torstai 22. helmikuuta 2018

TULEVAISUUS NÄKYJÄ ???


 
 

TULEVAISUUS NÄKYJÄ ???

5.3.2012. Ystäväni vastaili minun sähköpostiini jossa kerroin sormus näystäni. Hän oli innoissaan näystäni ja samalla kertoi omista kiireitään ja huolistaan kotona ja työssä. Hän toivoi että voisimme joskus tehdä työtä yhdessä, toisten auttamiseksi ja Jumalan kirkastamiseksi. 
Hänen tyttärensäkin olivat toivoneet samaa, että löytäisimme yhteisen työn tai harrastuksen johon hekin voisivat osallistua. Laitoin hänelle vastauksen että tätä minäkin toivon ja olen rukoillut asian puolesta ja että voimme rukoilla sitä yhteisesti ja myös siunata tätä asiaa. 
Illalla kun kävin nukkumaan, sain näkyjä: Ensin oli sohvanurkkaus jossa
oli nuoria seurustelemassa keskenään rennosti. Sitten näin muovikassin joka oli täynnä erilaista tavaraa, kuin kirpputori tavaraa. 
Tämän jälkeen näin hahmon joka oli pukeutunut eläimen vaatteisiin, olisiko ollut karhu, se oli tällaisia pehmo eläimiä joita on maskottina eritilaisuuksissa. Mietin tämän tarkoitusta ja pian tuli ajatus, että on paikka, jossa voi seurustella ja sieltä voi ostaa esim. kirpputori tavaraa ja sitten ajatus kertoi että ARKISSA oli erilaisia eläinlajeja, mistä tuli taas mieleen NOOAN ARKKI = Kirpputorin nimi. 
Ajattelin itse heti, etten olisi laittanut tuollaista nimeä, joka taas osoitti sen että ajatukset annettiin muualta. Oikeasti tuo olikin todella hyvä nimi kirpputorille. Olisiko tämä meidän yhteinen työmme ystäväni kanssa. Rukoilin asian puolesta ja siunasin sitä niin kuin se olisi jo olemassa. Pyysin että; jos tämä olisi meidän yhdistävä tekijämme, anna vahvistus siitä niin, että ystävänikin saa näkyjä tai unia asiasta.
 Aamulla laitoin näyn sähköpostina ystävälleni ja kerroin myös veljestäni joka koki että ystävällenikin olisi varmasti myös hyvä lähteä Perheniemeen kurssille ja että veljeni tykkäsi kovasti myös olla siellä. En kuitenkaan vielä kertonut että olin pyytänyt hänen kauttaan Jumalan vahvistusta asiallemme, mutta pyysin edelleen häneltäkin rukoilua asian puolesta. Illalla sain näyn jossa oli isoja enkelin siipiä.

7.3.2012. Illalla sain näyn vaatteesta jossa oli vyö. Se oli aivan yksinkertainen vaate. Kuva oli harmaa joten väriä en nähnyt. Tuli ajatus jossa oli Raamatun sanoja; vyötä kupeesi. Tämä oli ehkä Jumalan sota-asu jossa oli totuuden vyö.

9.3.2012. Ystäväni vastasi minulle sähköpostissa:

Moikka!
Ihan uskomatonta! Kirjoitit kirpputorista. Olen nähnyt kolmena yönä peräkkäin unta, että olen kirpputorilla järjestämässä paikkoja. Sinut näin myös siellä takakautta tuovan isoja laatikoita sisään. Laatikot pursuivat tavaraa. Laatikoiden pohjat aukeilivat tavaroiden painosta. Sun mies oli auttamassa
kantamisessa. Mun tytär tuli etuovesta sisään ja kantoi isoja kasseja joissa oli cd-levyjä ja aloe-vera tuotteita. Sinä huusit hänelle, että kanna takakautta niitä kun täältä on helpompi tulla sisään. Sitten huutelit mua laittamaan limpsakonetta päälle ja minä vastasin, että ihan just kun vaan saan tän Raamattu hyllyn siistin näköiseksi. Sitten sanoit, että teen heti huomiseksi aamuksi nakkikääröjä kun ne menevät kuin kuumille kiville. Sitten ovesta tuli sisään **** ja ****. Mua alko ärsyttämään ihan kauheasti. Sitten sanoit, että yritetään olla noillekin ystävällisiä. Kävin istumaan lattialle ja sanoin, että kai sitä voi yrittää. Niitä pitäis ennemmin sääliä kuin inhota, mut miks niiden piti tulla kun kaikki on vielä kesken ja mä lamaannun heti kun nään noi kaksi. Ihan ihmeellistä. Hämmästyin tosi paljon kun kirjoitit kirpputorista. Tyttäreni haluais kans myymään jotain, että sais vähän rahaa itelleen. Se jossain vaiheessa suunnitteli aloe tuotteiden myyntiä. Ihmeellistä. Tosi ihmeellistä! Perheniemen opisto ja sen koulutukset on mua kiinnostaneet jo viitisen vuotta. Olen siellä muutaman kerran käynytkin ****** ja likkojen kanssa. Pelottaa vaan rahatilanne, kun en meinaa millään nytkään saada kaikkia laskuja maksettua. Olen joutunut pari kertaa visaakin vinguttaa, mut sitte on seuraavassa kuussa entistä enemmän maksettavaa. Se ei ole hyvä juttu ollenkaan. Nyt on pakko lopettaa, mutta jatketaan rukoilua ja kuulostellaan. Kaikkea hyvää ja SIUNAUSTA taas teille kaikille myös sun veljelle toivottelen minä siis “*****”

Samana aamuna sain näyn jossa oli sanomalehti haastattelu tehty lehteen ja keskellä sivua oli kolme ihmisen hahmoa valokuvassa. Kuva oli epäselvä joten en saanut selvää asiasta enkä keitä kuvassa oli. Kun luin tuota ystäväni sähköpostia, innostuin valtavasti:
-VAU! Meidät on kuultu!
Pyysin vahvistusta ystäväni kautta näyin tai unin ja todella hän oli saanut unia kolmena yönä peräkkäin! Kirpputori unia! Asia oli vahvistettu! Olin niin iloinen ja malttamaton. Millä tapaa se
tulee toteutumaan? Koska ja minne? 
Laitoin ystävälleni sähköpostilla viestiä ja kerroin kuinka olin pyytänyt hänen kauttaan vahvistusta meidän asiallemme ja nyt se toteutui kolmen unen voimalla. Jumala voi toteuttaa asioita, mutta uskallammeko olla aina kuuliaisia Hänelle? 
 Jos teemme kuitenkin itsemme ja oman tahtomme mukaan emmekä uskalla heittäytyä siihen kuuliaisuuteen ja johdatukseen, voi asiat jäädä toteutumatta. Ehkä tämä on nyt se asia jonka profetiana sain viimekuussa, n. puolessa välissä kuuta; että jotain tapahtuu n. kuukauden päästä, eikä saa antaa sitä ennen periksi. Jotain uutta aukeaa. 
Sitten näin näyn jossa ovi avattiin ja se jätettiin auki ja oven toiselta puolelta tulvi valoa. Nyt on se kuukausi suurin piirtein kulunut ja tämä näky tuli vastaan. Olisi jo aika tulla jotain uutta. Olen ollut pitkään työttömänä sairauteni tähden, olen vaikeasti työllistettävä. Avautuuko nyt uusi vaihe elämässäni?
 Jumala vahvisti unilla että tämä NOOAN ARKKI on tosi. Nyt ei voi kuin odottaa uutta johdatusta, mistä tarttua kiinni. Aloin kirjoittamaan näitä asioita Nooan Arkista erilliselle pikkuviholle; mitä se voisi olla ja muita suunnitelmia asiaan liittyen, mitä tulee mieleen. Halusin tehdä tämän siksi, että se näin alkaisi muuttua eläväksi asiaksi.

13.3.2012. Illalla sain näyn; oranssin punaisessa tooga asussa laskeutui taivaan rappusia mies hahmo, joka ojensi vasenta kättään minua kohti ja kädessä oli valkoinen kirjekäärö. Miehellä en nähnyt siipiä, mutta kuitenkin hän oli kuin Arkkienkeli. Mietin mitä tämä tarkoittaa? Viestin tuoja? Vai annetaanko minulle uutta tietoa? 
Mitä sydän on täynnä, sitä suu puhuu. Kun Jumalan Pyhä Henki saa täyttää sydämen, voi suussakin olla oikeita sanoja. Itsekin ole taistellut tämän kanssa että puhuisin elämää enkä kuoleman sanoja, eli puhuisin hyvää enkä pahaa. Meidän täytyy oppia nöyryyden kautta, taivas kelpoisiksi. Kaikki ylpeys pitää karista pois siksi meille tulle vaikeita asioita että nöyrtyisimme, muuta tietä ei ole ylpeyden hengen kukistamiseen. 
Katselin eräänä aamuna ohjelmaa jossa lääkäri Heikkilä puhui mielen vaikutuksesta sairauksiin.
Pahamieli, stressi ja negatiiviset asiat ja ajatukset sairastuttavat ihmisen mihin tautiin hyvänsä. Tämä on tieteellisesti todistettua ja sitä on nyt myös enemmän alettu tutkia. Joskus potilaat paranevat lume lääkkeillä, kun uskovat lääkäriinsä ja saamansa hoitoon. Se on hyvä lääkäri suhde. Mutta jos lääkäri puhuu potilaalle negatiivisesti ja pakottaa syömään lääkkeitä siinä pelossa että potilas kuolee ilman tätä lääkettä. Lääkäri asettaa potilaalle taakan, näin hengellisesti ajateltuna sen voi sanoa olevan kirous. Se on huono asia, eikä edistä paranemista. Ajattelin että tuo sama on jo todistettu myös Raamatussa. 
Kun puhut elämää eli hyviä asioita, asiat ja sairaudet voivat parantua. Mutta jos puhuu kuolemaa eli pahoja asioita, asiat menevät pieleen, sairastumme ja voimme lopulta kuollakin. Silloin pääsee toimimaan demonit. On siis todella merkitystä mitä päästämme suustamme tai ajattelemme ja myös minkälaisia tekoja teemme.
- Onko ne rakkaudellisia?
Eikä tämä ole vain meidän uskovien höpötyksiä, tiedekin sen siis on jo todistanut vaikka puhummekin hiukan eri sanoilla, mutta kuitenkin aivan samasta asiasta.

San.18:21 “ Kielellä on vallassaan kuolema ja elämä; jotka sitä rakastavat, saavat syödä sen hedelmää.”

Jeesuskin sanoi että ei se mitä laitamme suuhun ole niin paha, vaan se mitä päästämme suusta.
 
17.3.2012. Aamuyöllä näin unta valopallosta, unessa ei ollut muuta kuin tämä valopallo. Olen nähnyt aikaisemminkin unta tästä valopallosta. Silloin se tuli minua kohti, enkä sen jälkeen enää muistanut muuta unesta. Nyt se oli paikallaan edessäni, enkä muista unesta muuta. Olen pitänyt sitä taivaallisena valona jota en halua kadottaa.

18.3.2012. Aamulla kolme näkyä: Ensimmäisessä kala hyppäsi vedestä ilmaan ja sillä oli suussaan toinen pitkulainen kala. Toisessa kuvassa näin isot kädet; kuin suojelevassa kupin
muodossa, luulin ensin että ne olivat siivet, mutta ne osoittautuivat kuitenkin käsiksi ja niiden sisällä istui pieni lapsi. Mietin oliko jollain järjestöllä tällainen logo? Etsin ja löysin saman tyylisen logon ihmisoikeuksien logosta. Saattaa tarkoittaa samaa asiaa tai sitten Jumala suojelusta sellaisenaan. Kolmannessa kuvassa se sama kala hyppäsi taas vedestä, päin kohti tulevaa, vaahtoavaa aaltoa. Kerroin miehelleni että olin taas pienen tauon jälkeen saanut kolme näkyä. Mieheni vastasi:
- “ Minäkin kohta saan 5 kuvaa, kun menen ja otan kameran ja lähden luontoon ottamaan kuvia…”
Tuntui että hän alkaa käydä mustasukkaiseksi näyilleni vaikka aina huumorin avulla sanookin sanomisensa. Tuntuu pahalta että minun innostumiseni tulkitaan väärin. Katsoin eräänä iltana Peittämättömin kasvoin ohjelman ja Johanna antoi profetiaa:

- “Sinä, joka nyt istut tv:n tai netin ääressä. Sinulla on huopa tai jokin shaali ympärilläsi. Jumala pitää sinua samalla tavalla lämmössään kuin tuo shaali ja pian lähipäivinä sinulle avautuu jotain todella suurta, todella laaja alaisesti ja saat vastauksia Jumalalta joita olet odottanut…”

Todellakin, minä istuin siinä shaali ympärilläni ja tunsin että tämä oli minulle. Olin jo ennemmin saanut vastaavan profetian ja näyn jossa minulle aukaistiin ovi ja se jätettiin auki. On rukouksia joihin en ole saanut vastauksia. Olen pitänyt niitä tärkeinä ja olen rukoillut yhä uudelleen ja uudelleen. Nyt odotan malttamattomana että joko viimein, saisin vastauksia ja ymmärrystä isoihin kysymyksiini. 
Kun seuraa uutisia on kauhistuttavaa nähdä kuinka ihmisillä on nykyään paljon erilaisia vaikeuksia. Leipäjonot kasvaa ja suurin murheen aihe on aina raha. On vaikeaa elää tällaisessa maailmassa ilman sitä rahaa, vaikken sille suurempaa arvoa annakaan. Se on välttämätön paha. Se on vain materiaa jolla on vain nimellinen arvo. Emme voi käyttää sitä niin kuin voisimme käyttää esim. vaihtotavaraa. Maksuksi vaihtaisimme johonkin millä olisi käyttöä myös elämisessä.
Voi kun voisimme elää kuin paratiisissa, eikä raha huolia olisi, sekin on synnin tuoma tarve. Kaikki olisi hyvin ja se mitä tarvitsisimme olisi luonnossa lähellämme. Mutta kun tuli se syntiinlankeemus ja meille tuli ahneus kaikkeen. Ahneuskin on synti. Haluamme omistaa aina vain enemmän ja se joka on heikko jää jalkoihin. 
Ne joilla on valta, eivät välitä siitä mitä sille vähimmälle veljelle tai sisarelle kuuluu. Ahneus on siis tosi paha synti joka kukoistaa tänään tosi villinä, kuin orjantappura pensaat, ne pistävät köyhän sydämeen. On kauhistuttavaa katsella kuinka päättäjät eivät välitä kuin omista sijoituksistaan ja niiden mukaan tehdään päätöksiä. He yrittävät salata ne, mutta kaikki on kuitenkin niin läpinäkyvää. Ministerien otsalle kohoaa hiki karpalot kun heitä haastatellaan. He pelkäävät kuitenkin jäävänsä kiinni. He ovat todella pahassa synnin loukussa.
 Heille ei todellakaan merkitse mikään muu mitään, kuin raha ja omaisuus ja oma asema. Kansa köyhtyy ja voi huonosti. Koko ajan tehdään lisää säästöjä ja veronkiristyksiä, jotka yleensä koskevat vain niitä köyhimpiä ja heikoimpia. Tulee ikävä niitä aikoja, jolloin kansan johtajat vielä välittivät arvo asioista. Esim. Kyösti Kallio oli ihanteellinen Presidentti, joka ajatteli kansaa sydämellä. Hän oli kansan keskuudessa kuin tavallinen ihminen, ei sen parempi kuin läsnäolijansa. 
Siihen aikaan vaikka oli köyhää, määrättiin että joka kylään piti perustaa kouluja. Oli tärkeää, että meidän tulevaisuus eli lapset, saivat koulutuksen. Perustettiin kansanhuolto että köyhimmätkin saivat jotenkin elantonsa. Kaikki tämä tehtiin ja paljon muuta, vaikka rahaa ei ollut niin kuin tänään. Nyt kouluja vähennetään, köyhiltä otetaan pois tukia, ei enää välitetä. Näkee että päättäjät ovat unohtaneet Jumalan joka eli vielä Kallion aikana. Hän siunasi radio puheissaan Suomen kansaa, nyt tuntuu että se on muuttunut kiroukseksi. 
Joidenkin päättäjien suusta ovat tulleet ilkeät sanat joilla he ovat syyttäneet kansaa ylivelkaantumisesta. Kansa on ollut muka tuhlaavainen, mutta heidän silmistään loistaa synkkä valhe. Tuomio päivä voi olla heille kamala. Jumalalta ei voi piiloutua vaikka kansalta voisikin.
 Jumala tietää meidän synkimmätkin ajatukset ja teot. Meitä valvotaan emmekä saa enää tehdä edes itsenäisiä päätöksiä elämässämme, aina on joku luukun virkailija, joka sanoo ettei näin voi tehdä.
 Suomessa on sanelu politiikka, miten täällä eletään. Olemme holhouksessa ja valitettavasti meidän edunvalvojamme hoitavat etujamme omaksi hyödykseen. Tiukkaa tekstiä, mutta valitettavan totta. Suomi on tuhon partaalla, koska ovat unohtaneet Jumalan. He arvostavat asioita jotka ennen katsottiin pahoiksi synneiksi, he palvovat niitä kuin Baaleja; epäjumalia. He luulevat olevansa viisaita mutta heidän sanansa ja tekonsa kirkuvat tyhmyyttä. En nimeä ketään enkä halua nostattaa mitään vihaa, vaan syytän sitä väkevää miestä eli henkeä joka täällä vallitsee. 
Nyt uusin puheen aihe on eutanasia; armokuolema. Oli kauheaa kuultavaa näin uskovana, kun eräänä aamuna puhuttiin tv ohjelmassa eutanasiasta. Asiantuntija oli ateisti, jonka hän myönsi heti ohjelman alussa. Hän oli sitä mieltä että elämme nykyään sellaisessa yhteiskunnassa ja maailmassa, että Jumalan merkitys on menettänyt otteensa, että voimme halutessamme itse päättää koska kuolemme. Se on autettu itsemurha. Hän puhui sen niin että se kuulosti hyvin oikeutetulta. Minua puistatti, oikein kylmät väreet kulkivat lävitseni. 
Tunsin kuinka paholainen tekee kauheaa eksytystä tämän miehen suulla. Paholaisella on kiire saada lisää sieluja ennen loppua. Tässä sille otollinen vaihtoehto. Olen itse sitä mieltä ettei itsemurhaa saa tehdä, missään oloissa, vaan risti on kannettava loppuun, ainakin jos uskoo Jeesukseen Kristukseen ja ylösnousemukseen. Se joka on ateisti eikä usko näihin asioihin, tehköön tahtonsa mukaan, sillä ilman uskoa hän ei tule pääsemään taivaaseen muutenkaan. On turha kuvitella että taivaaseen pääsee tekemättä itse mitään ja ilman uskoa. Mutta haluaisin että heillekin kerrotaan evankeliumista ja ylösnousemuksesta, sen jälkeen he ovat vapaita päättämään uskovatko näihin. Jos hän päätyy itsemurhaan, olkoon se vaikka avustettu ja kuoleman jälkeen huomaa uskovien olevan oikeassa helvetin olemassa olosta, on
se myöhäistä. Kuoleman jälkeen asiaa ei voi enää korjata. Sen hyväksyn että annetaan ihmisen kuolla luonnollisesti ja arvokkaasti jos se on tullakseen. Ei mitään koneisiin sitomisia, se ei ole luonnollista eikä ihmis- arvon mukaista. 
Saatana yritti Jeesustakin erämaassa saada tätä hyppäämään jyrkänteeltä alas. Olihan tämä Jumalan Poika; ei siinä voi mitenkään käydä. Jeesus oli lihaksi syntynyt eli saatana olisi näin, Jeesuksen tekemällä itsemurhalla, saanut tämän arvokkaan sielun ja voittanut taistelun. 
Onneksi Jeesus ei mennyt tämän lankaan eikä kiusauksiin vaan torjui kaikki saatanan ehdotukset Jumalan sanaan kokoajan nojautuen. Niin meidänkin pitää tehdä jos väitämme uskovamme. Jumala ei ole menettänyt merkitystään eikä arvoaan. Ymmärrän ettei ateisteille ole Häntä olemassa, mutta he eivät valitettavasti ymmärrä että he ovat näin antaneet päätäntä vallan elämästään saatanalle. Minä voin melkein pahoin tämän asian tuntijan puheista, kylmät väreet kulkivat ruumiissani ja tunnistin saatanan miehen taustalla.
 Vain Jumala tietää koska on meidän viimeinen päivä täällä maanpäällä. Tuskista huolimatta meidän on kestettävä loppuun asti, niin kuin Jeesuskin kärsi ristillä kuolemansa, eikä pyytänyt Jumalaa pelastamaan itseään. Ymmärrän pointin mitä mies tarkoitti armokuolemalla, mutta se ei kuulu uskovan elämään. Se ei ole USKONTOA, niin kuin mies selitti, vaan USKOA. JUMALA EI OLE USKONTO EIKÄ LAHKO. HÄN ON ELÄVÄ JUMALA! En usko mihinkään lahkoon tai uskontoon, vaan elävään Jumalaan.
 Uskonto on esim. Jehovalaisuutta, Adventistia, Juutalaisuutta, Luterilaisuutta, Katolilaisuutta, jne… ja heidän erilaisia seremonioitaan ja lain alaisuuksia. Usko on uskomista elävään Jumalaan ja Hänen Sanaansa joka on myös elävää. Elämää hänen elävissä ihmeissään. Minua suututtaa kun uskonto ja usko sekoitetaan samaksi asiaksi, vaikka ne ovat kaksi eriasiaa. Mutta ymmärrän että ne jotka sekoittavat nämä asiat, eivät ymmärrä uskon totuuksia. Tuli mieleeni kuinka nämä ateistit saavat kyllä kantansa kuuluviin, mutta jos uskova yrittää tuoda kantansa esiin, sitä ei oteta kuuluviin korviin, eikä päästetä lööppeihin eikä palstoille.
Tästä on omakohtaista kokemusta veljeni kautta joka yritti tehdä kannanoton vastauksena sanomalehteen, helvetin läsnä olosta, että se on todella olemassa. Veljeni kirjoitus ei koskaan päässyt lehteen, mutta ateistin kirjoitus pääsi. Siitä voi päätellä minkälaisella hengellä on valta mediassa. Nytkin tämä ohjelma oli tehty vain tämän ateistin mielipiteen mukaan. Valitettavasti suurin osa ihmisistä ei usko Jumalaan, vaikka kyllä meitä uskoviakin on miljoonia.
 Olemme saaneet kokea Jumalan suuria ihmeitä, jotka eivät ole mitään kirja tietoutta, vaan koettua ja meille täyttä totta. Meitä on siis suuri joukko, mikä todistaa sen ettemme voi olla ihmeinemme ns. hulluja. Valitettavasti tämänkin takia ihmisiä on suljettu laitoksiin; heidän uskonsa takia. Ihmissuku on eksytetty. Sitten puhutaan kauniisti uskon vapaudesta?
- “Mihin tämä maailma on menossa? Tuhoon!”
Eikä uskova lääkäri voi avustaa ihmistä itsemurhaan. Avustavan lääkärin pitää olla myös ateisti, jos tällaiseen ratkaisuun lopulta päädytään, minä en halua nähdä sitä päivää, enkä anna tälle siunausta. Mutta Jumala on antanut meille oman tahdon, toivoisin vain että ymmärrämme vaihtoehdot. Se joka haluaa armomurhan/kuoleman, hänen pitää ennen päätöstään ymmärtää vaihtoehdot ja tämän uskonnollisen puolen. Jos hän on valmis tämän jälkeen vielä eutanasiaan, niin sitten ei voi mitään, hän on tehnyt oman tahtonsa.

19.3.2012. aamulla sain kolme näkyä; Ensin oli paperiarkki jossa oli vihreää väriä pohjassa, se oli somistettu suorin reunaviivoin. Siinä oleva teksti oli mustaa tekstiä joka oli kunnolla lihavoitu. Tekstin sisällöstä en saanut selvää. Toisena näin meduusan ja kolmantena näin kun suuri joukko ihmisiä vetivät käsivoimin, naruilla laivaa rantaan. Laivan kölipuomi oli ristin muotoinen. On ihmeellistä kuinka nämä näyt ovat minulle lisääntyneet. 2-3 vuotta sitten en saanut niitä lainkaan. Oli minulla silloinkin kyllä uneni. Eräs vankila kundi joka oli useaan otteeseen elämänsä aikana vankilassa ja hän oli myös ex-narkomaani ja käyttänyt monenlaisia huumeita. Hän sanoi että ei ole parempaa huumetta
kuin Jeesus, sen jälkeen kun tuli uskoon
.
- “Kielellä me kiitämme Herraa ja Isää, ja sillä me kiroamme ihmisiä. Jumalan kaltaisiksi luotuja; samasta suusta lähtee kiitos ja kirous. Näin ei saa olla, veljeni.” Jaakobin kirje 3:9-10
 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti