keskiviikko 18. heinäkuuta 2018

JEESUS ON MEIDÄN TURVAMME


Keskiviikkona , 28.2.2018. 

tuolla kuntouttavassa työtoiminassa, jossa "työskentelen" sen minimin 1x viikossa, vammaisten ja mielenterveys potilaiden parissa, oli taas Herran johdatusta mukana.
Pidimme sellaisen "palaverin" miten kehittää tuota toimintaa. Lisää kuntoutettavia on tulossa ja lisää työtehtäviä tarvitaan. Heittelin ideoitani ja sitten mietin että uskallanko sanoa ja sitten päätin että uskallan:
- " Olen pitkään miettinyt, erään ohjelman nähtyäni, yksinäisistä ihmisistä, että heille haluaisin järjestää sellaisen "yksinäisten tuvan". Mutta sille tarvitaan tilat ja rahaa, ihmisiä kyllä uskoisin tälläkin olevan, jotka kokevat tuskissaan valtavaa yksinäisyyttä. Sitten haluaisin myös jaettavaksi tämän, mikä on sydämen asiani, eli näitä hengellisiä uskon asioita ihmisille, esim. vanhukset jotka eivät enää kotoaan pääse mihinkään seurakuntiin ja näivettyyvät uskon nälkäisinä koteihinsa. Eli Hartaus ja rukous hetkiä ..."
Yllätyin, sillä kukaan ei "mulkaissut" minua pahasti, vaan asia otettiin hyvin vastaan ja käskettiin viemään seinä taululle!!!
Eräs uskova ohjaaja, joka tiesikin uskostani, sanoi kerran, että olen hyvällä paikalla, kun voin puhua tuolla hoitotyössä uskon asioistakin. Molemmat tiedämme, että se ei ole siellä kovin soveliasta ja ei luvallista, niille, jotka palkkatyössä ovat ja niinpä ilmoitinkin, että minulla ei ole siinä suhteessa mitään menetettävää, kun en ole palkallinen vaan tukea saava. Minua ei voi kiristää hiljaiseksi sillä että on vaara menettää työpaikka. Eli olen siellä "pakanoiden" seassa kuin lähetystyön tekijä ! Pitää vain uskaltaa ( Psalmi 23:5.)
Sitten menin ennen kotia lähtöäni vielä käymään alakerrassa jossa "asiakkaat" olivat. Eräs, jonka tiesin olevan lapsen uskoinen ja kertoi välillä minulle hengellisistä unistaan, tuli huolissaan luokseni:
- " Tuija, onko tulossa maailmanloppu, minua pelottaa?"
Kysyin, mistä hän tuollaisia oli kuullut? Ja hän jatkoi:
- " Minä välillä kuulen, kun tuolla puhutaan..."
Lohdutin häntä, ettei hänellä ole mitään peljättävää. Muistutin häntä, uskostaan Jeesukseen ja että Jeesus on hänen turvansa, muuhun hänen ei tarvitse uskoa, eikä pelätä tuollaisia asioita, vain Jeesus on meille Häneen uskoville tärkeintä. Tämän jälkeen oli taas kaikki hyvin ja hän rauhoittui.
Iloitsin, sillä Herra johdatti minua, jakamaan lohtua yhdelle hänen omistaan joka heikkona ja ymmärtämättömänä, oli pelossa siitä viestistä, mitä maailma jakaa ... eli pelkoa.
Jakakaamme vain siis sitä RAKKAUTTA, mitä Jeesuskin jakoi ympärilleen!
Eräs meidän uskovien keskustelu, joka oli hämmästyttävä:


Outo tapahtumaketju vuosia sitten.
ViestiKirjoittaja AOAOAOAOAO » 23 Helmi 2018.
Sinetti kirjoitti 5.2.2018 näkemästään "hertta-kuningas pelikortista" ;
Kuin näkynä eteeni avautui kuva, jossa iso käsi, uitti virtaavassa vedessä, pelikorttia pysty asennossa. Tuo kortti oli taas, tuo hertta kuningas.
Kun tuo käsi uitti tuota korttia, kuulin samalla hyvin rauhallisen mies äänen sanovan: - " uskonnollisuuden jumala."
Sitten näky katosi ja aloin rukoilla ....
Sinetti kirjoitti myös aiemmin 29.1.2018 ;
Presidentti on taas sitten valittu ja istuva jatkaa ... Tässä tuli vastaan jotain hassua, josta minulle ilmoiteltiin ehkä jo joulukuun lopulla. Silloin näin kuvan/näyn Hertta Kuninkaasta, juuri tuosta pelikortista. Muutama päivä sen jälkeen näin taas pelikortin ja nyt se oli pata/risti Kuningas. Se näytti ensin padalle, mutta sitten alkoi muuttua kuin ristiksi, joksikin niiden yhteiseksi välimuodoksi .... jaaa -a ...
Mutta tänään tuli tämä uutinen: https://www.is.fi/presidentinvaalit2018 ... 43583.html
Minulle tuli tuolloin mieleeni eräs tapahtuma jo vuosia sitten ja ajattelin sen tänne kirjoittaa mutta se sitten jäi kun ketjussa jotkut alkoivat arvostella Sinettiä, jos muistatte tuonkin debatin....

-----------------------------------------------------

Tästä tapahtumasta on ehkä noin 8-12 vuotta aikaa, Sauli Niinistö ei ollut tuolloin presidenttinä.

Olin tulossa eräästä Israel-tilaisuudesta ajaen kotia kohti, ja siinä itseksekseni puhuen niitä näitä, sanoin aika voimakkaalla äänellä, ja samalla tehden sellaisen käsiliikkeen kuin tulenjohtaja antaa, nostaen oikean kätensä ylös ja vetäen sen sitten nopeasti alas, ja sanoen"tulta", tms.
Sanoin siis näin ; " Saul oli viimeinen kuningas joka voideltiin ", ja tuon lauseen sanoessani tein tuon liikkeen oikealla kädelläni vetäen sen nopeasti ja voimakkaasti ylhäältä alas, ja kun juuri täsmälleen tuon käteniliikkeen aikaisesti alkoi kaukanan edessäni, n.3-500 metriä todellaiso kuusi kaatua tien oikeassa reunassa kohti tietä. Se oli muita sen verran korkeampi että sen kaatumaan lähtemisen huomasi selvästi kaukaakin.

Ihmeellistä oli myös se, että tuo iso kuusi kaatui kuin se olisi vedetty maahan, paljon normaalia kaatumisvauhtia nopeammin, aivan kuin seuraten käteni alasvetoa. Kuusi ei aivan yltänyt tielle saakka kaaduttuaan, mutta ei paljon puuttunut.


Ja, josssain vaiheessa , en enää muista milloin, ajattelin sanomaanilausetta,ja totesin ;
" etteihän Saul ollut viimeinen kuningas joka voideltiin"....(vaan ensimmäinen).

Mietin, miksiköhän sanoin noin.

En tuolloin ajatellut "Saulia" presidentti-Saulina, vaan tietenkin benjamin-heimosta tulleena Israelin 1.kuninkaana.

Ehkä Sauli Niinistö oli tuolloin hävinnyt Tarja Haloselle, en muista, ja saatoin silloin myös täten tulkita että Saul joskus voideltaisiin.....siis presidentiksi, mutta se ei selitä sitä lauseen "outoutta", että "
viimeinen kuningas joka voideltiin".


----------> En itse pidä tapahtunutta "sattumana".

-----------> Voisiko tarkoittaa, että Sauli Niinistö olisi viimeinen Suomen presidentti, joka valittaisiin perinteisellä, "normaalilla" valintaprosessilla ?
Ja, kuusen nopea kaatuminen/ alas vetäminen, tarkoittaisi Niinistön nopeaa/äkillistä vallasta pois siirtämistä.

Mene, ja tiedä.

Haluan lisätä sen, että ne Jumalan minulle antamat erilaiset unet, antavat ymmärtää ettei tämä miedän maallinen vaelluksemme ihan vielä lopu, mutta kohta kylläkin. Itse ymmärrän, että vielä olemme täällä Sauli Niinistönkin jälkeen, kuinka kauan tai vähän, niin en tiedä.MINÄ:
Mäkin olen täällä aivan mykistyneenä ........ !!! Kiitos kunnia ja Ylistys Herrallemme Jeesukselle Kristukselle!!!


J.E:
Ajatelkaas SYMBOLISESTI SITÄ että MINÄ OLEN A ja O Alku ja loppu... ja verratkaa Suomen kansaa Israelin kansanana sen annettujen profetioiden mukaan. USA:han korotsaa olevansa Israelin jatke, muttei ole. ME OLEMME! JA viimeinen voideltu kuningas on sama kuin eka... SAUL, jonka poika on Joonatan... Saas nähdä minkä nimen Sauli antaa?

Ristin luona: https://www.youtube.com/watch?v=ScrS21uWDoQ
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti