lauantai 24. helmikuuta 2018

"MITÄ HERRA SINULLA ON SUUNNITEILLA?"


"MITÄ HERRA SINULLA ON SUUNNITEILLA?"

13.4. 2012. perjantai, epäonnen päivä, sanotaan ja sitä kuulutettiin mediassakin koko päivä. Ja pöh, sanon minä, taikauskoa. Sitä paitsi esikoisemme syntyi perjantai ja 13 päivä.
 Sain näyn jossa oli iso lasinen kulho ja ihmiset heittelivät siihen ohi mennessään seteleitä. Se oli aivan täysi seteleistä. Mitä tämä tarkoittaa? se vaivasi taas mieltäni koko päivän ja iltapäivällä tunsin kuinka Pyhä Henki valtasi minua.
- Mitä Herra sinulla on suunnitteilla?
Tuntuu että jotain hyvää on tulossa koska Pyhä Henkikin halusi koskettaa. Kuulin myöhemmin että samaisena päivänä, hyvä ystäväni oli ollut onnettomuudessa rekan kanssa. Hänen auto meni lunastus kuntoon, mutta onneksi ja suureksi ihmeeksi hän itse selvisi vähällä. Pahemminkin olisi voinut käydä.
 Pian tiedon saatuani ja pelästyksestä selvittyäni, tuli minulle jostain ajatus että Jumala yrittää pysäyttää ystävääni. Hän on ystävä jonka kanssa haaveilimme “Nooan Arkki” kirpputorista. Olimme rukoilleet asian puolesta ja saaneet vahvistavia vastauksia. Hänellä ei kuitenkaan ehkä riitä rohkeus olla kuuliainen sille mitä Jumala on meille antamassa.
 Eräänä päivänä ystäväni soitti minulle ja kertoi tarkemmin tapahtuneesta. Olin ajatellut kertoa hänelle saamastani ajatuksesta, että tämä olisi Jumalan pysäytys, mutta en kerinnyt sitä tekemään sillä hän alkoi itse puhumaan
samasta asiasta että uskoi että Jumala haluaa näin pysäyttää häntä miettimään mitä haluaa elämältään. Se oli vahvistusta taas molemmin puoleisesti. 
Jumala todella haluaa pysäyttää ystävääni siksi myös se kaikki suojelus onnettomuuden tiimellyksessä. Hän ei saanut edes sakkoja, mutta rekkakuski menetti ajolupansa Suomessa. 
Joskus Jumala voi alkaa tehdä asioita että vanha elämä kuolee ja uusi pääsee syntymään. Se voi olla usein raskas tie, etenkin jos ei ymmärrä Jumalan vaikutusta siihen muutokseen. 
Veljeni kohdalla näin tämän myös selvänä, kuinka Hän alkoi tehdä muutosta veljeni elämässä.

17.4.2012. näky kynttilänjalasta jossa oli kolme lyhtykynttilää, mutta yksi putosi alas, jäi vain kaksi kynttilää.

18.4.2012. näky hapsumatosta. On vaikea ymmärtää näitä, mutta ei kaikki aina avaudu. Joku näky saattaa taas olla hyvinkin selvä selittää. Joskus selitykset tulevat jälkijunassa. Eräänä iltana sain näyn omasta kaularististäni, joka on minulle mieluinen. Olen saanut sen omalta äidiltäni. Se on kaunis, isokokoinen, lilan värinen risti jossa Kristus on ristillä. Toinen kuva oli myös risti, ilman Kristusta. Tämä risti oli hyvin paksu ja poikki ja pystypuut samanpituiset.

26.4. sain aamu näkynä kuvan jossa oli paljon kansaa. Ihmisten seasta, takaa, tuli Jeesus. Hän tuli heidän eteensä, kääntyen heihin päin ja katsoi heitä. Sitten mitään sanomatta Hän lähti kävelemään pois. Sitä ei enää näytetty seurasiko kukaan Jeesusta?
- Seuraatko sinä?”
Mieheni oli ollut jo kauan, monta kuukautta sairaslomalla leikatun olkapäänsä takia. Oikea kämmen myös oli jo pitkään ollut turvoksissa. Illalla kun mieheni kanssa katselimme tv:tä, mieheni yhtäkkiä pyysi minua rukoilemaan kätensä puolesta.
Rukoilin hiljaa useaan otteeseen, kädet toistemme käsissä. Kun sitten myöhemmin kävin nukkumaan pyysin vahvistukseksi että saisin näyn rististä., mutta ei sitä kunnolla tullut. Ne himmeät kuvat joita sain, uskoin että ne olivat oman mieleni luomaa. Sitten äkkiä muistin tuon erään illan näyt risteistä, oman ristini
ja tuon paksun, turvonneen ristin jota ihmettelin mitä se tarkoittaa? Nyt ymmärsin että tämä vahvistus annettiin risti näystä jo silloin, etukäteen. Omalla uskollani rukoilin mieheni käden puolesta. Sitä kuvasti oma kaularistini ja se paksu risti tarkoitti sitä että mieheni käden turvotus menee Jeesuksen ristille; se paranee! Nousin sängystä ylös iloisena, melkein kyynelehtien ja menin kertomaan saamani ajatuksen miehelleni:
- …se paranee,… usko siihen!”
Aamulla sain näyn täytekakusta jota oli jo syöty. Ajattelin että täytekakut ovat juhlaa varten. Meidän on syytä iloita mieheni käden parantumisesta. Kysyin mieheltäni ylös noustuani; miltä käsi tuntui? Ei ollut kuitenkaan vielä huomannut muutosta. Rukoilin uudestaan ääneen nopeasti:
- Jeesuksen Kristuksen nimeen ja vereen tämä käsi paranee ja turvotus menee ristille! Aamen!”
Nyt jää nähtäväksi tuleeko parannusta, mutta on jo voitto että mieheni pyysi parantavaa rukousta minulta.

1.5. näin unen josta laitoin sähköpostia veljelleni ja tälle hyvälle ystävälleni:

Moi!
Hyvää vappua…
Näin yöllä unta jossa järjestettiin jotain kylän juhlia, se oli sekavaa unta enkä muista siitä paljoa, mutta sen kohdan muistan kun ukkonen alkoi jyrisemään ja salamoi, katsoin talon nurkan taa ja taivas oli aivan mustia ja punaisia pilviä täysi ja salamoita. Mutta vaikuttavin näky oli valtava pyörremyrsky. Se pyörre salamoi ja sen keskusta oli tulipatsas. Kaikki huusi ja minä huusin että nyt tulee kova myrsky… ilmoille kaikui sanoja… verimyrsky… Se kohta unesta jäi todella vaivaamaan minua. Kerroin miehellenikin ja mieheni nauroi että; se on sit se maailmanloppu… En tiedä oliko sillä mitään merkitystä, olihan se vain uni. Mutta joskus unien keskellä minulle on tullut viestejä. Mitä sinulle tulee mieleen verimyrskystä?
Siunausta kaikkiin meidän Jumalan luomiin päiviin!

T: *****

Odottelin vastauksia molemmilta, lopulta sain veljeltäni vastaus viestiä:

Moi J
Hyvää Wappua!
Verimyrsky voisi kuvata Jeesuksen tulemista ja lopunajan Hengen vuodatusta. Uskovat lähetetään kaikkeen maailmaan, julistamaan Herran otollista Riemuvuotta. Tämä voi tarkoittaa myös vaikeita aikoja joista Herramme Jeesus meidät armahtaa ja suojelee Pyhän Henkensä kautta… ihmeet ja merkit seuraavat Ilosanoman viejiä ja tuojia J

Keskustelin myös mieheni kanssa verimyrskyn tarkoituksesta:
- Eikö verimyrsky voi tarkoittaa sotaakin?
Mieheni vastasi sohvan pohjalta:
- Kyllä…

Ja minä näin, ja katso: myrskytuuli tuli pohjoisesta, suuri pilvi ja leimahteleva tuli, ja pilveä ympäröitsi hohde, ja tulen keskeltä näkyi ikään kuin hehkuvaa malmia, keskeltä tulta.”
Hesekiel 1:4

3.5. 2012.aamulla sain näky kuvia. Ensin Risti ilmassa säihkyi kaikenlaista valoa. Se oli loistavan kaunis Risti. Sitten näin maassa olevia ristejä jotka alkoivat kohota yläilmoihin. Joidenkin ristien alta paljastui hauta monttu. Tämä oli selvä näky. Jeesus tulee hakemaan pian omiaan, sitä kuvasti ensimmäinen säteilevä Risti ja me häneen uskovat saamme pelastuksen. Lähetin taas näkyni veljelleni ja ystävälleni. Ei mennyt kauaa, kun ystäväni soitti minulle. Hän oli kiihtynyt ja onnellinen. Hän kertoi minulle aamuöisestä kokemuksestaan:

- Minun täytyi heti soittaa kun luin noista sinun näky kuvistasi. Aamuyöllä kun nukuin, kuulin kun ääni herätti minua; herää, herää, herää. Ja minä heräsin. Katsoin huonetta enkä nähnyt ketään. Kello seinällä näytti 3.05. sitten aloin nähdä tekstiä ja ääntä jossa minua kehotettiin täysivaltaiseen Jumalan työhön…”


Kuuntelin häntä innostuneena, ihoni nousi kananlihalle. Muistin oitis oman näkyni kelloajasta jonka sain 13.2. näyn kello näytti silloin aikaa n.3.10. Mitään selitystä en saanut sille näylle, mutta nyt, nyt koin että se olikin ehkä tässä, se oli vahvistus ystäväni kokemaan. Sanoin hänelle että koin, aivan samoin kuin silloin, kun sain näyn naulasta, veljeni syntymäpäivänä 14.12.2011. Sanoin silloin veljelleni että tämä olisi hänen uuden elämänsä ensimmäinen päivä, että se alkaa rakentua tästä hetkestä.
 Koin että ystävälläni oli nyt sama tilanne, hänen uuden elämänsä alku oli tässä hetkessä. Hän oli saanut Herralta valtaisan kutsun. 
Sanoin että nyt oli myös saanut toivomansa näyn, äänen kanssa. Hänkin tajusi sen vasta sanottuani sen, ettei se ollut uni vaan näky, koska se tapahtui hereillä. Kysyin häneltä, onko hänellä voimaa olla kuuliainen ja alkaa kulkea Jumalan johdatuksessa? Tai onko hänellä rohkeutta olla olematta kuuliainen Jumalalle? Niin suuren kutsun hän oli saanut. Hän sanoi haluavansa sitä ja oli pyytänytkin Jumalaa, että tämä muistuttaisi häntä jos ei kulkisi Jumalan mukaisesti. Tämä oli valtava tapahtuma, itsekin kuljin koko päivän Pyhällä Hengellä täytettynä.
             
                  
                     Kuvahaun tulos haulle kuvia kukat

4.5.2012. aamulla sain näyn hiekkaisesta maasta, sitten äkkiä se maa alkoi heilua. Jonkun ajan päästä alkoi nousta vesi ja kuiva maa sekoittui vedenpintaan. Sitä ei helposti huomannut kun hiekkapöly oli vedenpinnalla ja ihmiset astuivat siihen ja upposivat. Oliko tämä varoitus? Sanoin miehelleni:
- Tuleekohan johonkin maanjäristys?”
Hän nauroi minulle vastaukseksi:
- Näkysi on hieman myöhässä, sillä eilen oli järistys
Meksikossa…”
Päivällä aloin kirjoittamaan näitä näkyjä ja unia ylös ja tein mielenkiintoisen huomion. Kun ystäväni soitti minulle aamuöisestä unestaan tai oikeammin se oli äänellinen näky, koska näki ja kuuli sen hereillä. Kello oli silloin 3.05. ja huomasin nyt että päivämääräkin oli 03.05. Puhutaan profetaalisista numeroista ja tässä taitaa olla myös kyse siitä. Yritin etsiä netistä tietoa tästä, mutta heikoin tuloksin. 
Englanninkielisillä sivustoilta löysin jotain, mutta niiden tiedot poikkesivat toisistaan. Eräs tiedosto kuitenkin sanoi nro:3:n tarkoittavan jumalallisuutta ja nro 5; oppia/ oppimista. 
Uskon tällä olevan jonkin tarkoituksen. Laitoin ystävällenikin sähköpostia huomiostani. Myös väreillä on oma mielenkiintoinen merkityksensä. Meidän kannattaa miettiä mitä värejä käytämme pukeutumisessa ja sisustamisessa. Puhutaan profetaalisista väreitä. Jokaisella värillä on Jumalan valtakunnassa merkityksensä, niin kuin numeroillakin. (2Moos.26:36-37)

PUNAINEN: veri, sovitus, syntiuhri, kuluttava tuli, rakkaus, sota.
VIININPUNAINEN: Uusi viini.
VAALEANPUNAINEN: Oikeat suhteet, kirkko, morsian.
SININEN: Taivaallinen, Pyhä Henki, Jumalallinen ilmestys.
VAALEAN SININEN: Pyhä Henki.
TUMMAN SININEN: Auktoriteetti.
LILA: Kuvastaa kuninkaallisuutta ja kuninkuutta.
MUSTA: Itsen kuolema, piilopaikka, synti, Hänen siipiensä varjo, koettelemus, kuolema, valitus, nöyryytys.
ORANSSI: Ylistys.
KELTAINEN: Jumalan kunnia.
VALKOINEN: Puhtaus, pyhyys, vanhurskaus, voitto, voiton riemu, tuuli.
KULTA: Pyhyys, kuninkuus, kirkkaus, kunnia, taivas. (Ilm.1:12-15. ja Ilm.4:4)
HOPEA: Lunastus, Jumalan Sana.
PRONSSI: Tuomio. (3Moos.26:18)
VIHREÄ: Jumalan kirkkaus. Menetys, uusi elämä, ikuinen elämä, raikkaus, voima, varallisuus, herätys, hengellinen kasvu. (Ilm.4:3 ja Ilm.21:19)


VÄRIYHDISTELMIÄ:
(Ylistyslipuissa)
Punainen ja sininen: Sodankäynti.
Kulta ja lila: Saattavat Jumalan läsnäolon kunniaa ja Herran majesteettisuutta.
Punainen ja hopea: Rukoilemme pelastusta ja kadumme.
Hopealiput: Kutsutaan seurakunta koolle (3Moos.10)
Punainen ja kulta: Vapautetaan Pyhän Hengen tuli.
Valkoinen: Pyhän Hengen tuulahdus, enkeleiden vierailu.
Sininen ja vihreä: Rukoilemme Pyhän Hengen sateen vapautumista,

                              💓💙💙💓💚💚💓💛💛💓💜💜💓

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti