lauantai 30. maaliskuuta 2019

"LUKEKAA, KEHOITTAKAA JA OPETTAKAA, KUNNES HERRAMME TULEE"!

 Herran Sanoman avautuminen kirjaksi.

Kuva

Kiitos Jeesus että kuljet meidän kanssamme yhtä matkaa ja turvaat askeleemme.
Minä kiitän Sinua, että olet antanut katso7 veljellemme valtavan armolahjan.
Kiitos, että saamme kuulla Sinun äänesi noissa Sanomissa, joita veljemme Sinulta jakaa.
Minulle on noussut sydämelleni, niin rakas ajatus, että jos on Sinun tahtosi Herra, nuo Sanomat jonain päivänä ovat kirjan muodossa, niin että ne saavat monenlaisessa muodossa levitä ympäri maailmaa, niiden sairaidenkin luo, jotka eivät enää itse kykene kulkemaan, mutta voivat niitä lukea, tai joku läheinen tai ystävä voi niitä heille lukea.
Nuo Sanomat tuo lohtua kaikille, joiden sydämen asenne on Sinun puoleesi, Herra, Jeesus Kristus!
Kiitos että toteutat tämän toiveeni, jos se on Sinunkin tahdossasi. Johdata ja ohjaa ne väylät, jotka tekee tästä toden.
Yllätä katso7 veli viestilläsi, joka tekee tästä totta.
Ole Sinä Herra tämän kirjan kustantaja ja käsikirjoittaja.
Kiitos! Nyt jään odottamaan kiittäen, että eräänä päivänä saan nähdä tämän toteutumassa.
Kiitos Jeesus!

Amen.

Kuva

Katso7 veli kirjoittelee Pelastussanomassa,
 http://www.pelastussanoma.fi/keskustelu/viewtopic.php?f=4&t=1381
 niin kuin minäkin ja olen tuonut hänen Sanomansa Herralta myös tänne blogiini, sillä koen ne todella olevan Herralta.
 https://sinettisormus.blogspot.com/p/sanomia-herralta.html
Veli kertoo, että kun saa noita Sanomia Herralta, hän heti kirjoittaa ne ylös ja sitten jälkeenpäin, itsekkin ihmetellen lukee, mitä siinä hetkessä tuli kirjoitettua. Herra on ihmeellinen. Hän jakaa näitä meille ja veljellemme valtavaksi lohdutukseksi, siksi ei ole hyvä, että nämä hautautuu mihinkään pöytälaatikkoon, vaan meille kaikille, yhteiseksi iloksi.
Olisi hienoa, jos noita Pyhää Hengeä täynnä olevia tekstejä alettaisiin lukea myös seurakunnissa. Itse olen jakanut niitä myös kotikokouksissamme...Jos olette samaa mieltä ja tunnette tämän sydämessänne, rukoilkaa kiittäen tämän puolesta, kanssani ...
Koen tämän tärkeänä sydämelläni, joten tein tästä oman ketjun.
Voimme seurata miten asia etenee ...

 Tänään, kun heräsin ja olin rukouksessa, näin kuvia valkoisilla pohjilla olevista teksteistä. Ne olivat lyhyitä tekstejä, omilla pohjillaan. En kyennyt niitä lukemaan ja juuri ennen ylösnousuani, tuli kuin tietokoneen teksti:
-" Siirry kirjaan, ...."
Siinä oli jotain vielä perässä, mutta sitä en saanut luettua.
Olen jatkanut katso7:lle rukosta noista hänen Herralta saamistaan Sanomista, että ne tavalla tai toisella tulisivat vielä kirjaksi.
Eilenkin sitä vahvasti rukoilin ja yleensäkin katso7 elämää vahvana TODISTUKSENA jaettavaksi.
Koin, että aamuiset kuvat liittyisivät tähän. Ehkä jo viimein jotain alkaa tapahtumaan. Otin eilen yhteyttä eräseen uskovaan, jolla on yhteyksiä tv7:ään.
Kerroin hänelle katso7 tarinan ja tämän rukous aiheen ja hän lupasi viedä asian tv7:lle.
Nyt täällä jännittyneenä odottelen, mitä tapahtuu ja poikiiko tämä keskustelu jotakin. Siemen siitä on kylvetty ja minulle vastattiin, että siellä tarvitaan jatkuvasti hyviä todistuksia; ja tämä on sitä!
Tapahtukoon tässä Jumalan tahto ja uskon että niin tapahtuu!
Kiitos Jeesus!
Rukoillaan veljemme puolesta että hänen Sanomansa Herralta lähtee vahvasti leviämään.
Amen.


Kuva
Tässä veljemme tämän päiväinen Sanomansa Herralta, Olkaa hyvät:

Rakkaani taivas on iloa täynnä. Tahdon sinunkin alkavan iloitsemaan kaikesta hyvästä mitä olen antanut sinulle. Ennen kaikkea olen ottanut sinut omakseni olet lunastettu. Eikö rakkaani sinulla ole tässä jo tarpeeksi iloon syytä. Minä olen antanut sinulle Sanani, raamatun, saat siitä suurimman ilon kun otat sen uskossa vastaan.Se pieni siemen on Jumalan Sana. Anna sen itää sydämesi maaperässä. Rukoile Herralta otollista sydäntä niin Luojasi tekee sen ja antaa sydämessäsi itää iankaikkisen Sanan. Ja se kantaa hedelmää. Älä mieti vihollisen juonia sillä ne on tehty tyhjäksi kerran Golgatalla. Olen riisunut saatanan valtakunnan aseista. Kun puet minut päällesi, sinulla on iankaikkinen suoja kaikkea vihollisen valtaa vastaan. Eikö sinulla ole aika hyppiä ilosta. Taivas on iloa täynnä ja sinne olet matkalla jos pidät Jeesuksen ristin aina edessäsi ja tahdot kuolla itsellesi. Taivaan enkelit iloitsevat edistymisestäsi tällä tiellä. Minun sanani virvoittaa sinut. Se pesee sinut puhtaaksi aivan kuin vesi pesee sinut. Saat kokea sydämesi maaperäällä muutoksen ja saat alkaa iloita Herrassa sillä se on sinun väkevyytesi. Minulle Jeesukselle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä. Iloitse rakkaani sillä olet matkalla taivaan kotiin. Halaja sinne jo tässä ajassa niin saat kokea kerran kuinka ovi sinulle avataan Jeeesuksen kuoleman tähden.Sanassani on valtava voima. Kun alat sitä käyttää uskossa jonka minä Jeesus Kristus saan aikaan. Se luo uutta ja antaa sinulle menestyksen kaikessa mitä teet. Uskotko sanaani. Jos sen teet tulet näkemään suurempiakin kuin nämä ovat.

Katso7 veljen tarina : https://www.youtube.com/watch?v=QvLh2l3PrRk&t=68s

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti