keskiviikko 30. lokakuuta 2019

HÄN KANTOI MEIDÄN SAIRAUTEMME


 


 

RUKOUS TAISTELUA!!!

 Pieni, n.7 vuotias Mona tyttö jolla on selkärangassa syöpä. Rukoilimme tuolloin paljon Monan puolesta. Näytti kesällä että se on selätetty ja uutiset oli hyvät, mutta nyt Monan mummo laittoi sydäntä särkevän viestin:

😭"Nyt se kamalin tieto iski vasten kasvoja täysillä. Monan syöpä on uusinu eikä sille voienää mitään. Nyt vaan täytyy päättää miten helpottaa tytön loppu elämää. Mä en voi uskoa miten näin kävi 😭"

Nyt vahvaa rukousta! 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Monan mummo:
Kiitos kaikille tuesta💔 Mona tyttö on nyt taivaassa ...🕂


Sitten muistin tuon sormuksen jonka sain ensin näkykuvana ja sitten vielä unessa, jossa minulla oli sormuksia kädessä ja pikkurillissä oli tuo ovaalin muotoinen vaalealla kivellä oleva sormus.
Tuo eilen kertomani vaaleakivi, joka oli ovaalin muotoisena kuvani sormuksessa, saattoi olla tämä KALSEDONI.
Aloin sitä äsken hakea ja löysin tuon ja siitä kerrotaan ihanasti, jonka taas tänään saatan liittää tuohon pieneen Mona tyttöön. Tämä löytö yllätti minut. Herra todella on mukana tässä Monan asiassa.


KALSEDONI

Täydellisyyden ja mielen puhtauden ja terveyden kivi

Naftalin nimikkokivi. Naftali-nimi tarkoittaa ”kamppailu”. Kristityn ”kilvoittelu” on jatkuvaa taistelua ihmisen itsensä sisällä uskossa kasvamiseksi eli ”pyhittämiseksi. Rintakilvessä kalsedoni on kuudentena mainittu kivi. Naftali oli kuudes Jaakobin pojista ja Jaakob siunasi hänet (I Ms. 49: 21): ”Naftali on vapaana juokseva kauris. Hän antaa kauniita sanoja”(huom. vanha käännös).

Jeesus asui Naftalin ja Sebulonin alueella, Jeesus oli itse Sana ja julisti valtakunnan evankeliumia, ”kauniita sanoja”. Hän oli täydellinen: ”Hänen täyteydestään me kaikki olemme saaneet armoa armon päälle” (Joh. 1: 16). Uuden Jerusalemin muurin kolmas peruskivi on kalsedoni (Ilm. 21: 19). Korinttolaiskirjeessä Paavali kirjoittaa (1 Kor. 3: 10): ”Jumalalta saamani armon mukaan olen taitavan rakentajan tavoin laskenut perustuksen, jolle joku toinen rakentaa, mutta kukin katsokoon, miten rakentaa. Perustus on jo laskettu ja se on Jeesus Kristus. Muuta perustusta kukaan ei voi laskea”. Tämä jae vahvistaa alussa jo ilmaisemaani ajatusta, että jalokivet ovat vertauskuvia Jeesuksen Kristuksen siunatuista ominaisuuksista, jotka ovat hengellisiä aarteita. Rintakilpi on kaunis konkreettinen vertauskuva hengellisistä aarteista.

Kristus on ollut ainoa täydellinen ihminen (samalla Jumala). ”Hän kantoi meidän sairautemme”(Jes. 53: 4). Kristuksessa myös me tulemme osallisiksi taivaallisista aarteista (Ef. 1: 3):

”Herramme Jeesuksen Kristuksen Isä on siunannut meitä kaikella Hengen siunauksella, taivaallisilla aarteilla Kristuksessa”.


 Kun heräsin tänään, näin kuvan jota en ensin ymmärtänyt mutta ylös noustessa sen saatoin jo ehkä ymmärtää. Siinä oli jokin pieni kultainen purkki joka oli auki ja sen sisällys oli jotain taivaansinistä tahnaa ja vieressä oli sen korkki jossa oli puikko kiinni ja tuossa puikossa oli sitä samaa sinistä ainetta. Sen jälkeen olin vielä pitkään rukouksessa ja Herran läsnäolossa ja kun suunnittelin ylös nousua siitä vuoteeltani, näin vielä ison ruskean pullon jossa ei ollut mitään etikettiä. Ymmärsin sen lääkepulloksi ja se avasi minulle myös tuon ensimmäisen kuvan. Haluan vahvasti uskoa, että tässä näytettiin jotain taivaallista lääkitystä Monalle. Kuvat oli hyvin selkeät. Eikä mitään muuta ylimääräistä niissä kuvattu. Kiitos Jeesus Kristus, me otamme ilolla tuon taivaallisen avun vastaan! Tähän haluan uskoa, sillä Sinä nämä näytit. ❤🙏👑
Amen!

Kiitämme ja ylistämme Häntä näistä kalliista Taivaallisista lahjoista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.