perjantai 23. helmikuuta 2018

RIIPPUVUUTTA JA VALKOISIA RUUSUJA

 RIIPPUVUUTTA JA VALKOISIA RUUSUJA

2012, Eräänä maaliskuisena yönä olin hereillä ja vääntelin itseäni sängyllä. Sitten avasin silmäni aivan pirteänä. Muuten pimeässä huoneessa huomasin että vaatekaappini oven yläosassa oli pieni valkea valo.
 Yritin terävöittää katsettani ja huomasin siinä muodonkin, se oli kuin pienen pieni, valkoista valoa hohtava kerubi eli semmoinen pieni enkeli jotka lentävät rakastuneiden yllä ja sitten se yhtäkkiä hävisi. Mieleni valtasi ilo. Myöhemmin kun nukahdin näin jotain enkeliunta, jossa minua opetettiin, mutta en muista sitä kunnolla.

25.3.2012. sain aamulla näyn jossa virtasi puro. Koko päivän minulla oli ihana rauhallinen olo ja jatkui sitä useamman päivänkin. Jumalan virvoittavaa vettä, sen olin saanut kokea ennenkin. Tämä rauha on ihanaa.

28.3.2012. aamullinen näky; hampaat. Se oli valkoinen, täysi rivistö, ei lasten hampaat vaan aikuisen. Niinpä, kun ihminen tulee uskoon, on hän uudesti syntynyt, imeväisikäinen, hampaaton hengellisesti. Kun hän kasvaa uskossaan, kehittyy hänen henkiset hampaansakin. Jos tämä oli minulle, niin minun henkiset hampaani ovat kehittyneet aikuisen mittoihin ja se tarkoittaa vastusta myös viholliselle.

29.3.2012. näky; Ylistävä mies. Mies katsoo ylös korkeuksiin, suu auki, niin että vaikkei ääntä kuule, ymmärrän että mies ylistää laulaen. Mies on partainen. Parta voisi kuvata miehen kokemusta uskon tiellä. Meidän pitäisi ylistää Jumalaa enemmän, itse asiassa joka päivä. Antaa kiitosta ja ylistää riemulla. Jumala rakastaa sitä, mutta saatana vihaa.
- “Kummalle haluat olla mieluinen?”
Sen avulla voi häätää demoneita.
 Katselin eräänä aamuna ohjelmaa jossa kaksi peliriippuvaista miestä kertoi siitä kuinka heidän omaisuutensa meni pelaamiseen ja enemmänkin.
Velkoja oli satoja tuhansia. Siitä pimeydestä pelastuminen vaati pohjalla käyntiä, täyttä nöyrtymistä. Ilman sitä olisi ollut vaikea aloittaa uuden elämän rakentamista, puhtaalle pöydälle. 
Sama pätee uskon tiellä. Entinen täytyy kuolettaa, ylpeys karistaa, sitä ei saa olla yhtään. Pitää olla nöyrä. Se tie tuo aidon uskon ja pelastuksen. Se on rankkatie, mutta ilman sitä ei ylpeys kuole, joka on synti. Näin silmissäni kuinka paholainen oli saanut näistä riippuvaisista miehistä otteen, vieden kaiken. 
Nuorempi mies yritti jopa itsemurhaa ja sehän on paholaisen perimmäinen tarkoitus. Se oli miehen pohjakosketus josta sitten alkoi nousu ylöspäin. Paholaisen kiusaksi se muuttuikin vahvuudeksi ja nyt tämä nuori mies tekee vertaistyötä peliriippuvaisten hyväksi. 
Hengellinen näkemys tähän tarinaan oli omaa näkemystäni, mutta näin asiat menee muidenkin riippuvuuksien ja ongelmien keskellä. Ulkopuolinen avunsaanti on vaikeaa ja kaikki eivät sitä haluakkaan. 
Riippuvainen ei itse välttämättä edes tunnista ongelmaansa, ei edes raha velka herätä ihmistä. Täytyy tulla se pohjakosketus ennen kuin huomaa ettei näin voi enää jatkua, jotain täytyy tehdä. Jos tätä ei tule ja puskee itseään seinään kuin kumipalloa, saattaa elämä olla ohi. Näinkin käy, valitettavasti. Mutta se joka on tämän käynyt selviytyjänä onkin entistä vahvempi jatkamaan elämää ja vahva myös uskovana. Useasti siinä samalla aukeaa monelle myös uskontie. Sen aiheuttaa riittävä nöyrtyminen.
Eräänä yönä kun en taas saanut unta, aukaisin silmäni pimeässä huoneessa. Katselin ikkunan rullaverhoa ja huomasin sen yläosassa valkoiset valoläiskät jotka olivat pienten enkelin siipien muotoiset. Hymyilin ja kiitin hiljaa Herraa. Ne hävisivät pian pois. 
Eräänä toisena yönä lähdin yöllä käymään vessassa ja kun olin poistumassa sieltä, sammutin valot, minun eteeni ilmestyi valkoista, sädehtivää, aaltoilevaa valoa. Se oli kokonaisvaltaisesti edessäni ja minun täytyi pysähtyä paikoilleni, kunnes se hävisi. Tämä oli kolmas kerta kun näin ja
koin tällaista. Nyt se oli valkoista valoa, kun kaksi ensimmäistä kertaa olivat kultaista valoa. Se aaltoili suoraan minua kohti. Olen ymmälläni mitä se tarkoittaa? Nämä ovat tulleet hyvin harvakseltaan. Oliko se sitä Shekina kirkkautta? 
Joku kerran kertoi että oli kokenut Jumalan tulen ja hän kuvaili tätä juuri aaltoilevana valona ympärillään, muuta hän koki myös kuumuuden joka minulta puuttui?
Pääsiäistä ennen sain kaksi näkyä; risti jonka poikkipuun päät oli melkein poikki, ne roikkuivat ristissä. Toisessa kuvassa ristin poikkipuu oli leventynyt keskelle, ylöspäin, kuin lentokoneen siivet. Ihmettelin koko päivän niiden tarkoitusta, ne jäi vaivaamaan mieltäni. Ajattelin ettei olisi vain vihtiksen antamaa näkyä jolla halventaa Jumalaa. Sitten illalla ykskaks tuli ajatus joka selitti kuvat. Ensimmäinen kuva tarkoitti minulle rautalangasta väännettynä ristin kuolemaa ja toinen kuva tarkoitti ylösnousemusta. Lentokoneen siivet olikin nuoli ylöspäin. Naurahdin itselleni, Herra näytti minulle taas huumorin tajuaan aivan kuin silloin kun hän unessa hoki minulle aprikoosipuuro- Jeesusta. 
Pääsiäisaamuna sain näyn ihmisistä jotka katselivat ylhäällä pilven päällä olevaa Kristusta. Se oli kuin postikortti kuva, hyvin kaunis. Toisena pääsiäispäivänä sain näyn valkoisista ruusuista ja yksi ruusu kehystettiin eroon muista.
 Kun aamulla katselin aamu tv:tä, kahvia samalla juodessani, sain ympärilleni ruusun tuoksun. Lähelläni ei ollut mitään mistä tuoksu olisi voinut tulla. Siispä ymmärsin sen liittyvän näkyyn jonka sain tuoksun kera. Katsoin myöhemmin netistä valkoisiin ruusuihin liittyvää symboliikkaa. Tämän löysin:

Valkoiset ruusut

Valkoisten ruusujen kerrotaan versoneen meren vaahdosta, toisten tarujen mukaan taasen profeetta Muhammedin hikipisaroista. Puhtaan valkoiset ruusut symboloivat viattomuutta ja totuutta sekä hiljaisuutta, salaisuuksia ja haaveita. Neitseellisyys ja henkisen kehityksen kukoistaminen
yhdistetään myös valkoiseen ruusuun. Yhdysvalloissa valkoiset ruusut liittyvät vahvasti hääseremonioihin. Valkoisten ruusujen antaja saattaa värivalinnallaan viestittää “kaipaan sinua” tai “olet taivaallisen ihana”. Ruusun tuoksu tarkoittaa aina rakkautta.

Veljeni oli Pääsiäisenä vierailemassa meillä ja hän oli kertonut ihastuksestaan Perheniemessä. Hän oli tehnyt pientä tunnustustakin ihastukselleen tunteistaan facebookin kautta ja nyt häntä jännitti kuinka tämä ihastus reagoisi siihen, vastausta ei ollut tullut? Rauhoittelinkin veljeäni tuolla ruusu näyllä että jos se olikin hänelle tarkoitettu. Mutta jos se oli minulle itselleni, toivon että se oli sitä henkistä kukoistamista. Sitä tarvitaan. 

Tänään, 23.2.2018.
Kun heräsin ja olin siinä rukoushetkessäni, sain kuvia/näkyjä. Näin Suomen kartan ja siitä näytettiin kohta tuota aluetta, joka olisi ehkä n. Jyväskylä - Tampere- Lahti keskiössä. Johonkin siihen keskelle, ilmestyi pieni kuva, jota harmittelin etten saanut siitä selvää. Oliko se kenties Kruunu vaiko kuva tulesta? Kuva oli niin pieni että harmittelin ja kyselin sitä Jumalalta, mitä siinä oli? 
Sitten vähän ajan päästä näin kuvan, jossa oli kultainen sinettisormus, jossa oli sinettinä kultainen, kahdella jalalla seisova hevonen. Edelleen ihmettelin tuota karttaa ja kohta näytettiin toinen sinettisormusta, joka minulle oli annettu Herran toimesta, tuo kultainen sormus, jossa oli tuo salmiakkineliö sinettinä ja kivi keskellä.
Tyydyin tähän vastaukseen, mitä se tuokaan tullessaan. Tuo hevossormus, toi mieleeni Jeesuksen Kristuksen, joka tulee hakemaan omansa valkoisella hevosellaan ja siihen lisättynä tuo oma sormukseni, saan olla varma, että olen Hänen omansa.
Amen.

 Tänään, aikaisemmin aamulla kun heräsin hetkeksi, näin silloinkin liikkuvan kuvan, mutta ajattelin, että oliko tuo mitään, mutta mikä olen sitä itselläni pidättelemään:
Tuossa kuvassa juoksenteli karhu metsässä, se näytti nuorelta karhulta ja kohta sen läheisyyteen tuli juoksentelemaan ja kuin leikkiä lyömään, 2 nuorta kettua ... sitten tuo kuva hävisi ja jatkoin untani.
(Karhustahan sanotaan sen symboloivan Venäjää ja sitten nuo "Viekkaat" ketut).

Siunausta teille kaikille lukijoilleni.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti