keskiviikko 11. heinäkuuta 2018

JEESUS SANOI: "TULKAA EINEHTIMÄÄN".

Tarjolla Valkolihaista kalaa

26 Tammi 2018.

Tänään, ku heräsin, näin kuvan jota olen tässä mutustellut:
Näin kalan, joka oli valmistettu ateriaksi ja se oli todella valkolihaista ja kypsää kalaa ... Kädet toi sen tarjottavaksi.


Tuhansia ihmisiä oli koolla Jeesuksen kanssa autiolla paikalla. Tuli ilta ja ihmisillä oli jo nälkä. Eräs Jeesuksen oppilaista kehoitti Jeesusta lähettämään ihmiset pois ostamaan itselleen ruokaa. Jeesuksen mielestä ajatus ei ollut hyvä. Hän sanoi opetuslapsilleen: ”Antakaa te heille syödä”. Opetuslapset pitivät Jeesuksen käskyä kummallisena, olihan sen toteuttaminen mahdotonta. Pian selvisi, että eräällä pienellä pojalla oli viisi leipää ja kaksi kalaa. Jeesuksen pyynnöstä poika antoi eväänsä Jeesukselle, joka siunasi ruoan. Ruokaa riitti kaikille ja sitä jäi paljon tähteeksikin. (Matt.14:15-21 Mark.6:35-44 Luuk.9:12-17 Joh.6:5-13)

”Ei ihminen elä ainoastaan leivästä, vaan jokaisesta sanasta, joka Jumalan suusta lähtee” (Matt.4:4).Sen jälkeen Jeesus taas ilmestyi opetuslapsilleen Tiberiaan järven rannalla; ja hän ilmestyi näin: Simon Pietari ja Tuomas, jota sanottiin Didymukseksi, ja Natanael, joka oli Galilean Kaanasta, ja Sebedeuksen pojat sekä kaksi muuta hänen opetuslapsistaan olivat yhdessä. Simon Pietari sanoi heille: "Minä menen kalaan." He sanoivat hänelle: "Me lähdemme myös sinun kanssasi." Niin he lähtivät ja astuivat venheeseen; mutta eivät sinä yönä saaneet mitään. Ja kun jo oli aamu, seisoi Jeesus rannalla. Opetuslapset eivät kuitenkaan tienneet, että se oli Jeesus. Niin Jeesus sanoi heille: "Lapset, onko teillä mitään syötävää?" He vastasivat hänelle: "Ei ole." Hän sanoi heille: "Heittäkää verkko oikealle puolelle venhettä, niin saatte." He heittivät verkon, mutta eivät jaksaneet vetää sitä ylös kalojen paljouden tähden. Silloin se opetuslapsi, jota Jeesus rakasti, sanoi Pietarille: "Se on Herra." Kun Simon Pietari kuuli, että se oli Herra, vyötti hän vaippansa ympärilleen, sillä hän oli ilman vaatteita, ja heittäytyi järveen. Mutta muut opetuslapset tulivat venheellä ja vetivät perässään verkkoa kaloineen, sillä he eivät olleet maasta kauempana kuin noin kahdensadan kyynärän päässä. Kun he astuivat maalle, näkivät he siellä hiilloksen ja kalan pantuna sen päälle, sekä leipää. Jeesus sanoi heille: "Tuokaa tänne niitä kaloja, joita nyt saitte." Niin Simon Pietari astui venheeseen ja veti maalle verkon, täynnä suuria kaloja, sata viisikymmentä kolme. Ja vaikka niitä oli niin paljon, ei verkko revennyt. Jeesus sanoi heille: "Tulkaa einehtimään." Mutta ei kukaan opetuslapsista uskaltanut kysyä häneltä: "Kuka sinä olet?", koska he tiesivät, että se oli Herra. Niin Jeesus meni ja otti leivän ja antoi heille, ja samoin kalan. Tämä oli jo kolmas kerta, jolloin Jeesus noustuaan kuolleista ilmestyi opetuslapsillensa. Joh. 21:1-14.

Ylösnousemuksensa jälkeen Jeesus ilmestyi useita kertoja opetuslapsilleen. Tekstimme kertoo meille tapauksen Genetsaretin järven rannalta Tiberiasta. Pietari, joka oli ollut Galilean kalastajia, päätti lähteä kalaan. "Minä menen kalaan", hän sanoi. Ja toiset opetuslapset, kuusi muuta paikalla ollutta, päättivät lähteä myös. He sanoivat: "Me lähdemme myös sinun kanssasi." Niin he lähtivät, mutta eivät saaneet sinä yönä mitään. http://www.luterilainen.com/fi/lue/saar ... sen-kanssa
Nuo Jeesuksen sanat: "Tulkaa einehtimään", tuli eilen vastaan ja nyt kun tässä olen yrittänyt avata tuota näkyä, ne tuli taas eteeni, joten tarjoan ne teille kaikille jaettavaksi, kuin tuon valkolihaisen, kypsän kalan ... se on hyvää ja todella hengellisesti kypsää ravintoa.

- "uskonnollisuuden jumala"

05 Helmi 2018.

Tänään, heti herättyäni, näin kuvan/näyn, joka oli hyvin selkeä piirteinen.
Arastelin sitä tuoda, sillä se on jatkumoa, tuolle "kortti sarjalleni", se oli kolmas kortti näkyni, mutta luotan teidän aikuisuuteen koetella sitä.

Kuin näkynä eteeni avautui kuva, jossa iso käsi, uitti virtaavassa vedessä, pelikorttia pysty asennossa. Tuo kortti oli taas, tuo hertta kuningas.
Kun tuo käsi uitti tuota korttia, kuulin samalla hyvin rauhallisen mies äänen sanovan: - " uskonnollisuuden jumala."
Sitten näky katosi ja aloin rukoilla ....

Koin, että tämä tarkoittaisi maallisuuden lisääntyvän kirkkoihin. Availin tuolla netissä erästä sivustoa ja siellä kerrottiin juuri tästä ja kuinka esim. uutena piirteenä kirkon piiriin on tullut "Jeesus jooga" https://yle.fi/uutiset/3-8993844 - No, huh! ... sanon minä!

Uskon ja uskonnollisuuden eroavaisuudet: http://www.kotipetripaavola.com/uskojau ... uudet.html


Kuva
https://vaestotiede.files.wordpress.com ... .jpg?w=640

Tästä kuvasta nousi mieleeni tuo kuvani, kuinka käsi uitti, tuota hertta kuningasta, näin mekin joudumme, maailman tyrskyihin, mutta Jeesus Kristus voi pelastaa meidät ...Evankeliumi Matteuksen mukaan 22
1. Ja Jeesus rupesi taas puhumaan heille vertauksilla ja sanoi:
2. "Taivasten valtakunta on verrattava kuninkaaseen, joka laittoi häät pojallensa.
3. Ja hän lähetti palvelijansa kutsumaan häihin kutsuvieraita, mutta nämä eivät tahtoneet tulla.
4. Vielä hän lähetti toisia palvelijoita lausuen: 'Sanokaa kutsutuille: Katso, minä olen valmistanut ateriani, minun härkäni ja syöttilääni ovat teurastetut, ja kaikki on valmiina; tulkaa häihin'.
5. Mutta he eivät siitä välittäneet, vaan menivät pois, mikä pellolleen, mikä kaupoilleen;
6. ja toiset ottivat kiinni hänen palvelijansa, pitelivät pahoin ja tappoivat.
7. Mutta kuningas vihastui ja lähetti sotajoukkonsa ja tuhosi nuo murhamiehet ja poltti heidän kaupunkinsa.
8. Sitten hän sanoi palvelijoillensa: 'Häät ovat valmistetut, mutta kutsutut eivät olleet arvollisia.
9. Menkää siis teiden risteyksiin ja kutsukaa häihin, keitä tapaatte.'
10. Ja palvelijat menivät ulos teille ja kokosivat kaikki, keitä vain tapasivat, sekä pahat että hyvät, ja häähuone tuli täyteen pöytävieraita.
11. Mutta kun kuningas meni katsomaan pöytävieraita, näki hän siellä miehen, joka ei ollut puettu häävaatteisiin.
12. Ja hän sanoi hänelle: 'Ystävä, kuinka sinä olet tullut tänne sisälle, vaikka sinulla ei ole häävaatteita?' Mutta hän jäi sanattomaksi.
13. Silloin kuningas sanoi palvelijoille: 'Sitokaa hänen jalkansa ja kätensä ja heittäkää hänet ulos pimeyteen'. Siellä on oleva itku ja hammasten kiristys.
14. Sillä monet ovat kutsutut, mutta harvat valitut."
15. Silloin fariseukset menivät ja neuvottelivat, kuinka saisivat hänet sanoissa solmituksi.
16. Ja he lähettivät hänen luoksensa opetuslapsensa herodilaisten kanssa sanomaan: "Opettaja, me tiedämme, että sinä olet totinen ja opetat Jumalan tietä totuudessa, kenestäkään välittämättä, sillä sinä et katso henkilöön.
17. Sano siis meille: miten arvelet? Onko luvallista antaa keisarille veroa vai ei?"
18. Mutta Jeesus ymmärsi heidän pahuutensa ja sanoi: "Miksi kiusaatte minua, te ulkokullatut?
19. Näyttäkää minulle veroraha." Niin he toivat hänelle denarin.
20. Hän sanoi heille: "Kenen kuva ja päällekirjoitus tämä on?"
21. He vastasivat: "Keisarin". Silloin hän sanoi heille: "Antakaa siis keisarille, mikä keisarin on, ja Jumalalle, mikä Jumalan on".
22. Kun he sen kuulivat, ihmettelivät he ja jättivät hänet ja menivät pois.
23. Sinä päivänä tuli hänen luoksensa saddukeuksia, jotka sanovat, ettei ylösnousemusta ole, ja he kysyivät häneltä
24. sanoen: "Opettaja, Mooses on sanonut: 'Jos joku kuolee lapsetonna, niin hänen veljensä naikoon hänen vaimonsa ja herättäköön siemenen veljelleen'.
25. Keskuudessamme oli seitsemän veljestä. Ensimmäinen otti vaimon ja kuoli; ja koska hänellä ei ollut jälkeläistä, jätti hän vaimonsa veljelleen.
26. Niin myös toinen ja kolmas, ja samoin kaikki seitsemän.
27. Viimeiseksi kaikista kuoli vaimo.
28. Kenen vaimo noista seitsemästä hän siis ylösnousemuksessa on oleva? Sillä kaikkien vaimona hän on ollut."
29. Jeesus vastasi ja sanoi heille: "Te eksytte, koska te ette tunne kirjoituksia ettekä Jumalan voimaa.
30. Sillä ylösnousemuksessa ei naida eikä mennä miehelle; vaan he ovat niinkuin enkelit taivaassa.
31. Mutta mitä kuolleitten ylösnousemukseen tulee, ettekö ole lukeneet, mitä Jumala on puhunut teille, sanoen:
32. 'Minä olen Aabrahamin Jumala ja Iisakin Jumala ja Jaakobin Jumala'? Ei hän ole kuolleitten Jumala, vaan elävien."
33. Ja sen kuullessaan kansa hämmästyi hänen oppiansa.
34. Mutta kun fariseukset kuulivat, että hän oli tukkinut saddukeuksilta suun, kokoontuivat he yhteen;
35. ja eräs heistä, joka oli lainoppinut, kysyi häneltä kiusaten:
36. "Opettaja, mikä on suurin käsky laissa?"
37. Niin Jeesus sanoi hänelle: "'Rakasta Herraa, sinun Jumalaasi, kaikesta sydämestäsi ja kaikesta sielustasi ja kaikesta mielestäsi'.
38. Tämä on suurin ja ensimmäinen käsky.
39. Toinen, tämän vertainen, on: 'Rakasta lähimmäistäsi niinkuin itseäsi'.
40. Näissä kahdessa käskyssä riippuu kaikki laki ja profeetat."
41. Ja fariseusten ollessa koolla Jeesus kysyi heiltä
42. sanoen: "Mitä arvelette Kristuksesta? Kenen poika hän on?" He sanoivat hänelle: "Daavidin".
43. Hän sanoi heille: "Kuinka sitten Daavid Hengessä kutsuu häntä Herraksi, sanoen:
44. 'Herra sanoi minun Herralleni: Istu minun oikealle puolelleni, kunnes minä panen sinun vihollisesi sinun jalkojesi alle'.
45. Jos siis Daavid kutsuu häntä Herraksi, kuinka hän on hänen poikansa?"
46. Ja kukaan ei voinut vastata hänelle sanaakaan; eikä siitä päivästä lähtien yksikään enää rohjennut kysyä häneltä mitään.


Kävin liiterillä hakemassa polttopuita, ja sydämeeni tuli sana" LUOPUMINEN".
Ymmärsin mitä se tarkoittaa, että lopunajoilla, moni tulee jäädyttämään sydämensä, Jumalan Sanaa kohtaan. Mikä olisi kauheampaa kuin se, että kokonainen kansakunta menettää kyvyn kuulla Jumalan ääntä? Näin oli tapahtunut Israelille ennen profeetta Samuelin aikaa. Sydämeni alkoi itkeä, sillä tuo luopumus näkyy jo .... Jeesus itkee sydämessäni!
Tänään, 11.7.2018.
Kun heräsin aikaisin aamulla, näin taas puun joka kaatui. Se kaatui, metsän reunasta pellolle, eikä se vielä ollut kovin vanha. Se oli kuusi ja se kaatui latvus minuun päin.
Sitten nukahdin vielä hetkeksi ja kun taas heräsin ja rukoilin ja olin aikeissa, että pitää nousta ylös, näin tekstin jossa luki: "Sinulle tulee puhelu." Kuulin tuon saman vielä äänen sanomana.
Katsotaan, tapahtuuko kohta jotain?
Teitä rakkaudella siunaten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti