torstai 7. maaliskuuta 2019

HERRA ITSE KULKEE SINUN EDELLÄSI

                                                                  Tänään olin Herrani edessä pitkään, taisin siinä välillä torkahdellakkin, kun odotin, josko Hän antaisi jotain jaettavaa.
Lopulta ilmoitin, että nyt minun on aika nousta ja samassa näin ilmassa leijuvat valkoiset lenkkitossut.

Ja kohta niiden viereen tuli leijumaan toiset, niin ihanat valkoiset kengät, joiden vuori oli valkoista teddyä. Edestä päältä ne olivat avoimet, tossumaiset, niissä ei ollut siis naruja eikä vetoketjuja. Takaa varsi nousi hieman yli nilkan. Ne oli niin ihanan pehmeän näköiset, että ne olivat varmasti hyvät jalassa. Yritin tuon tapaisia googlata tänne kuvaksi, mutta en löytänyt likeellekkään, noita ihania kenkiä, jotka edessäni leijuivat. Pari päivää sitten sain nähdä unta noista kengistä, jotka tihkuivat öljyä ja tänään Herra muistuttaa lisää tästä kenkä asiasta.
Kiitos Jeesus! Kiitos että haluat pehmentää matkaamme!


"Maan uskollisia minun silmäni etsivät, että he asuisivat minua lähellä; joka vaeltaa nuhteettomuuden tietä, se on oleva minun palvelijani."
Psalmi 101:6

Mat 6:25-33 Sentähden minä sanon teille: älkää murehtiko hengestänne, mitä söisitte tai mitä joisitte, älkääkä ruumiistanne, mitä päällenne pukisitte. Eikö henki ole enemmän kuin ruoka ja ruumis enemmän kuin vaatteet?
Katsokaa taivaan lintuja: eivät ne kylvä eivätkä leikkaa eivätkä kokoa aittoihin, ja teidän taivaallinen Isänne ruokkii ne. Ettekö te ole paljoa suurempiarvoiset kuin ne?
Ja kuka teistä voi murehtimisellaan lisätä ikäänsä kyynäränkään vertaa?
Ja mitä te murehditte vaatteista? Katselkaa kedon kukkia, kuinka ne kasvavat; eivät ne työtä tee eivätkä kehrää.
Kuitenkin minä sanon teille: ei Salomo kaikessa loistossansa ollut niin vaatetettu kuin yksi niistä.
Jos siis Jumala näin vaatettaa kedon ruohon, joka tänään kasvaa ja huomenna uuniin heitetään, eikö paljoa ennemmin teitä, te vähäuskoiset?
Älkää siis murehtiko sanoen: 'Mitä me syömme?' tahi: 'Mitä me juomme?' tahi: 'Millä me itsemme vaatetamme?'
Sillä tätä kaikkea pakanat tavoittelevat. Teidän taivaallinen Isänne kyllä tietää teidän kaikkea tätä tarvitsevan.
Vaan etsikää ensin Jumalan valtakuntaa ja hänen vanhurskauttansa, niin myös kaikki tämä teille annetaan.
Älkää siis murehtiko huomisesta päivästä, sillä huominen päivä pitää murheen itsestään. Riittää kullekin päivälle oma vaivansa."


 ”Pyhä Jumala. Tässä olen. Armahda ja auta minua. Ota minut turviisi, sinun käsiesi suojaan. Anna syntini anteeksi Vapahtajan Jeesuksen Kristuksen ristintyön tähden. Pidä minusta huolta, kuljeta elämäntietä ja vie minut ja läheiseni kerran taivaalliseen kotiin. Aamen.”

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.