tiistai 26. helmikuuta 2019

ÄLKÄÄ KOOTKO ITSELLENNE AARTEITA MAAN PÄÄLLE ...


Kuva


Shalom!
Rauhaa teille rakkaani! Tänään kun heräsin ja olin jo rukoillut, pyysin Herralta, josko Hänellä olisi jotain jaettavaa. Sitä odotellessani nukahdin hetkeksi uudestaan ja näin unta:

" Näin vierelläni maassa pahvisen paketin. Se oli keltainen ja siinä oli lasten kuvia. Paketti oli avoinna ja tyhjennetty sisällöstään.
Yhtä äkkiä kuulin kun tuo paketti alkoi puhumaan jotain (en muista mitä se puhui). Kysyin muiltakin, kuulivatko hekin sen puhuvan ja nyökkäsivät, katsoen minua oudosti, että niin kuin tuo paketin puhe olisi ollut mitenkään outoa.
Mutta silloin nostin paketin maasta ja sanoin:
- " Tässä on väärä henki ja nyt vien sen saunan uuniin poltettavaksi, Jeesuksen Kristuksen nimessä! Katsotaan lähteekö tästä tulessa minkälainen pamaus?"
Lähdin viemään pakettia saunalle, ja alakertaan vievät kellarin raput olivat aivan täynnä likaisia pyykkiin meneviä vaatteita. Pelkäsin että niinköhän minun paketin polttamis yritys estetään tässä rapussa. Oli mahdollista kaatua ja pudota nuo kiviset raput alas. Päätin kuitenkin että noista esteistä kyllä selviän, sillä ne olivat saatanan valhe. (olin mieheni lapsuuden kodissa).
Pääsin kuin pääsinkin saunalle ja sain heitettyä tuon paketin, väärine henkineen tuleen ...
Siihen uni loppui. Se oli lyhyt uni ja sellaiseksi tarkoitettu.

Ymmärsin miten siinä esiteltiin maailman ja mammonan henkeä, kaikkea sitä tavaran ja kauppallisuuden ihannointia, jota lapsillemmekin jaamme.
Se on turhuuden turhuus, niin kuin Saarnaajakin sanoi. Kaupat notkuu tavaraa ja aivan kuin huutavat houkutellen:
- "OTA MINUT! OTA MINUT!"
Meillä olisi silläkin saralla paljon pyykkiä pestävänä ..

Kuva

Näin Herra tänään tahtoi minun teille jakaa. Ottakaa tai jättäkää.

 Jumala rakastaa maailmaa: https://www.youtube.com/watch?v=nlEtgcD56_Y

JUMALA JA MAMMONA
Matt.6:19-24
--
6:19 Älkää kootko itsellenne aarteita maan päälle, missä koi ja ruoste raiskaa ja missä varkaat murtautuvat sisään ja varastavat.

6:20 Vaan kootkaa itsellenne aarteita taivaaseen, missä ei koi eikä ruoste raiskaa ja missä eivät varkaat murtaudu sisään eivätkä varasta.

6:21 Sillä missä sinun aarteesi on, siellä on myös sinun sydämesi.

6:22 Silmä on ruumiin lamppu. Jos siis silmäsi on terve, niin koko sinun ruumiisi on valaistu.

6:23 Mutta jos silmäsi on viallinen, niin koko ruumiisi on pimeä. Jos siis se valo, joka sinussa on, on pimeyttä, kuinka suuri onkaan pimeys!

6:24 Ei kukaan voi palvella kahta herraa; sillä hän on joko tätä vihaava ja toista rakastava, taikka tähän liittyvä ja toista halveksiva. Ette voi palvella Jumalaa ja mammonaa.

"Hei. On meitä, "kahdensortin" ihmisiä. On heitä joill', mammonan
30.12.2018 Lasse Hietanen

suoja ja sitten myös heitä köyhempiä, joide turva ja tuki, vain Luoja. Toisten henkeä varjellaan, min' rahalla taata' taitaa. On heillä henkivartijat ja päällänsä, luotipaitaa. Toiset, nämä mammonast ' köyhemmät, he vapahat Daavidin lailla, ei päällä "panssaripaitoja", vaan varusteiltaan Jeesuksen aitoja, Isänsä suojaamia. Hallitsijat jotka yksin vaan, ilman Jeesuksen ohjeita johtaa, he kansaa pelkää ja vapisee ja suita sulkea koittaa, vaan meneehän tämän lyhyen ajan vaan, vaan, taivas lopulta voittaa. Miten muuten Jeesus multien pääll', vois sankari suurin olla, kuten Raamatussa se sanotaan ja mammona pelkkä nolla. Ei mammona, kulta ei mikään muu, voi Sanoja Herran voittaa, vaikka perkele, liha ja maailma, sitä Isältä viedä koittaa. Siunaten, Lasse Hietanen."

Turhuuksien turhuus, sanoi saarnaaja, turhuuksien turhuus; kaikki on turhuutta! Mitä hyötyä on ihmiselle kaikesta vaivannäöstänsä, jolla hän vaivaa itseänsä auringon alla? Sukupolvi menee, ja sukupolvi tulee, mutta maa pysyy iäti. Ja aurinko nousee, ja aurinko laskee ja kiiruhtaa sille sijallensa, josta se jälleen nousee. Tuuli menee etelään ja kiertää pohjoiseen, kiertää yhä kiertämistään, ja samalle kierrollensa tuuli palajaa. Kaikki joet laskevat mereen, mutta meri ei siitänsä täyty; samaan paikkaan, johon joet ovat laskeneet, ne aina edelleen laskevat. Kaikki tyynni itseänsä väsyttää, niin ettei kukaan sitä sanoa saata. Ei saa silmä kylläänsä näkemisestä eikä korva täyttänsä kuulemisesta. Mitä on ollut, sitä vastakin on; ja mitä on tapahtunut, sitä vastakin tapahtuu. Ei ole mitään uutta auringon alla. Jos jotakin on, josta sanotaan: "Katso, tämä on uutta", niin on sitä kuitenkin ollut jo ennen, ammoisina aikoina, jotka ovat olleet ennen meitä. Ei jää muistoa esi-isistä; eikä jälkeläisistäkään, jotka tulevat, jää muistoa niille, jotka heidän jälkeensä tulevat. (Saarn. 1: 2-11)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti