lauantai 12. lokakuuta 2019

KIEDO KAULAASI, KIRJOITA SYDÄMESI TAULUUN

Kuva


Shalom!

Tänään, herättyäni Herran läsnäoloon ja rukoukseen, sain siinä hetkessä nähdä kolme kuvaa, joille pyysin Herralta vahvistusta, jo heti ensimmäisen kuvan saatuani.
Ensin näin käden joka piti etusormen ja peukalon välissä pientä kirkasta helmeä. Aloin tätä heti Herralta kyselemään ja kohta näin toisen kuvan, jossa nuo kädet pujottivat pitkään helminauhaan noita kirkkaita helmiä.
Kielikuva 'kiedo ne kaulaasi' kuvaa sitä, kuinka laupeus, rakkaus ja uskollisuus ovat kuin kaunis helminauha, joka tuo iloa omistajalleen vain jos se on kiedottu hänen kaulaansa toisten ihailtavaksi. Elämä on kuin hetkien helminauha, elämän eri väreissä.

Sitten näin vielä kolmannen kuvan, jossa oli rullia kahden liukuhihnan välissä ja näin se saattoi kulkea vielä eteenpäin ...

Kiitos Jeesus, koin tämän myönteisenä viestinä.

Poikani, älä unohda sitä mitä opetan, pidä kaikki käskyni mielessäsi, sillä ne kartuttavat päiviesi määrää, antavat sinulle elinvuosia ja menestystä.

Älä unohda laupeutta {NIV: rakkautta} , älä uskollisuutta - kiedo ne kaulaasi, kirjoita sydämesi tauluun, niin saat rakkautta {NIV: hyvän nimen} ja kiitosta sekä Jumalalta että ihmisiltä.

Älä jätä elämääsi oman ymmärryksesi varaan, vaan turvaa koko sydämestäsi Herraan. Missä kuljetkin, pidä hänet mielessäsi, hän viitoittaa sinulle oikean tien.

Älä luulottele olevasi viisas; pelkää Herraa ja karta pahaa. Siinä on sinulle lääke, joka pitää koko ruumiisi terveenä.

Siitä, mitä omistat, anna Herran kunniaksi uhrit, kaikesta sadostasi paras osa. Silloin varastosi täyttyvät viljasta ja viini pursuaa puserrusaltaistasi.'
Sananl. 3:1-10 [kr92] [kr38]


Siunattuja päiviä elämäänne, ne on kiedottuna kaulaanne kuin helminauha ...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti