sunnuntai 13. lokakuuta 2019

MAANPIIRIT SYKKII !!!!

Kuva


Herran Rauhaa!

Tänään herättyäni ja jo rukoiltuani, olin nousemassa vuoteeltani ylös, kun näin vielä siinä hetkessä 2 kuvaa. Ensin ajattelin, etten ota näitä vastaan, enkä uskalla näitä kuvia jakaa, mutta sitten ymmärsin, että mikä minä olen näitä kieltämään.
Näin kuvan ristinpuusta, jonka keskeltä lähti kuin ammus ja se räjähti heti siinä ilmassa.
Sitten näin taas tuon ristikuvion, jonka viimeksi näin ympyrän keskellä. Nyt tuo risti oli neliön keskellä ja puiden päihin osui aina nuo neliöiden kulmat ja niiden kulmien päissä oli ympyrät.
Sitten tuo kuvio alkoi sykkiä, niin että ilmaan siitä levisi värähtely kuvioita siitä neliöstä ristin kera.
Koin ja koen vahvasti, että maanpiirit alkaa olla kovassa sykkeessä, Maailman ilmapiirit on nyt herrkässä tilassa ja sen kyllä näkee ilman näitä kuviakin, mutt niillä ehkä haluttiin vielä lisää näitä vahvistaa. Maailma käy sotaan. Olkaa hengellisesti valmiit!

30. Ja silloin Ihmisen Pojan merkki näkyy taivaalla, ja silloin kaikki maan sukukunnat parkuvat; ja he näkevät Ihmisen Pojan tulevan taivaan pilvien päällä suurella voimalla ja kirkkaudella.
31. Ja hän lähettää enkelinsä suuren pasunan pauhatessa, ja he kokoavat hänen valittunsa neljältä ilmalta, taivasten ääristä hamaan toisiin ääriin.
Matt.24.


Luukas 21:25 Ja on oleva merkit auringossa ja kuussa ja tähdissä, ja ahdistus kansoilla maan päällä ja epätoivo, kun meri ja aallot pauhaavat.
26:Ja ihmiset menehtyvät peljätessään ja odottaessaan sitä, mikä maanpiiriä kohtaa; sillä taivaitten voimat järkkyvät.
27:Ja silloin he näkevät ihmisen Pojan tulevan pilvessä suurella voimalla ja kirkkaudella.
28:Mutta kun nämä alkaa tapahtua, niin rohkaiskaa itsenne ja nostakaa päänne, sillä teidän vapautuksenne on lähellä.

Heb.12:26 Silloin Hänen äänensä järkytti maata, mutta nyt Hän on luvannut sanoen: "Vielä kerran Minä liikutan maan, jopa taivaankin".

Hag.2:6 Sillä näin sanoo Herra Sebaot: Vielä vähän aikaa, ja Minä liikutan taivaat ja maan, meren ja kuivan.

Herra turvatkoon meidät!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.