sunnuntai 8. heinäkuuta 2018

TUSKANNE MUUTTUU ILOKSI ...

12.1.2018.Tänään, kun olin herännyt ja rukouksessa näin taas pari kuvaa, kuin lohdutukseksi:

- Näin molemmin puolin kuvaa metsän puita ja keskellä oli aukko, kuin maantien kohdalla. Tietä ei näytetty, katse oli kohdistunut ylös taivaisiin. Sitten puut väistyivät syrjään ja näin vain taivaan avaruutta.
Samassa tuli vielä kuva, jossa Jeesus oli ristillä.

Miten se sanonta menikään; ettemme näe aina metsää, metsän puilta? Ei näe metsää puilta = ei näe kokonaisuutta/ ei ymmärrä kokonaisuutta kun keskittyy sen osiin. Ei näe olennaista. Mutta kun pidämme katseemme Kristuksessa ja Hänen sovitustyössään, avautuu tämän kautta Taivaallinen Totuus.

Olkaat Siunatut!


13.1.2018. Tänä aamuna herättyäni ja rukous hetkessä näin tämän kuvan/näyn:

Näin suuren huoneen, jonka keskellä oli suuri pöytä,jonka päällä oli valkoinen liina ja sen ympärillä paljon ihmisiä. Tuo kuva oli niin vanhanaikaisen oloinen, kuin jostakin keskiajalta. Sitten näin, kuinka huoneeseen astui, siihen ihmisten keskelle nainen, jolla oli soihtu kädessään ....
Muistin heti, kuinka eräässä Rukousyhteys Hetkessä, joita olemme ystävieni kanssa alkaneet pitämään kodeissamme vuoron perään, minun veljeni profetoi minulle, että näki minut sellaisena vanhanajan soihdun kantajana, eikä vain siellä muiden seassa vaan johtamassa ...
14.1.2018. Näky kuva:
Tänään, rukoillessani, näin kuvan jossa keskiaikaiseen ja leveään, pitkään ja vaaleanpunaiseen pukuun pukeutunut nainen piti kiinni vatsastaan ja alkoi siitä sitten vajoamaan kohti lattiaa, täysin selälleen ....oliko tämä minulle itselleni? Vai onko tuo merkki, että synnytyksen aika on tullut? Täytyy koetella, liekkö ollut näky, mutta kovin selkeä tuo kuva oli.
Vaaleanpunainen väri kuvastaa morsius seurakuntaa.

"Sekö teitä askarruttaa, että sanoin: 'Vielä vähän aikaa, ettekä te näe minua, taas vähän aikaa, ja te näette minut jälleen'? 20. Totisesti, totisesti: te saatte itkeä ja valittaa, mutta maailma iloitsee. Te joudutte murehtimaan, mutta tuskanne muuttuu iloksi. 21. Nainen, joka synnyttää, tuntee tuskaa, kun hänen hetkensä koittaa. Mutta kun lapsi on syntynyt, äiti ei enää muista kipujaan vaan iloitsee siitä, että ihminen on syntynyt maailmaan. 22. Tekin tunnette nyt tuskaa, mutta minä näen teidät vielä uudelleen, ja silloin teidän sydämenne täyttää ilo, jota ei kukaan voi teiltä riistää. 23. Sinä päivänä te ette kysy minulta mitään.
Joh.16.Tänään 14.1. on myös mieheni ja minun 39 vuotis hääpäivä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti