusta. Olet tärkeämpi hänelle kuin parhaimmassa mielikuvituksessasi voit kuvitellakaan. Luomistyössään hän antoi sinulle edellytykset löytää yhteys häneen joka synnyttää opetuslapsi Tuomaan kaltaisen aidon tunnustuksen, tämän tultua vakuuttuneeksi Jeesuksen ylösnousemuksesta: ”Minun Herrani ja minun Jumalani.” https://finskafiladelfia.se/viikon-sana ... en-jumala/


Mutta millä tavalla Jeesus näkee meidät? Hänen silmillään katsottuna seurakunta on morsian: liha hänen lihastaan, luu hänen luustaan (Ef.5:22-32). Hän ei pelastanut meitä sitä varten, että voisimme edelleen elää itsekkäästi - hän on pelastanut meidät itseään varten (Kol.1:16). Tosi pelastus on kihlaus. Hän puhdistaa meitä avioliittoa varten. Hänen näkökulmastaan on epäjumalanpalvelusta, jos toimimme hänestä riippumatta. Sellainen sytyttää hänen kiivautensa.


Kuva
 

JESAJA 61
1. Herran, Herran Henki on minun päälläni, sillä hän on voidellut minut
julistamaan ilosanomaa nöyrille, lähettänyt minut sitomaan särjettyjä sydämiä, julistamaan vangituille vapautusta ja kahlituille kirvoitusta,

2. julistamaan Herran otollista vuotta ja meidän Jumalamme kostonpäivää, lohduttamaan kaikkia murheellisia,
3. panemaan Siionin murheellisten päähän - antamaan heille - juhlapäähineen tuhkan sijaan, iloöljyä murheen sijaan, ylistyksen vaipan masentuneen hengen sijaan; ja heidän nimensä on oleva "vanhurskauden tammet", "Herran istutus", hänen kirkkautensa ilmoitukseksi.
4. Ja he rakentavat jälleen ikivanhat rauniot, kohottavat ennalleen esi-isien autiot paikat; ja he uudistavat rauniokaupungit, jotka ovat olleet autiot polvesta polveen.
5. Vieraat ovat teidän laumojenne paimenina, muukalaiset teidän peltomiehinänne ja viinitarhureinanne.
6. Mutta teitä kutsutaan Herran papeiksi, sanotaan meidän Jumalamme palvelijoiksi; te saatte nauttia kansain rikkaudet ja periä heidän kunniansa.
7. Häpeänne hyvitetään teille kaksin kerroin, ja pilkatut saavat riemuita osastansa. Niin he saavat kaksinkertaisen perinnön maassansa; heillä on oleva iankaikkinen ilo.
8. Sillä minä, Herra, rakastan oikeutta, vihaan vääryyttä ja ryöstöä; ja minä annan heille palkan uskollisesti ja teen heidän kanssansa iankaikkisen liiton.
9. Heidän siemenensä tulee tunnetuksi kansain keskuudessa ja heidän jälkeläisensä kansakuntien keskellä; kaikki, jotka näkevät heitä, tuntevat heidät Herran siunaamaksi siemeneksi.
10. Minä iloitsen suuresti Herrassa, minun sieluni riemuitsee minun Jumalassani, sillä hän pukee minun ylleni autuuden vaatteet ja verhoaa minut vanhurskauden viittaan, yljän kaltaiseksi, joka kantaa juhlapäähinettä niinkuin pappi, ja morsiamen kaltaiseksi, joka on koruillansa kaunistettu.
11. Sillä niinkuin maa tuottaa kasvunsa ja niinkuin kasvitarha saa siemenkylvönsä versomaan, niin saattaa Herra, Herra versomaan vanhurskauden ja kiitoksen kaikkien kansojen nähden.
Tänään,16.3.2018. herättyäni ja ollessani Herran läsnäolossa, näin kuvan/näyn, joka oli kyllä hieman epäselvä, mutta näin siinä taivaalla valtavan määrän valkopukuisia Enkeleitä ja ne soittivat pasuunoihinsa ja sitten syöksyivät valtavalla nopeudella kohti maata, jossa näkyi valkoisiin pukeutuneita ihmisiä odottamassa...
Lopusta en saanut kunnolla selvää, näin vain että kaikki oli kuin yhtä kaaosta.
Joko meidät Herran omat pian haetaan?

Rakas Jeesus Kristus, anna meidän kuulla tänään tuo rakas äänesi ja anna meidän nähdä rakkaat kasvosi.
”Kristittyinä olemme kaikessa riippuvaisia Pyhästä Hengestäsi. Sinä olet kolmiyhteisen Jumalan elävä persoona, joka puhuu meille pyhässä Raamatussa. Sinä rukoilet puolestamme Isää silloinkin, kun emme itse osaa tai jaksa (Room.8:26). Ilman Sinua ei ole pelastavaa uskoa, ei palvelevaa rakkautta. Nöyrä rukous ’lähetä meille Pyhä Henkesi!’ on kirkon sydänääni aina ja kaikkialla.”
Vuodata meidän yllemme vahva Pyhä Henkesi!
Amen.(maaliskuu, 2018)
Minä näin tänään myös herättyäni kuvan jossa näytettiin kannallista naulaa. Olen kerran enemmin nähnyt saman kun veljeni erosi ja oli hänen syntymäpäivä aamunsa. Silloin näin tuon naulan samanlailla seisoen kantansa varassa ja sanoin silloin veljelleni: " kaikki hyvin, tämä on sinun loppuelämäsi ensimmäinen päivä." Kaikki alkaa rakentua uudelleen, eheytyen.
Mutta mitä tuo naula tänään tarkoittaa?

Siunausta teille kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti