maanantai 4. helmikuuta 2019

MEMORIAM; MATTI NYKÄNEN31. mutta ne, jotka Herraa odottavat, saavat uuden voiman, he kohottavat siipensä kuin kotkat. He juoksevat eivätkä näänny, he vaeltavat eivätkä väsy. 
Jesaja 40.

 Joitakin aikoja sitten Herrani antoi minulle vahvasti Matti Nykäsen Rukous aiheeksi. Rukoilin paljon hänen puolestaan ja tänään toivon että ne olisivat edes hiukkasen häntä kantaneet.

Yritin jopa etsiä hänen osoitettaan tai sähköpostia tai jotain, johon olisin voinnut lähettää hänelle näitä kokemuksiani hänestä .. mutta ne olivat kuin kiven alla. Lohdutan itseäni kuitenkin sillä, että rukous oli se tärkein.

Kerran loma reissulla mökille minulla alkoi soimaan .. lennä Nykäsen Matti ... sitten näin unen/ näyn jossa Näytettiin paljon pystyyn asetettuja tarjottimia ja niissä oli kuvia, joissa Matti oli juomassa .. viimeisessä tarjottimessa oli uhrikaritsan kuva ...

Tässä kokemuksiani Matista, jotka minulle vahvasti sydämelle annettiin:

"Rukoilkaamme Matti Nykäsen puolesta 15 Kesä 2016

Minulle on noussut vahvasti sydämelle näinä päivinä Matti Nykänen. http://www.seiska.fi/Viihdeuutiset/nyka ... 1441724289
 Kun menimme mökille, kuulin hänen yrittäneen itsemurhaa ja se jotenkin hätkäytti minua, sillä olen kokenut, että Matti, kaikesta huolimatta on hyvin herkkä ihminen. Kun tulimme kotia, matkalla radiossa alkoi Kuopion kohdalla soimaan Yuri Gagarin, mutta minä mielessäni lauloin: Lennä Nykäsen Matti, lennä..."
Kun tuon ymmärsin, koin että se oli kuin merkki minulle, että minun tulee tehdä jotain, ehkä kirjoittaa kirje tai sähköpostia. Minulle nousi myös nuo sanat:


 Jesaja 40:31 sanat: mutta ne jotka Herraa odottavat, saavat uuden voiman, he kohottavat siipensä kuin kotkat. he juoksevat eivätkä näänny, he vaeltavat eivätkä väsy.

Koin, että tämä oli vahvistukseksi ja lohdutukseksi Matille. Nyt en kuitenkaan ole löytänyt yhteystietoja, joten sanoin Herralle, että Hän saa olla yhteys Mattiin, rukoukseni kautta,RUKOILKAA KANSSANI; Herra, sinä näet Matin surun ja väsymyksen. Tuon masennuksen, joka häntä kalvaa. Herra vahvista Mattia, murra noiden masennusten ja demoneiden kahleet, jotka Mattia sitoo: MURRA!
 Minä näen herkän Matin, ja niin Jeesus sinäkin tiedät hänet herkäksi ja tiedän hänen jolloinkin etsivän jotain hengellistäkin. Ota siis sinä hänet siipiesi suojaan, vahvistaen , lohduttaen, Herra, sinä tiedät ja tunnet Matin. Me tiedämme hänet mäkikotkaksi ja siksi nostit nuo jesajan sanat sydämelleni, 

Jesaja 40:31 sanat: mutta ne jotka Herraa odottavat, saavat uuden voiman, he kohottavat siipensä kuin kotkat. he juoksevat eivätkä näänny, he vaeltavat eivätkä väsy.

Ja me tiedämme hänet viihdelaulajaksi, joka vetää kansaa, mutta anna tuon alueen muuttua, tee hänestä sinun evankelistasi, sillä hänen sydämensä olisi varmasti herkkä sinun sanallesi, Herra sinä tiedät ja näet. Auta Matti uskontielle, tielle jossa hän elää VAIN SINULLE, Jeesus Kristus, sinun voimallasi ja sinun nimeesi kaikki tämä tapahtukoon ja me saamme laulaa sinulle Matista riemulaulua kiittäen.
 Rukoillaan täydellä sydämellä, kuvitellaan, että pidämme toisiamme kädestä kiinni ja keskellämme on Matti jonka kohotamme Herran kasvojen eteen. Viemme kirjaimellisesti Matin Herramme luo, täydessä rakkaudessa. Näen Matin suurena ja voimallisena Kotkana, en sinä maallisena mäkikotkana, vaan herkkänä ja nöyränä sydämeltään.
 Herra haluaa tehdä hänestä tahtonsa mukaisen luomuksen, joka ilossa jakaa Herran sanomaa. En halua luopua tästä "näystäni", jonka kokemalla koen. Herra murtakoon nuo kahleet jotka Mattia pidättelee, Herra; MURRA! Kanna Matti ylös vuorille, jossa hän saa kokea ennennäkemättömän vapauden, jollaista hän ei kisamäessäkään ole saanut kokea. Vie hänet vuorellesi, josta saa katsella kauas ja oppia seisomaan tuulessakin avaralla paikalla, että hän oppii ottamaan voimansa sinulta, ja jättämään omatahtoisen elämän ja noudattamaan vain sinun tahtoasi.
 Jeesus kiitos tästä kauniista "näystä", joka sinussa, on mahdollista toteutua. Kiitos ja Kunnia Jeesus Kristus, Herrani, Herra Sebaot, Israelin Jumala! Kiitos ja Kunnia, sinulle Elävä Jumalani, Yeshua Hamashi, Adonai! Siunattu olet sinä, siunausta ja rauhaa Israelille ja Jerusalemille, kuin myös Suomelle ja sen kansalle.
 Kiitos ja Kunnia!
Amen


27 Heinä 2016, 09:11
Jätimme jokin aika sitten Jeesukselle kannettavaksi Matti Nykäsen rukouksissamme, kun sain hänet vahvasti sydämelleni.
Tänä aamuna sain ihmeellisen kuvan, oliko se näky ja jos oli, se kertoo tähän rukoukseemme vastauksen.
Kuvassa näin tarjotin pinon, joka oli nostettu pystyyn. Ne olivat sellaisia kuvatarjottimia ja kaikissa muissa oli tarjottimen pohjakuvana Matti Nykänen, ilmeisesti vaimonsa kanssa, heiksi heidät tunnistin.
Mutta päällimäinen tarjotin, joka oli asetettu näiden kaikkien takana olevien päälle, niin että takana olevan kuva näkyi, Matti kuvineen, tässä päällimäisessä kuvassa oli pienen Karitsan kuva. Minulle nousi aivan samassa mieleeni tuosta kuvasta, Uhrikaritsa. Matista en ole liiemmin kuulut pitkään aikaan, noiden Matin Isän hautajaisten. Mutta haluan uskoa, että muutos olisi nyt tapahtumassa. Sitä voimme vain jäädä odottamaan. Ensin ajattelin etten tuo tätä tänne, mutta jos tuo toteutuu ja se toteutuu kun jätetään pois tuo jos sana. Silloin olen jo edeltä ilmoittanut tämän, eikä vasta jälkijunassa, kun kaikki on tapahtunut. Kuunnellaan uutisia.... Siunausta niin Matille kuin myös teille kaikille rukoilijoille. Kiitos ja Kunnia Jeesukselle Kristukselle!

Tiellä Via dolorosan: https://www.youtube.com/watch?v=-xzy7zMr6kY
Pelastussanoman 3 sivuinen rukousketju Matin puolesta: http://www.pelastussanoma.fi/keskustelu/viewtopic.php?f=9&t=222
"


TÄNÄÄN; Saan ymmärtää tuon kaiken tarkoituksen, kyyneleet nousi silmiini, tämän kaiken ymmärtäen: 
 https://www.ess.fi/uutiset/paijathame/art2517580
Matti Nykänen on kuollut.

Matti oli pitkään minulla rukous kohteena kun tuolta ylhäältä se jostain syystä annettiin... ja tämä oli se syy ...

Tänään kun heräsin, näin kuvan sinettisormuksesta, kuin lohdutukseksi ja sinetiksi Herra sen ehkä minulle antoi. Rukoukseni oli varmaankin kuultu, mutta aina ei käy niin kuin toivotaan ... vai kävikö sittenkin? Jumala yksin tietää.

Lennä Nykäsen Matti : https://www.youtube.com/watch?v=KHh-jpJ0W7A

 

Lyrics of Lennä Nykäsen Matti

Miltä tornissa tuntuu
kun alla yleisö oottaa?
Onko lentoratas tänään hollillaan?
Miltä ylhäältä näyttää?
Liehuuko liput Suomen
vai onko tuulet täysin tyyntyneet?


refrain:
Lennä Nykäsen Matti, lennä
Lennä Nykäsen Matti
Tule elävänä takaisin.


Hyvät ladut sua auttaa
Ne alaspäin sua neuvoo
Onko tänään ponnistus kohdallaan?
Kuuletko, yleisö ulvoo
Kun yli kriittisen pisteen
hyppysi ootetaan kantavan.


refrain


Näätkö ihmisten katseet
kun ne sua palvoo
Kun ne sun oottavat voittavan
Kun valmistaudut hyppyyn
nousee tunnelma kattoon
Tiedätkö hypyn pitkälle kantavan?


Lennä Nykäsen Matti, lennä
Lennä Nykäsen Matti  ....


LEPÄÄ RAUHASSA MATTI 


Lämmin Osanotto Matin Omaisille ja Läheisille.
Jumalan Rauha olkoon kanssanne.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti