torstai 8. helmikuuta 2018

Avoin Kirje Elämästä 3 By: Sinettisormus

AvoinKirjeElämästä 3
By: Sinettisormus

Lukijalle

Elämä on kuin palapeli jota yritämme koota. Joskus puuttuu paloja ja tulee eteen vaikeuksia tai peli päättyy kokonaan kesken. Vaikeistakin peleistä voi muodostua kuitenkin lopulta kaunis kuva, samoin elämässä. Saatamme tuntea pettymystä, turvattomuutta, mutta myös ilon ja onnen hetkiä, ihania onnistumisia.
 Olemme elämän koulussa. Joillekin se on helpompaa ja jotkut kulkevat sen vaikeamman tien kautta. Luottamus Jumalaan kuitenkin auttaa ja antaa ihanaa turvaa. Turva ei ole kuitenkaan aina varallisuutta vaan ihanaa rauhaa. Hän on meidän Isämme, emmekä halua tuottaa Hänelle pettymystä.
- Emmehän?
Haluan tämän suhteen toimivan, toivon että sinä haluat samaa. Jos et vielä tunne Jumalaa, toivon että kokemukseni saa sinussakin heräämään etsijän, joka lopulta löytää Jumalan aidon rakkauden. Kun sen löytää, ymmärtää ettei mitään parempaa ole. Levätä Jumalan rakastavilla käsivarsilla. Olemme joskus kuin tuhlaajapoikia ja tyttöjä, kun saavumme takaisin Isän luo. 
Usko ja luota, sillä Hän kyllä ottaa meidät avosylin luokseen, antaen anteeksi ja pesten pyykkimme puhtaan valkoisiksi, jos sitä todella rakkaudessa haluamme. Ei niin likaista vaatetta eli syntiä, jota Jumala ei pystyisi puhdistamaan. Meidän täytyy vain myöntää että olemme tehneet virheitä, itsellemme ja Jumalalle. 
Elämä on pitkä ja raskas, meidän ei pidä hoppuilla. Kun huomaat herääväsi uskoon, älä jää sen kanssa yksin, vaan hakeudu johonkin seurakuntaan, aivan sama minkä seurakunnan koet henkiseksi kodiksesi, kunhan se edustaa samaa Ylösnoussutta, Jeesusta Kristusta josta minäkin puhun, Raamatun Jumalaa. Tai hakeudu ainakin jonkin uskovan ystävän luo jonka kanssa voit puhua. 
Ala lukea raamattua, mitä enemmän sitä lukee, sitä enemmän se alkaa avautumaan. Sanotaan että se on monitasoinen kirja, ja niin se onkin, minäkin olen sen todennut. Evankeliumeista on hyvä aloittaa.
Matteuksen evankeliumin 25 luku on minulle erityisen tärkeä. Ei vain lukea sitä, vaan myös elää sen sanan mukaan, antaa näkyä sen teoissamme. Nämä ovat niitä tekoja mitkä kuuluu toteutua uskovan elämässä. Ne tulevat ratkaisemaan tuomiomme viimeisenä päivänä. SIIS TODELLA TÄRKEÄÄ! Ja nämä pitää toteutua myös rakkaudella, ei hampaat irvissä tehden, muuten tekemisillämme ei ole mitään väliä. Aidon uskovan sydämessä on kuitenkin rakkaus, joten tämän ei pitäisi olla vaikeaa. Rakas ystävä, etsi mieli avoinna. 
Tutkiskele ja tarkastele, edustaako uusi asia, hyvää vai pahaa? Onko se Raamatullista? Sillä se on Jumalan sanaa. Jotkut sanovat että se on vain ihmisen kirjoittamaa tekstiä, niinhän se tavallaan onkin, näin maallisesti katsottuna, mutta Jumala on käyttänyt siinä ihmistä välikätenä, ottanut Raamatun kirjoittajat omaan ohjaukseensa. 
Tunnen että Jumala on ohjannut minuakin näissä kirjoitelmissani. En koskaan olisi saanut kaikkea tätä aikaan ilman Jumalaa. 
Mitä teenkin, teen sen Jumalan rakkauden läsnäolossa. Jumala rakastaa meitä kaikkia ja tarvitsee meitä kaikkia, mustasukkaisuuteen asti Hän meitä halajaa. Jokainen ihmiselämä on Jumalalle arvokas. Toivottavasti se on sitä meille ihmisillekin. 
Henkisen kasvuni kehittyessä, avoimuuteni lisääntyessä, ole tullut siihen tulokseen, että elämme todella lopunaikoja. Siksi minulla on huoli niistä jotka eivät vielä usko. En halua heidän joutuvan kadotukseen sen ikävistä ikävimmän vihtiksen kanssa. ( Vihtis= vihtahousu= saatana ) 
Siksi toivon että nämä kirjoitukseni, jotka ovat aitoja kokemuksia, aidosta elämästä, koskettaisi sinua ja sinussa heräisi aito kiinnostus ja rakkaus Jumalaa kohtaan. Jos näin käy, älä koskaan päästä siitä rakkaudesta irti, vaan voimista sitä päivä päivältä, olemalla yhteydessä päivittäin Jumalaan, rukoilemalla ja lukemalla sanaa. 
Tv7:ltä löytyy myös valtavasti hyviä ohjelmia, netin tai kaapeli kanavien kautta, myös niille jotka vasta tutustuvat Jumalaan. Mitä vahvempi yhteys sinulla on Jumalan kanssa, alkaa myös ihanat ihmeet elää elämässäsi. 
Nämä kirjoitukseni ovat myös
rakkaus kirjeitä Jeesukselle ja Isä Jumalalle ja sinulle rakas läheiseni. olemmehan sisaria ja veljiä keskenämme, Jeesus meidän vanhin veli ja Isä, Jumalamme. Olemme Jumalan lapsia ja siis yhtä perhettä. Siunausta sinulle matkalla Jumalan tuntemiseen.


Ilm. 19:7-9
7. Iloitkaamme ja riemuitkaamme ja antakaamme kunnia hänelle, sillä Karitsan häät ovat tulleet, ja hänen vaimonsa on itsensä valmistanut.
8. Ja hänen annettiin pukeutua liinavaatteeseen, hohtavaan ja puhtaaseen: se liina on pyhien vanhurskautus.
9. Ja hän sanoi minulle: “Kirjoita: Autuaat ne, jotka ovat kutsutut Karitsan hääaterialle!” Vielä hän sanoi minulle: Nämä sanat ovat totiset Jumalan sanat.”

3.10.2011. Sähköpostia ystävälleni:

Hei!
Ajattelin kirjoittaa pitkästä aikaa, jos satut lukee näitä. Viime lauantaina, 1.10. Minun veli soitti ja pyysi minua mukaan Lahteen Ilmestysmajalle ja minähän tietysti halusin lähteä. Siellä oli mahtava tunnelma, Johannakin oli nyt paikalla. Oli värjännyt hiuksensa vaaleiksi. Puheitten ja saarnojen jälkeen Johanna sanoi että tänään tuntuu että kaikkien pitää tulla eteen siunattaviksi Pyhällä Hengellä, sillä sali oli niin täysi kirkkautta ja Jumala vaatii tätä. Mekin menimme lopulta siunattaviksi ja tulihan mahtavat profetiat. Veljeni oli ennen minua ja kun he siunasivat, kysyin luvan, saanko minäkin laittaa käteni veljeni päälle, sain luvan. Veljeni kädet voideltiin parantamaan sairaita, samalla öljyllä Johanna voiteli myös minun käteni parantamaan sairaita. Sitten Johanna siunasi minua ja profetoi:
- Sinä olet menossa toiselle tasolle, … ei, sinähän olet jo siellä. Nyt näen paremmin. Jumala laittaa sinun jalkoihin hyvin vankat jalkineet…
Sitten tuli toinen nainen luokseni, kun Johanna pyysi häntä jatkamaan tästä. Tämä profetoi lisää, ilosta hymyillen:
- Sinä palvelet ihmisiä rakkaudella, pyyteettömästi. Sinä olet nöyrä palvelija. Jumala tulee antamaan sinulle paljon, voi, sinä et ymmärrä vielä kuinka paljon sinä tulet saamaan.
Sitten hän lopetti. Mietin lähtisinkö paikalleni ja samassa tuli kolmas nainen jostain sivusta luokseni. Sanoin että minut on jo siunattu. Hän vastasi:
- Ei, ei, tämä on ihan minun omaani, mikä minun täytyy päästä kertomaan sinulle. Näen altaan, niin kuin kylpylän altaan joka on täynnä vettä. Sinä olet altaassa ja naisia ympärilläsi. Altaan veteen on laitettu paljon eri tuoksuja. Sinua valmistellaan kuin kuningatar Esteriä, johonkin suureen. Sinulle tullaan aukaisemaan asioita. Altaan yllä on tähtitaivas ja mieletön rauha on kaiken yllä. Sinua valmistellaan johonkin suureen. Se
ei tapahdu aivan heti….
Arvaa kuinka iloinen olin tästä profetiasta. Halasin naista, kiitin ja ylistin Jumalaa. Saa nähdä mitä tulee tapahtumaan, mutta luotan että olen hyvissä käsissä. Sinunkin täytyisi joskus lähteä kokemaan se.
T:******

Ystäväni vastasi minulle vielä samana päivänä:

Moikka!
Olipa mahtava juttu. Minäkin oon aina tiennyt, että sulle tapahtuu vielä jotakin ihmeellistä. Olet sellainen valonenkeli. En tiedä ketään toista noin ihanaa ihmistä. Mulla on ollu mahoton hässäkkä noitten lasten kanssa. Miinus tunteja tulee, että ropisee. En tiedä miten saan kaikki tunnit tehtyä takaisin. Välillä nuorisopsykiatrin polilla ja välillä lastenpsykiatrian polilla. Oon ollu sikamaisen väsynyt. Luen kyllä mielelläni noita sun juttuja ja uskon niihin ihan sataprosenttisesti. Tosi ihanaa katsoa ja kuunnella mitä sulle tapahtuu. Samalla se tuo sisältöä munkin elämään.
T: *Ystävä**

4.10.2011. Tiistai
Kuuntelin ohjelmaa raamattu kannesta kanteen, jossa pastori Norvanto kertoi samarialaisnaisesta, joka oli hyvin ymmärtänyt rukouksen tärkeyden, eli ei ole tärkeää missä rukoilee, tärkeää on se, miten rukoilee.
Rukous täytyy tehdä rakkaus sydämessä. Jos ei ole rakkautta, on kaikki turhaa. Näin minäkin olen asian ymmärtänyt. Jeesus käski meitä omin käsin levittää rakkautta maailmaan, mutta valitettavasti usein levitämme vain maailmaan vihaa, nälkää ja kuolemaa. Mutta kerran itku ja vaikerrus katoaa, kun Jeesus tulee takaisin maailmaan ja se on pian, meidän täytyy valmistautua siihen. Voi heitä jotka eivät sitä tee.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.