perjantai 20. heinäkuuta 2018

JOTAIN UUTTA TULOSSA ....

PYHÄN HENGEN TULTA

22 Maalis 2018.

Eilen aamuna herätessäni ja aloittaessani rukoukseni Herran edessä, näin silmieni edessä, suuresti palavaa tulta.
Ajattelin ja ymmärsin sen puhdistavaksi Pyhän Hengen tuleksi!
Amen.


Pyhä Henki onkuin tuli, sillä 1.sen helluntain tapahtumista Sanotaan Apt.2: -3.: ”Ja tuli yhtäkkiä humaus taivaasta ,niin kuin olisi käynyt väkevä tuulispää,ja täytti koko huoneen,jossa he istuivat.
Ja he näkivät ikään kuin tulisia kieliä,jotka jakaantuivat ja asettuivat heidän itse kunkin päälle”.
Pyhän Hengen tulo nähtiin tulisina kielinä ensimmäisenä helluntainaTuli on Jumalan pyhyyden ja vanhurskauden vertauskuva.
- Ensimmäisenähelluntaina Pyhä Jumala laskeutui syntisiin ihmisiin tulisissa kielissäLuuk.3:16Johannes Kastaja sanoi Jeesuksesta.
”Hän kastaa teidät Pyhällä Hengellä ja tulella.” ja Luuk.12:49:Jeesus sanoo: ”Tulta minä olen tullut heittämään
maan päälle;ja kuinka minä tahtoisinkaan, että se jo olisi syttynyt!” Jeesuksen lunastustyö toi
Pyhän Hengen tulen kaikille jotka uskovat - Tulella Jeesus puhdistaa ja jalostaa Jumalan kansan palvelukseensa.
-Tulella Hän puhdistaa kuonan meistä pois. Jeesuksen veren armo pesee puhtaaksi meidätkin Jer.20:9Profeetta sanoo: ”Mutta kun sanoin: "Enää en halua ajatella häntä enkä puhua hänen nimissään",tuntui kuin sisimmässäni olisi palanut liekehtivä tuli ja luuni olisivat hehkuneet”.
- Profeetta Jeremia koki Pyhän Hengen tulena sisällään.
http://www.nurmijarvennky.fi/images/PE01122013.pdfJotain Uutta on tulossa …

29 Maalis 2018.

Tänään, 29.3.2018. Aamulla herätessäni sain 2 kuvaa/näkyä:
1. Näin korin joka oli vuorattu valkoisella liinalla ja liinan päällä oli Pääsiäismuna.

2. Sitten minulle näytettiin läpikuultavaa, pyöreää kuulaa tai helmeä, tai kiveä, joka oli vihreä väriltään.

Koen nämä edustavan, jonkin uuden tuloa .Kuva

Raamatussa mainitaan ainakin seuraavat mineraalit: jaspis, rubiini, safiiri, kalsedoni, smaragdi, sardonyksi ja sardi, krysoliitti, berylli, topaasi, krysopraasi, hyasintti ja ametisti.

Näistä varsinaisia jalokiviä ovat rubiini, safiiri, smaragdi, berylli, topaasi sekä hyasintti, joka lienee tarkoittanut zirkonia, korundia tai spinelliä. Hyasintti-nimeä kun ei enää kivistä puhuttaessa käytetä.http://www.israelinhuone.com/breratmech ... okivet.php

Leevi on smaragdi (emerald), joka kuuluu berylliryhmään (Benjamin). Berylli kuuluu rengassilikaatteihin (kts. Muut silikaatit). Tämä kivi on jalokivien kuningas, josta tehdään koruja ja kruunujalokiviä. Kovuus: 7,5 8. Väri on tummanvihreä. Kivi on hyvin hauras, herkkä iskuille ja puristukselle.Mielenkiintoista ... sillä Maanantaina minulle soitti eräs uskova sisko ja puhuimme näistä uskon asioista ja Israelista. Kerroin, että olen kuullut että Israelissa, jossakin vuoristo alueella, asuu vartijana mies (jollei ole jo kuollut), jolla on sama sukunimi kuin isälläni.
En tiedä, onko meillä mitään sukuyhteyttä. Ystäväni innostu tuosta kovin ja sanoi että haluaa tutkia asiaa, on kova tutkimaan kaikkea ...
Sanoi, että vartijat kuuluivat leeviläiseen sukuun ja he myös olivat ylistäjiä.
Kerran minulle eräs profetoi: " Näen sinun ylläsi Ylistyksen viitan!.
Ja nyt tuo vihreä, pyöreä kivi, joka voisi kuvastaa vihreää smaragdia, joka on LEEVI !!!SMARAGDI

Liiton jalokivi

Vihreä jalokivi, Leevin nimikkokivi. Leevi-nimi merkitsee ”lähestyminen”. Vanhassa Testamentissa papit toimivat välittäjinä Jumalan ja kansan välillä, vain heillä oli oikeus lähestyä Jumalaa. Ilmestyskirjassa (4: 3) kerrotaan, että Jumalan valtaistuimen ympärillä hohtaa kuin sateenkaaren kaltainen smaragdin hohde. Sateenkaari puolestaan muistuttaa meitä siitä liitosta, jonka Jumala teki vedenpaisumuksen jälkeen Nooan ja luomakunnan kanssa: ”Niin kauan, kuin maa pysyy, ei lakkaa kylvö ei korjuu, ei vilu, ei helle, ei kesä eikä talvi, ei päivä eikä yö”. Eläimet on annettu ihmisen valtaan, ja voivat olla ravintonakin, ihmisen veri on Jumalan erityissuojeluksessa, ihmiset siunattiin hedelmällisiksi, tähän liittoon kuului myös, ettei vedenpaisumus enää koskaan kokonaan tuhoa maata. Sittemmin Siinain liittoon kuului 10 käskyn laki ja sen noudattaminen. Nämä liitot ennakoivat parempaa liittoa, joka annettiin ihmiskunnalle Jeesuksen Kristuksen myötä (Mark. 14: 24) Jeesus sanoi: ”Tämä on minun vereni, liiton veri, joka vuodatetaan kaikkien puolesta”. Se on armoliitto, vahvistettu Kristuksen verellä syntien anteeksiantamiseksi. Mutta se ei ole mitään halpaa armoa, vaan se maksoi Kristukselle kärsimisen tuskat ja kuoleman, joka olisi kuulunut meille. Se on valtava kiitoksen aihe ylistää ja kunnioittaa Jeesusta Kristusta, Jumalan Poikaa. Jokainen Isän antama liitto on kuin jalokivi ja ylistyksen aihe. Kristuksen veren turvin voimme lähestyä Isää luottavaisin mielin. Ylistys Hänelle!
http://riittaahvonen.blogspot.fi/2013/0 ... liset.htmlEräs uskova äsken ilmoitti, että näki näyn viime viikolla beryllistä:

Benjamin on berylli (rengassilikaatti). Smaragdi (Leevi) on värimuunnos beryllistä. Berylli kuuluu silikaatteihin (kts. Muut silikaatit). Väri: tummanvihreä, sininen, keltainen tai kellanvihreä. Kovuus: 7,5 8. Berylliä on löydetty Luumäeltä.

... tuo näky, vahvstaa omaani. Kiitos Jeesus!!!Tee myös rintakilpi käytettäväksi oikeuden jaossa. Sen on oltava taitavasti kudottu, samalla tavoin tehty kuin kasukkakin: kullasta, sinipunaisesta, purppuraisesta ja karmiininpunaisesta villasta ja hienosta kerratusta pellavasta.

Olkoon se nelikulmainen, laukun tapaan kaksinkertainen, vaaksan pitkä ja vaaksan leveä.

Kiinnitä siihen korukiviä neljään riviin: ensimmäiseen riviin karneoli, topaasi ja smaragdi, toiseen riviin turkoosi, safiiri ja kalsedoni, kolmanteen riviin hyasintti, akaatti ja ametisti sekä neljänteen riviin krysoliitti, onyksi ja jaspis. Ne on kiinnitettävä paikoilleen kultapunoksin.

Kiviä olkoon Jaakobin poikien mukaan kaksitoista, yksi kutakin nimeä kohti. Niin kuin sinettikiviä keiverretaan, samalla tavoin kaiverrettakoon kuhunkin kiveen yksi kahdestatoista heimonimestä.

Toinen Mooseksen kirja 28:15-21Kol. 2: 3 sanoo: ”Kristuksessa ovat kaikki viisauden ja tiedon aarteet kätkettynä”, myös hengelliset aarteet. Ylipapin rintakilpi kaikessa loistossaan on vain kalpea kuva Kristuksesta ja Häneen sisältyvistä hengellisistä aarteista. Jeesus Kristus opetti: ”Älkää kootko itsellenne maan päälle..., kootkaa itsellenne aarteita taivaaseen, siellä ei koi eikä ruoste tee tuhojaan, eivätkä varkaat murtaudu sisälle ja varasta. Missä on aarteesi, siellä on myös sydämesi (Mtt. 6: 19, 21). Eräässä vertauksessaan Jeesus Kristus kertoo: ”Taivaan valtakunta on kuin peltoon kätketty aarre. Kun mies löysi sen, hän peitti sen uudelleen maahan ja sitten hän iloissaan myi kaiken, minkä omisti ja osti sen pellon (Mtt. 13: 44).

Tutkimme yhdessä ylipapin rintakilven jalokiviä ja hengellisiä vertauskuvia, joita niistä voi löytää. Mooses sai tällaiset ohjeet rintakilven tekoa varten 2 Ms. 28: 15-21 (v. 1938 käännös):

”Tee myös Jumalan vastausten rintakilpi tee se taidokkaasti kutomalla; tee se samalla tavalla, kuin kasukka on tehty: tee se kullasta sekä punasinisistä, purppuranpunaisista ja helakanpunaisista langoista ja kerratuista valkoisista pellavalangoista. Se olkoon neliskulmainen ja taskun muotoon tehty, vaaksan pituinen ja vaaksan levyinen. Ja kiinnitä sen pintaan kiviä yliyltään, neljään riviin:

ensimmäiseen riviin karneoli, topaasi ja smaragdi;

toiseen riviin rubiini, safiiri ja jaspis;

kolmanteen riviin hyasintti, akaatti ja ametisti;

ja neljänteen riviin krysoliitti, onyks ja berylli.

Kultapalmikoinnilla kehystettyinä kiinnitettäköön ne paikoilleen. Kiviä olkoon Israelin poikain nimien mukaan kaksitoista, yksi kutakin nimeä kohti; kussakin kivessä olkoon yksi kahdentoista sukukunnan nimistä, kaiverrettuna samalla tavalla, kuin kaiverretaan sinettisormuksia”.
http://riittaahvonen.blogspot.fi/2013/0 ... liset.htmlTäytyy sanoa että olen taas hyvin ihmeissäni ... Herra puhuu vahvasti!
Tämän Hän on minulle monast ilmoittanut ja VAHVISTAEN:

23. Sinä päivänä, sanoo Herra Sebaot, minä otan sinut, palvelijani Serubbaabel, Sealtielin poika, sanoo Herra, ja panen sinut ikäänkuin sinettisormukseksi. Sillä sinut minä olen valinnut, sanoo Herra Sebaot."
Haggai 22.

Ja tuolta, tuota ylle tuomaani:

Kultapalmikoinnilla kehystettyinä kiinnitettäköön ne paikoilleen. Kiviä olkoon Israelin poikain nimien mukaan kaksitoista, yksi kutakin nimeä kohti; kussakin kivessä olkoon yksi kahdentoista sukukunnan nimistä, kaiverrettuna samalla tavalla, kuin kaiverretaan sinettisormuksia”.
... minusta oli niin hauskaa, kun tuossa ensimmäisessä kuvassa oli tuo pääsiäismuna korissa, jolle oli tehty "peti", tuosta valkoisesta liinasta.
Koen siinä vertauskuvallisuutta. Tuo muna tuo uutta/ ylltyksellisyyttä, mutta siinä kaikessa on mukana vanhurskautta = valkoinen. Vanhurskaus on Jumala.
Aivan kuin Herra ilmoittaisi, että sijasi (tuo turvallinen "peti") on valmistettu! Amen!
KIITOS; KUNNIA JA YLISTYS!!! JEESUS KRISTUS!!! HERRAMME !!!

Toinen Aikakirja
29 LUKU.
1. Hiskia tuli kuninkaaksi kahdenkymmenen viiden vuoden vanhana, ja hän hallitsi Jerusalemissa kaksikymmentä yhdeksän vuotta. Hänen äitinsä oli nimeltään Abia, Sakarjan tytär.
2. Hän teki sitä, mikä on oikein Herran silmissä, aivan niinkuin hänen isänsä Daavid oli tehnyt.
3. Ensimmäisenä hallitusvuotenansa, sen ensimmäisessä kuussa, hän avasi Herran temppelin ovet ja korjasi ne.
4. Sitten hän tuotti papit ja leeviläiset ja kokosi ne idässäpäin olevalle aukealle.
5. Ja hän sanoi heille: "Kuulkaa minua, te leeviläiset! Pyhittäytykää nyt ja pyhittäkää Herran, isienne Jumalan, temppeli ja toimittakaa saastaisuus pois pyhäköstä.
6. Sillä meidän isämme ovat olleet uskottomia ja tehneet sitä, mikä on pahaa Herran, meidän Jumalamme, silmissä, ja hyljänneet hänet. He käänsivät kasvonsa pois Herran asumuksesta ja käänsivät sille selkänsä.
7. He myöskin sulkivat eteisen ovet, sammuttivat lamput, eivät polttaneet suitsuketta eivätkä uhranneet polttouhreja pyhäkössä Israelin Jumalalle. 8. Sentähden Herran viha on kohdannut Juudaa ja Jerusalemia, ja hän on tehnyt heidät kauhuksi, hämmästykseksi ja pilkaksi, niinkuin te omin silmin näette.
9. Katso, meidän isämme ovat kaatuneet miekkaan, ja meidän poikamme, tyttäremme ja vaimomme ovat joutuneet vankeuteen tästä syystä.
10. Nyt minä aion tehdä liiton Herran, Israelin Jumalan, kanssa, että hänen vihansa hehku kääntyisi meistä pois.
11. Älkää siis, lapseni, olko leväperäisiä, sillä teidät Herra on valinnut seisomaan hänen edessänsä ja palvelemaan häntä, olemaan hänen palvelijansa ja suitsuttamaan hänelle."
12. Silloin nousivat leeviläiset: Mahat, Amasain poika, ja Jooel, Asarjan poika, Kehatin jälkeläisistä; Merarin jälkeläisistä Kiis, Abdin poika, ja Asarja, Jehallelelin poika; geersonilaisista Jooah, Simman poika, ja Eeden, Jooahin poika;
13. Elisafanin jälkeläisistä Simri ja Jegiel; Aasafin jälkeläisistä Sakarja ja Mattanja;
14. Heemanin jälkeläisistä Jehiel ja Siimei; ja Jedutunin jälkeläisistä Semaja ja Ussiel.
15. Nämä kokosivat veljensä, pyhittäytyivät ja menivät, niinkuin kuningas oli Herran sanan mukaan käskenyt, puhdistamaan Herran temppeliä.
16. Mutta papit menivät sisälle Herran temppeliin puhdistamaan sitä, ja kaiken saastaisuuden, minkä löysivät Herran temppelistä, he veivät Herran temppelin esipihalle; sieltä leeviläiset ottivat sen ja veivät sen ulos Kidronin laaksoon.
17. He alkoivat pyhittämisen ensimmäisen kuun ensimmäisenä päivänä, ja kuukauden kahdeksantena päivänä he olivat ehtineet Herran eteiseen, ja he pyhittivät Herran temppeliä kahdeksan päivää; ensimmäisen kuun kuudentenatoista päivänä he lopettivat työnsä.
18. Silloin he menivät sisälle kuningas Hiskian tykö ja sanoivat: "Me olemme puhdistaneet koko Herran temppelin, polttouhrialttarin ja kaikki sen kalut ja näkyleipäpöydän ja kaikki sen kalut.
19. Kaikki kalut, jotka kuningas Aahas hallitusaikanansa uskottomuudessaan saastutti, me olemme panneet kuntoon ja pyhittäneet, ja katso, ne ovat Herran alttarin edessä."
20. Kuningas Hiskia kokosi varhain aamulla kaupungin päämiehet ja meni Herran temppeliin.
21. Ja he toivat seitsemän härkää, seitsemän oinasta ja seitsemän karitsaa sekä seitsemän kaurista syntiuhriksi valtakunnan puolesta, pyhäkön puolesta ja Juudan puolesta. Ja hän käski pappi Aaronin poikien, pappien, uhrata ne Herran alttarilla.
22. Sitten he teurastivat raavaat, ja papit ottivat veren ja vihmoivat sen alttarille; ja he teurastivat oinaat ja vihmoivat veren alttarille; sitten he teurastivat karitsat ja vihmoivat veren alttarille.
23. Senjälkeen he toivat syntiuhrikauriit kuninkaan ja seurakunnan eteen, ja nämä laskivat kätensä niiden päälle.
24. Ja papit teurastivat ne ja uhrasivat niiden veren syntiuhrina alttarilla, toimittaen koko Israelille sovituksen; sillä kuningas oli käskenyt uhrata polttouhrin ja syntiuhrin koko Israelin puolesta.
25. Ja hän asetti leeviläiset Herran temppeliin, kymbaalit, harput ja kanteleet käsissä, niinkuin Daavid ja kuninkaan näkijä Gaad ja profeetta Naatan olivat käskeneet; sillä käsky oli Herran antama hänen profeettainsa kautta.
26. Niin leeviläiset seisoivat siinä, Daavidin soittimet käsissä, ja papit, torvet käsissä.
27. Ja Hiskia käski uhrata alttarilla polttouhrin; ja kun uhraaminen alkoi, alkoi myöskin Herran veisu ja torvien soitto Daavidin, Israelin kuninkaan, soittimien johtaessa.
28. Koko seurakunta kumartaen rukoili, veisu kaikui, ja torvet soivat - kaikkea tätä kesti, kunnes polttouhri oli uhrattu.
29. Kun uhraaminen oli päättynyt, polvistuivat kuningas ja kaikki, jotka olivat hänen kanssaan saapuvilla, kumartaen rukoilemaan.
30. Ja kuningas Hiskia ja päämiehet käskivät leeviläisten ylistää Herraa Daavidin ja näkijä Aasafin sanoilla; ja nämä ylistivät häntä iloiten, polvistuivat ja kumartaen rukoilivat.
31. Sitten Hiskia lausui ja sanoi: "Nyt te olette tuoneet täysin käsin lahjoja Herralle; astukaa esille ja tuokaa teurasuhreja ja kiitosuhreja Herran temppeliin". Silloin seurakunta toi teurasuhreja ja kiitosuhreja, ja jokainen, jonka sydän häntä siihen vaati, myöskin polttouhreja.
32. Ja seurakunnan tuomien polttouhrien lukumäärä oli seitsemänkymmentä raavasta, sata oinasta ja kaksisataa karitsaa, nämä kaikki polttouhriksi Herralle.
33. Ja pyhiä lahjoja oli kuusisataa raavasta ja kolmetuhatta lammasta.
34. Mutta pappeja oli niin vähän, etteivät he voineet nylkeä kaikkia polttouhriteuraita; sentähden heidän veljensä leeviläiset auttoivat heitä, kunnes tämä työ oli suoritettu ja kunnes papit olivat pyhittäytyneet, sillä leeviläiset pyrkivät vilpittömämmin kuin papit pyhittäytymään.
35. Myöskin polttouhreja oli paljon ynnä yhteysuhrirasvoja ja polttouhriin kuuluvia juomauhreja.
36. Näin järjestettiin palvelus Herran temppelissä. Ja Hiskia ja kaikki kansa iloitsivat siitä, mitä Jumala oli kansalle valmistanut, sillä se oli tapahtunut äkisti.

LUIN TÄMÄN SANAN; JA KOIN, ETTÄ MEIDÄN TULEE YLISTÄÄ HERRAAMME; JEESUSTA KRISTUSTA!
TUOKAA TÄNNE HÄNELLE KIITOS SANOJA!!!
AMEN.PSALMIT 148
1. Halleluja! Ylistäkää Herraa taivaista, ylistäkää häntä korkeuksissa.

2. Ylistäkää häntä, kaikki hänen enkelinsä, ylistäkää häntä, kaikki hänen sotajoukkonsa.
3. Ylistäkää häntä, aurinko ja kuu, ylistäkää häntä, kaikki kirkkaat tähdet.
4. Ylistäkää häntä, te taivasten taivaat, te vedet taivasten päällä.
5. Ylistäkööt ne Herran nimeä, sillä hän käski, ja ne tulivat luoduiksi.
6. Ja hän asetti ne olemaan aina ja iankaikkisesti, hän antoi niille lain, josta ne eivät poikkea.
7. Ylistäkää Herraa maasta, te merieläimet ja kaikki syvyydet,
8. tuli ja rakeet, lumi ja sumu, sinä myrskytuuli, joka panet hänen käskynsä toimeen,
9. te vuoret ja kaikki kukkulat, te hedelmäpuut ja kaikki setrit,
10. te pedot ja kaikki karja, te matelijat ja siivekkäät linnut,
11. te maan kuninkaat ja kaikki kansakunnat, te ruhtinaat ja kaikki maan tuomarit,
12. te nuorukaiset ynnä neitsyet, te vanhat yhdessä nuorten kanssa.
13. Ylistäkööt he Herran nimeä, sillä hänen nimensä yksin on korkea, hänen valtasuuruutensa ulottuu yli maan ja taivaan.
14. Hän on korottanut sarven kansallensa, että häntä ylistäisivät kaikki hänen hurskaansa, Israelin lapset, kansa, joka on häntä lähellä. Halleluja!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti