keskiviikko 6. maaliskuuta 2019

" KESKIVIIKKO YLLÄTYKSIÄ ..."

Kuva

Minun hyvä uskova ystäväni lähetti minulle äsken viestiä viime öisestä unestaan:

"Moi! Mä näin susta unta sä seisoit puhujan pöntössä ja puhuit suurelle määrälle ihmisiä.Sua alkoi itkettää kesken puheen niin Jeesus käveli pitkin harppauksin jostain sun takaa ja laittoi käden sun olkapäälle.Katoitte toisianne silmiin ja sitte itkin minä.Se katse oli niin täynnä rakkautta ,että kukaan ei pysty edes kuvittelemaan.Tää toistui 3 kertaa,että Jeesus tuli ja sen valkoisen viitan helmat vaan lepatti.Sitte en muista millään mitä siinä välillä tapahtui,mutta saatana siinä häiriköi kovasti.Se loppui niin,että sinä ja minä istuttiin Jeesuksen jalkojen juuressa ja Jeesus puhui meille.Yhtäkkiä Jeesus levitti kätensä niin kun alkais halaamaan jotain ja se rakkauden katse loisti sen silmistä.Katottiin sun kanssa taakse ja sieltä tuli Sanna juoksujalkaa.Heräsin kun Jeesuksen sanat kaikui niinkuin käytävässä.Jeesus sanoi RAKAS LAPSI!"

Olipa Ihana UNI!!
Uskon, että tämä Sanna tulee myös vahvaan uskoon, rakkaaksi Jumalan lapseksi!
Amen.Kuva

Kirkko ennen Turun paloa

Tänään tapahtu muutakin lohduttavaa jonka koen että se tulee tapahtumaan. Yksi uskova tuttu tuli kaupalla vastaan ja alko puhuu et haluais Turkuu Martinkirkkoon. Miten mentäis? Katsoin häntä hetken suu auki. Miten hän osasikin ottaa tuon Turun ensimmäisiksi sanoikseen? Sanoin et se on ollu minullakin vuosien haave ja haluaisin todella lähtee mut matka on pitkä ja kuski pitäs löytää?
Mut tuli sellanen olo et näitten Turku hyökkäysten jälkeen Herra toi tämän tänään ja sinne meno tulee onnistumaan tavalla tai toisella. Tää on varmaa se keskiviikon yllätys jonka Jeesus monasti on antanut ja nyt vielä tää ystäväni uni.
Jeesus haluaa varmaankin näyttää että kaikki menee hyvin. Saatana ei saa Turkua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.