perjantai 18. lokakuuta 2019

PIDETÄÄN HUOLTA TOISISTAMME

Kuva


Rauhaa ja Siunausta tähän päivään ...

Syys sateet iskivät ja nyt tämä on ollut yhtä sisällä oloa. Mutta ei mitään hätää, asetuin taas ompelukoneen ääreen, tekemään niitä " se on täytetty " ristejä. Eilen aloitin iltapäivällä ja nyt tuossa odottaa viimeistelyä 20 ristiä.
Vien ne ensiviikolla erääseen seurakuntaan jaettavaksi ja ennestään minulla oli niitä valmiina 19. Tein heille myös ristin seinälle, kun he kyselivät onko kellään seinäristiä? Kun vastausta ei kuulunut päätin tehdä heille askarrellen sellaisen.
Viikon päästä perjantaina vien ne sitten heille ja minulla on heille muutakin lahjoitettavaa, sillä heidän tomintansa täällä paikkakunnallamme on vasta kovin alussa, mutta nyt jo näkee, kuinka ihmisillä on valtava hengellinen nälkä ja jano. Joka kerta kävijämäärä vain lisääntyy, ei siis niinkään uskovista, vaan uskosta osattomista.
Heidän työnsä on siunattua, joka lähtee sieltä oikeasta suunnasta, eli sieltä katutasolta alkaen ...
 Marttyyrin Ääneltä sain hyvin rakkaat terveiset niiden ristien osalta, jota heille tein. He ottivat ne hyvin ilahtuneina vastaan ja jälkeenpäin tuli viesti vielä Kanadasta, jossa eräs heidän työntekijä oli saannut tuollaisen ristin ja oli hyvin ilahtunut tuosta rististä ja sen Sanomasta.
Näiden kysyntä tuntuu lisääntyvän, kunhan vain materiaali riittäisi, mutta uskon että siitä Herra pitää huolen. Teen näitä ilmaiseksi.
Minä vain teen sitä mukaa, kuin tarvetta on ja ehkä vähän ylikin, sen näyn mukaan, minkä Herra minulle niistä antoi.
Näin saan toteuttaa Hänen tahtoaan. Kiitos Jeesus.


He ovat vahvasti rukouksissani ...


”Kantakaa toistenne kuormia, niin te täytätte Kristuksen lain.” ”Pitäkäämme huolta toinen toisistamme rohkaisuksi rakkauteen ja hyviin tekoihin. Älkäämme jättäkö yhteistä kokoontumistamme, niin kuin muutamien on tapana, vaan kehottakaamme toisiamme entistäkin enemmän, kun näette tuon päivän lähestyvän.”

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.