torstai 31. lokakuuta 2019

HÄNEN VALTAISTUINTAAN KANNATTAVAT VANHURSKAUS JA OIKEUS

Kuva


Herran, Jeesuksen Kristuksen Rauhaa teille kaikille.

Tänään, kun heräsin ja jäin siihen Rukoukseen ja Herran läsnäoloon pitkäksi aikaa, sain siinä ollessani 3 kuvaa:

Ensimmäinen oli kuin korurasia, joka oli avoin. Sen sisässä oli valkoisia helmiä tai jotain ja rasian päällä oli kuin jotkin pihdit, joilla noita helmiä saattoi noukkia.

Sitten näin kokous tilanteen ja seurakunnan edessä oli mies jonka tunnistin, sanotaan häntä nyt vaikka "Villeksi". Hän luki siinä jotain seurakuntalaisille, silmälasit päässään. Todellakin, tuota hänelle toivon ja näkökykyä jota nuo silmälasit ehkä hänellä kuvastivat. Tiedän hänet poliisin entiseksi tutuksi ja hän teki nuoruudessaan vakavia rikoksia ja oli monelle vaaraksi. Iloitsin tuosta kuvasta.

Viimeisenä kuvana sain nähdä taas tumman sinisen jalokiven, joka oli joksikin ovaalin muotoiseksi koruksi työstetty.
Tutkin tuon korun ja se oli mitä ilmeisemmin SAFIIRI josta kerrotaan näin:

SAFIIRI

Totuuden ja oikeuden jalokivi


Sininen safiiri on Daanin nimikkokivi. Daan-nimi merkitsee ”tuomari”. Isä Jaakob siunasi Daania sanomalla: ”Daan on ajava kansansa asiaa yhtenä Israelin heimoista”. Jesajan kirjassa (Jes. 54: 11) Uudesta Jerusalemista sanotaan: ”Minä lasken sinun perustuksesi safiireista”. Ilmestyskirjassa Uuden Jerusalemin muurit (Ilm. 21: 19) on kaunistettu kaikenlaisilla kalliilla kivillä: ensimmäisenä peruskivenä on jaspis, toisena safiiri, kolmantena kalsedoni... Safiiri kertoo myös, että Kristus on ylin tuomari ja ”Hänen valtaistuintaan kannattavat vanhurskaus ja oikeus” (Ps. 97: 2). Sama toistetaan Psalmissa 89: 15: ”Vanhurskaus ja oikeus ovat valtaistuimesi perustus, armo ja uskollisuus ovat sinun palvelijasi ”.

Pyydämme: ”Herra, auta meitä olemaan oikeudenmukaisia lähimmäisillemme. Ohjaa maailman kansoja ja valtoja niin, etteivät mahtavat itsekkyydessään riistäisi heikompia kansoja, heimoja tai rotuja ja ettei kukaan sen tähden joutuisi kärsimään nälkää, sortoa tai epäoikeudenmukaisuutta. ”Sinun on valtakunta ja voima ja kunnia, Tulkoon Sinun valtakuntasi ”(Mtt. 6: 10).

Tämä on Hänen Sanomansa tänään.
Tapahtukoon Hänen tahtonsa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti