perjantai 8. helmikuuta 2019

" ETTETTE MUREHTISI NIINKUIN MUUT"

Shalom!
Tänään kun heräsin, näin kuvan punatiilisestä rivitalosta ja näin, kuinka sen ikkunoiden ja seinien läpi nousi keltaisia sieluja, ylös taivaalle, joissakin näkyi vielä hento ihmisen muoto ..
Rukoilin Herralleni ja jäin Hänen läsnäoloonsa, nukahdin kuitenkin vielä hetkeksi ja aloin nähdä unta:

" Olin kotosalla ja vielä oli aamu, koska unisena tein aamu touhujani. Näin keittiön ikkunasta pellolle ja pelto oli täynnä, vieri vieressä olevia traktoreita. Mieheni jotain siitä ilmoittikin, että tulevat joukolla tekemään pellolle jotakin ...
Yritin siinä muistella mitä se oli ja olin muistavinaan, että ottavat pellosta köyhtyneen pintakerroksen pois ja sitten siihen tuodaan uusi maakerros jossa on hyvä lanta seassa.
Mietin, että on hyvä kun on traktoreita noin paljon niin työ käy nopeaan.


Siinä touhuillessa alkoi kohta miehiä tulla sisälle, olivat ilmeisesti sopineet että talosta saa työmiehet ruokaa. Olin hieman hämmentynyt, sillä en tästä ollut tietoinen, mutta aloin kuitenkin järjestelemään syötävää, aivan kuin olisin ollut asiasta tietoinen.
Minulla oli onneksi monta pöytää mihin heitä alkoi hiljakseen asettua ja jokunen nainen tuli mukana.
Kohta huomasin, että näiden seassa oli joitakin uskovia siskoja ja veljiäkin. He eivät olleet unessa sen näköisiä kun oikeasti tiedän heidän olevan. Esim. "Sisar" tuli sisälle ja näki pöydällä erään muovipussin johon olin säilönyt raamatunlause kortteja ja oli siellä muitakin pieniä onnittelu kortteja.
Sisar otti pussin ja ilmoitti:
- " No niin, nyt kun olemme hyvässä Hengessä, älkäämme antako sen laskea vaan luetaan näitä kortteja, ..".
Eräs uskova veljeni yritti minua siinä jututtaa, asetuttuaan yhteen pyöreään pöytään. (hän muutti joulun tinoilla lappiin, kun löysi sieltä kihlatun).Yritin siinä kiireissäni hänelle vastailla, mutta keskustelu jäi hieman vajaaksi.
Kohta huomasin että istuin itsekkin pitkässä kahvipöydässä, kuin juhlapöydässä ja kaikille kaadettiin kahvia. Nyt olinkin jo jonkun kainuun sukulaisen talossa, jossa nämä juhlat alkoi.
Eräs mies mumisi, että vieläköhän täällä olevilta tilallisilta heltyisi rahaa johonkin kyläkeräykseen?
Mietin ihmeissäni, että eihän nämä tilat ole enää entisensä. Ne eivät enää toimi eikä ole tuottavia ja niiden rakentajat ovat jo monasti nukkuneet pois.
Sitten minun kohdalleni tultiin kaatamaan kahvia ja huomasin että tämä oli jo edesmennyt äitini, joka minulle kaatoi tuon kahvin. Äiti sanoi hiljaisella äänellä minulle jotain, mutta en saanut siitä selvää.
Näin kuinka edessäni olevassa pitemmässä pöydässä oleva tarjoilija oli hyvin nopea tahtinen tarjoilussaan ja helmat vain liehuivat hänen tarjoillessaan.
Äiti kaatoi kahvia pöydässämme hyvin hitaasti ja verkkaisesti. Ajattelin, pitäiskikö minun siirtyä auttamaan, mutta sitten totesin hymyillen että eihän tässä ole mihinkään kiire ..."
Siihen uni loppui.

Kun heräsin, sain kuin vahvistukseksi ensimmäiseen näkyyni kuvan, jossa oli maassa paljon (mänty) puita, joista oli latvat ja tyvet pois, eikä niissä ollut oksia, ne odottivat kerääjäänsä. Keskellä olevan ison puun päällä, oli toinen puu, kuin poikkipuu ja olivat siinä kuin ristin muodossa. Tätä päällimäistä puuta, poikkipuuta jokin liikutti edestakaisin, ylös ja sitten alas siihen keskipaikkaan jossa sen kuului ollakkin, ristin muodossa. Se oli kuin olisi gif kuvaa katsellut. Kuvat olivat hyvin selkeät.

 Halleluja Hän saapuu Viktor Klimenko : https://www.youtube.com/watch?v=DTO5vFJEjVo

Kiitin Herraa, tiesin että nuo kuvat kertoivat siitä, että pian Hän tulee meidät noutamaan, Hän on tuo puiden kerääjä, jota nuo puut maassa odottivat ja kerroin kuinka Häntä minäkin odotin jatkuvasti ja alati ja pyysin vielä johdatusta ja ohjausta tähänkin päivään.


1.Tess.4:13-18 Paavali sanoo: - Mutta me emme tahdo pitää teitä, veljet, tietämättöminä siitä, kuinka poisnukkuneiden on, ettette murehtisi niinkuin muut, joilla ei toivoa ole. 14. Sillä jos uskomme, että Jeesus on kuollut ja noussut ylös, niin samoin on Jumala Jeesuksen kautta myös tuova poisnukkuneet esiin yhdessä hänen kanssaan. 15. Sillä sen me sanomme teille Herran sanana, että me, jotka olemme elossa, jotka jäämme tänne Herran tulemukseen, emme suinkaan ehdi ennen niitä, jotka ovat nukkuneet. 16. Sillä itse Herra on tuleva alas taivaasta käskyhuudon, ylienkelin äänen ja Jumalan pasunan kuuluessa, ja Kristuksessa kuolleet nousevat ylös ensin; 17. sitten meidät, jotka olemme elossa, jotka olemme jääneet tänne, temmataan yhdessä heidän kanssaan pilvissä Herraa vastaan yläilmoihin; ja niin me saamme aina olla Herran kanssa. 18. Niin lohduttakaa siis toisianne näillä sanoilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti