sunnuntai 25. helmikuuta 2018

VALTAVAA RAKKAUTTA!

   

 
VALTAVAA RAKKAUTTA!

5.5.2012. aamu näky; virsikirja joka itsestään sulautui kannesta kanteen. Takakansi oli jo kirjassa tosi risa. Siis vanha virsikirja, hyvin käytössä ollut; vanhoja virsiä. Olinkin usein näinä päivinä laulanut; Herraa hyvää kiittäkää… virsi 332. sen ensimmäistä säkeistöä, sillä se on niin ihanan ylistävä. Meidän pitääkin olla jatkuvassa ylistyksessä ja kiitoksessa. Jostain tuli myös mieleeni katsoa, mikä on virsi 305? Vastaus oli; Jeesus ruokit sanallasi… Tämä tuli tuosta ajatus leikistä, profetaaliset numerot. kun luin sen virren sanat, huomasin sen olevan hyvin sopiva tämän hetkiseen tilanteeseen. Se on paastonajan virsi.

VIRSI 305
1. Jeesus, ruokit sanallasi halullista sieluani, kirkastat sun armoasi. Asu, Jeesus, luonani.
2.Herra Jeesus, tunnen kyllä, etten pyhyytesi yllä. Siksi turvaan armoosi. Asu, Jeesus, luonani.
3.Kiusausten helteessä, valheen hengen vietellessä anna kuulla ääntäsi. Asu, Jeesus, luonani.
4.Murra pahuuteni valta, Herra, suojaa saatanalta. Sinussa on voimani. Asu, Jeesus, luonani.
5.Rikokseni ovat suuret, synnilläni syvät juuret, vaan en lähde luotasi. Asu, Jeesus, luonani
6.Ken nyt voisi syöstä vaivaan? Armostasi perin taivaan. Sinussa on toivoni. Asu, Jeesus, luonani.
7. Pysy läsnä, Jeesukseni, uudeksi luo sydämeni, Hengellesi alttiiksi. Asu, Jeesus, luonani.
8. Näin saan elää kanssa Herran, kunnes taivaassasi kerran kaikuu kiitosvirteni: Asun, Jeesus, luonasi.

6.5. Sunnuntai aamuna, sain näyn viinilasista joka oli melkein täysi ja se hiljalleen, itsekseen tyhjeni. Ajattelin.
- Kiitos Jeesus kun tarjosit näin minulle ehtoollismaljan, kun muuten en täältä metsän keskeltä pääse, kiitos Herra!
Näin myös pari valkoista munaa, ajattelin niiden kuvaavan uutta elämää.
7.5. Tänä aamuna sain näyn, jota näytettiin ylhäältä käsin. Näin vaaleanruskeita ympyröitä… leivoksia? Mitä, mitä ne olivat? Ihmettelin ajatuksissani. Sitten tuli tarjotin joka nosti niistä pari tarjottimelle ja kohotettiin niin että näin mitä se oli. Huomasin että se oli kuin Iriscoffee lasikolpakko. Sanoin ajatuksissani, että enhän minä enää sitä juo. Sitten ajattelin että jos se olikin kahvimuki, läpinäkyvä siksi, että näkisin sen olevan kahvia. Niitä oli paljon tarjolla. Oliko tulossa jokin suuri juhla? Hengellisyyttä en tästä liiemmin löytänyt. Kerroin miehelleni tästä näystäni kun nousin ylös:
- Onkohan meille tulossa juhlat… ?”
Hän vastasi:
- Joo, parin vuoden päästä mä täytän 60.….”
Illalla katsoin Yliluonnollista ohjelmaa tv7:ltä ja siinä puhuttiin siitä että kun rukoilee, ei meidän tarvitse anoa vaan vastaanottaa ja uskoa siihen lahjaan jota olemme rukoilleet saavaksemme. Ohjelma oli: Yliluonnollista: Vieraana Jonathan Bernis, ohjelma numero: 305! Taas tämä numero sarja…. Seuraavana päivänä löysin kirjasen tai vihkosen joka kertoi tästä samasta asiasta. Mutta nyt se aukesi minulle paremmin. Tämän teoksen nimi on: Kuinka vastaanottaa Pyhän Hengen täyteys; Kenneth E. Hagin. Se oli täyttä asiaa koko pienellä olemuksellaan. Meidän tulee rukoilla vastaanottavasti Pyhän Hengen täyteyttä. Ihmiset itse päättää, haluavatko he vastaanottaa sen mitä Jumala tarjoaa. Meidän pitää käsittää että Pyhä henki on jo täällä maailmassa. Jumala lähetti sen meille ensimmäisenä Helluntaina. Meidän ei tarvitse odottaa lahjan saamista oli se Pyhän Hengen saamista tai parantumista…. Me voimme sen vastaanottaa, niin kuin lahjapaketin joka meille tarjotaan ja uskoa se saaduksi. Emme saa ajatella:
- Uskon vasta sitten kun se on toteutunut….”
Ei meidän pitää vastaanottaa se heti. Jumala ei anna meille
mitään, vaan odottaa että me vastaanotamme sen mitä Hän tahtoo meille… Koska meillä on vapaa tahto. VALTAVAA RAKKAUTTA! Me voimme laittaa kädet toistemme päälle kuin
apostolit. Ennen kuin niin teemme, meidän pitää lukea ääneen

Ap.t.19:6: “Ja kun Paavali pani kätensä heidän päälleen, tuli heidän päällensä Pyhä Henki, ja he puhuivat kielillä…”

Meidän pitää kertoa että Pyhä henki tulee heihin kun laitamme kädet heidän päälleen. He voivat avata suunsa täysin auki ja heistä voi tuntua että heidän kielensä haluaisi sanoa jotain, ei mitään luonnollista kieltä. Heidän pitää korottaa äänensä ja puhua mitä tahansa ääniä heidän suustaan tulee ja puhua kunnes siitä tulee sujuvaa, selvää kieltä.
 Me itse emme ymmärrä ehkä siitä mitään, mutta Pyhä Henki puhuu ja rukoilee meidän puolestamme suoraan Jumalalle. Meidän ei siis todellakaan tarvitse odottaa antaako Jumala mitään; ei, vaan me vastaanotamme ja uskomme sen saaneen. Valtava läksy minkä taas opin. Olen sen tiennyt ennenkin mutta nyt se avautui aivan uudella tavalla. Tämä varmasti johdatettiin eteeni, ensin ohjelman kautta ja sitten löytyi tämä ihana kirjanen.
- VASTAANOTA Jumalan armolahjat, älä ano ja odota!”
Niin usein ihmettelemme miksi Jumala ei anna, kun rukoilemme ja jäämme odottamaan, mutta meidän pitäisi ihmetellä itseämme, miksi emme vastaanota?
10.5. sain aamulla näyn avoimista ladon ovista tai saattoivat ne olla muutkin ovet, mutta ne olivat isot. Ne olivat täysin avoinna ja tuuli heilutteli niitä. Ne ovat ovet uuteen elämään, työhön tai mitä ne tuokaan tullessaan?
11.5. näky vanhasta tukkipuusta joka oli mennyt kahtia. Edellisenä iltana sain näyn äidistäni nuorena. Hänellä oli musta, tyköistuva jakkupuku, 50luvun mallia. Sitten äidin kasvot muuttuivat toiseksi, tuntemattomaksi naiseksi jolla oli myös musta jakkupuku. Sen jälkeen näytettiin peräjälkeen lisää mustapukuisia naisia, kaikilla oli myös tummat hiukset kuin äidillä.
Joillain oli musta, pieni hattu ja joidenkin hattuihin oli kiinnitetty musta suruharso ja joillain naisilla oli mustat aurinkolasit. Näyn päätteeksi kuulin äänen sanovan:
- Arki.”
Kirjoitin 4.5. Johanna Tunturipurolle ja Aulikki Hartikaiselle sähköpostiin rukouspyynnön, ystäväni ja minun asiani puolesta:

Rakkaudellinen tervehdys!
Minun täytyi alkaa kirjoittaa, aivan kuin jokin olisi kehottanut tähän. Pyhä Henki! tuntui että täytyy saada Jumalan palvelijan tukea. Olen ollut pari viikkoa kuin Jaakobin painissa henkisesti… Olen pitkään rukoillut ja pyytänyt Jumalalta vastauksia johdatukseni tiellä, muuttamaan niitä näkyviksi. Saan paljon näkyjä aamuisin ja iltaisin.
 Olen pyytänyt että alkaisin saamaan kunnon profetioita ja sen puolesta on rukoiltukin. Olen pyytänyt myös silmävoidetta… minulla ja hyvällä ystävälläni on haave saada tehdä työtä yhdessä jossa saisimme myös kirkastaa Jumalaa ja Herraamme. Pyysin Jumalaa antamaan vahvistukseksi haaveemme toteutumisesta, että ystävänikin saisi näkyjä tai unia asiasta ja todella niin kävi. Hän sai kolmena yönä peräkkäin unen jossa valmistelimme kirpputoria ja siellä oli Raamattujakin hyllyssä. Minäkin sain ennemmin näyn kirpputorista jonka nimi saattaisi olla “NOOAN ARKKI”. 
Olimme ihmeissämme, mutta ystäväni rohkeus ei kuitenkaan riitä lähteä tälle tielle. 
Hän on kolmen tytön yksinhuoltaja ja hänen miehensä kuoli pari vuotta sitten. Hän on vakityössä eikä uskalla jättäytyä Jumalan johdatukseen. Minä olen työtön, vaikeasti työllistettävä, sairauteni takia. Olen uskonut jo kuusivuotiaasta, mutta nyt, pari vuotta , on uskoni syventynyt, kävin uskonkasteella 20.11.2010. 
Olen käynyt valtavaa Jumalan koulua. Esim. vuoden kestävää pelkokoulua, tuolta ylhäältä käsin. Ymmärrän nyt saatanan metkut. Ystäväni joutui rekan kanssa onnettomuuteen, muttei onneksi itselleen käynyt juuri mitään. Jumala pysäytti häntä muuttamaan elämän
suuntaa. Hän ymmärsi sen itsekin. 3.5. aamuyöllä hän heräsi ääneen; herää, herää, herää… Ja sitten hän heräsi, huoneessa ei ollut ketään, klo. oli 3.05. Sitten hän näki kirjoituksia ja äänen joka kehotti häntä täysipäiväiseen Jumalan työhön. Aamen! 
Olin nähnyt helmikuulla näyn kelloajasta, 3.10, jolle en keksinyt mitään selitystä. Uskon että se tuli tässä. Ystäväni elämä alkaa rakentua uudelleen tästä hetkestä, jos vain uskaltaa olla kuuliainen. Minäkin sain vastauksen… mutta haluan niitä palavasti lisää. Mihin tarttua seuraavaksi? Mikä seuraava askel? Että näyt ja unet ja haaveet alkaisi muuttua käsin kosketeltaviksi, eläviksi… niin kuin Jumalakin on. ELÄVÄ! 
Olemme malttamattomia. Rukoilkaa puolestamme, olisi ihanaa myös saada ajatuksianne ja ehkä mahdollista profetiaa asialle. Tarvitsemme veljien ja sisarien tukea nyt kun itse emme pääse seurakuntaan. Ystävällä ei ole nyt autoa eikä minulla korttia. Olen myös pyytänyt miehelleni uskoa, se helpottaisi omaakin uskon elämääni…
Jumalan siunausta!
Sisaresi *****

Sain parinviikon päästä, 14.5. vastauksen Aulikilta:

Muistamme rukouksin, olosuhteiden kautta Herra vie asioita myös eteenpäin! Mielenkiintoisesti Herra on puhunut!
Siunaavin terveisin Aulikki

15.5. aamulla sain näyn, jossa oli paljon harmaita mukulakiviä ja sitten niiden päälle tuli kananmunia tai linnunmunia tai sille se ainakin näytti. Sitten näin naisen joka kantoi raskasta taakkaa harteillaan.
 Niinhän me teemme, kannamme raskaita taakkoja, vaikka voisimme jakaa niitä Jumalan kanssa, luottaa Jumalaan enemmän että hän pitää kyllä huolta omistaan. Mietin noita kiviä, olisikohan herätyksen aika pian. Kivet alkavat muuttua uudelleen syntyneiksi, uskoon herääviksi ihmisiksi.
16.5. Tänä aamuna sain kolme näkyä. Ne tulivat pitkin välein,
harvakseltaan. Ensimmäinen oli todella paksusta paperipinosta. Ne näyttivät tyhjiltä, mutta oikeassa yläkulmassa oli kulma musta, neliönmuotoinen ja sen keskellä oli valkoinen risti. Toinen näky oli jyrkästä mäestä ylöspäin, koska katselin sitä alhaalta ja sen molemmilla reunoilla oli korkea muuriseinä. Kolmannessa näyssä tuli ylitseni käsi. Se heilutteli sormia ja sitten alkoi liikuttaa kämmentä ylös ja alas. Tuli tunne että se oli siunausliike, vaikkei sanoja kuulunutkaan.
- Kiitos Herra!
Me tarvitsemme siunausta. Ihanaa jos saa Jumalalta siunauksen, mutta voimme ja meidän pitää siunata myös toisiamme ja erilaisia asioita, olivat ne hyviä tai pahoja. 
Siunauksella on suurempi voima kuin kirouksella, kirouksen voimaa kuitenkaan väheksymättä. Meidän ei pitäisi kirota koskaan ketään tai mitään, sillä nämä ovat asioita jotka jäävät toimimaan henkimaailmassa, vaikka tekisit sen aivan tahattomasti, tarkoittamatta tai leikillään tai vihapäissä… 
Ymmärrän että on vaikeaa siunata pahinta vihamiestään, mutta niin pitää tehdä tässä Jumalan maailmassa jos sitä haluaa oikein kulkea. Kun siunaamme, muuttuu ne myös meille siunaukseksi, moninkertaisesti.
- Jumalan siunausta sinulle ystäväni joka luet tätä…”
Jos jokainen ihminen auttaisi yhtä ihmistä ja myös siunaisi tätä, maailma olisi toisenlainen… 
On siunausta itsellemme kun siunaamme toisiamme. Auttaminen sytyttää elvytyksentulen joka on meille siunaukseksi. Kyse ei ole siitä mitä itse saamme, vaan toisen ihmisen auttamisesta rakkaudella. Autamme parhaamme mukaan, tarjoamme parastamme. Yritetään tehdä maailmasta parempi paikka elää, teoillamme. 
Elämä on värikäs ja mielenkiintoinen matka, kun uskallamme tarttua siihen, löydämme myös itsemme ja sisimpämme. Olkaamme Jumalan avulla vahvoja auttamaan toisiamme. Meidän pitää osata arvostaa sitä, mitä Jumala on meille antanut. Olemme toistemme arvoisia ja elämästä tulee parempaa kun saamme auttaa toinen toistamme. Teoillamme olemme esimerkkinä muille joten älkäämme ylvästelkö ja kerskaile teoillamme, vaan teemme ne nöyränä ja pyyteettömästi, se on Jumalan mielen mukaista.
Älkää unohtako heikompianne sillä hyvät teot auttavat lähimmäistemme elämää. Voimme yrittää auttaa siinä minkä toinen on menettänyt tai ainakin vähän keventää sitä taakkaa, voima varojemme mukaan. Annamme toivoa hädässä olevalle kun autamme parhaamme mukaan. 
Viedään hyvää eteenpäin ja pidetään toivoa yllä. Rakkaus ja lähimmäisen auttaminen on asia joka yhdistää meitä ja tulemme suureksi perheeksi auttamalla toisiamme. 
Yhteistyö auttaa uskomaan elämässä onnistumiseen ja se on suuri voimavara, se on uskomaton siunaus. Ei kuljeta kaukaa hädässä olevan ohi, eikä pysytellä loitolla kun pitää mennä lähelle ja osoittaa rakkautta. Kyvyttömyydestä ei rangaista Jumalan valtakunnassa. Jumalan valtakunnassa yksi on kymmenen veroinen. Jumalalla on riittävästi aikaa ahdistuneelle ihmiselle kunhan vain haluamme Hänen läsnäoloaan. Tässä Jeesuksen rohkaisu ahdistuneelle:

- Tulkaa minun tyköni kaikki työtä tekeväiset ja raskautetut, niin minä annan teille levon”. (Matt.11).

Katso Jeesuksen kirkkautta. Saat unohtaa oman pimeytesi ja olla turvassa, kätkettynä Jeesuksessa. Saat rauhassa olla kammiossasi Jeesuksen läsnäolossa, ei se tee sinusta parempaa uskovaa vaikka meluaisit uskostasi ulkoisesti, jokainen uskoo tavallaan eikä kaikkia ole tarkoitettu saarnaamaan. On tietenkin hyvä levittää evankeliumia, mutta sitä voi tehdä jokainen tavallaan.
17.5. aamulla näin unta, jossa unen loppuosassa, minulla oli vaaleanpunainen juhlamekko, jonka alaosa oli leveä ja maahan asti pitkä. Kuljin erään täysin vieraan miehen ohi ja samalla laitoin käteni hänen päällensä:
- Jumalan siunausta!”Kun heräsin tein miehelleni samalla tavalla ja hän kiitti. Sain myös kaksi näkyä, ensin avautui musta sateenvarjo ja toisessa näyssä suuri lintu kiersi ilmassa ympyrää, ehkä kotka. Tänään on
Helatorstai, Jeesuksen ylösnousemus päivä ja kohta myös Helluntai, jolloin saimme Pyhän Hengen maailmaan. Ehkä siksi laitoin unessa käteni miehen päälle… Vaaleanpunainen puku edustaa morsiamen pukua. Musta sateenvarjo ehkä näyssä tarkoitti Jumalan suojaa ja siihen liitettynä tuo kotka = Jumalan siipien suojassa.
20.5. aamulla näkykuvia, ensin lilanpunaisia kukkia, päivänkakkaramaisia, joissa suuri keltainen keskus. Sitten kukat lisääntyivät ja niitä oli lopulta paljon. Lähikuvassa näytettiin kuinka kukkien terälehdet nousivat ylös, niin kuin olisivat iloiten ylistäneet. Sitten näin tummanruskeita suoria oksia ja kohta niistä oli punottu kori…
21.5. tänä aamuna näky ei ollut niin lohdullinen. Maa oli halkeileva ja kuiva, sitten näin kukan oksan jonka päässä oli vaaleanpunainen, kellomainen kukka, se oli kaktuksenomainen kukka. Sitten näin vielä kädet jotka jollain levyllä tai leveällä lastalla tasasivat pientä hiekkakasaa keoksi, erilleen muusta. Siis kovin oli kuivaa, kuvastiko tämä tämän päivän ihmisten hengellistä elämää; kuivaa on… Olihan siellä sentään se yksi vaaleanpunainen kukka… kun taas edellisen aamun näyssä hengellisyys kukoisti kasvavana voimana. Katsoin ulos ikkunasta. Aurinko paistoi lämpimästi. Menin ovelle ja avasin sen. Annoin kesän tulvia sisään, sillä ulkona oli todella kaunis ja lämmin kesäpäivä. Linnut lauloivat iloisesti ja kiireisinä rakensivat pesiään. Luonto kuunteli Luojaansa, on oikeus olla hiljaa. Ehkä kuulemme Jumalan puheen silloin selvemmin; sana avautuisi… Kyllä Jumala on tehnyt kauniin maailman, voi, kun emme tuhoaisi sitä kauneutta sillä syntisellä maailmalla jota suurin osa edustaa. Laitoin silmäni kiinni ja hengitin syvään, annoin auringon lämmön tulvia sisimpääni; ollen samalla Jumalan rakkaudellisessa läsnäolossa, hiljaa. Meidän täytyy elää rauhassa kaikkien kanssa. Maailman rauhan saavuttaminen lähtee jo meidän lähipiiristämme, että elämme rauhassa keskenämme. Ensisijaisesti se lähtee meistä itsestämme, että osaamme olla rauhassa itsemme kanssa. Näin taas Jumalan
johdatuksen, kuinka Hän minua opettaa. Kaikki mitä näinä päivinä olin lukenut ja kirjoittanut ja kokenut vahvistui kun katsoin iltapäivällä tv1:ltä PISARA ohjelmaa, siinä luettiin Raamatusta, Paavalin kirje roomalaisille


1. Niin minä Jumalan armahtavan laupeuden kautta kehotan teitä, veljet, antamaan ruumiinne eläväksi, pyhäksi, Jumalalle otolliseksi uhriksi; tämä on teidän järjellinen jumalanpalveluksenne.
2. Älkää mukautuko tämän maailmanajan mukaan, vaan muuttukaa mielenne uudistuksen kautta, tutkiaksenne, mikä on Jumalan tahto, mikä hyvää ja otollista ja täydellistä.
3. Sillä sen armon kautta, mikä minulle on annettu, minä sanon teille jokaiselle, ettei tule ajatella itsestänsä enempää, kuin ajatella sopii, vaan ajatella kohtuullisesti, sen uskonmäärän mukaan, minkä Jumala on kullekin suonut.
4. Sillä niin kuin meillä yhdessä ruumiissa on monta jäsentä, mutta kaikilla jäsenillä ei ole sama tehtävä.
5. niin me, vaikka meitä on monta, olemme yksi ruumis Kristuksessa, mutta itse kukin olemme toistemme jäseniä.
6. ja meillä on erilaisia armolahjoja sen armon mukaan, mikä meille on annettu; jos jollakin on profetoimisen lahja, käyttäköön sitä sen mukaan, kuin hänellä uskoa on;
7. jos virka, pitäköön virastaan vaarin; jos joku opettaa, olkoon uskollinen opettamisessaan;
8. jos kehoittaa, niin kehottamisessaan; joka antaa, antakoon vakaasta sydämestä; joka on johtaja, johtakoon toimellisesti; joka laupeutta harjoittaa, tehköön sen iloiten.
9. Olkoon rakkaus vilpitön, kammokaa pahaa, riippukaa hyvässä kiinni.
10. Olkaa veljellisessä rakkaudessa helläsydämiset toisianne kohtaan; toinen toisenne kunnioittamisessa kilpailkaa keskenänne.
11. Älkää harrastuksessanne olko veltot; olkaa hengessä
palavat; palvelkaa Herraa.
12. Olkaa toivossa iloiset, ahdistuksessa kärsivälliset, rukouksessa kestävät.
13. Pitäkää pyhien tarpeet ominanne; harrastakaa vieraanvaraisuutta.
14. Siunatkaa vainoojianne, siunatkaa, älkää kirotko.
15. Iloitkaa iloitsevien kanssa, itkekää itkevien kanssa.
16. Olkaa keskenänne yksimieliset. Älkää korkeita mielitelkö, vaan tyytykää alhaisiin oloihin. Älkää olko itse mielestänne viisaita.
17. Älkää kenellekään pahaa pahalla kostako. Ahkeroikaa sitä, mikä on hyvää kaikkien ihmisten edessä.
18. Jos mahdollista on ja mikäli teistä riippuu, eläkää rauhassa kaikkien ihmisten kanssa.
19. Älkää itse kostako, rakkaani, vaan antakaa sijaa Jumalan vihalle, sillä kirjoitettu on: Minun on kosto, minkä olen maksava, sanoo Herra.”
20. Vaan “ jos vihamiehelläsi on nälkä, ruoki häntä, jos hänellä on jano, juota häntä, sillä näin tehden sinä kokoat tulisia hiiliä hänen päänsä päälle.”
21. Älä anna pahan itseäsi voittaa, vaan voita sinä paha hyvällä

Sen jakeet kertoivat juuri näitä asioita joita viimeämmäksi olen tässä kirjoituksessani käsitellyt. Se on todiste siitä että Jumala tuo eteeni tuota uutta tietoa ja näillä Raamatun kohdilla esim. vahvistaa osallisuutensa minun uskon matkaani.

                                          Aiheeseen liittyvä kuva



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.