torstai 25. tammikuuta 2018

ENNUSTUKSIA
ENNUSTUKSIA
(Ajatuksiani joskus 2009)

Voi ihmispoloja, meidän usko täytyy olla luja että selviämme tästä kokemuksesta, jossa paholainen tulee sotkemaan kortteja esittäen jopa hyvää ja saattaa julistautua ihmiselle olevansa Jumala, näyttäen taivaan ihmeitä. Näin on ennustettu ja meidän pienten ihmisten tulisi nähdä totuus ettemme lähde paholaisen tielle.
Itse ajattelin lukiessani lopunajan profetioita, ettei minulla ole muuta uskoa kuin usko Jeesukseen Kristukseen ja pyhään rakkauteen joihin ei saa sotkea himoja ja haluja, ne eivät ole rakkautta.
Meidän pitää olla tarkkana kokoajan, uskoa vain Jeesukseen Kristukseen, uskoa vain Jeesuksen kautta tapahtuvaan toimintaan.
On pahoja enkeleitä ja hyviä, mutta usko niihin joita olet pyytänyt Jeesuksen kautta turvaksesi. Miten tunnistaa hyvän enkelin ja demonin?
Jos sinulle ilmestyy enkeli etkä tiedä mikä se on, sen voi tunnistaa kysymällä tunnustaako se Jeesuksen Kristuksen, lihaksi tulleen. Jos se on demoni se ei todellakaan halua tunnustaa Jeesusta, mutta Jumalan omat enkelit tekevät sen mielellään. Heidät tunnistaa hedelmästään.
Paholainen on valppaan kokoajan heittäen kapuloita rattaisiimme.
Rukoile paljon, pyydä ja rukoile Jeesuksen kautta, älä rukoile
suoraan enkeleille, äläkä huutele kuolleiden perään.
- Älä juorua, älä puhu pahaa lähimmäisestäsi, älä panettele, älä ole rasisti, älä ylpeile, sillä nämä heikentävät sinua kuulemasta Jumalaa ja pahaa puhutut sanat muuttuvat kiroukseksi ja se taas tuo tullessaan köyhyyttä, sairautta ja muuta pahaa. Päästä suustasi vain siunauksen sanoja niin näet maailmasi muuttuvan.
Ainoa toivomme on pitäytyä tiukasti Jeesuksessa, muuta tietä en näe pelastukseen, äläkä pelkää vaikka tulisi kuinka vaikeaa tahansa.
On ennustettu tällaistakin, että on tuleva avaruudesta olentoja pelastamaan meitä, mutta he saattavat olla paholaisesta.
Muutama uskovainen ei lähde mukaan vaan pysyy uskossa ja kuolee uskossaan.
He sanovat ettei ole muuta mahdollisuutta kuin lähteä heidän mukaansa tai kuolla.
Ne jotka kuolevat, Jeesus ensin herättää heidät ja sitten seuraavaksi pelastuu jäljelle jäävät, Jeesuksen omat. Näin erään ohjelman jossa kerrottiin ufoista että ne olisivatkin langenneita enkeleitä joilla olisi demoninen valta. He kykenevä muuttamaan olomuotoaan eivätkä ole aina sitä mitä esittävät. Että jo aikojen alussa ja ehkä vielä nytkin he olisivat yhtyneet ihmiseen, käyttäneet meidän siemeniämme. Olisiko joidenkin ufokaappaus kokemukset juuri näitä? Että meistä ja näistä Jumalan pojista olisi risteymä. Raamatustakin löytyy tietoa tästä.:
1 Moos. 6:4
- Siihen aikaan eli maan päällä jättiläisiä, ja myöhemminkin, kun Jumalan pojat yhtyivät ihmisten tyttäriin ja nämä synnyttivät heille lapsia; nämä olivat noita muinaisajan kuuluisia sankareita.

Daniel 2:40
- Että sinä näit rautaa olevan saven seassa, se merkitsee, että vaikka ne sekaantuvat toisiinsa ihmissiemenellä, ne eivät yhdisty toinen toiseensa, niin kuin ei rautakaan sekaannu saveen.

Matteus 24:37
- Sillä niin kuin oli Nooan päivinä, niin on ihmisen pojan tulemus oleva.

Mooseksen 6 luku kannattaa lukea tältä osin kokonaan, samoin Matteus 24, Tuomarien kirjassa löytyy myös asiaan liittyvää.
Kuulostaa kamalalta tekstiltä näin maallikkona ja tulee todella tunne että mihin uskoa, taas kerran vastaus on kumminkin Jeesus Kristus.
Jeesus sanoi:
- Minä olen tie, totuus ja elämä!
Ei voi kylliksi painottaa sitä että ainoa turvamme on Jeesus Kristus, elää niin kuin Jeesus on meitä opettanut.
Älä vastaa väkivaltaan väkivallalla, rakasta lähimmäistäsi, niin kuin itseäsi.
Muista että Jeesus myös sanoi:
- En minä itseäni todista!
Ei tietenkään väheksyen Jeesuksen Jumaluutta, mutta toteuttaen sitä uskoa teoillaan, niin kuin Jeesus teki ja näytti esimerkkiä.
Sanotaan että paholainen laittaa meihin lopunajoilla merkkinsä ja se voi olla se, kun luotto ym. korttimme ei enää toimi niin kuin pitäisi, niitä voivat muutkin hyödyntää.
Ihoomme painetaan tunnuksemme, jota ei voi lukea kuin tietyssä valossa, eikä sitä kukaan muu voi nähdä eikä käyttää, se on näkymätön. Ehkä se on se merkki jota sanotaan pedon merkiksi.
Ihmisillä ei ole enää muita arvoja kuin se kuinka paljon on omaisuutta ja materiaa, sekin on sitä lopun merkkiä, mikä selvästi näkyy nykyään ympärillämme. Mammonan henkeä palvottiin Jumalana ennen Jeesuksen syntymistä, se on demoni. Nykyään ihminen mitataan rahassa ja se on oire/ demoni. Sen valta pitää murtaa ettei se pitäisi meitä taloudellisissa ahdingoissa. Yhteiskunta on nöyriä vastaan. Raha on työkalu ei päämäärä. Jumala on päämäärä.

Matt. 5:5 Autuaita ovat hiljaiset, sillä he saavat maan periä.

Matt. 6:26 Katsokaa taivaan lintuja: eivät ne kylvä eivätkä kokoa aittoihin, ja teidän taivaallinen Isänne ruokkii ne. Ettekö te ole paljon suurempiarvoiset kuin ne.

Matt.:6:24 ei kukaan voi palvella kahta herraa; sillä hän on joko tätä vihaava ja toista rakastava, taikka tähän liittyvä ja toista halveksiva. Ette voi palvella Jumalaa ja mammonaa.


Valtioiden päättäjät eivät enää näe muuta kuin tuottoisuuden, millä kerätä aina vain enemmän valtion kirstuun ja siinä samalla omaansakin, he ovat unohtaneet pienen ihmisen joka tänä päivänä voi todella huonosti.
Jumala ei voi enää katsella tällaista menoa, siksi on alkanut tapahtua kaikenlaisia onnettomuuksia ja mullistuksia, että ymmärtäisimme pysähtyä. Meidät on kutsuttu Jumalan suhteeseen, eikä muotomenoihin joita uskonnot edustavat. Jos uskot Jumalaan sinun täytyy olla myös Jumalan läheisyydessä, ei vain ilmoittaa että minä uskon. Jumala rakastaa Israelia joka on Jumalan kansa, siunaa Israelia niin sinuakin siunataan, mutta varjele sitä kiroamasta… Vallan pitäjät ovat tehneet sopimuksia Israelin pään menoksi ja mitä tapahtuu, pyörremyrskyjä, maanjäristyksiä…
Mutta ei ihminen silti halua ymmärtää, päättäjät jatkavat riistämistään.
Mutta on tuleva aika jolloin on avattava silmät, meidät pysäytetään.
Sitä ennen rukoilkaa, uskokaa vain Jeesukseen Kristukseen…
Me hamuilemme avaruuksiin, vaikkemme kykene huolehtimaan tästä yhdestäkään planeetasta. Onneksi nämä ovat vain ennustuksia, eikä niihin kaikkiin voi uskoa, mutta kyllä meidän täytyy olla valppaina ja pitää uskomme puhtaana.
- Haluatko palvella Herraa, vai etsiä ihmisten kunniaa?
- Sinun tehtäväsi on rakastaa ja antaa kaikille anteeksi.
- Ole esimerkkinä muille, eläen täysillä Herrassa, niin muutkin näkevät sen elämän ihanuuden.
- Elä rohkeasti sellaisena kuin olet, sitä arvokasta, juuri sinulle annettua elämääsi, etsi oma paikkasi, ole ja elä sellaisena kuin Jumala on sinut luonut. Jeesus sanoi:
- Se minkä teette yhdelle heikoimmista sen te teette minulle.
Tärkeä lause, miettiä omia tekemisiään jos kuvittelee rakastavansa Jeesusta ja yhtä aikaa käyttäytyy sopimattomasti läheistään kohtaan, tekisitkö samoin Jeesukselle. Jeesus on kaikkien heikoimpien ja sorrettujen puolustaja.


RUKOUS

Rakas Jumala, olen syntinen.
Olen tehnyt syntiä sinua vastaan.
Olen hyvin pahoillani.
Uskon että Jeesuksen veri pesee minut puhtaaksi ja olen puhdas.
Nyt kun olen puhdas, julistan rohkeasti:
Jeesus olet Messiaani ja Herrani.
Elä minussa.
Tule todelliseksi minulle.
Johda elämääni.
Olen väsynyt johtamaan sitä itse.
Tiedän että on jotain enemmän.
Olen lähdössä elämäni suurimpaan seikkailuun.
Rukoilen Jeesuksen nimessä.
Aamen.

 Itseasiassa, minä näin tänään 3 kuvaa, joita tässä olen mutustellut ....

1. Näin kuvan, jossa oli sellainen VAROITUSLAMPPU, ja sen vieressä nappula.
2. Näin kauniin kuvan jossa oli Raamatun Sanaa valkoisin tekstein, mutta se näytettiin niin nopeaan, etten kerinnyt sitä lukea.
3. Näin kuin paperinukke arkin, jossa oli ihmishahmo ja sillä oli paljon erilaisia välineitä ja vaatteita. Yksi niistä nostettiin erikseen näkyviin ja se oli miekka. Koin tähän Efes.6.sanat

Kirje efesolaisille 6
1. Lapset, olkaa vanhemmillenne kuuliaiset Herrassa, sillä se on oikein.
2. "Kunnioita isääsi ja äitiäsi" - tämä on ensimmäinen käsky, jota seuraa lupaus -
3. "että menestyisit ja kauan eläisit maan päällä".
4. Ja te isät, älkää kiihoittako lapsianne vihaan, vaan kasvattakaa heitä Herran kurissa ja nuhteessa.
5. Palvelijat, olkaa kuuliaiset maallisille isännillenne, pelossa ja vavistuksessa, sydämenne yksinkertaisuudessa, niinkuin Kristukselle,
6. ei silmänpalvelijoina, ihmisille mieliksi, vaan Kristuksen palvelijoina, sydämestänne tehden, mitä Jumala tahtoo,
7. hyvällä mielellä palvellen, niinkuin palvelisitte Herraa ettekä ihmisiä,
8. tietäen, että mitä hyvää kukin tekee, sen hän saa takaisin Herralta, olkoonpa orja tai vapaa.
9. Ja te isännät, tehkää samoin heille, jättäkää pois uhkaileminen, sillä tiedättehän, että sekä heidän että teidän Herranne on taivaissa ja ettei hän katso henkilöön.
10. Lopuksi, vahvistukaa Herrassa ja hänen väkevyytensä voimassa.
11. Pukekaa yllenne Jumalan koko sota-asu, voidaksenne kestää perkeleen kavalat juonet.
12. Sillä meillä ei ole taistelu verta ja lihaa vastaan, vaan hallituksia vastaan, valtoja vastaan, tässä pimeydessä hallitsevia maailmanvaltiaita vastaan, pahuuden henkiolentoja vastaan taivaan avaruuksissa.
13. Sentähden ottakaa päällenne Jumalan koko sota-asu, voidaksenne pahana päivänä tehdä vastarintaa ja kaikki suoritettuanne pysyä pystyssä.
14. Seisokaa siis kupeet totuuteen vyötettyinä, ja olkoon pukunanne vanhurskauden haarniska,
15. ja kenkinä jaloissanne alttius rauhan evankeliumille.
16. Kaikessa ottakaa uskon kilpi, jolla voitte sammuttaa kaikki pahan palavat nuolet,
17. ja ottakaa vastaan pelastuksen kypäri ja Hengen miekka, joka on Jumalan sana.

18. Ja tehkää tämä kaikella rukouksella ja anomisella, rukoillen joka aika Hengessä ja sitä varten valvoen kaikessa kestäväisyydessä ja anomisessa kaikkien pyhien puolesta;
19. ja minunkin puolestani, että minulle, kun suuni avaan, annettaisiin oikeat sanat rohkeasti julistaakseni evankeliumin salaisuutta,
20. jonka tähden minä olen lähettiläänä kahleissa, että minä siitä rohkeasti puhuisin, niinkuin minun puhua tulee.
21. Mutta että tekin tietäisitte tilani, kuinka minun on, niin on Tykikus, rakas veljeni ja uskollinen palvelija Herrassa, antava teille siitä kaikesta tiedon.
22. Minä lähetän hänet teidän tykönne juuri sitä varten, että saisitte tietää meidän tilamme ja että hän lohduttaisi teidän sydämiänne.
23. Rauha veljille ja rakkaus, uskon kanssa, Isältä Jumalalta ja Herralta Jeesukselta Kristukselta!
24. Armo olkoon kaikkien kanssa, jotka rakastavat meidän Herraamme Jeesusta Kristusta - katoamattomuudessa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti