maanantai 16. heinäkuuta 2018

MUSTA RUUSU ...

"Musta Ruusun kukka

20 Helmi 2018.

Tänään, näin herätessäni kuvan, jossa oli Ruusun kukka, ilman vartta ja se oli väriltään MUSTA!
Tuo kukka ei ollut enää hyvässä kunnossa ja sen vierellä oli jokin läpinäkyvä rasia (en osaa sitä kuvata). Oliko tarkoitus että tuo kukka laitetaan tuohon rasiaan, vai oliko se jo otettu pois siitä? Mutta kukka oli musta Ruusu, ilman vartta ....

Jotenkin tuosta nousee haikea olo, siinä on syvää surua...
googlailin ni tämmönen merkitys kanssa: "musta ruusu:

Mustaa ruusua pidetään kuoleman symbolina; myös lupauksena siitä, että ruusun vastaanottaja pian tietää jotain, mitä ei ole aiemmin tiennyt

"Mustaan väriin perinteisesti liittyy pimeään ja kuolemaan liittyviä ajatuksia. Mutta se ei ole koko totuus mustista ruusuista. Halusin tarkistaa lähemmin, mitä viestiä mustan ruusun yleensä on ajateltu sisältävän.

Ruusun varsinainen merkitys on liittynyt jäähyväisiin. Tämän tähden mustaa ruusua on joskus muinoin käytetty yleisemminkin hautajaisruusuna. Mutta se ei ollut mustan ruusun ainoa käyttö. Se saatettiin antaa myös jäähyväisruusuna ystävälle joka muutti kauas pois, eikä ollut todennäköistä, että häntä enää tapaa. Tällaiseen ruusuun sisältyi kaipaus ja rakkaus ja samalla loputon ero.

Kun te laskette mustan ruusun arkulle, te lausutte jäähyväiset rakkaallenne, joka ei enää palaa. Ilon värit ovat vaihtuneet surun väreiksi."Black Rose, koska niiden epätavallinen ulkonäkö ja harvinaisuus ovat kiehtoneet puutarhurit ja nousi ystäville vuodesta ikäryhmissä. Todellinen musta ruusu itse ei ole edes olemassa tai sitä ei ole löydetty vielä. Mitä me luokitella Black Rose ovat joko punaisia ​​tai violetti ruusut sellaisella syvä väri, että ne näkyvät mustina. Musta ruusu kukka on tummempi klo nuppuasteella vaan muunnosta tummanpunainen väri, kun se kukkii. Terälehdet Black Roses sävyttää musta ja on samettinen kiilto siihen.

Musta ruusu merkitys on usein väärässä kuin punainen ruusu, koska niiden tummanpunainen väri. Black Rose ei liity kuolemaa, mutta liittyy surua ja surua, jäähyväiset ja loppuja ja jopa loppuun suhteen. Jotkut Black Roses myös edustaa 'uudestisyntyminen tai jonkin uuden alku' taas jotkut merkitsevät pakkomielle.KORKEA VEISU 2
1. "Minä olen Saaronin kukkanen, olen laaksojen lilja."
2. "Niinkuin lilja orjantappurain keskellä, niin on minun armaani neitosten keskellä."
3. "Niinkuin omenapuu metsäpuitten keskellä, niin on minun rakkaani nuorukaisten keskellä; minä halajan istua sen varjossa, ja sen hedelmä on minun suussani makea.
4. Hän on vienyt minut viinimajaan; rakkaus on hänen lippunsa minun ylläni.
5. Vahvistakaa minua rypälekakuilla, virvoittakaa minua omenilla, sillä minä olen rakkaudesta sairas."
6. Hänen vasen kätensä on minun pääni alla, ja hänen oikea kätensä halaa minua.
7. Minä vannotan teitä, te Jerusalemin tyttäret, gasellien tai kedon peurojen kautta: älkää herätelkö, älkää häiritkö rakkautta, ennenkuin se itse haluaa.
8. Kuule! Rakkaani tulee! Katso, tuolla hän tulee hyppien vuorilla, kiitäen kukkuloilla.
9. Rakkaani on gasellin kaltainen tai nuoren peuran. Katso, tuolla hän seisoo seinämme takana, katsellen ikkunasta sisään, kurkistellen ristikoista.
10. Rakkaani lausuu ja sanoo minulle: "Nouse, armaani, sinä kaunoiseni, ja tule.
11. Sillä katso, talvi on väistynyt, sateet ovat ohitse, ovat menneet menojaan.
12. Kukkaset ovat puhjenneet maahan, laulun aika on tullut, ja metsäkyyhkysen ääni kuuluu maassamme.
13. Viikunapuu tekee keväthedelmää, viiniköynnökset ovat kukassa ja tuoksuavat. Nouse, armaani, sinä kaunoiseni, ja tule.
14. Kyyhkyseni, joka piilet kallionkoloissa, vuorenpengermillä anna minun nähdä kasvosi, anna minun kuulla äänesi, sillä suloinen on sinun äänesi ja ihanat ovat sinun kasvosi."
15. Ottakaamme ketut kiinni, pienet ketut, jotka viinitarhoja turmelevat, sillä viinitarhamme ovat kukassa.
16. Rakkaani on minun, ja minä hänen - hänen, joka paimentaa liljojen keskellä.
17. Kunnes päivä viilenee ja varjot pakenevat, kiertele, rakkaani, kuin gaselli, kuin nuori peura tuoksuisilla vuorilla.Mietin tässä juuri tuota mustaa ruusua ja sitten alkoi nousemaan tämä:
- " Jospa tuo musta ruusu on ollut tuossa läpinäkyvässä laatikossa, josta hän on nähnyt ympärilleen, mutta ei ole saanut yhteyttä ja on ollut kuin vangittu.
Hänen lähellä olevat, ovat nähneet hänen mustan puhuvan yksinäisyytensä, johon ei ole saatu kosketusta. Mutta nyt!!!! Nyt Jeesus on vapauttava hänet tuosta vangeudesta ja orjuudesta!!! Kahleet katkeaa ja VAPAUS koittaa Jeesuksessa KRISTUKSESSA!!!!
Toivon sen tarkoittavan juuri tuota, sillä olen jo pitkään rukoillut tällaisen ihmisen puolesta! Tämä on tuo nuori tyttö, Nita, jonka olen tuonnut tännekkin rukoiltavaksi. Tällaisia ihmisiä on meillä paljon, Herra auta heitä ja anna VAPAUS heidän elämään. Herra anna tämän olla vastaus siihen, minä kiitän sinua ilolla ja riemulla, sillä saan luottaen uskoa tämän tapahtuvaksi!
Amen!


Keskustelimme uskovien siskojen ja veljien kanssa aiheesta:


Kirjoittaja AOAOAOAOAO:
  Kiitos Sinetti näystäsi.

Itsellenikin tuli heti mieleen tuo kuolema, jonkun tietyn henkilön kuolema.

Jos musta ruusu kuvaa kuolevaa henkilöä, niin läpinäkyvä rasia tarkoittaisi arkkua, mutta sen "läpinäkyvyys" tarkoittaisi sitä ettei tuo kyseinen kuoleva henkilö jää/joudu "pimeyteen".

Henkilökohtainen ja ajankohtainen näky jollekin lukijalle.

" Kaikki liha on kuin ruoho ja sen kauneus kuin kedon kukkanen.Ruoho kuivuu, kukkanen lakastuu, kun Herran Henkäys puhaltaa siihen. Totisesti ruohoa on kansa.
Ruohu kuivuu, kukkanen lakastuu, mutta meidän Jumalamme Sana pysyy iankaikkisesti ." Jes.40:6-8Vastasin AO:lle:

Kiitos AO, itseasiassa odotin jo sinun tulkintaasi, ja se oli hyvä tulkinta ja se avasi vähän lisää.
AO:

Jos musta ruusu kuvaa kuolevaa henkilöä, niin läpinäkyvä rasia tarkoittaisi arkkua, mutta sen "läpinäkyvyys" tarkoittaisi sitä ettei tuo kyseinen kuoleva henkilö jää/joudu "pimeyteen".


Totta, mitä jos tuo olisikin Sanomaa meille kaikille, tosin voi olla henkilökohtaistakin, mutta, tuonne alkuun löysin selitystä, jossa sanottiin että voi myös takoittaa uudelleen syntymää tai jotain uutta!
Voisiko tämä jo vihdoin tarkoittaa Kristuksen saapumista meidän luokse. Me emme kuitenkaan kuolemaan kuolisi, emmekä joutuisi pimeyteen, vaan muuttuisimme ja saisimme nuo valkoiset vaatteet!!!!1.Korinttolaiskirje:
15:1 Veljet, minä johdatan teidät tuntemaan sen evankeliumin, jonka minä teille julistin, jonka te myöskin olette ottaneet vastaan ja jossa myös pysytte
15:2 ja jonka kautta te myös pelastutte, jos pidätte siitä kiinni semmoisena, kuin minä sen teille julistin, ellette turhaan ole uskoneet.
15:3 Sillä minä annoin teille ennen kaikkea tiedoksi sen, minkä itse olin saanut: että Kristus on kuollut meidän syntiemme tähden, kirjoitusten mukaan,
15:4 ja että hänet haudattiin ja että hän nousi kuolleista kolmantena päivänä, kirjoitusten mukaan,
15:5 ja että hän näyttäytyi Keefaalle, sitten niille kahdelletoista.
15:6 Sen jälkeen hän näyttäytyi yhtä haavaa enemmälle kuin viidellesadalle veljelle, joista useimmat vielä nytkin ovat elossa, mutta muutamat ovat nukkuneet pois.
15:7 Sen jälkeen hän näyttäytyi Jaakobille, sitten kaikille apostoleille.
15:8 Mutta kaikkein viimeiseksi hän näyttäytyi minullekin, joka olen ikäänkuin keskensyntynyt.
15:9 Sillä minä olen apostoleista halvin enkä ole sen arvoinen, että minua apostoliksi kutsutaan, koska olen vainonnut Jumalan seurakuntaa.
15:10 Mutta Jumalan armosta minä olen se, mikä olen, eikä hänen armonsa minua kohtaan ole ollut turha, vaan enemmän kuin he kaikki minä olen työtä tehnyt, en kuitenkaan minä, vaan Jumalan armo, joka on minun kanssani.
15:11 Olinpa siis minä tai olivatpa he: näin me saarnaamme, ja näin te olette uskoon tulleet.
15:12 Mutta jos Kristuksesta saarnataan, että hän on noussut kuolleista, kuinka muutamat teistä saattavat sanoa, ettei kuolleitten ylösnousemusta ole?
15:13 Vaan jos ei ole kuolleitten ylösnousemusta, ei Kristuskaan ole noussut.
15:14 Mutta jos Kristus ei ole noussut kuolleista, turha on silloin meidän saarnamme, turha myös teidän uskonne;
15:15 ja silloin meidät myös havaitaan vääriksi Jumalan todistajiksi, koska olemme todistaneet Jumalaa vastaan, että hän on herättänyt Kristuksen, jota hän ei ole herättänyt, jos kerran kuolleita ei herätetä.
15:16 Sillä jos kuolleita ei herätetä, ei Kristuskaan ole herätetty.
15:17 Mutta jos Kristus ei ole herätetty, niin teidän uskonne on turha, ja te olette vielä synneissänne.
15:18 Ja silloinhan Kristuksessa nukkuneetkin olisivat kadotetut.
15:19 Jos olemme panneet toivomme Kristukseen ainoastaan tämän elämän ajaksi, niin olemme kaikkia muita ihmisiä surkuteltavammat.
15:20 Mutta nytpä Kristus on noussut kuolleista, esikoisena kuoloon nukkuneista.
15:21 Sillä koska kuolema on tullut ihmisen kautta, niin on myöskin kuolleitten ylösnousemus tullut ihmisen kautta.
15:22 Sillä niinkuin kaikki kuolevat Aadamissa, niin myös kaikki tehdään eläviksi Kristuksessa,
15:23 mutta jokainen vuorollaan: esikoisena Kristus, sitten Kristuksen omat hänen tulemuksessaan;
15:24 sitten tulee loppu, kun hän antaa valtakunnan Jumalan ja Isän haltuun, kukistettuaan kaiken hallituksen ja kaiken vallan ja voiman.
15:25 Sillä hänen pitää hallitseman "siihen asti, kunnes hän on pannut kaikki viholliset jalkojensa alle."
15:26 Vihollisista viimeisenä kukistetaan kuolema.
15:27 Sillä: "kaikki hän on alistanut hänen jalkojensa alle." Mutta kun hän sanoo: "kaikki on alistettu", niin ei tietenkään ole alistettu se, joka on alistanut kaiken hänen allensa.
15:28 Ja kun kaikki on alistettu Pojan valtaan, silloin itse Poikakin alistetaan sen valtaan, joka on alistanut hänen valtaansa kaiken, että Jumala olisi kaikki kaikissa.
15:29 Mitä muutoin ne, jotka kastattavat itsensä kuolleitten puolesta, sillä saavat aikaan? Jos kuolleet eivät heräjä, miksi nämä sitten kastattavat itsensä heidän puolestaan?
15:30 Ja miksi mekään antaudumme joka hetki vaaraan?
15:31 Joka päivä minä olen kuoleman kidassa, niin totta kuin te, veljet, olette minun kerskaukseni Kristuksessa Jeesuksessa, meidän Herrassamme.
15:32 Jos minä ihmisten tavoin olen taistellut petojen kanssa Efesossa, mitä hyötyä minulle siitä on? Jos kuolleet eivät heräjä, niin: "syökäämme ja juokaamme, sillä huomenna me kuolemme."
15:33 Älkää eksykö. "Huono seura hyvät tavat turmelee."
15:34 Raitistukaa oikealla tavalla, älkääkä syntiä tehkö; sillä niitä on, joilla ei ole mitään tietoa Jumalasta. Teidän häpeäksenne minä tämän sanon.
15:35 Mutta joku ehkä kysyy: "Millä tavoin kuolleet heräjävät, ja millaisessa ruumiissa he tulevat?"
15:36 Sinä mieletön, se, minkä kylvät, ei virkoa eloon, ellei se ensin kuole!
15:37 Ja kun kylvät, et kylvä sitä vartta, joka on nouseva, vaan paljaan jyvän, nisun jyvän tai muun minkä tahansa.
15:38 Mutta Jumala antaa sille varren, sellaisen kuin tahtoo, ja kullekin siemenelle sen oman varren.
15:39 Ei kaikki liha ole samaa lihaa, vaan toista on ihmisten, toista taas karjan liha, toista on lintujen liha, toista kalojen.
15:40 Ja on taivaallisia ruumiita ja maallisia ruumiita; mutta toinen on taivaallisten kirkkaus, toinen taas maallisten.
15:41 Toinen on auringon kirkkaus ja toinen kuun kirkkaus ja toinen tähtien kirkkaus, ja toinen tähti voittaa toisen kirkkaudessa.
15:42 Niin on myös kuolleitten ylösnousemus: kylvetään katoavaisuudessa, nousee katoamattomuudessa;
15:43 kylvetään alhaisuudessa, nousee kirkkaudessa; kylvetään heikkoudessa, nousee voimassa;
15:44 kylvetään sielullinen ruumis, nousee hengellinen ruumis. Jos kerran on sielullinen ruumis, niin on myös hengellinen.
15:45 Niin on myös kirjoitettu: "Ensimmäisestä ihmisestä, Aadamista, tuli elävä sielu"; viimeisestä Aadamista tuli eläväksitekevä henki.
15:46 Mutta mikä on hengellistä, se ei ole ensimmäinen, vaan se, mikä on sielullista, on ensimmäinen; sitten on se, mikä on hengellistä.
15:47 Ensimmäinen ihminen oli maasta, maallinen, toinen ihminen on taivaasta.
15:48 Minkäkaltainen maallinen oli, senkaltaisia ovat myös maalliset; ja minkäkaltainen taivaallinen on, senkaltaisia ovat myös taivaalliset.
15:49 Ja niinkuin meissä on ollut maallisen kuva, niin meissä on myös oleva taivaallisen kuva.
15:50 Mutta tämän minä sanon, veljet, ettei liha ja veri voi periä Jumalan valtakuntaa, eikä katoavaisuus peri katoamattomuutta.
15:51 Katso, minä sanon teille salaisuuden: emme kaikki kuolemaan nuku, mutta kaikki me muutumme,
15:52 yhtäkkiä, silmänräpäyksessä, viimeisen pasunan soidessa; sillä pasuna soi, ja kuolleet nousevat katoamattomina, ja me muutumme.
15:53 Sillä tämän katoavaisen pitää pukeutuman katoamattomuuteen, ja tämän kuolevaisen pitää pukeutuman kuolemattomuuteen.
15:54 Mutta kun tämä katoavainen pukeutuu katoamattomuuteen ja tämä kuolevainen pukeutuu kuolemattomuuteen, silloin toteutuu se sana, joka on kirjoitettu: "Kuolema on nielty ja voitto saatu."
15:55 "Kuolema, missä on sinun voittosi? Kuolema, missä on sinun otasi?"
15:56 Mutta kuoleman ota on synti, ja synnin voima on laki.
15:57 Mutta kiitos olkoon Jumalan, joka antaa meille voiton meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen kautta!
15:58 Sentähden, rakkaat veljeni, olkaa lujat, järkähtämättömät, aina innokkaat Herran työssä, tietäen, että teidän vaivannäkönne ei ole turha Herrassa.Sillä Jeesus Kristus ei näe meitä vain yhtenä suurena joukkona, vaan henkilökohtaisella tasolla, Hän tuntee meidät jokaisen. Meistä jokainen on Hänelle yksittäisenä tärkeä ja RAKAS!


Kirjoittaja sisar :
  Sain ruusuun liittyvän viestin ja ajattelin mustaa ruusua tänään, ennen tämän ketjun näkemistä.


Vastasin Sisarelle :
Kiitos Sisar, tämä vahvistaa näkyä .... voi kuinka toivonkaan sen tarkoittavan tuota jotakin uutta, uudestisyntymää!!!


Eilen uutisoitiin Billy Grahamin kuolemaa ja hänestä on profetiakin.
Mietin illalla, voisiko näkyni, mustasta ruususta, olla viesti Grahamin kuolemasta ja se näytettiin minulle hänen kuolemaansa, päivän edeltävänä aamuna. Tuota mietin, mutten sitä uskaltanut ääneen tuoda julki, enne kuin tänä aamuna, kun eräs uskova ystäväni laittoi minulle viestiä ja kysyi tuota samaa. Nyt sitten ajttelin, että jaan tuon ajatukseni, jota vahvistaa ystäväni samainen ajatus.
... tämä nousi tässä juuri mieleeni, ajtuksena; Musta Ruusun kukka, jolla ei ollut enää vartta (Eli oli katkaistu/ irroitettu varrestaan).
Entä tuo varsi, jota ei näytetty. Sen varassa tuo kukka on elänyt maassa/ maailmassa. Niin kuin mekin elämme tässä maallisessa ruumiissamme, kunnes uskomme kautta, kuoleman hetkellä, emme nukukkaan kuolemaan, vaan muutumme ...Ensimmäinen kirje korinttilaisille 15
1. Veljet, minä johdatan teidät tuntemaan sen evankeliumin, jonka minä teille julistin, jonka te myöskin olette ottaneet vastaan ja jossa myös pysytte
2. ja jonka kautta te myös pelastutte, jos pidätte siitä kiinni semmoisena, kuin minä sen teille julistin, ellette turhaan ole uskoneet.
3. Sillä minä annoin teille ennen kaikkea tiedoksi sen, minkä itse olin saanut: että Kristus on kuollut meidän syntiemme tähden, kirjoitusten mukaan,
4. ja että hänet haudattiin ja että hän nousi kuolleista kolmantena päivänä, kirjoitusten mukaan,
5. ja että hän näyttäytyi Keefaalle, sitten niille kahdelletoista.
6. Sen jälkeen hän näyttäytyi yhtä haavaa enemmälle kuin viidellesadalle veljelle, joista useimmat vielä nytkin ovat elossa, mutta muutamat ovat nukkuneet pois.
7. Sen jälkeen hän näyttäytyi Jaakobille, sitten kaikille apostoleille.
8. Mutta kaikkein viimeiseksi hän näyttäytyi minullekin, joka olen ikäänkuin keskensyntynyt.
9. Sillä minä olen apostoleista halvin enkä ole sen arvoinen, että minua apostoliksi kutsutaan, koska olen vainonnut Jumalan seurakuntaa.
10. Mutta Jumalan armosta minä olen se, mikä olen, eikä hänen armonsa minua kohtaan ole ollut turha, vaan enemmän kuin he kaikki minä olen työtä tehnyt, en kuitenkaan minä, vaan Jumalan armo, joka on minun kanssani.
11. Olinpa siis minä tai olivatpa he: näin me saarnaamme, ja näin te olette uskoon tulleet.
12. Mutta jos Kristuksesta saarnataan, että hän on noussut kuolleista, kuinka muutamat teistä saattavat sanoa, ettei kuolleitten ylösnousemusta ole?
13. Vaan jos ei ole kuolleitten ylösnousemusta, ei Kristuskaan ole noussut.
14. Mutta jos Kristus ei ole noussut kuolleista, turha on silloin meidän saarnamme, turha myös teidän uskonne;
15. ja silloin meidät myös havaitaan vääriksi Jumalan todistajiksi, koska olemme todistaneet Jumalaa vastaan, että hän on herättänyt Kristuksen, jota hän ei ole herättänyt, jos kerran kuolleita ei herätetä.
16. Sillä jos kuolleita ei herätetä, ei Kristuskaan ole herätetty.
17. Mutta jos Kristus ei ole herätetty, niin teidän uskonne on turha, ja te olette vielä synneissänne.
18. Ja silloinhan Kristuksessa nukkuneetkin olisivat kadotetut.
19. Jos olemme panneet toivomme Kristukseen ainoastaan tämän elämän ajaksi, niin olemme kaikkia muita ihmisiä surkuteltavammat.
20. Mutta nytpä Kristus on noussut kuolleista, esikoisena kuoloon nukkuneista.

21. Sillä koska kuolema on tullut ihmisen kautta, niin on myöskin kuolleitten ylösnousemus tullut ihmisen kautta.
22. Sillä niinkuin kaikki kuolevat Aadamissa, niin myös kaikki tehdään eläviksi Kristuksessa,
23. mutta jokainen vuorollaan: esikoisena Kristus, sitten Kristuksen omat hänen tulemuksessaan;
24. sitten tulee loppu, kun hän antaa valtakunnan Jumalan ja Isän haltuun, kukistettuaan kaiken hallituksen ja kaiken vallan ja voiman.
25. Sillä hänen pitää hallitseman "siihen asti, kunnes hän on pannut kaikki viholliset jalkojensa alle".
26. Vihollisista viimeisenä kukistetaan kuolema.
27. Sillä: "kaikki hän on alistanut hänen jalkojensa alle". Mutta kun hän sanoo: "kaikki on alistettu", niin ei tietenkään ole alistettu se, joka on alistanut kaiken hänen allensa.
28. Ja kun kaikki on alistettu Pojan valtaan, silloin itse Poikakin alistetaan sen valtaan, joka on alistanut hänen valtaansa kaiken, että Jumala olisi kaikki kaikissa.
29. Mitä muutoin ne, jotka kastattavat itsensä kuolleitten puolesta, sillä saavat aikaan? Jos kuolleet eivät heräjä, miksi nämä sitten kastattavat itsensä heidän puolestaan?
30. Ja miksi mekään antaudumme joka hetki vaaraan?
31. Joka päivä minä olen kuoleman kidassa, niin totta kuin te, veljet, olette minun kerskaukseni Kristuksessa Jeesuksessa, meidän Herrassamme.
32. Jos minä ihmisten tavoin olen taistellut petojen kanssa Efesossa, mitä hyötyä minulle siitä on? Jos kuolleet eivät heräjä, niin: "syökäämme ja juokaamme, sillä huomenna me kuolemme".
33. Älkää eksykö. "Huono seura hyvät tavat turmelee."
34. Raitistukaa oikealla tavalla, älkääkä syntiä tehkö; sillä niitä on, joilla ei ole mitään tietoa Jumalasta. Teidän häpeäksenne minä tämän sanon.
35. Mutta joku ehkä kysyy: "Millä tavoin kuolleet heräjävät, ja millaisessa ruumiissa he tulevat?"
36. Sinä mieletön, se, minkä kylvät, ei virkoa eloon, ellei se ensin kuole!
37. Ja kun kylvät, et kylvä sitä vartta, joka on nouseva, vaan paljaan jyvän, nisun jyvän tai muun minkä tahansa.
38. Mutta Jumala antaa sille varren, sellaisen kuin tahtoo, ja kullekin siemenelle sen oman varren.

39. Ei kaikki liha ole samaa lihaa, vaan toista on ihmisten, toista taas karjan liha, toista on lintujen liha, toista kalojen.
40. Ja on taivaallisia ruumiita ja maallisia ruumiita; mutta toinen on taivaallisten kirkkaus, toinen taas maallisten.
41. Toinen on auringon kirkkaus ja toinen kuun kirkkaus ja toinen tähtien kirkkaus, ja toinen tähti voittaa toisen kirkkaudessa.
42. Niin on myös kuolleitten ylösnousemus: kylvetään katoavaisuudessa, nousee katoamattomuudessa;
43. kylvetään alhaisuudessa, nousee kirkkaudessa; kylvetään heikkoudessa, nousee voimassa;
44. kylvetään sielullinen ruumis, nousee hengellinen ruumis. Jos kerran on sielullinen ruumis, niin on myös hengellinen.
45. Niin on myös kirjoitettu: "Ensimmäisestä ihmisestä, Aadamista, tuli elävä sielu"; viimeisestä Aadamista tuli eläväksitekevä henki.
46. Mutta mikä on hengellistä, se ei ole ensimmäinen, vaan se, mikä on sielullista, on ensimmäinen; sitten on se, mikä on hengellistä.
47. Ensimmäinen ihminen oli maasta, maallinen, toinen ihminen on taivaasta.
48. Minkäkaltainen maallinen oli, senkaltaisia ovat myös maalliset; ja minkäkaltainen taivaallinen on, senkaltaisia ovat myös taivaalliset.
49. Ja niinkuin meissä on ollut maallisen kuva, niin meissä on myös oleva taivaallisen kuva.
50. Mutta tämän minä sanon, veljet, ettei liha ja veri voi periä Jumalan valtakuntaa, eikä katoavaisuus peri katoamattomuutta.
51. Katso, minä sanon teille salaisuuden: emme kaikki kuolemaan nuku, mutta kaikki me muutumme,
52. yhtäkkiä, silmänräpäyksessä, viimeisen pasunan soidessa; sillä pasuna soi, ja kuolleet nousevat katoamattomina, ja me muutumme.
53. Sillä tämän katoavaisen pitää pukeutuman katoamattomuuteen, ja tämän kuolevaisen pitää pukeutuman kuolemattomuuteen.
54. Mutta kun tämä katoavainen pukeutuu katoamattomuuteen ja tämä kuolevainen pukeutuu kuolemattomuuteen, silloin toteutuu se sana, joka on kirjoitettu: "Kuolema on nielty ja voitto saatu".
55. "Kuolema, missä on sinun voittosi? Kuolema, missä on sinun otasi?"
56. Mutta kuoleman ota on synti, ja synnin voima on laki.

57. Mutta kiitos olkoon Jumalan, joka antaa meille voiton meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen kautta!
58. Sentähden, rakkaat veljeni, olkaa lujat, järkähtämättömät, aina innokkaat Herran työssä, tietäen, että teidän vaivannäkönne ei ole turha Herrassa.Ajatelkaas noita jakeita 55 ja 56: Kuolema, missä on sinun voittosi?
Kun me uskossa muutumme, emmekä kuolemaan nuku, meidän maalliset syntimme jäävät tänne maan päälle, sillä taivaassa niille ei ole sijaa. Ne jäävät itse saatanan/kuoleman kontolle, hänen niskaansa, sillä hän ne on meille ujuttanutkin. Mikä on sinun otasi - se ota kuuluu saatanalle jonka kautta on kuolema.Kirjoittaja Eero:
 
Luulen, että tämä voisi viitata juuri Billy Grahamin poismenoon, Rauha hänen sielulleen.

Eilen aamulla kävi mielessä ajatus ”tästä alkavat vaikeat ajat”. Mietin, että kuinka paljon vaikeat ja minulle itsellenikö, koska se tulee yleensä ensimmäisenä mieleen, vaikkei niin pitäisi aina ajatella. Tuo Grahamin ylösotto tuntui varmistavan asia.AO laittoi viestiä:

" Tänään, näin herätessäni kuvan, jossa oli Ruusun kukka, ilman vartta ja se oli väriltään MUSTA!
Tuo kukka ei ollut enää hyvässä kunnossa ja sen vierellä oli jokin läpinäkyvä rasia (en osaa sitä kuvata). Oliko tarkoitus että tuo kukka laitetaan tuohon rasiaan, vai oliko se jo otettu pois siitä? Mutta kukka oli musta Ruusu, ilman vartta ....

Maanantai-iltana katsomassa tv-ohjelmassa eräs nainen ojensi vanhalla naiselle piirtämänsä kukan, ilman vartta, pelkkä kukka, joka oli musta.

Kun Sinetti kertoi näystään, "tiesin", mitä se todennäköisesti tarkoittaa, ja eilen illalla tuo näky täyttyi.

Isoäitini kuoli, ja tänään iltapäivällä olin siirtämässä häntä vanhempieni kanssa vuodeosaston ruumishuoneelta kotipaikkakuntani siunauskappeliin.

Jotkut näistä "näyistä" ja "unista" toteutuvat nopeastikin, joskus täytyy odottaa vuosia, tai pidempäänkin.Vastasin AO:lle:
Amen. Otan Osaa suruusi AO, voimia ja siunausta sinulle. Olet rakas.
Jumala puhuu lapsilleen ihmeellisesti.
Tuli surullinen ja hiljainen, mutta yhtäaikaa Rakkaudellinen olo. Jumala Rakastaa meitä.

Noin reilu kuukausi tuosta kului kun hyvän ja rakkaan uskovan siskoni mies kuoli, ystäväni, ja perhe tuttavamme, jonka kanssa välillä käymme kokouksissa ym; silloin ymmärsin, että tuo viesti saattoi myös kertoa tästä tulevasta surusta ... Osaan ottoni, rakas ystäväni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti