sunnuntai 10. maaliskuuta 2019

"IHMISLAPSI, NOUSE JALOILLESI ..."


Niin, illalla, ennen kuin lähdin nukkumaan, sammuttelin tätä konetta ja kävin vielä jostain syystä Pelastussanoman ketjussa, jossa myös jaoin tuon eilisen kirjoitukseni; Veneestä pois keskellä merta, jäin tuijottamaan tuota tuomaani kuvaa tsunamista. Se oli kuin vuoden alussa saamani kuva, jossa iso aalto, juuri tuon kuvan tapaisesti pyyhkäisi rannalle ja samassa se oli edessäni kuin uusi sivu, avoimessa kirjassa, eli jokin uusi on avautumassa.
 Onko se nyt tämä hetki, tämä uskon askel, joka tulee muuttamaan uskon elämääni?

 Herra Jeesus ei odota että olet vain hänen palvelijansa, vaan hän etsii ystäviä, jotka tietävät mikä hänen tahtonsa on. ”En sano teitä enää palvelijoiksi, sillä palvelija ei tiedä, mitä hänen herransa tekee. Minä kutsun teitä ystäviksi, sillä olen ilmoittanut teille kaiken, mitä olen kuullut Isältäni” (Joh.15:15)

Tämä virsi on soinut mielessäni koko aamun
Avaaja porttis ovesi.
https://youtu.be/jqvol_LZ80I
Tuota kuunnelessa ymmärsin, että Herra haluaa minut todella juuri syntisten keskuuteen.


" Herra kutsuu meitä nousemaan hänen läsnäoloonsa, että voit kuulla mitä hän puhuu sinulle! Herra kutsuu edelleenkin sanoen: ”Ihmislapsi, nouse jaloillesi, niin minä puhun sinulle”(Hes.2:1). Tule siis ja nouse Jumalan läsnäoloon odottaen, silloin Herran Henki nostaa meitä ja johdattaa meitä.
Rohkaiskoon  myös sinua minun tavoin ottamaan askelia uskossa siihen suuntaan, mihin Jumala meitä kutsuu. Nämä askeleet voivat olla pieniä tai suuria, lyhyitä tai pitkiä, helppoja tai vaikeita, tavallisia tai kummallisia mutta kaikki ne johtavat aina samaan osoitteseen – hyvän, armollisen ja rakastavan Jumalan luokse. Olkaamme myös valmiita hylkäämään ylpeytemme ja omat hienot suunnitelmamme Jumalan vielä parempien suunnitelmien edessä. Kuunnelkaamme toisiamme. Luottakaamme myös Jumalan yliluonnolliseen johdatukseen, apuun ja huolenpitoon omien vajavaisuuksiemme kanssa uskon tiellä kamppaillessa. Jumala johdatti Israeliin pakanakansaan kuuluvan Naemanin, koska rakasti häntä ja tahtoi parantaa hänet fyysisesti ja hengellisesti. Myös me saamme olla tämän saman suuren Jumalan johdatuksen ja rakkauden ja kohteita.
Jumala on ylpeitä vastaan, mutta nöyrille hän antaa armon. Jaakobin kirje 4:6"

Tie Karitsan askelissa : https://tuulavain.vuodatus.net/lue/2008/04/tie-karitsan-askelissa-ote-g-steinbergerin-kirjasta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.