lauantai 16. helmikuuta 2019

"SEN IMEVÄISIÄ KANNETAAN SYLISSÄ ..."

Kuva

Shalom, Rauhaa teille .. iloa ja rauhaa!
Minä näin tänään
Herran läsnäolossa oudon kuvan. Näin naisen rintamuksen ja nainen oli pukeutunut vaatteeseen jossa oli melko avoin rintamus. Tuo kohta jossa oli paljas iho, alkoi siinä iho molemmin puolin paisua kuin ilmapallo. Iho näytti todella kuin siihen olisi tullut 2 ilmapalloa. Kysyin heti Herralta mitä tarkoittaa jos oli Häneltä? Ja että vahvistaa tätä. Ajattelin etten halua pöyhkeillä tai ylpeillä rinta rottingilla, mutta iloita voin täysin rinnoin. Kumpaa tuo tarkoitti?
Nyt olen pähkäillyt kehtaanko tuosta päivän blogi aihetta tehdä? Siihen on niin helppo pilkan iskeä.. mutta kyllä siinä löytyy pointtiakin. .. ilmapallo usein liitetään iloon. Ja sitä olen täällä viime päivät rukoillut, että Herra antaisi tämän väsymyksen sijaan iloa ja vireyttä!
Keskustelin kuvastani watsapp ryhmässäni ja eräs sisko nosti sanat;

 El Shaddai = El Shaddai voidaan kääntää äidin rinnat. Kaikki riittavä Jumala joka voi ravita lapsensa. Kuten hän teki Israelille erämaassa ja Jeesus ruokki 5000 miestä +naiset ja lapset.
Kaikkivoipa Jumala. Almighty.

  Antamalla minulle kuvan itsestään lohduttavana äitinä. Näin tapahtui jo Abrahamin kohdalla: "Minä olen Jumala, Kaikkivaltias" (1 Moos 17:1). Siinä Jumala ilmoitti itsensä nimellä Kaikkivaltias, hepr. El-Shaddai - väkevyys - äidin rinnoissa.
Sama kuva toistuu sanoissa, joista yrityisesti olen toistuvasti etsinyt suojaa: "Sinun turvasi on ikiaikojen Jumala, sinua kantavat ikuiset käsivarret" (5 Moos. 33:27). "Minä nostan, minä kannan ja pelastan" (Jes. 46:4)..
Saman kuvan löydämme myös Jes 66:10-14: "Iloitkaa… riemuitkaa… Juhlikaa riemuiten…
te saatte imeä, tulla kylläisiksi lohtua antavista rinnoista, saatte nauttia, juoda yltäkyllin sen voiman ja mahdin nisistä. Näin sanoo Herra: Katso, minä ohjaan Siioniin rauhan kuin virran. Kuin uomastaan tulvivan puron minä käännän sen luo kansojen rikkaudet. Sen imeväisiä kannetaan sylissä ja keinutellaan polvien päällä. Niin kuin äiti lohduttaa lastaan, niin minä teitä lohdutan, … onni antaa teille täyden lohdun kun tämän näette, teidän sydämenne ihastuu, te kukoistatte kuin vehmas niitty". Kyllä äiti on silloinkin äiti, kun hän nuhtelee ja kurittaa.
 Kehottamalla minua heittämään kaikki murheeni pois omalta päältäni hänen päälleen: Vaikka en saakaan niitä irti, heitän ja taas heitän: "Heittäkää kaikki murheenne hänen päällensä, sillä hän pitää teistä huolen" (1 Piet 5:7). "Älkää mistään murehtiko, vaan kaikessa saattakaa pyyntönne rukouksella ja anomisella kiitoksen kanssa Jumalalle tiettäväksi" (Fil 4:6). "Älkää siis murehtiko huomisesta päivästä, sillä huominen päivä pitää murheen itsessään. Riittää kullekin päivälle oma vaivansa" (Matt 6:34).

                             El Shaddai : https://www.youtube.com/watch?v=ldUEIpjmwsQ

Todellakin, kuva avautui ja vahvistui ihmeellisesti ja sain kokea samalla ihanaa iloa siitä sydämessäni. Eräs veli kommentoi kuvaa ja iloitsi että uskalsin sen kaikesta huolimatta jakaa:
- " Näky kuvaa riemua, erityisesti tulevaa riemua. Siis, morsiamen riemua, eli seurakunnan."

765Iloitse, tytär Siion

Tuomo Nikkola 1997


Iloitse, tytär Siion,
riemuitse, tytär Jerusalem!
Kirkkauden kuningas tulee.

tai

Hoosianna! Kaikki maa
laulakoon: Halleluja!
(Virsi 3: 6)

tai

Jo katsele,
tytär Siion, kirkkauttaan
ja riemuitse
ja kuuluta laupeuttaan!
(Virsi 6: 1)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.