maanantai 22. tammikuuta 2018

MAALISKUUN ALKU 2009

MAALISKUUN ALKU 2009

Taas eräänä aamuna heräsin kummalliseen uneen, sanoin miehelleni että mitähän se taas tietää, kaatuvat puut kun tietää minulle kuolemaa.
Näin unta että juoksin Kainuun metsissä ja maassa oli vielä lunta, puut kaatuilivat ympärilläni, yritin päästä pois metsästä.
Pelkäsin että jään kaatuvien puiden alle. Pääsin kuin pääsinkin pois, mutta etsin huolestuneena tätiäni, mutta en löytänyt häntä mistään. Saa nähdä tuoko tämä uni taas tälle 2009 keväälle kuolema viestejä sukuumme.
Ainakin muutama päivä uneni jälkeen kuulin että mieheni ja minun työkaveri oli kuollut sydänkohtaukseen.
Saimme kutsun hautajaisiinkin, mutta pelkään että näitä voi tulla enemmänkin koska uneni metsässä kaatui paljon puita.
Uimahalli uneeni jossa minut pelastettiin seisoessani punaisessa vedessä joka ei varmaankaan ollut verta, saattaa vastauksena olla lisääntynyt tietoisuuteni, olen saanut oppia sen jälkeen paljon uusia henkisiä asioita. (vastaus tuohon uneen oli vielä tulossa).
24.4.09. Heräsin taas aamulla uneen joka kertoi kaatuneista puista. Olin mieheni kanssa matkalla autolla jonnekin, kun eteemme tuli jo aiemmin kaatuneita puita, ne olivat mäntyjä.
26.4.09. sain sitten ilmoituksen että 92-vuotias tätini oli kuollut, tätini jota unessa etsin. Olimme suunnitelleet jo aiemmin että lähdemme Toukokuulla Kainuuseen mökille, nyt tähän mökille menoon liittyi myös hautajaiset. Matkamme eteen osui kaatuneet puut eli kuolema. Uneni kävi taas toteen.
Meidän elämämme on pelastusta jos sitä haluamme ottaa vastaan, tätä lisääntyvää rakkauden tietoisuutta joka jostain syystä avautuu minulle kovaa vauhtia. Se punainen väri vedessä, voisi olla sen rakkauden väri joka lisääntyy, tietoisuuteni lisääntyessä.
Olen kiittänyt Jeesusta ja pyytänyt että enkelit ohjaavat minua tällä valon tiellä joka kauniina avautuu eteeni.
Muutoksen aika on tullut.
Nuorin veljeni oli nähnyt unen joka oli ilmeisesti valveuni. Unessa kuollut veljemme oli ilmestynyt hänen eteensä ja näyttänyt paikan missä kuolemansa jälkeen oli.
Siellä oli kaunista ja vehreää, lapset leikkivät iloisina toistensa kanssa, juosten kauniilla kukkaniityllä.
Veljemme oli näin ilmoittanut että siellä missä hän oli, siellä oli hyvä olla.
Saattoi siihen liittyä myös viesti että meidän täytyy uskoa lasten lailla, niin kuin Jeesuskin on meitä kehottanut.
Veljeni oli ihmeissään näystä, sillä hän kertoi olevansa täysin hereillä kun tämä näky hänen eteensä ilmestyi.
Minun tietoisuuteenikin on kuvastunut toisen puolen maailma juuri tuollaisen kauniiksi, mutta se ei ole kiinteä olotila.
Tiede on puhunut kvantti hiukkasista ja siitä muodostuu myös se näkymätön kaunis maailma joka meitä odottaa.
Olemme kaikki hiukkasia, olemme kaikki toisiimme yhteydessä - olemme ykseys.
Tässä maailmassa saamme elää kiinteässä, tiiviissä olomuodossa.
Olemme kokemassa täällä ainutlaatuista elämää, siksi meidän pitää osata nauttia siitä.
Voi kuinka kauniin ja monimuotoisen maailman Jumala onkaan luonut.
- Suuri kiitos siitä!
Tämä tietoisuuteni ei romuta Raamatun kertomuksia, ei Jumalaa, ei Jeesusta, vaan lomittuu niihin täydentäen, kuin palapeli.
Olemme yhtä sen näkymättömän energian kanssa, että se hiukkasenergia kulkisi ja virtaisi puhtaana meidän läpi, täytyisi meidän voimistaa ja puhdistaa omaa energiaamme syömällä punaista ja mustaa eli juureksia ja kaikkea mikä on maasta kasvanut ja koska kehomme on suurimmalta osalta vettä, siksi meidän pitäisi juodakin paljon vettä, ainakin 2 litraa päivässä. Näin pystyisimme ottamaan paremmin energiaa vastaan, eikä elimistöön kerääntyisi haitallista limaa, elimistömme olisi puhtaampi ja vastaanottavaisempi.
Pitäisi syödä puhtaita, tuoreita ruokia, mahdollisimman vähän säilöttyjä tai jalostettuja, ne aiheuttavat meille sairauksia ja allergioita.
Lehtivihreällä on verta puhdistava ominaisuus joten pitäisi syödä paljon vihreitä salaatteja.
Ihmisen tietoisuus alkaa muuttua, moni tuntee huimausta ja muita tuntemuksia joihin lääkärit eivät osaa antaa mitään selitystä.
Tämä johtuu muutostilasta joka alkaa tapahtua ihmisille.
Ihmisen tietoisuuden taso on muuttumassa, olemme pääsemässä korkeammille tasoille.
Itsekin olen tuntenut välillä pientä huimausta, ei kuitenkaan epämukavaa ja joskus sydänala on niin täyden tuntuinen, mutta se tunne on rakkautta, niin täyttävää että tuntuu että se virtaa yli. Uskon että se johtuu tietoisuuden lisääntymisestä. Muutos on tapahtumassa koko maailmassa. Sanotaan että talouskriisi eli lama johtuu ahneudesta, mikä on tietysti totta. Mutta näin on tarkoitettu käyvän, että muutos pääsee tapahtumaan.
Jotkut joutuvat kärsimään siitä kovinkin, mutta syvän uskon avulla siitä selviää paremmin.
Kaikki uskonnot alkavat puhua samaa kieltä, että muutoksen aika on tullut, enää se ei ole vain Jehovan todistajien höpinää.
Olemme lähellä muutosta, mitä se sitten tarkoittaakaan. 2012 pitäisi tapahtua jotain, ehkä kuitenkin vain energia tasoilla. Jotkut pelkäävät maailman lopun tuloa, mutta se taitaa olla kuitenkin ihmisen energia taso mikä muuttuu ja joudumme ottamaan ja opettelemaan henkisempiä viestintä malleja. Mutta ei ole pelättävää, kun tietää mistä on kyse ja on uskossa vahva. Kaikella on tarkoituksensa.
Ihme tekoja, näkyjä ja unia on alkanut ilmetä entistä enemmän, ne tulevat lisääntymään tietoisuuden lisääntyessä ja tässä muutoksessa.
Ihmisten silmät aukaistaan pikku hiljaa - ne henkiset silmät. Se saattaa aluksi pysäyttää, mutta se katoaa kun näkee ettei se ole mitään pelottavaa.
Meidän henkinen minämme tulee päivä päivältä avoimemmaksi.
Meidän pitää muuttaa ajatteluamme, etsiä positiivisia asioita, välttää kaikkea negatiivista.
Kaikkihan me joskus olemme negatiivisia ja on huonoja päiviä, se on ok, mutta vältämme niitä jotka ovat aina negatiivisia, valitettavasti sellaisiakin on.
Jos joku on todella paha, meidän pitäisi oppia ajattelemaan että hänen teoillaan ehkä oli jokin tarkoitus, ne tulee olemaan opiksi hänelle.
Ei meidän kuitenkaan tarvitse hyväksyä kaikkia niitä pahoja tekoja, vaan hyväksyä se tekojen takana oleva ihminen.
Meidän täytyisi oppia antamaan anteeksi, näin meidän pyyteetön rakkautemmekin pääsee kasvamaan.
Tiedän että anteeksi antaminen on vaikeaa, mutta kun sen tekee, olo tulee paljon paremmaksi ja eheytyminen pääsee alkamaan. Sielu puhdistuu ja sen on hyvä olla.
Ajattele - Jeesuskin pyysi vielä anteeksi antoa meille ristillä ollessaan:
- Isä, he eivät tiedä mitä tekevät!
Ei voi enää suurempaa rakkautta olla! Meidän pitää myös tajuta että Jeesuskin kuoli ristillä ihmisenä, ihmisen muodossa - mutta rakastavana.
Maailmassa on paljon pahuutta, murhaajia, raiskaajia, lapsiin sekaantujia.
Jeesuskin antoi anteeksi ristillä kanssaan olleille murhaajille, ryöväreille.
Ei Jeesus heidän teoilleen anteeksi antanut vaan tekojen takana olevalle ihmiselle - teot punnitaan sitten joskus muualla.
Tärkeää on oppia myös elämään omana itsenään, - ole oma itsesi!
Älä esitä mitään tai ketään muuta. Pitää olla ylpeä omasta itsestään, olet sitten minkä kokoinen, pituinen tai värinen tahansa. Ei tule ajatella niin kuin yhteiskunta, että pitää kuulua johonkin muottiin.
- Ole ylpeä oma itsesi!
Tutkitusti yksi onnellisuuden perustoja on kiitollinen mieli.
Muista myös hyväksyä muut sellaisina kuin he ovat.
- "Tule sellaisena kuin olet - mutta älä pysy sellaisena."
Kasva Jeesuksessa Kristuksessa, Hänen Sanansa kautta. Ota Raamattu kirjahyllystäsi, jos se siellä pölyytyy ja ala tutkimaan sitä. Ime sen oppi elämääsi ja sydämeesi.


Jeesus itse opetti: ”Te olette maailman valo. Ei kaupunki voi pysyä kätkössä, jos se on ylhäällä vuorella. Eikä lamppua, kun se sytytetään, panna vakan alle, vaan lampunjalkaan. Siitä sen valo loistaa kaikille huoneessa oleville. Näin loistakoon teidänkin valonne ihmisille, jotta he näkisivät teidän hyvät tekonne ja ylistäisivät Isäänne, joka on taivaissa.”

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.