tiistai 8. tammikuuta 2019

VALVOKAA, SILLÄ ETTE TIEDÄ PÄIVÄÄ ETTEKÄ HETKEÄ

Shalom!
Sain tässä aamulla 3 kuvaa ja niitä nyt jaan mutusteltavaksi. Nämä eivät tulleet perättäin, vaan ne tulivat isoilla aika väleillä.

1. Ensin aikaisin aamulla, näin kuvan, jossa näytettiin rappusia ylös, kohta huomasin, että nuo rappuset liikkuivat ja sitten näin paremmin, että ne olivat kuin tikarappuset ja ne vedettiin taivaaseen ylös..
Nukahdin vielä ja kun taas heräsin, jäin rukoukseeni ja läsnäoloon.

25:10 Mutta heidän lähdettyään ostamaan ylkä tuli; ja ne, jotka olivat valmiit, menivät hänen kanssansa häihin, ja ovi suljettiin.
25:11 Ja myöhemmin toisetkin neitsyet tulivat ja sanoivat: 'Herra, Herra, avaa meille!'
25:12 Mutta hän vastasi ja sanoi: 'Totisesti minä sanon teille: minä en tunne teitä.'
25:13 Valvokaa siis, sillä ette tiedä päivää ettekä hetkeä.
Matt.25.

2. Siinä näin toisen kuvani, joka oli kuin puunrunko, osa siitä näytettiin. Siinä oli jokin oksan paikka tai jotain, joka oli reväisty pois ja sen haavassa, oli kuin veripisara.

Joh. 15:6 (Jeesus sanoo): "Joka ei pysy minussa, on kuin irronnut oksa: se heitetään pois, ja se kuivuu. Kuivat oksat kerätään ja viskataan tuleen, ja ne palavat poroksi."

3. Juuri kun suunnittelin nousevani ylös, näin vielä tuon kolmannen kuvan, jossa sellainen vanha, leveä, merelle tarkoitettu iso soutuvene oli täynnä väkeä ja heillä kaikilla oli airot ja he soutivat myrskyssä, kohti valtavia aaltoja ...

Jaak 1:3 sanotaan “Tehän tiedätte, että kun uskonne selviytyy koetuksesta, tämä kasvattaa teissä kestävyyttä.” Hepr 12:1-2 sanotaan “Juoskaamme sinnikkäästi loppuun se kilpailu, joka on edessämme, katse suunnattuna Jeesukseen, uskomme perustajaan ja täydelliseksi tekijään.” Hepr 10:36 sanotaan “Kestävyys on teille tarpeen, jotta pystyisitte täyttämään Jumalan tahdon ja siten saisitte omaksenne sen, minkä hän on luvannut.” Jaak 1:4 sanotaan “Ja kestävyys johtakoon täydelliseen tulokseen, jotta olisitte täydellisiä ja eheitä, ette vajaita miltään kohden.”
Me selviämme pahimmistakin myrskyistä, kun Jeesus on joka hetki kanssamme, emmekä kadota Hänen kasvojaan edestämme.
Ja yhdessä olemme, Kristuksessa vahvoja.
Amen.

Siunausta teidän kaikkien päivään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.