tiistai 27. helmikuuta 2018

JUMALAN KOULUSSA


JUMALAN KOULUSSA

29.6.2012. aamu näky; jotain rakennettiin raakapuusta. Ensin luulin että se oli puuarkku, muttei ollut, sillä seuraavaksi siihen
naputeltiin sivuille, aivan kuin kanaverkkoa. En tiedä mikä se oli. Sitten näin toisen puisen rakennelman, se oli neliönmuotoinen päästä katsottuna ja se oli laitettu syvään maan sisään, kuin jokin suojakehikko ja näytti siltä, kun katsoi pohjalle, että sinne alkoi nousta vettä. 
Oliko kyse kaivosta? Oliko ne suoja ja tukirakenteita joita meidänkin pitäisi elämämme ympärille rakentaa? Usko on todella hyvä suoja ja tuki elämässämme.

4.7.2012. aamunäkyjä; muutamia keltaisia, pieniä kukkia. Sitten näin kukkakedon jossa kukat lainehtivat tuulessa, ne olivat pienien päivänkakkaroiden näköisiä.

5.7.2012. aamunäky; rapputasanne, kuvassa ei ollut muuta. Olenko saavuttanut jonkun uuden tason? Vai saavuttamassa? Sillä siinä oli tasanteelle muutama askelma, ehkä n. 5.

7.7.2012. aamunäkyjä; ikkunan puhdistus. Se oli auki ja sisälasissa oli todella likaa ja osa oli irtonaisen näköistä. Sitten rakennuksen ympärille laitettiin uutta maata. Myös kiviset raput päällystettiin pehmeällä matolla. Sitten näin ihmeellisen ajopelin joka kulki eteenpäin. Sen etumus oli täynnä ampumatorvia ja näin kuinka niistä tuli ulos punaista energiaa, aivan kuin ilmatilaakin olisi puhdistettu. 
Todellakin, meidän pitäisi puhdistaa se mitä on ympärillämme. Pestä hengelliset ikkunat että näkisimme sen lian läpi, niin kuin Herra näkee. Emme jäisi tuijottamaan sitä likaa minkä toisissamme näemme. Tulisi puhdistaa maata ja ilmatilaa, ettemme tuomitsisi muita ja pehmentäisimme askeleemme jotta kulkisimme elämäämme hiljaisemmin, unohtaen turhan möykkäämisen ja panettelun. 
Kulku olisi keveämpää. Voisimme elää myös muiden ihmisten kanssa jotka ahdistavat meitä. Katsoisimme heitä Herran silmin, niin kuin hän meidät näkee, emmekä takertuisi niihin epäkohtiin joita olemme tottuneet heissä näkemään. Tämä oli henkinen siivous. 
Edellisenä iltana Johanna Tunturipuro profetoi ohjelmassaan juuri tästä asiasta ja että joku tulee saamaan unen tai jotain tästä asiasta ja se tulee vaikuttamaan näkijäänsä. Nyt sain tämän näyn ja todella toivon sen vaikuttavan myös omaan elintilaani. Olen pyytänyt
rukouksissa usein että Herra ottaisi sammakot pois suustani ja asettaisi suulleni vartijan etten enää päästelisi niitä ja oppisin etten tuomitse muita.
Näin sen irtonaisen lian ikkunassa ja sitä samaa irtonaista likaa on meissäkin, mutta se on ulkoapäin tullutta, se ei ole ihmisestä itsestään. 
Se kaikki paha takertuu meihin, opimme esim. kiroilemaan rumia sanoja, vaikkei se ole meissä syntymästä. Sen lian voi puhdistaa ja joskus se vaatii isompaa raaputusta irrotakseen. 
Samaa huonoa energiaa on ilmatilassa kun haukumme ja tuomitsemme toisiamme ääneen. Kiroamme näin toisiamme. Olemme kateellisia vihamiehillemme. Panettelemme heitä ja juoruilemme. 
Jumala kuitenkin sallii tämän tapahtuvan että meidän luonteemme kouliintuu ja hiontuu ja opimme kuulemaan Jumalan oikein. Mutta kun pystymme antamaan nämä anteeksi, saavutamme yliluonnollisen elämän ja saamme suuren voitelun. 
Jumala on sanonut että hänen on kosto, meidän ei tule mennä Jumalan paikalle, vaan elää arvokkaasti.
- Onko meillä lupa arvostella toisiamme?”
Sydämen asenne on se ratkaiseva tekijä, kun puhumme toisistamme, millä sydämellä me puhutaan. Joskus möykkäämme kuin omistaisimme koko maailman.

Kolos.3:13-14.
13. kärsikää toinen toisianne ja antakaa toisillenne anteeksi, jos kenellä on moitetta toista vastaan. Niin kuin Herrakin on antanut teille anteeksi, niin myös te antakaa.
14. Mutta kaiken tämän lisäksi pukeutukaa rakkauteen, mikä on täydellisyyden side.

Joskus me joudumme hyväksymään toisen pahat teot eli heidän likansa ja katsomaan asioita ja ihmisiä sen lian läpi. Siellä sisällä on se perusihminen tai asia, joka meidän tulisi hyväksyä. Mutta niitä pahoja tekoja ja likaa ei tarvitse hyväksyä. Ne on paholaisen aiheuttamaa.

10.7.2012. aamunäkyjä; hiekkamaata joka sitten alkoi muuttua
asfalttimaaksi. Sitten näin tuntureiden huippuja ja uudelleen soraista hiekkamaata. Maasta nousi esiin jokin outo esine jota en ymmärrä, mikä oli? Se oli kuin pullon tai jonkinlaisen raketin muotoinen ja sen pinnassa oli metallinen pinnaverkko, kuin lintuhäkissä. Sitten näky loppui.

11.7.2012. aamunäky; pystyssä olevasta lautakasasta jokin näkymätön veti ylös eroon yhden laudan. Ajattelin että mitä tämä tarkoittaa ja pian vastaus alkoi piirtyä mieleeni. Ensimmäinen lauta on otettu esiin johonkin rakennukseen ja se lauta edustaa näkyvää. jokin paljoista rukouksista alkaa muuttua näkyväksi. Rakentaminen on alkanut.
- Herra, näytä mihin rakennukseen se tulee?”

14.7.2012. aamunäkyjä, laudanpala, johon oli maalattu harmaalla maalilla ääriviivat joista muodostui tähti… valkoiset kävelykengät koroilla… kuollut pensas… tyhjä laari… Sitten näin pienen pojan juoksevan ihmisten seassa. Joku sanoi:
- “Pestään poika, minä tunnen Reinon.”

17.7.2012. aamunäkyjä; lapsi onnellisena uimassa, mies sinisessä kauluspaidassaan seisoo rinteellä ja pää on pilven sisässä… bussituristeja jollain piha-alueella… kenkätelineen näköinen teline jossa oli kahdessa kerroksessa kenkien sijasta kauniita valkoisia kukkia… 
todellakin, oli satanut paljon vettä ja sadot oli tuhoutumassa. Uutisissa näytettiin tuhoutuneita peruna satoja. Sanoin miehelleni että keväällä näin näkyjä joissa kesä ja sato oli ensin hyvää mutta sitten tulivat ne hevoset tuhoamaan sadon. Mieheni vastasi:
- Mitäs katselet sellaisia näkyjä! Vaihda kanavaa!”
Vastasin etten minä sitä voinut päättää mitä näkyjä saisin, joskus niitä ei saa ensinkään. Mutta tämän päivän näky oli annettu aivan kuin mieheni lepyttämiseksi. 
Uinti päiviä oli vielä edessä, lämmintä joka saa turistit vielä liikkeelle ja kukat kukkimaan. Mies rinteessä, pää pilven sisällä vartioi sateita. Jumala antaa meille vielä lämpöisiä päiviä ja niitä olisi tarve kun menemme kolmeksi viikoksi mökille puuliiterin tekoon. Uskon että Jumalan siunaus kantaa meitä ja saamme mökillä tehtyä sen mikä on tarvis.
Eräänä päivänä jouduin hengellisen hyökkäyksen kohteeksi. Läheinen ihminen julisti sanan huijaukseksi. Se sattui sydämeeni.

Kuvahaun tulos haulle kuvia jumalan koulussa
 Hän uhkui että Kristuksia menee ja tulee, eikä ihmeitä ole olemassa. Yritin puolustautua, mutta tunsin olevani heikko. Tilanne tapahtui äkisti ja tämä ihminen poistui läheltäni sanottavansa sanottuaan. En juossut hänen peräänsä väitelläkseni asiasta, olisiko se mitään hyödyttänytkään? Tämä jäi kyllä vaivaamaan minua. 
Etsin Raamatusta sanaa joka todisti näitä asioita. Ja olihan siellä sitä sanaa paljon, mutta noukin tiivistetysti tärkeimpiä Vastauksia henkimaailman olemassa oloon löytyi paljon. Jeesus puhui niistä:

Matt.22:29-32
29. Jeesus vastasi heille:” Te eksytte, koska ette tunne kirjoituksia ettekä Jumalan voimaa.
30.Sillä ylösnousemuksessa ei naida eikä mennä miehelle; vaan he ovat niin kuin enkelit taivaassa.
31. Mutta mitä kuolleitten ylösnousemukseen tulee, ettekö ole lukeneet, mitä Jumala on puhunut teille, sanoen:
32. “ Minä olen Aabrahamin Jumala ja Iisakin Jumala ja Jaakobin Jumala? Ei hän ole kuolleitten Jumala vaan elävien.

Matt.8:16
Mutta illan tultua tuotiin hänen tykönsä monta riivattua, ja hän ajoi henget ulos sanalla, ja kaikki sairaat hän paransi.

Matt.10:7-8.
7. ja missä kuljette, saarnatkaa ja sanokaa:” Taivasten valtakunta on tullut lähelle.”
8. Parantakaa sairaita, herättäkää kuolleista, puhdistakaa pitalisia, ajakaa ulos riivaajia. Lahjaksi olette saaneet, lahjaksi antakaa.

Tässä Jeesus tarkoitti armolahjoja joita meidän on mahdollisuus
rukoillen anoa. Paavali sanoi efesolais- kirjeessä 4:5-8:

5. yksi Herra, yksi usko, yksi kaste;
6. yksi Jumala ja kaikkien Isä, joka on yli kaikkien ja kaikkien kautta ja kaikissa.
7. Mutta itse kullekin meistä on armo annettu Kristuksen lahjan mitan mukaan.
8. sen tähden on sanottu:” Hän astui ylös korkeuteen, hän otti vankeja saaliikseen, hän antoi lahjoja ihmisille.”

Matt.10:32
Sen tähden, jokaisen, joka tunnustaa minut ihmisten edessä, minäkin tunnustan Isäni edessä, joka on taivaissa.

Siksi meidän tulee todistaa hänestä ja hänen antamistaan ihmeistään.

Matt.12:26-28.
26. Jos nyt saatana ajaa ulos saatanan, niin hän on riitaantunut itsensä kanssa: kuinka siis hänen valtakuntansa pysyy pystyssä.
27. Ja jos minä Beelsebulin voimalla ajan ulos riivaajia, kenenkä voimalla sitten teidän lapsenne ajavat niitä ulos? Niinpä he tulevat olemaan teidän tuomarinne.
28. Mutta jos minä Jumalan Hengen voimalla ajan ulos riivaajia, niin on Jumalan valtakunta tullut teidän tykönne.

Matt.12:32.
Ja jos joku sanoo sanan Ihmisen Poikaa vastaan, niin hänelle annetaan anteeksi; mutta jos joku sanoo jotakin Pyhää Henkeä vastaan, niin hänelle ei anteeksi anneta, ei tässä maailmassa eikä tulevassa.

Matt.12:45.
Silloin se menee ja ottaa mukaansa seitsemän muuta henkeä,
pahempaa kuin se itse, ja ne tulevat sisään ja asuvat siellä. Ja sen ihmisen viimeiset tulevat pahemmiksi kuin ensimmäiset. Niin käy myös tälle pahalle sukupolvelle.

Tässä vastauksia mistä tunnistaa oikeat profeetat ja messiaat? On ollut, niin kuin Jeesus sanoi, että maailmassa tulee olemaan paljon heitä jotka julistavat itsensä Kristukseksi.

Matt.23:22.
Ja joka vannoo taivaan kautta, vannoo Jumalan valtaistuimen kautta ja hänen kauttansa, joka siinä asuu.

Matt.7:15-19.
15. Kavahtakaa vääriä profeettoja, jotka tulevat teidän luoksenne lammasten vaatteissa, mutta sisältä ovat raatelevia susia.
16. heidän hedelmistään te tunnette heidät. Eihän orjantappuroista koota viinirypäleitä, eikä ohdakkeista viikunoita?
17. Näin jokainen hyvä puu tekee hyviä hedelmiä, mutta huono puu tekee pahoja hedelmiä.
18. Ei saata hyvä puu kasvaa pahoja hedelmiä, eikä huono puu kasvaa hyviä hedelmiä.
19. Jokainen puu, joka ei tee hyvää hedelmää, hakataan pois ja heitetään tuleen.

Matt.7:29.
Sillä hän opetti heitä niin kuin se, jolla valta on, eikä niin kuin heidän kirjanoppineensa.

Jeesus opettaa meitä, niin kuin Jumala, eikä välittänyt sellaisten opeista jotka olivat oppinsa saaneet kirjoista. Heiltä puuttui rakkaus sydämestä ja niin on tänäänkin. He lukivat ja lukevat edelleen kirjainta, eivät koe Raamatun sanaa elävänä. Jumala ei ole uskonto jota kirjoista opetetaan, vaan elävä Jumala. Tätä on ehkä vaikea ymmärtää muuta kuin sen joka uskoo elävästi,
lapsen uskolla. Siihen elävyyteen tarvitaan lapsen uskoa.


Matt.13:19.
Kun joku kuulee valtakunnan sanan eikä ymmärrä, niin tulee paha ja tempaa pois sen, mikä hänen sydämeensä kylvettiin. Tämä on se, mikä kylvettiin tien oheen.

Matt.13:57-58.
57. ja he loukkaantuivat häneen. Mutta Jeesus sanoi heille: ei ole profeetta halveksittu muualla kuin kotikaupungissaan ja kodissaan.
58. Ja heidän epäuskonsa tähden hän ei tehnyt siellä monta voimallista tekoa.

Tämän minäkin olen saanut kokea….

Matt.22:16.
Ja he lähettivät hänen luoksensa opetuslapsensa herodilaisten kanssa sanomaan: “Opettaja, me tiedämme, että sinä olet totinen ja opetat Jumalan tietä totuudessa, kenestäkään välittämättä, sillä sinä et katso henkilöön.

Todellakin, Jeesus opetti vain Isänsä antamaa sanaa tienä Jumalan luo ja sen hän teki totuudessa. Hän ei kumartanut rahaa eikä titteleitä, vaan vähäosaisimmat olivat ja ovat hänelle tärkeimmät. Siitä tunnistaa hänet Jumalan Pojaksi ja meidän Pelastajaksemme. Se joka opettaa sanaa vastaan ei ole taivaan valtakunnasta, tästä tunnistaa väärät profeetat…

Matt.24:5.
Sillä monta tulee minun nimessäni sanoen: “Minä olen Kristus”, ja he eksyttävät monta.

Matt.24:11.
Ja monta väärää profeettaa nousee, ja he eksyttävät monta.

Matt.24:36.
Mutta siitä päivästä ja hetkestä, ei tiedä kukaan, eivät taivasten enkelit, eikä myöskään Poika, vaan Isä yksin.

Moni on vuosisatoja yrittänyt ennustaa maailmanlopun tuloa, ja Jeesuksen paluuta, mutta se on turhaa, se päivä tulee kyllä ja silloin meidän uskovien pitää olla valmiina.

Matt.36:53-54.
53. Vai luuletko, etten voisi rukoilla Isääni, niin että hän lähettäisi heti minulle enemmän kuin kaksitoista legioonaa enkeleitä?
54. Mutta kuinka silloin kävisivät toteen kirjoitukset, jotka sanovat, että näin pitää tapahtuman?”

Jumala olisi voinut pelastaa poikansa, mutta silloin ei olisi toteutunut pelastus suunnitelma, jonka avulla voimme saada pelastuksen jos seuraamme Jeesusta. Sen kaiken kauheuden keskellä, Jumala rakasti meitä niin että antoi Poikansa. Sen kaiken oli tapahduttava.

Joh.3:2.
Hän tuli Jeesuksen tykö yöllä ja sanoi hänelle: “Rabbi, me tiedämme, että inun opettajaksi tulemisesi on Jumalasta, sillä ei kukaan voi tehdä niitä tunnustekoja, joita sinä teet, ellei Jumala ole hänen kanssansa.

Tunnusteot olivat todiste siitä että Jumala oli hänen Isänsä.

Joh.3:5.
Jeesus vastasi: “Totisesti, totisesti minä sanon sinulle; jos joku ei synny vedestä ja Hengestä, ei hän voi päästä sisälle Jumalan valtakuntaan.

Tässä mainitaan taas uskonkasteen merkitys ja se että ihmisen täytyy ottaa vastaan Pyhä Henki, meidän puolustajamme ja neuvojamme. Meidän on ilman tätä, vaikea tässäkään maailmassa nähdä sitä taivasten valtakuntaa, se ei ole silloin lähellämme. Mutta kun olemme ottaneet tämän vastaan alkaa taivasten valtakunta vaikuttaa jo tässä elämässä ihmeiden kautta ja eri armolahjojen kautta. Itse näen näitä näkyjä ja unia ja rukoukset voivat toteutua ja mitä vielä tuleman pitää? Tämän toteutuessa, sydämemme muuttuu ja ymmärrämme uskon ja sanan merkityksen aivan toisin. Se muuttuu eläväksi. Aivan kuin ääni sanoi kerran minulle:
- “Tunteet juhlistaa.”

Joh.5:36.
Mutta minulla on todistus, joka on suurempi kuin Johanneksen; sillä ne teot, jotka Isä on antanut minun täytettäväkseni, ne teot, jotka minä teen, todistavat minusta, että Isä on minut lähettänyt.

Joh.6:70.
Jeesus vastasi heille:” Enkö minä valinnut teitä, te kaksitoista? Ja yksi teistä on perkele.”

Tässä Jeesus tarkoittaa perkeleellä Juudasta. Jumala siis käytti tietoisesti perkelettäkin suunnitelmansa toteutumiseen.

Joh.7:17.
Jos joku tahtoo tehdä hänen tahtonsa, tulee hän tuntemaan, onko tämä oppi Jumalasta, vai puhunko minä omiani.

Jos joku puhuu vain lämpimikseen tällaisia oppeja ominaan, jää ne vähäisiksi eikä mitään tapahdu. Paha taas ei saa aikaiseksi hyvää.

Joh.10:26-27.
26. Mutta te ette usko, sillä te ette ole minun lampaitani.
27. Minun lampaani kuulevat minun ääntäni, ja minä tunnen ne, ja ne seuraavat minua.

Ne ihmiset jotka eivät usko, eivät seuraa Jeesusta, eivätkä koe ihmeitä. Ne jotka uskovat kuulee Herran äänen, näkevät unia ja näkyjä ja käyvät samaa tietä Jeesuksen kanssa. Toteuttavat elämäänsä evankeliumin mukaan. Heidän sydämensä ei ole kylmä eikä epäilevä.

Joh.14:12.
Totisesti, totisesti minä sanon teille: joka uskoo minuun, myös hän on tekevä niitä tekoja, joita minä teen, ja suurempiakin, kuin ne ovat, hän on tekevä; sillä minä menen Isän tykö.

Tässä Jeesus lupaa kaikille jotka häneen uskovat, että ihmeitä vielä tapahtuu, että he voivat tehdä samoja tekoja kuin Jeesus ja vielä suurempiakin mitä Jeesus teki. Hän itse valvoo tätä Isänsä luona taivaassa. Tätäkin olen kuullut, ettei enää tapahdu ihmeitä, että ne loppuivat Jeesuksen kuolemaan. 
Eikä kaikki usko että Jeesusta olisi ollutkaan. Minulle sanottiin ettei juutalaisetkaan usko että Messias on tullut vielä maailmaan. Vastasin tähän:
- “He ovat niitä vanhoillis- juutalaisia jotka uskovat vanhaan testamenttiin, eivätkä usko uutta testamenttia todeksi ja tapahtuneeksi."
 Juutalaiset ovat jakautuneet kuitenkin kahteen ryhmään ja nämä uusjuutalaiset uskovat Messiaseen ja uuteen testamenttiin. He ovat niitä jotka saivat seurata Jeesuksen elämää läheltä ja heidän jälkipolveaan. 
Minä itse uskon, koska Jeesus on lumonnut minut teoillaan. Hän on antanut minulle ihmeitä, joten uskoni ei perustu pelkästään kirjatietoon. Ja nyt kun olen saanut uskonkasteen ja monesti kokenut myös Pyhän Hengen täyttymyksen, Jumalan sanakin avautuu aivan uudella tavalla kuin aikaisemmin. 
Vaikka olenkin uskonut pienestä tytöstä asti ja saanut ihmeitä jo silloin, sana on muuttunut elävämmäksi vasta kasteen jälkeen.
Olen päässyt nyt paremmin sisään Jumalan valtakuntaan. Tunnen eläväni kuin toisessa maailmassa, en elä enää samaa maailmaa kuin ne jotka eivät usko. Olen tullut Jumalan valtakunnan portille, mutta ymmärrän etten koskaan voi olla täysin valmis, tämä on täyttä koulua loppuun asti. 
Näen ja tunnen kuinka Herra kouluttaa minua ja usein olen hätäinen ja haluaisin siirtyä eteenpäin. Mutta se ei käy päinsä, sillä tässä koulussa on hyvä kulkea Jumalan tahdon mukaisesti. Tietyt vaiheet kestävät vuosia ja jostain voi selvitä suhteellisen nopeastikin. Ehkä se riippuu oppilaan sydämen laadusta, mitä me kannamme siellä mukanamme. Myös ihmisen elämän kokemukset vaikuttaa asiaan.

                     Kuvahaun tulos haulle kuvia kukat 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.