lauantai 23. helmikuuta 2019

" TEILLÄ ON VOITELU PYHÄLTÄ, JA KAIKILLA TEILLÄ ON TIETO ..."

Kuva

Shalom!
Tänää kun heräsin ja siinä rukoillessani, näin kuvan läpinäkyvästä paketista, jonka sisällä oli pieniä pulloja. Niitä taisi olla 4 pulloa.
Niiden sisässä oli jotain nestemäistä ja kaikissa pulloissa oli eriväristä.
Mietin, että ehtollis viiniksi, nuo pullot oli ehkä liian pieniä ja se sisällä oleva ei ollut kaikissa punaista, niin kuin viini, vaan pullottain värit nesteessä vaihtui. Tuon paketin päällä oli kaunis risti. Ymmärsin, että tässä oli kyse siunaus öljyistä; Holy Oil".
Ehkäpä Jumala haluaa voidella mitä erilaisin siunauksin ja sen haluan ottaa vastaan, itselleni ja teille ...
Mielenkiintoinen löytö oli, että tuollaisia öljy paketteja joissa on risti, on todellakin saatavissa.

Kuva

1Joh.2: 20,27: ”Teillä on voitelu Pyhältä, ja kaikilla teillä on tieto…Mutta teissä pysyy se voitelu, jonka olette häneltä saaneet, ja te ette ole kenenkään opetuksen tarpeessa; vaan niin kuin hänen voitelunsa opettaa teitä kaikessa, niin se opetus on myös totta eikä ole valhetta; ja niin kuin se on opettanut teitä, niin pysykää hänessä.”

Edelleen öljy kuvaa Jumalan siunausta. Esimerkiksi Mooseksen kautta Asserin sukukunnalle julistettu Herran siunaus kuului: "Siunattu olkoon Asser poikien joukossa. Olkoon hän veljiensä lemmikki, ja kastakoon hän jalkansa öljyyn" (5 Moos. 33:24). Job kuvaa onnensa päiviä ja Jumalan siunauksen ylenpalttisuutta seuraavin sanoin: "Askeleeni kylpivät kermassa ja kallio minun vierelläni vuoti öljyvirtoja" (Job 29:6). Missä Jumala antaa siunauksensa, siellä on runsaasti öljyä.

Matt. 25:1-13 "Silloin on taivasten valtakunta oleva kymmenen neitsyen kaltainen, jotka ottivat lamppunsa ja lähtivät ylkää vastaan. Mutta viisi heistä oli tyhmää ja viisi ymmärtäväistä. Tyhmät ottivat lamppunsa, mutta eivät ottaneet öljyä mukaansa. Mutta ymmärtäväiset ottivat öljyä astioihinsa ynnä lamppunsa. Yljän viipyessä tuli heille kaikille uni, ja he nukkuivat. Mutta yösydännä kuului huuto: 'Katso, ylkä tulee! Menkää häntä vastaan.' Silloin kaikki nämä neitsyet nousivat ja laittoivat lamppunsa kuntoon. Ja tyhmät sanoivat ymmärtäväisille: 'Antakaa meille öljyänne, sillä meidän lamppumme sammuvat'. Mutta ymmärtäväiset vastasivat ja sanoivat: 'Emme voi, se ei riitä meille ja teille. Menkää ennemmin myyjäin luo ostamaan itsellenne.' Mutta heidän lähdettyään ostamaan ylkä tuli; ja ne, jotka olivat valmiit, menivät hänen kanssansa häihin, ja ovi suljettiin. Ja myöhemmin toisetkin neitsyet tulivat ja sanoivat: 'Herra, Herra, avaa meille!' Mutta hän vastasi ja sanoi: 'Totisesti minä sanon teille: minä en tunne teitä'. Valvokaa siis, sillä ette tiedä päivää ettekä hetkeä.


 Lopuksi sallikaa minun kysyä teiltä: Oletteko kaikki osallistuneet tästä pyhästä voiteluöljystä? Oletteko sinetöidyt lupauksen Pyhällä Hengellä Messiaan päivään saakka, ja onko Hän perintönne vakuutena (Ef. 1:13,14)? Ellei teillä tätä ole, niin ei merkitse paljoakaan, oletteko parempia vai huonompia kuin jotkut toiset ihmiset. Te olette kuitenkin ainoastaan "luonnollisia ihmisiä", "liha", ja "liha ja veri ei voi periä Jumalan valtakuntaa". Se ei saa sitä nähdä eikä voi sinne päästä. Sillä järkähtämättömänä pysyy tämä sana: "Mutta jolla ei ole Messiaan Henkeä, se ei ole Hänen omansa" (Room. 8: 9). - Herra johdattakoon meitä kaikkia oikealle tielle!

PITÄKÄÄ HUOLTA ÖLJYSTÄNNE!!!
 Blessed are you lord of all creation https://www.youtube.com/watch?v=FjAoFehxVIE

Kiitos Jeesus Kristus! Anna meille Pyhä Voitelusi!
Amen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti