perjantai 29. maaliskuuta 2019

" TULKAA, NOUSKAAMME HERRAN VUORELLE"

Kuva


Rauhaa rakkaani.
Tänään, kun heräsin ja sain rukoiltua, näin kuvan, jossa olin kuin hyvin korkean vuoren huipulla. Sen vuoren seinämät oli vaaleaa kiveä, niin kuin Israelin vuoret ovat.
Ymmärsin, että siellä saan olla avaralla paikalla, Herrani, Jeesuksen Kristuksen kanssa. Sieltä on hyvä nähdä, miten maailma makaa, levon kautta.
Ylipäätään vuori on Raamatussa ihmisen ja Jumalan kohtaamispaikka.
 On olemassa hengellinen vuori, joka on korkea ja pyhä. Ja se löytyy vain salaisessa rukouskammiossa.

"Vuoren merkitys, jolla juhlaa vietetään, on hyvin tärkeä. Se kuvaa pyhää paikkaa, huonetta, jossa on Kristuksen läsnäolo. Se on paikka, jossa Jumalan kansa pitää yhteyttä ja aterioi hänen kanssaan, palvoen häntä Hengessä ja totuudessa. Tämä Jumalan vuoren läsnäolo on tärkeä asia hänen kansalleen.. Miksi? Kaikki, mitä Herra tekee näinä viimeisinä päivinä, on sidottu läheisesti hänen läsnäoloonsa. Ja tämä hänen rasvan ja viinin juhlansa voidaan viettää vain siellä, missä Jeesus on läsnä.

Nyt kun puhun Kristuksen läsnäolosta, en puhu jostakin mystillisestä, ylimaallisesta. Kun Jeesus tekee läsnäolonsa tiettäväksi, jokainen tuntee sen. Psalminkirjoittaja sanoo, että vuoret sulavat kuten vaha Herran läsnäolossa (Ps.97:5). Siis jokainen hengellinen muuri ja lihallinen este haihtuu, kun Jeesus ilmaisee itsensä. Kristuksen läsnäolo on niin todellinen, sinä voit melkein koskettaa sitä, kun se tapahtuu."

Kuva

”Aikojen lopussa on Herran temppelin vuori seisova vahvana, ylimmäisenä vuorista, kukkuloista korkeimpana, ja kaikki pakanakansat virtaavat sinne. Monet kansat lähtevät liikkeelle sanoen: ’Tulkaa, nouskaamme Herran vuorelle, Jaakobin Jumalan temppeliin, että hän opettaisi meille teitänsä ja me vaeltaisimme hänen polkujansa; sillä Siionista lähtee laki, Jerusalemista Herran sana’.” Jes. 2:2,3.
Vuoret edustavat meidän inhimillisessä ajatusmaailmassamme yleensä jotain suurta, kestävää ja pysyvää. Siksi myös Jumalan ja hänen tekojensa suuruutta verrataan niihin esimerkiksi näin: ”Sillä vuoret väistykööt ja kukkulat horjukoot, mutta minun armoni ei sinusta väisty, eikä minun rauhanliittoni horju, sanoo Herra, sinun armahtajasi.” Jes. 54:10.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.