sunnuntai 21. tammikuuta 2018

ENKELI ILMESTYI SAIRAALAAN


ENKELI ILMESTYI SAIRAALAAN

Enkelin hahmo tallentui sairaalan valvontakameraan.
Muutamat amerikkalaiset televisiokanavat uutisoivat vuoden vaihteessa sairaalassa tapahtuneesta parantumisihmeestä. Se kohtasi 14-vuotiasta Chelsea Baronia jouluna Charlotten kaupungissa Pohjois- Carolinassa.
    Chelsea syntyi viisi viikkoa liian aikaisin ja hänellä on ollut koko elämänsä vakavia terveys ongelmia. Keuhkokuume vaivasi häntä loppuvuodesta pari kuukautta ja tiesimme, ettei enää ollut mitään tehtävissä.
    Tyttäreni pysyi hengissä ainoastaan hengityslaitteen avulla, Colleen äiti kertoi mm. televisioasema FOX:ille vuoden vaihteessa. Perheen raskas päätös oli antaa tytön kuolla ja hengityslaite sammutettiin.
Chelsean hoitava lääkäri näki omin silmin enkelin muotoisen kirkkaan hahmon lasten ensiapupoliklinikalla, juuri Chelsean huoneen oven edessä. Hän säikähti valohahmoa, sillä ikkunaa ei ollut kyseisessä tilassa eikä näky voinut tulla heijastepinnoista. Paikalle kävellyt sairaanhoitajakin havaitsi hahmon ja kertoi, ettei koskaan oman 15-vuotisen uransa aikana ollut kohdannut tällaista ilmiötä.
Myös Chelsean äiti sisarensa kanssa näki enkelihahmon ja otti siitä kuvan. Hän päätteli, että enkeli oli tullut noutamaan hänen tytärtään pois. Toisin kuitenkin kävi. Tunnin kuluessa tytön keuhkokuume oli tiessään ja hän pääsi saman tien kotiin. Ihme ei loppunut tähän, vaan enkelihahmo nähtiin sairaalassa vielä muutaman päivän. Ainakin kaksi muuta lasta tiettävästi paranivat tapauksen yhteydessä. Toisella oli syöpä ja toisella kallonmurtuma.
Sairaalan henkilökunta on ihmetellyt tapausta myös valvontakameroiden tallentamista kuvanauhasta. Jotkut ovat itkeneet ja saaneet vahvistuksen siitä, että enkeleitä on ja he kuulevat niitä, jotka heitä avukseen pyytävät.
Lähteet: youtubeen tallennetut tv-haastattelut.
Katsoin artikkelin kuvaa ja juuri samanlaisen valohahmon minä näin makuuhuoneemme ovella.

 11. Sillä hän antaa enkeleilleen sinusta käskyn varjella sinua kaikilla teilläsi.
12. He kantavat sinua käsillänsä, ettet jalkaasi kiveen loukkaisi. 

Psalmi 91.

HELMIKUU 2009

Eräänä aamuyönä näin taas kumman unen jota ole pähkäillyt mitä se tarkoittaa, ehkä se vielä selviää. Siinä oli minun mielestä enneunen piirteitä ja elementtejä:
- Seisoin uimahallissa keskellä allasta, yksin.
Vesi oli punaista, se ei ilmeisestikään ollut verta vaan kuvasi kuninkaallista väriä. Joku kysyi altaan reunalta minulta:
- Mitä sinä siellä teet?
Vastasin:
- Jumala on minut pelastanut!
Minulta kysyttiin:
- Näitkö sinä pelastajasi?
Vastasin:
- Näin, saattoi Hän olla Jeesuskin!
Jatkoin vedessä seisomistani ja joku kuiskasi minulle jotain, se oli vain ääni, en muista kuiskauksen sisältöä, kysyin monta kertaa ääneen:
- Olenko minä Hän?
Jossain vaiheessa kuulin nimen, Neitsyt Maria…?
Minulle kerrottiin että olen jotain suurta, mutta en muista mitä, minut pelastettiin, mutta en tiedä mistä tai miltä?
Näin pelastajani pitkät hiukset, kun hän kumartui puoleeni, pelastaessaan - nostaessaan minut jostain?
- Hän saattoi todellakin olla Jeesus!
Mitä uni tarkoitti? Vesi olisi voinut kuvastaa esim. kastevettä, mutta miksi uimahallin allas, miksei esim. järvi. Nyt en voi kuin
varttua tuleeko unelleni selitys, oliko se enneuni? (Uni toteutui 2010 syksyllä, josta kerron myöhemmin).

Pyyteetön rakkaus huuhtelee pois vihan, kivun ja kaunan.
Rakkaus tekee maailmasta paremman.
Rakkautta ei voi selittää, se pitää kokea!

ITSENSÄ TUTKISKELUA

Ihmisen mielen meteli voi olla niin kova, ettei sen takaa kuule hiljaisuuden ääntä.
Kohtaan todellisen minuuden ajatusteni välissä. Suuren mielen sylissä.
Joskus meidän täytyy yksinkertaisesti hiljentyä, antaa aikaa mielelle ja keholle, täytyy etsiä paikka jossa voi hiljentyä, täydellisesti rauhoittua.
Sen voit tehdä vaikka retkellä metsään. Halailemalla puita tai mitä ikinä mieltäsi rauhoittaa.
Minullakin on ollut nyt pitkään itseni tutkimuskausi.
Olen miettinyt ajatuksiani, uskomuksiani, tekojani.
Voisinko vielä jotenkin itseäni kehittää henkisesti, niin etten lipsu rajan väärälle puolelle.
Minulle on tullut tunne joka on todella vahva, että minulla on joku tehtävä, mutta en ehkä ole vielä täysin valmis henkisesti, että minulle näytettäisiin mikä minun tehtävä olisi.
Olen rukoillut että Jeesus lähettäisi enkelinsä ohjaamaan minua, näyttämään tietä ja avaamaan ovia.
Olen saanut viestiä että:
- Älä hätäile, älä ole kärsimätön, sinulle ilmoitetaan kun olet valmis!”
Eräs ystäväni on käynyt selvänäkijän luona ja kertonut minustakin käynneillään, uskostani, unistani ja rukous ihmeistäni.
Tämä näkijä oli innostunut ja haluaisi ehdottomasti tavata minut.
Itsekin olen ajatellut että olisi mielenkiintoista kuulla, mitä näkijä löytäisi minusta. Ehkäpä me tapaamme joskus, kuka tietää? ( nyt jälkeenpäin, tiedostaen näitä, olen iloinen että emme koskaan tavanneet) :)
Joskus tuntuu että voimat uupuvat, silloin pyydän niitä rukouksella takaisin.
Rukouksesta saa voimaa, sen avulla olen pysynyt oikealla polulla, aika ajoin pyydän Jeesukselta, että Hän osoittaa minulle että olen oikealla tiellä, olen saanut aina jostain vastaus osoituksen että suuntani on oikea.
Tiedän että kuljen rotkon reunaa henkisellä tiellä, mutta ohjenuorani tai turvaköyteni on ollut se, että tee se mikä tuntuu hyvälle. Pahan voimat taas kasvattavat heti pelkoa.
Suuri ongelma on se, että ihmiset etääntyvät itsestään. He rakastuvat ulkoisiin arvoihin, materia maailmaan, rahan himoon.
Ihmisen pitäisi alkaa etsiä todellista itseään.
Rohkeus syntyy siitä, että ymmärtää henkisyyttä ja käyttää henkisyyttään päivittäin. Se poistaa surua ja tuo tilalle onnellisuutta ja tyytyväisyyttä. Antaa rohkeutta hyväksyä kaikki elämän tilanteet.
Onnellisuuteen tarvitaan rohkeutta, jos osaa rakastaa, on onnellinen.
Onnellisuus tulee ihmisestä sisältäpäin.
Ihminen on sitä mitä ajattelee.
Sen jälkeen kun rukoilin Jeesukselta enkeleitä ohjaamaan minua tielläni, olen öisin nähnyt silloin tällöin valoa makuuhuoneessamme ja keittiön suunnalla, joka näkyy makuuhuoneeseen. Ne ovat nopeita, hetkellisiä valoilmiöitä, jotka näen joskus kun herään yöllä kesken unien, mutta joskus en ole edes kerinnyt nukahtamaankaan kun näen valoa., se on heikompaa valoa kuin silloin kun enkeli tuli ovelle siunaamaan meidät.
Olen pitänyt että ne ovat niitä minun enkeleitäni joita olen pyytänyt.
Eräänäkin yönä vain ajattelin että minä jatkan nyt untani jos
sinulla kerta ei ole mitään tärkeämpää asiaa ja tulisit lähemmäksi, valosi kirkastuisi.
Olen monesti näinä päivinä ajatellut kun maastamme ja maailmastamme sataa jatkuvasti huonoja uutisia, että tapahtui mitä tapahtui, niin uskoa minulta ei ainakaan viedä, se on seurannut minua lapsuudestani asti, hyvien ja huonojen kausien rinnalla. Uskoni Jumalaan ja Jeesukseen pysyy nyt ja aina.
Asiat joita eteeni ajautuu olivat ne hyviä tai huonoja, ajan kanssa ne ovat lisänneet tietoisuuttani ja uskoani.
Niin usein kun rukoilemme ja ylistämme Jumalaa - silloin sidomme paholaisen ja uskomme vahvistuu mitä enemmän tuomme sen sanaksi eli ilmaisemme uskomme ääneen.
Viha on ihmisen normaali tunne, se ei ole hyvää eikä pahaa, mutta jos sitä ei osaa käsitellä se tuhoaa ihmisen sisältäpäin. Jotenkin viha syntyy - useimmiten pelosta. Ihminen joka vihaa toisia, vihaa myös itseään.
Haavoittunut sydän ei ole paha, vaan tarvitsee rakkautta, tukahduttaminen aiheuttaa pahaa. Mitä kauemmin energiaa on tukahdutettu, sitä suuremmaksi raivo kasvaa. On välttämätöntä kohdata oma viha, jos ihminen on väsynyt suruun, hän voi kääntyä vihaan. Siksi on tärkeää omistaa kuuntelevia ja myötätuntoisia ystäviä, joille voi kertoa surunsa eikä pitää niitä yksin sisällään.
Ihmisen romahdus saa ymmärtämään että henkisyys on todellista ja tavara pelkkä harhakuva..
Pitää muistaa ettei henkisyys ole mikään vaate joka otetaan esiin vain juhla päivisin, vaan se pitää olla läsnä joka päivä.
Omia ajatuksiaan voi opetella kuuntelemaan. Kun opit kuulemaan ne, huomaat että sinussa on muutakin kuin se ajattelija - se jokin, joka kuuntelee ajatuksiasi. Opit näin syvällisemmäksi, ehkäpä nauramaan joillekin ajatuksillesi. Se ajattelija sisälläsi saattaa olla pieni marisia.
Tuntuu pahalta ihmisten tietämättömyys ja pahuus. Erästä Chatti ohjelmaa uteliaisuuttani seurasin, hämmästellen ihmisten tyhmyyttä, kirjoitellaan sellaisesta mistä ei ole mitään tietoa.
Joku innostuneena ilmoitti viestissään ettei Jeesus ollut juutalainen vaan armenialainen. Toinen vastasi että ei pidä paikkaansa vaan että Jeesus puhui Arameaa ja juutalaisuus on ihmisrotu. Olisin halunnut vastata molemmille, mutta mitä tietoa voit antaa 160 merkin tekstiviestillä, kun on laajasta asiasta kyse. Jeesus oli ilmeisesti armenialainen ja puhui aramean kieltä, syntyi juutalaiseen sukuun, juutalaisuus on uskonto. Juutalaiset olivat Jumalan valittu kansa.. Uskon että vaikka Jeesus oli juutalaisten keskuudessa ei hän edustanut mitään lahkoa vaan ainoastaan totuutta, Jumalan sanaa. Kuinka köyhiä ihmiset ovatkaan hengeltään.
- Auta Jumala heitä!

MUUTOKSEN AIKA

Sain taas tässä eräänä päivänä netissä seilaillessani, hyvän ajatuksen, se muuttui syvällisemmäksi kuin mitä olin ennen ajatellut.
Tämä ajatus oli että:
- Olemme jokainen saanut Jumalalta syntyessämme jonkun lahjan.
Lahjan jossa olemme todella hyviä, ovat meidän omia juttujamme jotka juuri me hallitsemme ja tekee meistä ainutkertaisia.
Meidän tulisikin elää niitä lahjoja käyttäen, mutta tärkein ajatus oli että vaikka olemmekin saaneet lahjan, ei sitä ole tarkoitettu yksinomaan minulle, vaan se on tarkoitettu jaettavaksi toisten iloksi.
Joten emme saa pitää lahjaa piilossa, vaan ottaa se käyttöön, niin että muutkin voivat siitä iloita ja hyötyä.
Itselläni on taide josta pidän mielettömästi, mutta väheksyn koko ajan itseäni, vaikka minun pitäisi tuoda se reilusti esiin ja huutaa:
- Antaa palaa, tämä on lahjani teille jotka siitä pidätte!
Luo sisäinen maailmasi mielesi mukaiseksi, se merkitsee, että olet maailmassasi, mutta et maailmasta. Se on elämässä ilmenevää mestaruutta - olet oma luomuksesi - ole oma itsesi.
Elämän tarkoitus on että päätätte julistaa, ilmennätte ja toteutatte sitä keitä todella olette. Sinusta itsestäsi riippuu, mikä olet.
Opettakaa, että sen minkä teette muille, teette itsellenne, ja Jeesukselle ja sen mitä jätätte tekemättä muille, jätätte tekemättä itsellenne ja Jeesukselle. Tee sinä muille se, minkä toivoisit heidän tekevän sinulle! Sen kaiken teemme myös Jeesukselle! Matt. 25. Me kaikki olemme yhtä.
Se on kultainen sääntö. Elämä on ikuinen ja on vain yksi me.

Evankeliumi Markuksen mukaan 1:22
Ja he olivat hämmästyksissään hänen opetuksestansa, sillä hän opetti heitä niin kuin se, jolla valta on, eikä niin kuin kirjanoppineet.

                                                       **************

Eilen, 20.1.2018. Pidimme uskovien siskojen ja veljiemme kanssa jo tutuksi ja rakkaaksi tullutta Rukousyhteys Hetkeä. Pyhä Henki oli vahvasti yllämme tuossa illassa.
Olimme taas saaneet rakkaan ja tutuksi tulleen, vanhan, kohta 90 vuotiaan evankelistan, Jorma Tapanaisen. Hän profetoi meille, että toimintamme tulee laajenemaan ja paikkakunnallemme tulee herätys!
Halleluja!!! Kiitos kunnia ja ylistys Herrallemme, Jeesukselle Kristukselle!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.