sunnuntai 3. maaliskuuta 2019

" KIRJOITETTU ON ...."

 

 
Shalom! Rauhaa teille rakkaani ...

 

Tänään herättyäni ja rukoiltuani Herran läsnäolossa, sain nähdä kuvia kirjoitetuista teksteistä.
Näin niissä kerrontaa ja niihin lisättyä Raamatun Sanaa.
En niitä kyennyt lukemaan, mutta useita sivuja minulle näytettiin. Viimeisestä kuvasta sain luettua kaksi ensimmäistä sanaa:
- " En minä ..."
 En enempää , enkä vähempää. En elä enää minä, vaan Jeesus minussa. Haluan elää Jumalan tahdossa, en enää omassani. Eli Kristus on kuollut meidän kaikkien puolesta ja saamme Hänen kauttaan uudestisyntyä ja olla uusi luomus. Tähän uskon tilaan tuleminen vaatii ihmiseltä pitkää uskon tietä, että saa lopulta ymmärryksen tästä.
 Ajattelin näitä kaikkia tekstejä, joita olin Jeesuksesta Kristuksesta elämässäni todistanut ja Hänen suunnitelmastaan minussa. Se kaikki näkyy teksteissäni ja olen sitä kuuliaisena Herralleni, halunnut jakaa sen kaiken maailmaan, vaikka välillä kuraakin on siitä satanut päälleni, mutta niin  moni on myös ilmoittanut saavansa niistä lohdutusta omaan elämäänsä. Sitä tekstiä on tullut vuosien varrella todella paljon.
Niin paljon on ihmiset Herralta saaneet viestiä ja niistä on paljon kirjoitettu. Kaikkea kirjoitettua on vaikea kenenkään luettavaksi saavuttaa. Ne ovat todistuksia Jumalastamme, Herrasta, Jeesuksesta Kristuksesta.
Kiitos siitä Jumalalle! Jeesukselle Kristukselle!
Mietin, miksi Hän tämän nyt näytti? Kertooko tämä lopun läheisyydestä? Siihen olen valmis omalla henkilökohtaisella tasolla. Mutta niin paljon on vielä niitä jotka ei ole pelastusta saaneet, eikä kaikki tule pelastumaan ... sillä he eivät halua ottaa tätä evankeliumia ja sovitustyötä vastaan.


  Baarukille saamansa Herran sanat (Jer 36:4). Baaruk itse kertoi: ”Jeremia saneli minulle, ja minä kirjoitin ne sitä mukaa musteella tähän kääröön" (36:18) Baaruk luki ne ääneen temppelissä. Käärö vietiin kuninkaalle. Sen sanoma ei miellyttänyt häntä ja niin hän poltti sen (36:23). Jeremia sai uudestaan Herran sanan: ”Ota toinen käärö ja kirjoita siihen kaikki ne sanat, jotka olivat edellisessäkin käärössä, siinä jonka Juudan kuningas Jojakim poltti” (36:28). Luotamme siihen, että tämän käärön jäljennös on nyt meillä.
Silloin kauan sitten alkoi tuo kirjoittaminen, jonka lopputulos on ollut kristittyjen luettavissa jo lähes 2000 vuotta. Raamatussa on tämä 66 kirjaa, 185 lukua ja 31 170 jaetta. Siinä on kaikkiaan 534 090 sanaa.


  ”Ja Herra sanoi Moosekselle: "Kirjoita tämä kirjaan muistoksi ja teroita se Joosuan mieleen” (2 Moos 17:14). ”Mooses kirjoitti kaikki Herran sanat” (2 Moos 24:4). Vähän myöhemmin kerrotaan kuinka Herra antoi Moosekselle Siinain vuorella kaksi ”laintaulua, kivitaulua, joitten kirjoitus oli Jumalan sormella kirjoitettu” (2 Moos 31:18). Kun Mooses tuli alas Siinain vuorelta hänen kädessään olivat nuo kaksi taulua ja ”tauluihin oli kirjoitettu molemmille puolille; etupuolelle ja takapuolelle oli niihin kirjoitettu. Ja taulut olivat Jumalan tekemät, ja kirjoitus oli Jumalan kirjoitusta, joka oli tauluihin kaiverrettu” (2 Moos 32:15-16). Jumala itse oli kirjoittanut ihmisille!


... on hyvä pitää mielessä joka kerta Raamattua lukiessamme sitä miksi se on kirjoitettu: ”Tämä on kirjoitettu siksi, että te uskoisitte Jeesuksen olevan Kristus, Jumalan Poika, ja että teillä, kun uskotte, olisi elämä hänen nimensä tähden” (Joh 20:31).

 24. Tämä on se opetuslapsi, joka todistaa näistä ja on nämä kirjoittanut; ja me tiedämme, että hänen todistuksensa on tosi.
25. On paljon muutakin, mitä Jeesus teki; ja jos se kohta kohdalta kirjoitettaisiin. luulen, etteivät koko maailmaan mahtuisi ne kirjat, jotka pitäisi kirjoittaa. 
Joh.21.


 8. Turhuuksien turhuus, sanoi saarnaaja; kaikki on turhuutta!
9. Sen lisäksi, että saarnaaja oli viisas, hän myös opetti kansalle tietoa, punnitsi, harkitsi ja sommitteli sananlaskuja paljon.
10. Saarnaaja koki löytää kelvollisia sanoja, oikeassa mielessä kirjoitettuja, totuuden sanoja.
11. Viisaitten sanat ovat kuin tutkaimet ja kootut lauseet kuin isketyt naulat; ne ovat saman Paimenen antamia.
12. Ja vielä näiden lisäksi: Poikani, ota varoituksesta vaari; paljolla kirjaintekemisellä ei ole loppua, ja paljo tutkistelu väsyttää ruumiin.

13. Loppusana kaikesta, mitä on kuultu, on tämä: Pelkää Jumalaa ja pidä hänen käskynsä, sillä niin tulee jokaisen ihmisen tehdä.
14. Sillä Jumala tuo kaikki teot tuomiolle, joka kohtaa kaikkea salassa olevaa, olkoon se hyvää tai pahaa.
Saarnaaja 12.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti