lauantai 9. maaliskuuta 2019

VENEESTÄ POIS KESKELLÄ MERTA

Veneestä pois keskellä merta

Kuva

Shalom!
 Olen miettinyt tätä yksin ja sitten tämän uskovan ystäväni kanssa, että josko tuon Rukous ryhmän, jota olen vetänyt, on enää kohta tarkoituskaan toteutua. Josko se on ollut minulle sellainen harjoituksen ja kasvun kenttä, ja kohta jatkan matkaani johonkin, mikä on Herran suunnitelmaa. Tuo jokin, evankelistan työ ... aina ennen ajattelin kunnioittavasti evankelistoja, mutten koskaan ajatellut, että minusta tulisi sellaista, mutta jos se on Jumalan tahto ja suunnitelma, se tulee tapahtumaan, tavalla tai toisella. Nyt olemme pitäneet näitä kokouksia n. 3 ja puoli vuotta. Profetaalinen aika.
Tapahtukoon tässä Jumalan tahto, ei minun.
Amen.

Nyt se sitten tänään tapahtui ja päätös on hyvin varma ja sydän hyvin rauhallinen, eli siitä tiedän että tämä on Jumalan tahto.
Eli nyt jättäydyin määräajattomalle tauolle, eli ehkä kokonaan pois kotikokouksistamme.
Vielä yksi kokous ja sitten on sen päätös hetki, mutta tämän olen jo kaikille ilmoittanut.
Olen yllättynyt kuinka vapaa olo minulla on, kaikesta huolimatta minulla on ilo sydämessä. Koen, että me uskovat olemme liian sisäpiirisiä, vaikka maailma huutaa yhä enenevästi.
Meidän tulee mennä sinne, missä meitä tarvitaan , eli niille kaduille.
Minulle on 3 ihmistä profetoinut, että työni laajenee, että minusta tulee evankelista, joka tekee työtään Rakkaudella.
Joskus sanoin, ettei minusta ole evankelistaksi, sillä en osaa puhua, olen kuin Jeremia joka huutaa tuskissaan, että olen liian nuori, etten osaa puhua.
Mutta ei minun tarvitsekkaan, sillä Jumala antaa kaiken sen mitä tarvitsen ja Hän vie minut sinne, mihin on tarve.

Kun tein tuon päätökseni äsken ja jo tein sittä ilmoituksenkin, niin samassa, aivan heti, eteeni tuli tämä teksti, joka on nyt tässä kohtaa minulle täydellisesti tätä hetkeä hyvin kuvaava.
Jumala puhuu minulle tässä ja nyt tämän tekstin kautta:

KOTIKOKOUKSET


Alkusanat

Kuvaan uskonaskelta, jonka otat, kun avaat kotisi ovet taivasten kuningaskunnan veljillesi ja sisarillesi, seuraavilla sanoilla: "veneestä pois keskellä merta". Tämä on tarkoitettu opetukseksi kristillisestä valtakunnasta lähteville.

Sinun täytyy ottaa uskon askel "tuntemattomaan". Tällainen askel on välttämätön hengellisen kasvun kannalta. Vasta sitten, kun jättäydyt taivasten kuningaskunnan ahtaalla portilla Hänen seuraamisensa varaan, saat kokea monenlaisia ihmeellisiä asioita. Tunnet ulkonaisesti taivasten kuningaskunnan lapsena turvattomuutta, yksinäisyyttä ja ihmisten hyljeksintää, aivan kuin olisit siirtynyt "ei kenenkään maalle", mutta tulet löytämään ainoan todellisen turvapaikan ja linnasi Hänen tyköänsä, joka rakastaa sinua.

Askel

Sitooko sinut "veneeseen" kristillisen valtakunnan roomalaiset perinnäissäännöt ja -opit (Matt. 14:24)? Olet paatunut nykyajan kristillisen hapatuksesta, josta olet oppinut, että "vesi ei kannata sinua", siksi sinä edelleen viihdyt "veneessä". Vesi on sinun mielestäsi vain uimista, purjehtimista, soutamista ja kalastamista varten. Khefa uskalsi ottaa ensimmäisen askeleen veden päälle. Hän teki jotakin, joka ei sovi nykyajan kristilliseen statistiikkaasi eikä teologiaasi. Shimeonin uskon askel oli samankaltainen uskon teko, kuin on kodin avaaminen taivasten kuningaskunnan kokoontumisia varten. Ensimmäinen askel on tärkein, koska se on peruuttamaton siirto, sillä silloin siirryt "veneen" ulkopuolelle.

Ehkä ajattelet: 'Vene on takanani ja voin palata, jos tässä käy huonosti', tai sitten: 'Ainahan voin kokeilla silloin tällöin kannattaako "vesi"? Petros ei ajatellut sellaisia, vaan hän oli saanut Rabbi Jahushualta sanan: "Bo' (tule; Matt. 14:29)!" Petros tunsi, että tuossa kolmikirjaimisessa lyhyessä sanassa, jonka hän oli kuullut, oli valtava uskoa synnyttävä voima. Tuon sanan juurikirjainten tarinassa "Alef" odottaa Petrosta tulemaan luokseen "talosta". Uskallatko ottaa askeleen "tuntemattomaan"? Jos et ota askelta, et tule koskaan tietämään, mitä sitten tapahtuu. Kiinnostaako, mitä on askeleesi jälkeen? Etkö tiedä, että uskon askeleet kirjoittavat taivasten kuningaskunnan historiaa, mutta pelkuruudesta ei jää jäljelle mitään?

Tyydytkö istumaan "veneessä", jossa ei tapahdu koskaan mitään? Sanot: " Olen ennenkin selvinnyt omin purjein ja soutaen kotiin, niin nytkin!" Etkö tahdo, että "venematkasi" olisi ikimuistoinen? Tiedät kyllä, että luonnollinen statistiikka puhuu uskon askelta vastaan, koska ensimmäisen askeleen otettuasi vain taivas tietää, mitä sen jälkeen tapahtuu.

Petros tunsi jalkapohjissaan veden pinnan, jota kukaan muu Jahushuan opetuslapsi ei tullut koskaan tuntemaan. Petros sai uskon askeleestaan perinnöksi kokemuspiiriinsä jotakin ainutlaatuista, jollaista toista tapausta ei Pyhissä kirjoituksissa tunneta. Muillekin Jahushuan opetuslapsille annettiin samanlainen mahdollisuus, mutta he eivät käyttäneet annettua tilaisuutta hyväkseen.

Haluatko olla Petros, vai ne 11 muuta opetuslasta, jotka katselivat jännittyneenä "veneestä", miten Petrokselle oikein käy? Älä paadu nykyajan kristillisestä opetuksesta, että vesi ei kannattaisi askeleitasi, vaan totu uskossa siihen, että Hänen kasvonsa, Pyhä sanansa ja äänensä antavat sinulle haasteen ottaa uskon askel kohti "tuntematonta". Nykyajan kristillisestä "veneestä" on jännittävää katsella, kun otat ensimmäisiä askelia poispäin. "Veneestä" katsotaan, pysytkö veden päällä vai vajoatko. Pastoreiden neuvoja satelee, ja sinulle annetaan kuunneltavaksi erilaisia nykyajan kristillisiä saarnoja. Milloinkaan et saa niin paljon ohjeita ja huutoja, kun lähdet "veneestä" ulos ja otat ensimmäiset uskon askeleet kohti taivasten kuningaskuntaa. Huomaat, kas kummaa, että vaiteliaammatkin ovat äänessä, kun heidän tulisi olla hiljaa. Muista, että "veneessä istujien" on hyvä antaa ohjeita ja neuvoja, koska heidän ei tarvitse maksaa taivasten kuningaskuntaan johtavista askeleista yhtään mitään. Heidän elämänsä on riskitöntä ja turvattua, mutta myös turhauttavaa, puuduttavaa ja hyvin tylsää.

Ystäväni, eikö sinulle olisi parempi Shimeonin lailla hieman vajota veden alle kuin jäädä "veneeseen"? Rakasta myrskyävää merta enemmän kuin turvallista venettä, kun tiedät, että sinun turvasi on Hänen katseensa, pyhä sanansa ja Hänen uskoa herättävä äänensä. Kumpi asia on tärkeämpää elämässäsi, "venekkö", joka kaikin tavoin turvaa elämäsi, vai Rabbi Jahushuan käsi, joka nostaa sinut vedenpinnan alta ylös? Etkö tahtoisi mieluummin vajota veden alle ja olla Hänen pelastettavanaan, kuin jäädä "veneeseen"?

Kiinnostako sinua Rabbin odottaminen ja Hänen tahtonsa toteuttaminen myrskyn keskellä! Ota rohkeasti ensimmäiset askeleet ja ole "veden varassa", koska silloin vasta alat tuntea Hänen pelastavan rakkautensa ja Hänen voimallisen kätensä, jotka nostavat sinut kevyesti ylös kuin höyhenen. Hän iloitsee, että uskallat ottaa ensimmäiset askeleet kohti taivasten kuningaskunnan turvasatamaa. Tiedätkö, että saat olla "veden varassa" lähempänä Häntä kuin he, jotka istuvat kauempana "veneessä"? Eikö ole parempi ottaa uskossa riski, kuten Sadrak, Meesak ja Abednego tekivät (Dan. 3:16-17)?

Sinä kävelet "veden" päällä, kun otat uskon askeleen. Luota ääneen, jonka olet kuullut ja Pyhään sanaan, jonka olet lukenut, ja katso Rabbi Jahushuaan, joka odottaa sinua ja sinun suloisia askeleitasi. Älä pelkää vajoamista, sillä Hän nostaa sinut. Sääli niitä, jotka jäävät "veneeseen". Vaikka kuulisit usein Hänen lempeän, rakkautta täynnä olevan nuhtelunsa: "Sinä vähäuskoinen, miksi epäilit (Matt. 14:31)?", on se huomattavasti parempi sana kuin hiljaisuus. Jos sinä olet vähäuskoinen, mitä veneessä olevat ovat?

Älä jää syrjästä seuraamaan, mitä uskon askeleita profeetat tekevät (2 Kun. 27:7, 15), vaan seuraa heidän sanojansa heidän rohkeissa askelissaan, niin tulet näkemään elämässäsi menestyksen (2 Aik. 20:20).

Loppusanat

Tahdotko olla vähäuskoinen vai pelkuri? Valitse mieluummin vähäuskoisuus. Sinun uskon askeleesi ei lopeta myrskyä, mutta on myrskyn keskellä Hänen apunsa, josta "veneessä" istujilla ei ole mitään osallisuutta. Vasta sitten, kun sinä olet saanut avun myrskyssä, ja olet kulkenut polun taivasten kuningaskunnan ahtaan portille läpi, voit olla rohkaisuksi ja avuksi toisille kristillisestä valtakunnasta lähteville.

Avaa kotisi taivasten kuningaskunnan Rabbi Jahushualle. Ota ensimmäinen uskon askel. On aika tehdä uskon tekoja ja jättää toiset "veneeseen". Sinun rohkeutesi tähden "veneessä" olevat näkevät, mitä Elohim tekee elämässäsi. Muut kristillisen valtakunnan jäsenet tarvitsevat uskosi esimerkin, seuratakseen sinua rohkeasti myrskyävälle merelle.

Laita taivasten kuningaskunnan siemen liikkeelle hyvään maahan, niin saat 100-kertaisen sadon. Laita uusi satosi liikkeelle, niin saat 10 000 uutta siementä (Matt. 3:8). Avaa kotisi ovet taivasten kuningaskunnan heprealaiselle Rabbi Jahushualle!
http://www.israelinhuone.com/breratmech ... oukset.phpKuva

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.