torstai 26. heinäkuuta 2018

NIIN MAAN PÄÄLLÄ, NIIN KUIN TAIVAASSA ..

   
 TÄNÄÄN, 16.4.2018.
Herätessäni näin kuvan/ näyn, joka oli kuin vesiväri maalaus. Näin siinä avoimella paikalla olevan pienen, vanhan mökin. Mutta hauskaa tuossa kuvassa oli se, että tuon mökin edessä oli puro, mutta se puro oli elävä ja sen vesi oli virtaavaa ...
Kiitos Jeesus, että Sinun sanomasi virtaa edelleen meidän kauttamme ja anna sen pysyä virtaavana ja anna tuon mökin edustaa sitä majapaikkaa, jossa meillä siskoilla ja veljillä on yhteys Sinun kauttasi.
Amen.
TÄNÄÄN, 19.4.2018.  herätessäni ja ollessani rukouksessa, näin kuvan kauniisa, kultaisesta sormuksesta, jossa oli kaunis ja kirkas, pyöreä kivi. Näin ylkä lohduttaa morsiantaan!
Kiitos, kunnia ja ylistys, Jeesukselle Kristukselle!En muistanutkaan, näin myös eilen, 19.4. 2018. aamuyöstä unen, jossa oli siskoni, josko tuo sormuskin liittyi tuohon uneen.
Illalla laitoin siskolleni unesta tämän viestin:

" Ai niin ... muistin äsken juuri viime aamu öisen unen pätkäni.
Sinä olit, siskoni siinä ja tulit luokseni valkoisessa, kauniissa hääpuvussa. Halusit tulla näyttämään sen ja halusit myös näyttää ne kauniimmat puvut jotka olisit voinut myös valita, mutta valitsit omasta tahdostasi tuon hyvin kauniin, mutta yksinkertaisemman puvun.
Muuta tuosta unesta en muista, mutta .. jos sillä on jokin tarkoitus, niin siinä kerrotaan sinun uskoon tulosta. Se tapahtuu sinun omasta tahdostasi, niin kuin kuuluukin. Ja tuo hää puku on morsiammen puku, sillä otat Jeesuksen vastaan elämääsi ja saat vanhurskauden puvun jota tuo valkoinen kuvastaa. Amen.
Tuo uni toteutukoon. Amen.

Viime yönä, 20.4.2018. näin unessa kauniin taulun. Se oli suuri taulu, kuin maasta taivaaseen. Kaikki ihailivat sitä ja minäkin sanoin, että tuon haluaisin omakseni ja ympärillä ihmiset myönsivät haluavansa samaa.
Tuossa taulussa oli kuvattu ristiä, joka oli ylhäällä taivaassa ja taivasta oli kuvattu sen ympärille ja kangasta, joka kieppui kauniisti ristin ympäriltä alas, alas maahan saakka, tänne meidän maailmaan. Ja oikeassa ylänurkassa, ristin vierellä näin ilmassa kämmenen avoinna ja alhaalla, maailmassa, taulun vasemmassa reunassa oli samoin tuo avoin kämmen kuvattuna. Oikea käsi ylhäällä taivaassa ja vasen alhaalla maailmassa. Taulu oli todella kaunis ja tiesin, että nuo kämmenet olivat Kristuksen kädet.Joku vierelläni sanoi:
- " Katsokaa noita nyrkkejä ..!!!"
Voi kun pystyisin teille sen näyttämään ...
Siitä tuli mieleeni tämä: " ... niin maan päällä, niin kuin taivaassa."
Amen.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti