keskiviikko 25. heinäkuuta 2018

JA KATSO, MINÄ TULEN PIAN
TÄNÄÄN, 7.4.2018.
Näin herätessäni kuvan/ näyn jonkin astian / altaan tai jonkin reunasta, joka näytti kiviseltä ja sen reunan yli virtasi koko ajan, pulputen, kirkasta vettä.

Tuo näky on hyvä näky, koska saamme tuon hengellisen juomamme Kristukselta ja Hänen Sanansa kautta ja on hyvä, jos se on ylitse vuotavaa, emmekä elä hengellisesti kuivuudessa.
Kiitos Jeesus!

Muistan, kun kerrankin, 2010, makasin sairaalassa kuoleman kielissä, mutta näin monena yönä unta tai näkyä, virvoittavasta lähteestä, joka oli jossakin kallio luolassa. Sen vesi oli kauniin turkoosin sinistä ja näin kuinka ylhäältä putosi hiljakseen vettä pisaroina alas veden pintaan. Siitä lähti rauhoittava ääni.
Sain levätä alku lähteellä ... niin koin.
Kun pääsin kotiin, mieheni ihmetteli aamulla, että yöllä kuuli, kun minusta kuului kummallinen ääni; kuin vettä olisi tippunut.
Ilostuen, sain kertoa ja todistaa tuosta unestani ....
Mieheni todisti sen minulle todeksi, että todella sain levätä siellä.
Kiitos Jeesus!

Ps.... tuo vesi oli saman sinistä, kuin vesi Israelissa!

5.Mooseksen kirja:
32:1 "Kuunnelkaa, te taivaat, kun minä puhun, ja kuulkoon maa minun suuni sanat!
32:2 Sateena pisaroikoon minun opetukseni, kasteena valukoon puheeni niinkuin vihma vihannalle, niinkuin sadekuuro ruohikolle.


TÄNÄÄN; 11.4.2015. aamulla herätessäni ja alkaessani rukoukseen, näin kuvan/näyn, jossa oli muutama palapelin pala, n. 3-4 palaa. Yhdessäkään ei ollut mitään kuvaa, mutta paloja oli enää vain muutama .... ajattelin, etteihän niissä voinut olla kuvia, koska ne ovat ne muutama jälejellä oleva pala elämästämme, ja emmehän tiedä tulevaisuutta .....
Amen.
Ilm.3:11 Minä tulen pian; pidä, mitä sinulla on, ettei kukaan ottaisi sinun kruunuasi.
Ilm.22:7 Ja katso, minä tulen pian. Autuas se, joka ottaa tämän kirjan ennustuksen sanoista vaarin!"
Ilm.22:12 Katso, minä tulen pian, ja minun palkkani on minun kanssani, antaakseni kullekin hänen tekojensa mukaan.
Ilm.22:20 Hän, joka näitä todistaa, sanoo: "Totisesti, minä tulen pian". Amen, tule, Herra Jeesus!TÄNÄÄN, 14.4.2018. herätessäni näin kuvan, jossa näin jonkin, aivan kuin omenan kannan tikun, omenaa ei näytetty, hieman pyöreähköä reunaa näin. Sitten tuli kädet, joita aina näyissäni pidän Jumalan käsinä. Nuo kädet asettivat tuon tikun päähän jonkin suoja tulpan. Sitten aloin kyselemään, mikä tuo oikeasti oli, eihän omenan kanta tikkuun tarvitse tuollaista tulppaa? Kynttilä ja sen lanka? Miksi sekään tarvitsee tulppaa? Sitten ajattelin että jos tuo onkin jonkinlainen pommi, jossa on TODELLA LYHYT sytytyslanka ... maailmassa kovin velloo ja ehkä Herra haluaa vielä suojata ja varjella meitä, mutta sytytyslanka on kyllä lyhyeksi käynyt ... Sitten lähdimme aamusta kauppaan ja radiosta kuuluikin kuinka USA ja Britit ja Ranska olivat tehneet Syyriaan iskun. Miten Venäjä vastaa? Ehkä meitä varjellaan tältä ?
.. nousi vielä mieleen, että voihan tuo olla myös jonkun elämänlanka, joka estettiin vielä katkeamasta ... kuva oli kyllä melko selkeä, mutta näytettiin nopeasti ja pääasiassa oli tuo lyhyt "lanka" osuus.
Herra, Jeesus Kristus, ole meille armollinen ja varjele meitä.
Amen. 


                                                             *******
25.7.2018.


Tänään, näin herätessäni kuvan, joka oli pimeähkö, vanha ja kapea käytävä ja käytävän päässä näin ovet, jotka oli vielä kiinni.
En katsellut noita ovia viereltä, vaan käytävältä, josta vielä oli hyvin pieni matka oville ... miltei perillä ..
Matkaa oville, oli suunnilleen tuon verran, kuin alla olevassa kuvassa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti