maanantai 28. lokakuuta 2019

SILLOIN RAMPA HYPPII KUIN PEURA


Minä lauantaina löylyssä ollessa rukoilin, monien ystävien ja asioiden puolesta. Lopuksi nousi mieleeni isopyyntö Herralle:


- " Rakas Jeesus, Sinä tiedät sen päivä ja työtoiminnan, joiden kanssa saan tehdä työtä, itse kuulun niiden kuntouttavien pariin. Anna siellä oleville kaikille täydellistä terveyttä, niin vammaisille kuin mielenterveys asiakkaillle, kuin meille kuntotuksessa oleville ja ohjaajille, siis kaikille! Tee suuri ihme jota kaikki ihmettelee. Kaikki jotka siellä työskenelee, paranee. Rammat nousee ylös ja juoksee kuin peurat, sokeat saavat näön ja kuurot kuulon! Downit paranee ja kaikki sairaus katoaa! Niin kuin Jesaja 35 sanoo! Tee tämä ihmeiden ihme, sillä olethan suurempiakin tehnyt. Tiedän että se on myös sinun tahtosi!"

Tuon sain rukoiltua, niin minun piti painaa pääni alas, kun tuntui kuin aivoissani olisi ilon pisarat poreillut, tiesin siitä että Jeesuskin tästä iloitsi, tunsin Hänen ilonsa aivan aivonystyröissäni asti, ja itsekkin iloiten hymyilin ja nauroin! Ehkä Jeesus kutitti ja pörrötti minun ajatuksiani!
 Olisi se ihme kun tuon toimintakeskuksen ovet jouduttaisiin sulkemaan, koska siellä ei enää yhtään sairasta olisi ... 😄 VOI MIKÄ ILO ; VOI MIKÄ RIEMU!

 JESAJA 35
1. Erämaa ja hietikko iloitsee, aromaa riemuitsee ja kukoistaa kuin
lilja.
2. Se kauniisti kukoistaa ja iloitsee ilolla ja riemulla. Sille annetaan Libanonin kunnia, Karmelin ja Saaronin ihanuus. He saavat nähdä Herran kunnian, meidän Jumalamme ihanuuden.
3. Vahvistakaa hervonneet kädet, voimistakaa horjuvat polvet.
4. Sanokaa hätääntyneille sydämille: "Olkaa lujat, älkää peljätkö. Katso, teidän Jumalanne! Kosto tulee, Jumalan rangaistus. Hän tulee ja pelastaa teidät."
5. Silloin avautuvat sokeain silmät ja kuurojen korvat aukenevat.
6. Silloin rampa hyppii niinkuin peura ja mykän kieli riemuun ratkeaa; sillä vedet puhkeavat erämaahan ja aromaahan purot.
7. Hehkuva hiekka tulee lammikoiksi ja kuiva maa vesilähteiksi. Aavikkosutten asunnossa, missä ne makasivat, kasvaa ruoho ynnä ruoko ja kaisla.
8. Ja siellä on oleva valtatie, ja sen nimi on "pyhä tie": sitä ei kulje saastainen; se on heitä itseänsä varten. Joka sitä tietä kulkee, ei eksy - eivät hullutkaan.
9. Ei ole siellä leijonaa, ei nouse sinne raateleva peto; ei sellaista siellä tavata: lunastetut sitä kulkevat.
10. Niin Herran vapahdetut palajavat ja tulevat Siioniin riemuiten, päänsä päällä iankaikkinen ilo. Riemu ja ilo saavuttavat heidät, mutta murhe ja huokaus pakenevat.

Erkoinen kokemus!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.